سلام به همگی من ی چند وقتی می باشد مودممو عوض کردم و مودم نتیس گرفتم اما هر چند وقت یکبار dns های مودم من عوض می شود نمی دونم از چه به نظرتون مشکل از اینترنت مخابرات نیست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام به همگی من ی چند وقتی می باشد مودممو عوض کردم و مودم نتیس گرفتم اما هر چند وقت یکبار dns های مودم من عوض می شود نمی دونم از چه به نظرتون مشکل از اینترنت مخابرات نیست
با سلام میشه لطف نمایید آدرس تلگرام را یکبار دیگه قرار دهید من هرکاری می کنم وصل نمی شوم با تشکر
کسی تا حالا از های وب در استان مرکزی سرویس گرفته دوستان ؟
اون گروه ایجاد شد اما چون استقبال نشد حذف شد
امروز مخابرات یه حرکتی زد که من سوپرایز شدم.
امروز حدود ساعت 1 بامداد از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ای دی اس ال ثبت نام کردم. ساعت 8 صبح خط برای رانژه شدن ارسال شد و یک ساعت بعد خط رانژه شد!(مراحل از طریق پیامک اطلاع رسانی میشه) اما نمیدونم چه مشکلی پیش اومد که کلا تلفن خونمون قطع شد. منم بلافاصله زنگ زدم خرابی اونم ساعت 3 بعد ازظهر اومد مشکل رو حل کرد (فکر میکردم که دیگه میفته برا روز بعد) و اینترنتمون وصل شد.
درکل الان یکی دو ساعت بعد ثبت نام، اینترنت رو تحویل میدن!
یادش بخیر سال 88 که اولین بار برا ای دی اس ال ثبت نام کردم یه هفته طول کشید تا اینترنتم وصل شه
آقا سرعت دانلود شبانه هاتون چطوره ؟
یه مدتیه خیلی افتضاح شده باز
بعضی وقتها یه سری از سایتها برای من باز نمیشه.بیشتر سایتهای معروف دانلود مثه دانلود ها یا سافت 98 .شبها هم از این سایتها دانلود نمیکنه.آیا مال شما هم اینطوریه؟
بله مدتی هست که با بازکردن سایت ها مشکل دارد
و 2-3 روزی هم هست گاها اصلا دانلود نمیکنه
کلا خیلی افتضاح شده و بوده
با سرعت 10مگ...نمیتونیم از سایت IRIB تلوبزیون را بدون لگ و قطعی ببینیم
سایت صدا سیما سرور داخلی داره ...
بی اندازه افتضاح .. سرویس 2 مگ شبا 30 - 40 کیلوبایت متغیره ... افتضاح افتضاح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)