تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 1298 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام این پست مسخره شده و شده ادعاهای دو شرکت برنامه نویس که به نظر می رسه یکی از این شرکتها الان مجری برنامه هایADSL شرکت مخابرات شده و دیگری قبلا مجری برنامه های مخابرات بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    آقایان اگه دعوایی داراید ما علاقه ای نداری در جریان ان باشیم . این پست فقط و فقط مربوط به مشتریان ADSL مخابرات است و شامل اخبار مربوط به مشتریان و شرکت، اطلاع رسانی در مورد امکانات و سرویسهای جدبد و مشکلات به وجود آمده برای کاربران و کمک در رفع مشکلات جاری آنها است بگونه ای که منافع یا دعاوی هیچ گروه یا شرکت خاصی را در بر نداشته باشد.
    در ضمن من از سه سال پیش از ADSL شرکت شاتل استفاده میکردم در سال اول استفاده من از ADSL شاتل، شرکت در حال انجام یه سری تغییرات روی سیستم و برنامشون بودند و حدود 6 ماه طول کشید تا مشکلات و ایراداتش ( که شبیه به ایرادات نرم افزار مخابرات ) حل بشه و الان نرم افزار شاتل( که دوستان ازش تعریف کنند )بشه. پس به جای این دعواها زودتر با کمک مشترکین این ایرادات را رفع کنید
    Last edited by hamid5019; 26-01-2012 at 00:00.

2. 6 کاربر از hamid5019 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض آدرس غلط به خوانندگان این تاپیک ندهید

سلام این پست مسخره شده و شده ادعاهای دو شرکت برنامه نویس که به نظر می رسه یکی از این شرکتها الان مجری برنامه هایADSL شرکت مخابرات شده و دیگری قبلا مجری برنامه های مخابرات بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    آقایان اگه دعوایی داراید ما علاقه ای نداری در جریان ان باشیم . این پست فقط و فقط مربوط به مشتریان ADSL مخابرات است و شامل اخبار مربوط به مشتریان و شرکت، اطلاع رسانی در مورد امکانات و سرویسهای جدبد و مشکلات به وجود آمده برای کاربران و کمک در رفع مشکلات جاری آنها است بگونه ای که منافع یا دعاوی هیچ گروه یا شرکت خاصی را در بر نداشته باشد.
    در ضمن من از سه سال پیش از ADSL شرکت شاتل استفاده میکردم در سال اول استفاده من از ADSL شاتل، شرکت در حال انجام یه سری تغییرات روی سیستم و برنامشون بودند و حدود 6 ماه طول کشید تا مشکلات و ایراداتش ( که شبیه به ایرادات نرم افزار مخابرات ) حل بشه و الان نرم افزار شاتل( که دوستان ازش تعریف کنند )بشه. پس به جای این دعواها زودتر با کمک مشترکین این ایرادات را رفع کنید
    گویا چند نفر از کسانی که اینجا پست داده اند اصرار دارند که پستهای بنده را در جهت یک دعوا مابین دو شرکت بدانند!!!!!!!!!!!!
    خیلی متأسفم ولی لطفاً آدرس غلط خوانندگان این تاپیک ندهید ، نرم افزاری که هم اکنون در حال استفاده در مخابرات است آنقدر مشکل و باگ دارد که با صدها پست مثل این نمی توان کاری برایش کرد.

نرم افزار قبلی هم صحبتش اینجا می شود (IBSng) دو-سه سال پیش با قیمت ناچیزی (کمتر از 3 میلیون تومان)خریداری شده و اینکه استفاده بشود و یا نشود هیچ سودی برای فروشنده آن ندارد ، صراحتاً هم می گویم که هیچ ارتباطی اعم از روحانی ، جسمانی و مادی با این شرکت فروشنده این نرم افزار نداشته و ندارم.

از کسانی که اینگونه از تست شدن این نرم افزار بر روی مشترکین بی خبر مخابرات استان اصفهان حمایت می کنند باید پرسید آیا خودتان حاضرید یکماه مبلغ 10-100 گیگ بخاطر اشتباه همین نرم افزار هزینه پراخت کنید؟؟ مسلماً خیر ، پس لطفاً از تست شدن این نرم افزار حمایت نکنید.

کاری هم به این که اون میگه باند بازی و شما میگی نخ نما و اتهام و ... ندارم ؛ من دارم حقیقت رو میبینم و چیزی که من از حرفها و چیزهایی که میگی و میبینم اینه که شکی ندارم با مخابرات ارتباط داری. این از همون موقع که میگفتی مشکلات پنل میافته گردن کارکنان و زحمت کشان مخابرات شک کردم تا برسه به خبرها و چیز هایی که میگی؛

شما حتی بخودتان زحمت ندادید که پستهای دیگر من در همین فروم را بخوانید چون اگر خوانده بودید متوجه می شدید که کار اصلی بنده وب هاستینگ است و هیچگونه ارتباطی اعم از روحانی ، جسمانی و مادی هم با مخابرات نداشته و ندارم.

اینکه گفتید چرا از کارمندان مخابرات دفاع کردم دلیل واضح دارد "چون در این مشکلات نرم افزارهیچگونه تقصیری ندارند" نکند انتظار دارید بخاطر خوش آمد شما دروغ هم بگویم؟؟

در کل واقعیت را قبول کنید اگر این روند کار نرم افزار به همین صورت ادامه پیدا کند در امور مشترکین مخابرات همه کارهای دیگر باید تعطیل شود و فقط به شکایات از این نرم افزار باید رسیدگی کرد ، تأیید این صحبت هم کار سختی نیست می توانید یکروز بعنوان مراجع به امور مشترکین مخابرات در خیابان ولیعصر تشریف ببرید و حجم شکایات را از نزدیک شاهد باشید البته تعدادی از شکایات هم متأسفانه به دعوا ختم می شود.

یادآوری یک نکته هم ضروری است اگر همه کاربران این فروم بگویند که این نرم افزار باید عوض بشود یا نشود در دنیای واقعی هیچ تأثیری بر این نرم افزار ندارد، تلاش ما باید این باشد که دیگر مشترکین مخابرات با این نرم افزار به مشکل برنخورند و یا کمتر بربخورند.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من یک ماه از استفادم گذشته.چند روز پیش ترافیک 1گیگ تموم شد.حالا وارد ماه جدید شده ولی باز قطعه.مگه خودش نباید هر ماه به صورت خودکار 1گیگ شارژ کنه؟!

5. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یک ماه از استفادم گذشته.چند روز پیش ترافیک 1گیگ تموم شد.حالا وارد ماه جدید شده ولی باز قطعه.مگه خودش نباید هر ماه به صورت خودکار 1گیگ شارژ کنه؟!
    قاعدتاً باید هر ماه شارژ اتوماتیک یک گیگ شما را شارژ کند ولی گویا نکرده است تماس بگیرید با 2030 تا دستی حلش کنند.

7. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان عزیز جهت شفاف سازی

دو فانکشن در اختیار مخابرات قرار دارد،
    اولی که هر شب به صورت اتوماتیک اجرا میشود چنانچه باقی مانده اعتبار کاربری از مقدار منفی مشخصی کمتر باشد به صورت اتوماتیک یک گیگ شارژ خواهد شد.

فانکشن دوم که به صورت دستی در مخابرات اجرا میشود باید ابتدای هر ماه اجرا شود کاربرانی که در آن ماه شارژ نداشته اند را شارژ میکند ولی معمولا این کار را نمیکنند گاهی اوقات دهم ماه گاهی اوقات پنجم.... الله اعلم

به احترام نظر کاربران فروم دیگه وارد بحث های بی معنی و کل کل های بی مورد نمیشم

9. 3 کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    (بدون مقدمه)
    بنده 10گیگ شارج کردم سر به یه چشم به زدن شده 500مگابایت حتی قبلا به مسولش(کلانتری)گفته بودم ولی زیرش در رفتن

25تومن الکی باید بدم واقعا پول زوره بماند 50هزارتومنی که قبلا دادم

دیدین که دوستان هم همین مشکلو داشتن

adsltceخودتون مشکلو حل کنین اول از همه مشکله بنده رو....
    مهمترین کار سیستم محاسبه درست حجم بعد اکانات دیگه

11. 3 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این هم حرفیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    (بدون مقدمه)
    بنده 10گیگ شارج کردم سر به یه چشم به زدن شده 500مگابایت حتی قبلا به مسولش(کلانتری)گفته بودم ولی زیرش در رفتن

25تومن الکی باید بدم واقعا پول زوره بماند 50هزارتومنی که قبلا دادم

دیدین که دوستان هم همین مشکلو داشتن

adsltceخودتون مشکلو حل کنین اول از همه مشکله بنده رو....
    مهمترین کار سیستم محاسبه درست حجم بعد اکانات دیگه

دوست عزیز میشه لطفا بگید یک چشم بر هم زدن یعنی در چه مدت؟
    اگر امکان داره شماره مشتری رو + تاریخی که شارژ زدید و تاریخی که تموم شده رو به من بدید بررسی کنم.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان.چند سالته شما؟چرا اینقدر بی تربیتی؟

دوست من شدیدا توصیه می کنم wimax نگیری!
    wimax برای کسی هست که ADSL نتونه بگیره و کیفیتش خیلی بدتر از ADSL هست

عزیز من،بی شک Adsl خیلی بهتر از GPRS هست.شما در گرفتن ADSL شک نکن
    فکر کنم دوستان در مورد کیفیت ADSL مخابرات کم لطفی می کنند.مطمئنا کیفیت نسبت به هزینه ای که اخذ می کنند مناسبه و پشیمون نمی شی
    هر وقت هم پیشمون بشی و انصراف بدی از دوره ی بعدی هزینه ای برات نمیاد(هر دوره 2 ماه هست!)

خلاصه اینکه از هر نظر خوبه و تصمیم دارم به زودی از شاتل به مخابرات مهاجرت کنم!

پست قبلی و رو یکی رفته بود آب تو آب کرده بود پاک شد ولی تکرار می کنم:
    من دیروز تولد 1 سالگیم بود.
    و این فوضولی ها به شما نیمده که من چند سالمه.حالا دوباره برین چیز کاری کنین بگین پستم رو پاک کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    آقای adsltce لطفا هر عاملی چه در پنل چه هر سروری که پنل با استفاده از اطلاعات آن ترافیک رو محاسبه می کنه رو چک کنین تا دیگه این مشکلات مشاهده نشه.
    بنده خودم 3 گیگ استفاده کردم بعد در قسمت گزارشات با قسمت مانده تفاوت داشت البته 2 روزه که این اختلاف درست شده.
    گزارش اتصالات هم که با یک روز تاخیر جواب میده.
    البته چیزی که الان درست شده اینه که دیگه ترتیب نمایش در گزارشات بر اساس تاریخ به هم نمیریزه.
    سیستم باید به صورت دقیق محاسبه داشته باشه نه چیزی کم نه زیاد دقیقا همونی که استفاده شده.
    از قبض آنلاین هم دیگه چیزی نگفتین. چی شد؟
    شبانه چی شد؟
    لطفا هر کاری انجام میدین اینجا اعلام کنین.
    میزان اعتبار و گزارش ها باید آنلاین باشه. نه با تاخیر.
    اگه نامحدود میدادن دیگه این مشکلات وجود نداشت.
    Last edited by isfadsl; 26-01-2012 at 11:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •