این لپ تاپ چه طوره؟
Notebook Ideapad Y560 59-050952
Core i7 740QM@1.7(2.9)GHz,6MB
DDR3 4GB 1333MHz+750GB SATA
ATI Radeon HD 5730 1GB
این لپ تاپ چه طوره؟
Notebook Ideapad Y560 59-050952
Core i7 740QM@1.7(2.9)GHz,6MB
DDR3 4GB 1333MHz+750GB SATA
ATI Radeon HD 5730 1GB
یه سوال دیگه هم دارم. کلا چرا کسی ایسوز بیشنهاد نمی کنه؟
مشکل خاصی دارن؟
هرجند ظاهرشون اصلا جالب نیست..
از لحاظ کیفیت تصویر کدوم برندا بالاترن؟
سلام
asus F5RL
cpu core Doe
ram 2gig ddr2
hard 160gig
چند می ارزه؟![]()
سلام کسی قیمت روز لبتاپهای زیر اگه داره ممنون میشم بزاره؟
1. ci5 asusk52jk
ci5 asus k52jc
asus k52jr ci5
سلام
من با 700 هزار تومان چند پیشنهاد بهم داده شده توسط دوستان همین سایت
dell 5010-x
hp g62 a11se
acer 5741
حال میخام بدونم من اگه بخام با این سیستم بازی کنم با همین انتخاب ها میتونم یا نه اگه بله با چه کیفیتی مثلا بازی need for speed یا بازی های دیگه رو میشه با کیفیت بازی کرد چون از چند تا مغازه دار که پرسیدم میگفتن چون کارت گرافیکش آنبرد هست قدرت چندانی نداره نظر تخصصی شما در این رابطه چیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی نظرتون درباره fujitsu 530 با همین قیمت 700 تومن چیه
Last edited by farhad61; 29-11-2010 at 21:57.
سلام
آقا من الان دو سه هفته ست آبجی کوچیکم کچلم کردهیک iPad ویندوز خور می خواد ! اندازه ی صفحه نمایشش از صفحه نمایش آیپد کوچیکتر نباشه (بزررگتر بود چه بهتر!) , صفحه لمسی باشه مثل آیپد , اندازه اش از 30x20 سانتی متر بیشتر نشه , ویندوز بخوره تا بتونه فوتوشاپ رو روش اجرا کنه و یکی دو برنامه ی کوچیک , با کلاس باشه اینو هزار بار بهم گفت
هی راه به راه میاد میگه مثل Dell نباشه که از خز شدن هم گذشته (بیچاره Dell چه حرفایی که بهش نزده) , بودجه اش تا 750 تومن
من صد بار بهش گفتم بیا یه لپ تاپ کامل بخر ولی میگه باید لمسی باشه و اندازه اش از از کاغذ A4 کوچیکتر باشه (یعنی همون اندازه ای که گفتم) سی پی یو و ایناش هم واسش مهم نیست ! فقط فوتوشاپ رو بتونه اجرا کنه
من که خودم فقط این رو دیدم :
Lenovo IdeaPad S10-3t Tablet
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سی پی یو Intel® Atom™ Processor N470 1.83GHz, 512KB L2 Cache داره با رم 1GB DDR2 667MHz , این فوتوشاپ رو میتونه اجرا کنه ؟ (جواب این سوال مهمه) (این بالایی ه کیبورد هم داره که اگه نداشت هم هیچ ایرادی نداشت از نظر آبجیم چون واسش مهم نیست کیبورد)
شما چه گزینه هایی رو سراغ دارید ؟ خواهشا همه ی گزینه هایی که میدونید رو بگید چون فک نکنم گزینه های زیادی داشته باشیم , پیشنهاد خودتون رو هم از بینشون بگید
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم
با سلام. لطفا يه لپتاپ 12 اينچي خوب با صفحه نمايش قوي و وزن كم معرفي كنيد.
cpu اتم نباشه و دي وي دي رام هم نداشته باشه..
ممنون
همین خوبه. اما نباید انتظار زیادی ازش داشته باشه.
واسه اجرا شدن هم باید از بچه هایی که نت بوک دارن بپرسی (اجرا شدن که اجرا میشه اما چطوری اجرا شدنش مهمه)
اگر هم مثل آیپد میخواد سامسونگ P1000 Galaxy Tab هست.
1-ابعاد 11.98*120.45*190.9 ميلي متري و وزن 380 گرم
2-پشتيباني چهاربانده از GSM و سه بانده از 3G ، پشتيباني از HSDPA با سرعت 7.2 مگابيت بر ثانيه و HSUPA با سرعت 5.76 مگابيت بر ثانيه
3-قابليت کار به عنوان يک تلفن همراه مبتني بر GSM
4-صفحه نمايش لمسي خازني با ابعاد 7 اينچ و قابليت تفکيک 16 ميليون رنگ ، پشتيباني از رزولوشن (WSVGA (600 x 1024 ،تکنولوژِي Gorilla Glass
5-سيستم عامل Android 2.2 به همراه رابط کاربري سفارشي سازي شده TouchWiz 3.0
6-پردازنده Cortex A8 Hummingbird با سرعت 1 گيگاهرتز
7-شتاب دهنده گرافيکي PowerVR SGX540
8-اختصاص 512 مگابايت حافظه RAM
9-دوربين 3.2 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED،قابليت تشخيص لبخند و برچسب گذاري جغرافيايي Geotagging
10-ضبط ويديويي (D1 (720 x 480 با سرعت 30 فريم بر ثانيه
11-پشتيباني از Wi-Fi b/g/n
12-گيرنده GPS به همراه قابليت A-Gps، قطب نماي ديجيتال
13-حافظه داخلي 16 گيگابايت،پشتيباني از کارت حافظه microSD تا 32 گيگابايت
14-پشتيباني از فرمت هاي ويديويي DivX/XviD ، قابليت پخش فيلم هاي FullHD
15-سنسور شتاب سنج ، محدود کننده نور و ژيرو
16-ورودي استاندارد جک 3.5 ميلي متري
17-کانکتـــور 30 پين و بلوتوث استريو v3.0
18-ويرايشگر فايل هاي Office
19-دوربين دوم جهت برقراري تماس هاي تصويري
20-قابليت پيشگويي متن Swype
21-پشتيباني از Adobe Flash Player 10.1
22-اسپيکرهاي استريو
23-باتري 4000 ميلي آمپري Li-Ion
24-کيفيت صداي فوق العاده
فتوشاپ آندرویدی هم اومده
واحد خبر mobile.ir : کمپانی ادوبی سیستمز برنامه جدید فتوشاپ مخصوص سیستم عامل اندروید را معرفی نمود. این برنامه به کاربران این امکان را می دهد که از طریق گوشی موبایل خود به ویرایش عکس هایشان پرداخته و به کلکسیون عکس های آنلاین خود بر روی Photoshop.com دسترسی یابند.
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
50 تومان بزار روش یه hp g62 با گرافیک رادئون 5470 بخر
بازیهای جدید رو هم اجرا میکنه
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
تاپیکش اینجاست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
کسی پیشنهاد نمیده شاید معروف نبودنش نسبت به سایر برندها باشه یا گرون بودن نسبت به کانفیگش
از لحاظ کیفیت تصویر میگفتن بعد سونی، ایسوس هست
کسی پیشنهاد نمیده شاید معروف نبودنش نسبت به سایر برندها باشه یا گرون بودن نسبت به کانفیگش
از لحاظ کیفیت تصویر میگفتن بعد سونی، ایسوس هست[/QUOTE]
خب سونی هم نسبت به کانفینگش گرون..
اچ پی هم قیمتاش تو همین حدود.. ولی معرفیش بیشتر. با اینکه خیلی ها میگش داغ میکنه..
کیفیت تصویرش و مانیتورش اصلا خوب نیست..
زود خراب میشه..
گارانتی معتبر نداره..
هرچند نمی دونم واقعا اینجوری هست یا نه..
من از یه مدل اچ پی خوشم اوند اینقد اینجوری شنیدم پشیمون شدم..
حالا مدل n52jv چطور؟
چرا بیشتر درباره k 52 صحبت میشه؟
این مدل مشکلی داره؟
باز یکی گفت اچ پی داغ میکنه. میگن اچ پی چند سال پیش چند مدل زده بوده که زیاد گرم میکردن دیگه شایع کردن اچ پی داغ میکنه کوره اس. میسوزه. تو مغازه یه اچ پی کامپک داریم نزدیک سه ساله داره کار میکنه کوچیکترین مشکلی نداشته
همین ماجرا رو هم واسه سی پی یو های amd درست کرده بودن. میرفتی amd بخری فروشنده ها میگفتن amd میسوزه. چون حدود 10 سال پیش بعضی از سی پی یو های amd یه کم بیشتر از حد معمول داغ میشدن
سونی هم بحثش جداس مردم ایران فقط اسم رو میشناسن. سونی بیاد دمپایی هم بسازه باز میگن دمپایی فقط سونی حتی اگه کیفیت خوبی نداشته باشه
Last edited by tiyam 01; 30-11-2010 at 11:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)