تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 432 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه s.k.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اگر شما ناراضی بودید دلیل بر این نیست که تمام واحد ها بد باشن!
    دانشگاه ازاد هم همچین اش دهن سوزی نیست و نسبت به شهریه ای که میگیره امکاناتی نداره.

پس بهتره طرف حق باشیم و کسی رو تحریک نکنیم
    خیلی چیز ها هست که تنها مربوط به واحد ما نیست که نمیدونم اطلاع دارید یا نه !!!

سامانه سجاد یا همون سیستم سراسری علمی و کاربردی ، قوانین تو خالی و غیر قابل باور ، سیستم آموزشی بسیار نامنظم ، و ....

دانشگاه آزاد هر چند اش دهنسوزی نباشه اما 10 برابر از دانشگاه علمی و کاربردی بهتر است . نظم ، قوانین اساسی و منظم ، سیستم آموزشی بدون مشکل ، سیستم اینترنتی بسیار منظم و طبق قانون و ...

برای من مهم نیست . من وظیفه داشتم تجربیات خودم رو بگم . هر کس هم حرف منو قبول نداره بره واحد علمی و کاربردی شهرشون از هر تعداد دانشجو که دلش میخوا بپرسه که آیا راضی هستند از وضعیت و اوضاع این دانشگاه یا خیر ...

بسیاری فقط برای شهریه کمتر علمی و کاربردی را انتخاب کردند . در صورتی که اگر شهریه ازاد برابر بود چه بسا آنجا رو انتخاب میکردند .

خیلی ها علمی و کاربردی رو اصلا در حد دانشگاه نمیدوند .

داره خودمونی میشه The R2R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از لحاظ راحت پاس کردن واحد چی؟ فرقی دارن باهم؟!
    من شنیدم دانشگاه آزاد پیر میکنه آدمو تا بتونی ازش مدرک بگیری زمانش نسبت به علمی کاربردی بیشتره

3. این کاربر از The R2R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی چیز ها هست که تنها مربوط به واحد ما نیست که نمیدونم اطلاع دارید یا نه !!!

سامانه سجاد یا همون سیستم سراسری علمی و کاربردی ، قوانین تو خالی و غیر قابل باور ، سیستم آموزشی بسیار نامنظم ، و ....

دانشگاه آزاد هر چند اش دهنسوزی نباشه اما 10 برابر از دانشگاه علمی و کاربردی بهتر است . نظم ، قوانین اساسی و منظم ، سیستم آموزشی بدون مشکل ، سیستم اینترنتی بسیار منظم و طبق قانون و ...

برای من مهم نیست . من وظیفه داشتم تجربیات خودم رو بگم . هر کس هم حرف منو قبول نداره بره واحد علمی و کاربردی شهرشون از هر تعداد دانشجو که دلش میخوا بپرسه که آیا راضی هستند از وضعیت و اوضاع این دانشگاه یا خیر ...

بسیاری فقط برای شهریه کمتر علمی و کاربردی را انتخاب کردند . در صورتی که اگر شهریه ازاد برابر بود چه بسا آنجا رو انتخاب میکردند .

خیلی ها علمی و کاربردی رو اصلا در حد دانشگاه نمیدوند .
    شما مث که خیلی دلتون پره ، شما خودت آزاد رفتی؟

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

شما مث که خیلی دلتون پره ، شما خودت آزاد رفتی؟
    من کارشناسی هستم و چون تا حالا نصف راه رو رفتم نمیتونم نیمه کاره رها کنم . وگرنه میرفتم آزاد .

برای من مهم نیست . شما هر جا دلتون خواست برید ثبت نام کنید . بعدا چند ترم بعدش به حرف های من میرسید .

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من کارشناسی هستم و چون تا حالا نصف راه رو رفتم نمیتونم نیمه کاره رها کنم . وگرنه میرفتم آزاد .

برای من مهم نیست . شما هر جا دلتون خواست برید ثبت نام کنید . بعدا چند ترم بعدش به حرف های من میرسید .
    نظر شما واسه من خیلی مهمه چون شما تجربه کردید و میدونید چی به چیه ، کاردانی هم علمی کاربردی بودید؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بنده هم کاملا موافقم که اغلب واحدهای دانشگاه های آزاد از نظر نظم و انضباط آموزشی، اساتید و سایر امکانات به مراتب بهتر از واحدهای علمی کاربردی هستن..
    به نظر بنده بیش از 90 درصد واحدهای علمی کاربردی حداقل استانداردهای لازم برای برگزاری دوره های کارشناسی رو ندارن!
    متاسفانه خیلی از اساتیدی که نمی تونن توی دانشگاه های آزاد و پیام نور و غیرانتفایی ها تدریس کنن، براحتی توسط واحدهای علمی کاربردی جذب میشن!
    بنده شاگرد اول مهندسی شبکه ورودی بهمن 92 یکی واحد های علمی کاربردی وابسته به شرکت مخابرات هستم با معدل بالای 19.

8. 3 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

............ فقط می خواستم بگم من هنوز دانشگاه علمی کاربردی نرفتم اما دارم بحث هاتون رو می خونم ...

و تحقیقاتی که کردم ...:
    خلاصه مقایسه دانشگاه علمی کاربردی با آزاد:
    پول کمتری می گیره.
    راحت تر نمره می گیری.
    مدرکش هم خیلی فرق نمی کنه ( شاید یکم پایین تر باشه)
    بی نظم و خیلی مشخص نیست کلاس ها چه طوری هست و برگزار شده یا نشده و یا ...
    سن ها نسبتا بالا تر هست.
    بیشتر کابردی هست

خوب :

برای شخصی که بخواد کار کنه و درس بخونه و فقط داشتن یک اسم کاردانی براش مهم هست و خیلی این که چه مدل دانشگاهی بود که فرقی نمی کنه. و سن و سالی ازش گذشته: همه ی این گزینه ها مثبت هست!
    مثلا تو یک شرکت خصوصی از شما کار می خواد نه مدرک اما اگه یک مدرک جهت اسم داشته باشی که چه بهتر.
    Last edited by tajrobenik; 17-05-2015 at 12:04.

10. 2 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امکانش هست زودتر از آزاد مدرک گرفت؟

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

............ فقط می خواستم بگم من هنوز دانشگاه علمی کاربردی نرفتم اما دارم بحث هاتون رو می خونم ...

و تحقیقاتی که کردم ...:
    خلاصه مقایسه دانشگاه علمی کاربردی با آزاد:
    پول کمتری می گیره.
    راحت تر نمره می گیری.
    مدرکش هم خیلی فرق نمی کنه ( شاید یکم پایین تر باشه)
    بی نظم و خیلی مشخص نیست کلاس ها چه طوری هست و برگزار شده یا نشده و یا ...
    سن ها نسبتا بالا تر هست.
    بیشتر کابردی هست

خوب :

برای شخصی که بخواد کار کنه و درس بخونه و فقط داشتن یک اسم کاردانی براش مهم هست و خیلی این که چه مدل دانشگاهی بود که فرقی نمی کنه. و سن و سالی ازش گذشته: همه ی این گزینه ها مثبت هست!
    مثلا تو یک شرکت خصوصی از شما کار می خواد نه مدرک اما اگه یک مدرک جهت اسم داشته باشی که چه بهتر.
    دقیقا درسته .

اصلا بنیاد علمی و کاربردی برای شاغل ها ایجاد شده . کسانی که شاغل هستن و فقط دنبال یک مدرگ هستند که افزایش حقوق برای انها داشته باشد . بهترین گزینه است .

اما کسانی که میخواهند وارد بازار کار شوند اصلا خوب نیست .

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

دانشگاه علمی کاربردی خوب برای رشته نرم افزار بدون کنکور که شرط معدل هم نداشته باشه چی سراغ دارید؟
    تهران و اصفهان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •