تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 428 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام بروبچس.من همه ویدئوهاشو دانلود کردم.حالا دنبال زیرنویس فارسیش میگردم.همچین چیزی هست؟
    زیر نویس انگلیسی داره ولی فارسی نداره

2. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    آیا میشه از این مجموعه برای UDK استفاده کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چجوری برخورد رو تشخیص بدیم ؟ یعنی مثلا 2 تا RigedBody داریم میخام هر وقت با هم برخورد کردن فلان اطفاق بیوفته . چجوری کاری کنم موتور تشخیص بده برخورد این 2 رو ؟ با کیزمت ممکنه ؟ اگه نیست میشه یه راهنمایی کلی در مورد US بکنی ؟
    یا برخورد یه ابجکت با پلایر ؟
    تشخیص برخورد تو آنریل خیلی سادس. علی الخصوص از طریق US. ببین همه ی اکتور ها یه تابعی دارن به نام Touch. کافیه یه اکتور ساده برا RigidBody بنویسی و تو متد Touch اون چک کنی اکتوری که بهش برخورد کرده چیه. اگه اکتور مورد نظر بود کار X رو انجام بده.

البته یکی دو تا راه دیگه هم داره مثل Trace ولی برا مثالی که زدی Touch از همه ساده تره، مخصوصا که تقریبا اتوماتیک هست برخلاف بقیه.

تو کیسمت هم اصلا توصیه نمی کنم. تست نکردم ولی اگه بتونی به جای Player با یه RigidBody یه دونه Trigger رو فعال کنی، اون وقت کارت راحته. کافیه اول مرحله یه Trigger رو به RigidBody مورد نظر Attach کنی تو خود کیسمت. هر وقت یه ریجید دیگه بهش برخورد کرد اون Trigger فعال میشه.

2 تا سوال کوچیک دیگه دارم :
    - چجوری کله بازی وقتی پلایر میمیره ریست بشه ؟ چون من مثلا از 10 تا جعبه استفاده کردم که فیزیک داره و ممکنه طرف اون رو به جاهای دیگه پرت کنه وقتی مرد و بازی از نو شروع شد اونا نمیان سره جای اولشون !
    راه زیاد داری. ساده تریش اینه لول فعلی رو دوباره لود کنی با دستور Open یا Start. هم از کیسمت می تونی هم از US.

البته در کل همچین کاری استاندارد نیست. معمولا از دو تا متد استفاده میشه. Checkpoint و یا Save. چک پوینت که اتوماتیک هست و توی بازی های امروزی کاربر حتی متوجه ساختش نمیشه. سیو هم که به طریقی به خواست پلیر انجام میشه، حالا یا از منو یا با Quick Save.

هر دوتاش برا پیاده سازی 4 تا روش داره که همشو برای UDK مقالشو زدن. با سرچ پیدا می کنی. البته همه بلا استثنا با US هست. با کیسمت تنها امکان پذیر نیست.

با این دو تا روش می تونی لول رو دوباره لود کنی و بعدش یه سری اطلاعات مثل مکان و جهت پلیر یا اسلحه ای که دست پلیر هست رو دوباره مثل قبل از مردنش ست کنی. اینکه از کدوم روش استفاده کنی هم به نظر طراح هست.

- میخام مثلا" وقتی رسید به یه جاییی بمیره . فک کنم یه ولم باید باشه برای این کار کدومه ؟
    اینم 4-3 تا راه داری.

از توی ادیتور می تونی یه PhysicsVolume بسازی و دو تا پروپرتی Damage Type و Damage Per Sec رو تنظیم کنی. اگه هم می خوای سریعا پلیر بمیره که کافیه Damage Per Sec رو خیلی بزرگ بدی. البته لازمه Pain Causing و Pain Interval رو هم تنظیم کنی.

توی کیسمت هم می تونی از Modify Health استفاده کنی.

تو US هم که چنت راه هست. هم می تونی از روش ساده بری و همون Take Damage رو استفاده کنی و هم می تونی خودت یه تابع برا مردن بنویسی که مثلا پلیر شبیه مردن Call Of Duty یا Medal Of honor و یا هر جوری که می خوای بمیره.

بای.

5. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    آیا میشه از این مجموعه برای UDK استفاده کرد
    کد:
    سلام

در کل شما از هر تکسچری می تونی استفاده کنی. فقط لازمه دو تا شرط داشته باشه. 1.ابعادش توان 2 باشه. 2. یکی از فرمت های ساپورت شده باشه.(ترجیحا TGA)

اگه ابعاد درست نبود که با یکی از 30-20 تا برنامه ی موجود سایزشو عوض می کنی. اگه هم فرمت اوکی نبود مثلا Jpeg بود هم باز از خیلی از این برنامه ها می تونی برای تغییر فرمت استفاده کنی.

اگه هم دیدی یه سری بزرگ از تکسچرا هست که این شرایطو نداره، می تونی ACDSee رو باز کنی و با منوی Batch کل تکسچرارو تو یه تایم کم درست کنی.

لینکت هم ناقصه ولی حدس می زنم همون Total Texture خودمون باشه. Total Texture یه سری تکسچر نیس که بشه اینطوری در موردش صحبت کرد، متشکل از 5-4 سری تکسچره که هر کدومم یه سری مشخصات داره. هر تکسچری که توش انتخاب کردی رو همون دو تا موردو براش چک کن. مشکلی نداره.

فعلا.

7. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alicc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت شما من می خوام تازه با این موتور کار کنم می خوام که اموزش استفاده از کیزمت رو برام بزارید

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

با سلام خدمت شما من می خوام تازه با این موتور کار کنم می خوام که اموزش استفاده از کیزمت رو برام بزارید
    سلام عزیز
    این اسمشه :
    Eat3D - Unreal Kismet - An Introduction and application
    تو گوگل سرچ کنی به نتیجه میرسی . در ضمن اگه میخای تازه کار رو شروع کنی اموزشایه 3DBuzz رو ببین که همه قسمتها رو مثه همین کیزمت یه توضیح کلی داده و با همه قسمتها میتونی اشنا شی .

در کل لازمه یه وقتی بذاری اول کار داکیومنت های موبایل رو بخونی. Mobile Previewer تو ادیتور خیلی کمکت می کنه برا اینا.
    اقا محمد قربونت میتونی این ادرس داکیومنتو بدی ؟ گشتم پیدا نکردم

10. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ه. یا باید پروپرتی های متریال رو دستی تنظیم کنی ی
    ادرس داکیومنتو پیدا کردم فقط این مورد چجوریه ؟ مثلا" من اگه Flating رو تیکش رو فعال کنم از همون نرمال مپ تو شبکه متریال استفاده میکنه یا مثلا" اگه فعالش نکنم باید نرمال مپ رو تو Mobile Normal Texture وارد کنم ؟
    در کل اگه نخام از روش اتوماتیک استفاده کنم کدوم پارامترها رو باید تنظیم کنم ؟
    Mobile Previewer هم که همه متریالها رو نشون میده ! این Emulate Mobile Facture کارش چیه ؟ یعنی مثلا فعال باشه ما با همین کیفیت تو موبایل شاهد بازی هستیم ؟
    ممنون میشم یه توضیح کلی بدید
    Last edited by Reza Azimy_RW; 01-12-2011 at 15:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

سلام به همه ی بچه های گل
    بچه ها ببینم همه ی شما که آنریل رو به خوبی بلد هستین بیاین به کمک هم یه بازی بسازیم مگه چقدر کار داره 1 ماه 2 ماه یا 6 ماه یا ...
    اینجا کلی برنامه نویس داریم هم کسایی که به ادیتور مسلط هستند مدل ساز هم که زیاد داریم یکیش خود من تازه میتونیم برایه مدلسازی و انیمیت از بچه های انیمیشن هم کمک بگیریم خداییش راست نمیگم
    داستان و بازی نامه با همفکری و کسایی که تو این کار هستند جورش میکنیم
    خدایی اگه یه بازی کوچیک یکی دو مرحله ای هم بسازیم یه نمونه کار خوب برایه هممون میشه هم تجربه کاری اگه پایش هستید بگین دست در دست هم یه کاری بزرگ انجام بدیم خدایی راست نمیگم؟
    ببخشید که یکم زود خودی شدم من مخلص همتون هم هستم

13. این کاربر از ehsanyacoza0021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا محمد قربونت میتونی این ادرس داکیومنتو بدی ؟ گشتم پیدا نکردم
    سلام

کل داکیومنتا موبایل اینجاس:

کد:
    ادرس داکیومنتو پیدا کردم فقط این مورد چجوریه ؟ مثلا" من اگه Flating رو تیکش رو فعال کنم از همون نرمال مپ تو شبکه متریال استفاده میکنه یا مثلا" اگه فعالش نکنم باید نرمال مپ رو تو Mobile Normal Texture وارد کنم ؟
    در کل اگه نخام از روش اتوماتیک استفاده کنم کدوم پارامترها رو باید تنظیم کنم ؟
    Mobile Previewer هم که همه متریالها رو نشون میده ! این Emulate Mobile Facture کارش چیه ؟ یعنی مثلا فعال باشه ما با همین کیفیت تو موبایل شاهد بازی هستیم ؟
    ممنون میشم یه توضیح کلی بدید
    شما پیدا کردی ولی ظاهرا نخوندی. همه سوالاتو همونجا مفصل توضیح داده. کل سوالای مربوط به متریال هم اینجاس:

کد:
    Auto Flattening میاد فقط Base Texture رو برات محاسبه می کنه نه چیز دیگه. Normal, Bump, Emissive, Specular, Rim Lighting و هر چیز دیگه که بخوای باید جدا تنظیماتش رو ست کنی. تو لینکی که دادم هر کدومو جدا توضیح داده. اگه هم از اتوماتیک استفاده نکردی فقط Base Texture به کارت اضافه می شه نسبت به حالت قبل که همون Diffuse خودمون هست اینجا.

نه Emulate Mobile Features سعی می کنه تا جایی که می تونه ادیتور Perspective رو به نتیجه نهایی نزدیک کنه ولی نمی تونه خیلی خوب این کارو بکنه. روی PC فقط Mobile Previewer هست که می تونه بیش از 95 درصد شبیه نتیجه ی خروجی رو بهت بده.

دلیلشم اینه که ادیتور با DirectX کار می کنه در صورتی که اغلب سیستم های موبایل از جمله iOS با OpenGL کار می کنه و Previewer هم یه ایمولاتور ES2 هست که از OpenGL استفاده می کنه. در کل راهی وجود نداره که تو ادیتور OpenGL کار کنی. حتی متریال های نهایی رو هم نمی تونی ببینی. باید حتما از Mobile Previewer استفاده کنی.

----

ادیت- راستی حالا که انگار حوصله داکیومنتا رو نداری ویدئو Unreal Development Kit 3 - iOS Mobile Game Production رو از Eat3D بگیر ببین. البته خودم ندیدمش چون طبق معمول ویدئو های Eat3D یه چیز مرجع و کلی نیس ولی برای استارت موبایل گزینه ی خوبیه برات. مسلما این به این معنی نیس که می تونی بی خیال داکیومنتا بشی ولی خب می تونی با ویدئو شروع کنی بعدش بری سراغ مرجع.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 02-12-2011 at 23:59.

15. 5 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بچه ها کسی یه مدل دشمن آدمیزاد نداره بده ؟
    میخوام دشمن توی بازی شبیه آدمیزاد باشه نه موجود فضایی
    یه مدل آماده م بدید حله

میخوام یه در درست کنم که برای باز شدنش نیاز به رمز عبور داشته باشه.
    حتما باید با آنریل اسکریپت بنویسم یا با کیسمت هم میشه ؟

غیر از آموزش های 3DBUZZ لطفا اگه آموزش های شرکتای دیگه م دارید لینکشو بزارید استفاده کنیم
    ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •