دوست عزیز منم مشکل شما را داشتم نقشه ها چند روز پیش آپدیت کردند تمام اصفهان زیر پوشش بود به جز وسط نقشه خانه ما که قرمز بود منم رفتم وایمکس گرفتم و الان هم دارم استفاده می کنم .
دوست عزیز منم مشکل شما را داشتم نقشه ها چند روز پیش آپدیت کردند تمام اصفهان زیر پوشش بود به جز وسط نقشه خانه ما که قرمز بود منم رفتم وایمکس گرفتم و الان هم دارم استفاده می کنم .
دیشب سیستمشون را تغییرات دادن دیگه مقدار مصرف قبلی ها پاک شده...
مقدار باقیمانده را از اون یکی قسمت نشام میده
برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود...
سوالا خیلی مسخره بود یا کسی اطلاعی نداره؟!
توی اون قسمت چیزی نشون نمیده
یه قسمت دیگه هم هست که ترافیک مصرف شده دوره قبل رو نشون میده و نوشته 160 مگابایت که مطمئنم غلطه
توی جزئیات تماس هم مجموع کیلوبایت مصرف شده رو برای هر بار که کانکت شدم مینویسه که جمعشون میشه 43950080 که این عدد حتی اگه براساس بیت هم باشه نه کیلوبایت برابره با بیش از پنج گیگا بایت که منطقی نیست
یه چیز دیگه توی قسمت جزئیات تماس هنوز موجودیم 7 تومنه ولی توی قسمت "حساب" موجودیم شده 2 تومن
707 هم میگه فعلا سیستم در حال آپدیته و نمیتونم کمکت کنم.........
برای اینکه حجم مصرف شده رو ببینم کجا برم؟ توی" برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود هیچی نشون نمیده
Last edited by lucky_luke; 15-07-2011 at 21:09.
فکر کنم هر ما 3 گیگ میدن که باید توی همون ماه مصرف کنی
ترافیک رایگان همون حجمی که میتونی مصرف کنی یا همون ترافیک باقی مونده
ریال
اون قسمت برای من نشون میده
اره اونم اشتباست
باید وایسی تا آپدیت سیستمشون کامل بشه احتملا درست میشه!
از دوستان عزيز ميشه خواهش كنم يك نفر لطف كنه بگه براي سرويس 512 نامحدود، حداكثر چه حجمي ميشه استفاده كرد؟ آيا فرمول بخصوصي داره؟
با تشكر
سلام به دوستان.دوستان سوالی که میخوام بپرسم نمیدونم جایش اینجا هست یا خیر.ببخشید به هر صورت.
من وایمکس ایرانسل 512 نامحدود دارم.پینگ گوگل من 350 تا 450 هست این معمولیه؟
از دوستان کسی سی سی کم استفاده میکنه با وایمکس؟چون میخوام بگیرم (با توجه به این که برای داشتن سیسیکم باید پینگ پایین تر از 250 داشته باشی ) نمیدونم جواب خوب میده روی این سرویس اینترنت؟
ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارند من رو راهنمایی کنند.
یه اتفاق جالب تو ایرانسل: (البته میشه بهش چیز دیگه هم گفت)
من مشترک طرح 3 ماهه نامحدود 512 با مودم رایگان بودم که آخر تیر تموم میشه. قصد داشتم از 512 پایه استفاده کنم چون همین الانش با کلی دانلود شده 4.7 گیگ!!!! و مصرفم کمه
اما امروز با شماره 09351000000 به من زنگ زدن که طرح شما داره تموم میشه ! 3 ماهه 512 نامحدود میخواین یا 1 ماهه نامحدود؟
گفتم خودم انتخاب کردم 1 ماهه پایه!
گفت نمیشه باید ماه بعد هم تعرفه قبلی رو داشته باشید. پرسیدم کجا چنین چیزی قید شده؟
طرف گفت نه مدلش همینه! آخرش هم به زور 512 با 1 ماه نامحدود گفت برات ثبت میکنم و باید 61 هزار تومن پول ناقابل بی زبون رو بدم به این ها
حالا شما به این چی میگین؟
ما بهش نمیگیم دزدی اما میگیم تو پاچه کردن
به 707 هم زنگ زدم از همه جا بی خبر میگه نمیدونم چرا طرح تعرفه ات مجاز به عوض کردن نیست اما خیالت راحت باشه چنین چیزی نیست!!!!!
واقعا آدم حیرت میکنه از این همه نظم و انضباط
۱-امنیت وایمکس چه طوره ؟ میشه شنودش کرد یا رهگیریش کرد ؟
۲-قایل استفاده در هر جای هست یا مثل دی اس ال یک جا استفاده باید کرد ؟
۳-پینگ و سرعتش اگر دو مگش رو بگیرم خوب خواهد بود یا مثل موبایلش بدرد نمیخوره و قطعی و کندی داره ؟ آخه الان شاتل مثل توپ داره کار میکنه فقط چون نقل مکان میکنم اونجا شاتل سرویس نداره.
۴- آیا امواج وایمکس که من ۲۴ ساعت کار میکنم برام ضرر داره ؟
فقط با ۶۹۹.۰۰۰ ريال:
تعرفه ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه با ۳ گیگا بایت ترافیک و
مودم Wi-Fi یا USBه(۵۰% تخفیف ویژه)
به همراه «هدایای ویژه»*:
* «هدایای ویژه» به مدت ۳۰ روز معتبر خواهند بود.
به مناسبت خجسته زادروز حضرت مهدی (عج)، با ثبت نام در تاریخ ۲۵ و ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۰، از هدایای ویژه بهرهمند شوید...
• کاربران جدیدی که طرح تعرفه ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه پایه را انتخاب کنند، از تمامی هدایای فوق بهرهمند خواهند شد.
• به کاربران جدیدی که تمایل دارند سایر طرحهای تعرفه را انتخاب کنند، ۵۰% تخفیف در قیمت مودمهای USB و Wi-Fi تعلق میگیرد.
لطفا توجه داشته باشید که مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود.
![]()
بیش از ۶۰۰.۰۰۰ ريال تخفیف بگیرید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)