کاش مدلاشونم میگفتین! به عنوان مثال سری فلان از فلان برند برای اسپیکر یا فلان آمپ که اینارو خوب تغذیه کنه! واینکه بشه از تهران تهیه کرد! (یه فروشگاه مطمئن)
کاش مدلاشونم میگفتین! به عنوان مثال سری فلان از فلان برند برای اسپیکر یا فلان آمپ که اینارو خوب تغذیه کنه! واینکه بشه از تهران تهیه کرد! (یه فروشگاه مطمئن)
Last edited by mrm88; 18-06-2011 at 23:38.
ببخشید من امکان جواب به پخ رو نداشتم من قبلا به وبلاگ آقای برزین سر زدم مرسی ایشون بسیار حرفه ای هستند و انتخاب سیستم برای من (با توجه به رنج قیمتی که میتونم بپردازم) فکر کنم از نظر ایشون یه چیزی تو مایه های تیله بازی و ایناست! من قبلا مزاحم آقا رایان عزیزم شدم و کل صفحات تاپیک رو هم زیرو رو کردم و چیزی بهتر از ست جامو بم پیشنهاد نشد! ولی من دلم میخواد انتخاب هام بیشتر باشن!![]()
من جامو شنيدم واقعا عاليه
بلندگوي مثل XQ -KEF فكر ميكنم حدود 800 باشه صداش خيلي موزيكال
با يه آمپ و سي دي دنن مدل نمي دونم حدود 1.5 ميشه خريد.
آقاي برزين گاهي حتي ميكرو هاي فاي هم پيشنهاد ميدن. ولي خوب معمولا يكم سيستم هاي گرون ميگن به قول خودشون وفاداري بهتري در بعضي موارد به موزيك داره.
تو مطالب ايشون خوندم كه اگر نمي تونيد سيستم خوب بخريد ميكرو هاي فاي صداي بهتري از هر هاي فاي بدي داره
دوست عزیز
تک ویژن رو از کجا خریدی؟ این مدل تقلبی ایکس ویژن هست و خیلی آشغاله
شما می تونی با تماس با شماره 88601636 یک --- بخری بدون اینکه از خونه بری بیرون
در واقع مایدران دستگاه رو میاره در خونه بدون اینکه هزینه پیک بگیره.. هر مدلی که بخوای رو برات میاره
میتونی حتی به این وبلاگ pm بدی و دستگاه بخری: maadiran.mihanblog.com
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
در مورد شطرنجس شدن تصویر: احتمالا مشکل از آنتنتونه. به نظرم آنتنو تقویت می کردید مشکل رفع میشد
ولی در کل من بهترین برندی که طرفدارشم همین ایکس ویژن هست به خاطر خدمات پس از فروشی که داره
اگر بخوای بخری با یه تماس میاره در خونه
یکی از نکته های بسیار بسیار بسیار مهمی که باید در خرید گیرنده دیجیتال بهش توجه کنید: این هست که اطلاعات ارسالی از صداو سیما که با دستگاه ----T شما دریافت میشه، دائما در حال تغییرات هست
مکان شبکه ها جا به جا میشه، نوع ارسال تغییر می کنه، فرمت صدا تغییر می کنه و خلاصه کلی تغییرات که به دلیل نوپا بودن امواج دیجیتال دائما از طرف صدا و سیما اعمال میشه
اگر دستگاه گیرنده دیجیتال شما، خدمات پس از فروش خوبی نداشته باشه ، کسی نیست که بخواد ورژن جدید بده بیرون و بنابراین دائما دچار مشکل خواهید
شد
اگر سری به وبلاگ maadiran.mihanblog.com بزنید می بینید هر دو روز یه بار، کاربر ها در مورد ایراد جدید صدا یا تصویر اعتراض می کنن. در حالی که این ایراد ها تنها تغییرات صدا و سیما هست که مایدارن با ارائه نسخه جدید دستگاه ایکس ویژن آنها را رفع می کنه
هر برندی که خواتید بگیرید به خدمات پس از فروشش خیلی توجه کنین و مطمئن شین خدمات خوبی ارائه می کنه
مثل همین ایکس وسژن که خدماتش با مادیرانه
sadboy جان همون ایکس ویژن خیلی دستگاه خوبیه
البته در اینکه ایراداتی داره شکی نیست ولی خدمات پس از فروشش همه مشکلات را دونه دونه رفع می کنه
ملا مشکلات صدای دستگاه که فقط در شهرستانها بود و از طرف فرستنده بود، با ارائه ورژن جدید رفع شدن
ویا مشکل زیموت کنترل 333 و 131 که فقط در سری های جدید بود با ارائه نسخه 1.12 رفع شد
کاملا درسته باید به سطح مالی افراد و انتخاب هاشون احترام گذاشت! اولا اولویت ها تو زندگی متفاوته! ممکنه بعضی ها از پس هزینه ی یه سیستم تاپ بر بیان ولی تو زندگی براشون چیزایی دیگه ای مهم باشه! بعضیا مثه من دنبال یه سیستم خوبن اما اونقدر توان مالی ندارند که برند 5-6تومن به بالا برای یه سیستم هزینه کنند و صرفا سقف پولی که برای سیستمشون میتونن بدند 1 تا 1.5! بعضیام هستند که هم میتونن هزینه کنند هم دلشون میخواد یه سیستم تاپ جم کنند! خوش به حالشون! شاید تو این تاپیک بالای 2-3 هزار تا کامنت گذاشته شده باشه! اما شاید 50تا رویو هم نباشه! که اگه 100تا رویو بود شاید یکی مثه من تو انتخاب سیستمش اینقدر گیج نمی شد!![]()
شما یکبار کامل مشکلاتی که برای ایکس ویژن پیش اومده را برو توی همین سایت ملاحظه بکن تا متوجه بشی که همه مشکلاتش از طرف فرستنده نیست
خدمات پس از فروش خوب (از نظر شما) جبران جنس معیوب را میکنه؟! بابا دمت گرم اینم خودش یک نظریه خوبه!
شما اگه لطف کنی به جای اینهمه تعریف و تمجید هویجوری!!! ، یکمی از مزایا و معایبش را بنویسی فکر کنم بیشتر میتوانی به تصمیم گیری همه دوستان کمک بکنی!
در کل از اینهمه پشتکار بی دریغ شما در راستای راهنمایی دوستان سپاسگذارم![]()
سلام
من یه سینمای ارزون (حدود 300) میخام برای ps3 که ورودی اپتیکال داشته باشه. چیزی هست؟
ممنون
آقای davood-d فقط دونستن در مورد چیزی که می خوای بخری مهم نیست!
به جای دونستن تونستن حرف اول رو می زنه چون هر کسی برای چیزی که می خره فقط میتونه تا یه حدی هزینه کنه.
اگه وضعت خوب باشه و مایه دار باشی که دیگه بازم به دونستن احتیاجی نیست میری بهترین سیستم حال حاضر رو میخری حالا هرچقدم که هزینش باشه مهم نیست و مطمئناً چیزی که می خری حرف اول رو می زنه. بدون اینکه چندین ساعت یا چندین روز بیای توی اینترنت چش و چالت در بیاد تا چیزی که می خری وسیله خوبی از آب در بیاد.
و درست هم نیست که مثلاً من الان rs77 دارم بیام یه بنده خدای دیگه ای که یه سیستم دیگه گرفته حالا از هر مارکی شاید نصف قیمت سیستم من باشه با صداشم داره حال می کنه بیام به تمسخر بگیرمش و نذارم که با سیستمش حال کنه.
واقعا اين نوع نظر جاي تعجب داره!
يعني هركي پول داره بهترين داره! تحقيقات براي ادم هاي بي پول؟ اين حرفها رو جاي نزن برادر.
به قول استاد خودم بايد به درجه اي در دانش برسيم تا بفهميم چي درسته و چي غلط
چي بگم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)