تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 1024 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فصل 2 شیمی پیش 1 به فصل 1 شیمی پیش1 ربطی داره؟ یعنی واسه خوندن فصل 2 نیاز هست فصل 1 رو بلد باشی؟
    اگه نظر منو ميخواي دو راه پيش روت ميذارم هر كدومو خواستي انتخاب با خودت:
    ١ - برنامه قلمچي رو فعلا بي خيال شو و فصل ١ رو از رو تست مبتكران بخون اين فصل خيلي هلووئه!
    راحت ياد ميگيري و عذاب وجدان نداري ! چون يه سري بخشهاي پايه اي رو بايد بلد باشي.

٢ - يه بار فصل ١ رو از رو كتاب نگاه كن ببين اصلا درباره ي چي صحبت مي كنه!(سينتيك)
    اگه هم هيچكدوم رو قبول نداري بدون كه غلظت مواد شركت كننده در واكنشهاي شيميايي با ضريب استوكيومتريشون متناسبه و نمودار هاي غلظت-زمان و سرعت-زمان رو يه نيگا بنداز!
    خيلي راحتن!فقط از روي مبتكران بخون

2. 5 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

7 کمک!!!!!!!!!!!!

آقا چرا جواب منو نمیدید؟ پرسیدم چطوری گسسته و عربی بخونم که بازدهیش بیشتر باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من فقط ميدونم گسسته بايد تست زياد بزني تا لم كار دستت بياد .

5. 5 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

برای یادگیری گسسته یا کلا ریاضی حرف اول رو تمرین و تکرار می زنه ، به نظر من خوندن جزوه و امثال اون رو بی خیال شو و یک کتاب آموزش و تست بگیر ، یک نمونش کتاب گسسته ی ژرف اندیشان که خودم داشتم و ازش استفاده کردم ، هم آموزش بود و هم تمرین و در آخر فصل ها هم تست داشت ، به نظرم کلا کتابهای ریاضی ژرف اندیشان خوب هست ( دیفرانسیل و هندسه رو هم داشتم ) ...
    فقط بعضی قسمتها مثل احتمال رو قبل از تست زدن با پاسخ تشریحی سئوالات و تحلیل مسئله ها تمرین کن ، بعضی از سئوالها رو باید خوب فهمید وگرنه بعد از کلی راه حل تازه می فهمی که اشتباه اومدی ...
    به عنوان تجربه ای که داشتم می گم که ریاضی رو با خوندن و تست زدن کار نکن ، بلکه کتاب درسی رو خوب بخون ( البته فقط کتاب درسی گسسته اصلا خوب نیست ! ) ، بعد با یک کتاب آموزش و تست که گفتم کار کن ، مطالب آموزشی رو بخون و تمرینها رو انجام بده ، بعد تمرینات کتاب درسی رو حل کن کاملا مسلط شو و بعد برو سراغ تست زدن ، مطمئن باش 90 درصد تستها رو بدون هیچ مشکلی حل می کنی ...

خیلی ها یک جزوه می خونن و چند تا تست تکراری رو حل میکنن و فکر می کنن که ریاضیشون خوبه ولی وقته سر کنکور میان می بینن چقدر مطلب بوده که نخوندن ، ریاضی خیلی تنوع داره ، به خاطر همین تستی رو هم که می زنی باید با تحلیل و بررسی بزنی تا دقیقا موضوع برات روشن بشه ، اکثر راه های تستی و ساده ( مثل هم ارزی ) با کمی دستکاری توی سئوال دیگه کاربرد ندارن ...

در مورد عربی هم بهتره دوستان نظر بدن ، من کلا میونه ی خوبی با عربی ندارم ... !

موفق باشی ...

7. 4 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ای که خواهی رتبه ات 1 و 2 یا3 رقم شود********آن تلاشی را بکن تا روی کنکور کم شود
    شعرو حال کردین

9. 5 کاربر از mosbatekonkoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا به سوالاتم جواب بدید قبلا هم سوالی پرسیدم که کسی جواب نداد
    الان من ریاضی 2 را دارم
    اما چاپش مال 87 است اما برای کنکور چاپ 86 رو میخواد به نظرتون این دو کتاب تفاوتی دارن یا نه؟
    بخصوص که چاپ 83 نیز عناوینی مثل چاپ 87 دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام به همه دوستان گلم.

این هفته با رده بندی جدید افتخارآفرینان تاپیک در خدمت شما هستم.....

رده بندی پیش ریاضی در آزمون 22 آبان:

1.moraddad:7329 (ماشاالله آق سامون ..شیرررررررررررررررررررررر ررررره)
    2.panizir:7259 (شیرررررررررررررررررررررر ررررره)
    3.iman0007:7208 (شیرررررررررررررررررررررر ررررره)
    4.empier games:7018(شیررررررررررررررررر رررررررررره)
    5.apollon:6809 (شیرررررررررررررررررررررر ررررره)
    6.ramin69:6603(شیررررررررررررررر رررررررررررره)
    7.aez-best:6539(شیرررررررررررررررررر رررررررررره)
    8.radbehnam:6507(شیرررررررررررررر ررررررررررررره)
    9.arash banikarim:5031( انشالله آزمون بعد شیررررررررررررررررررررررر ره ...آرش تو داری با خودت چه میکنی؟؟؟؟)
    10.timsar-jakson:4000( انشالله آزمون بعد شیررررررررررررررررررررررر ررررره....پیمان جان فقط به هدفت قکر کن )

رده بندی پیش تجربی در آزمون 22 آبان:

shabeashegha:6369(شیرررررررررررررر رررررررررررررره)

منم به علت خود درگیریه شدید علی رغم آمادگی نسبی شرکت نکردم...
    .دوستان اکثرا افت تراز داشتن.بجز سامان....
    به امید اون روزی که ما این اسامی رو تو رده بندی مجله قلمچی ببینیم...بگو ایشالله....)
    Last edited by mazg; 17-11-2009 at 12:58.

12. 12 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان گلم.

این هفته با رده بندی جدید افتخارآفرینان تاپیک در خدمت شما هستم.....

رده بندی پیش ریاضی در آزمون 22 آبان:

1.moraddad:7329 (ماشاالله آق سامون ..شیرررررررررررررررررررررر ررررره)
    2.panizir:7259 (شیرررررررررررررررررررررر �ررررره)
    3.iman0007:7208 (شیرررررررررررررررررررررر �ررررره)
    4.empier games:7018(شیررررررررررررررررر �رررررررررره)
    5.apollon:6809 (شیرررررررررررررررررررررر �ررررره)
    6.ramin69:6603(شیررررررررررررررر �رررررررررررره)
    7.aez-best:6539(شیرررررررررررررررررر رررررررررره)
    8.radbehnam:6507(شیرررررررررررررر �ررررررررررررره)
    9.arash banikarim:5031( انشالله آزمون بعد شیررررررررررررررررررررررر ره ...آرش تو داری با خودت چه میکنی؟؟؟؟)
    10.timsar-jakson:4000( انشالله آزمون بعد شیررررررررررررررررررررررر ررررره....پیمان جان فقط به هدفت قکر کن )

رده بندی پیش تجربی در آزمون 22 آبان:

shabeashegha:6369(شیرررررررررررررر رررررررررررررره)

منم به علت خود درگیریه شدید علی رغم آمادگی نسبی شرکت نکردم...
    .دوستان اکثرا افت تراز داشتن.بجز سامان....
    به امید اون روزی که ما این اسامی رو تو رده بندی مجله قلمچی ببینیم...بگو ایشالله....)
    ممنون بابت رده بندی

این رده بندیت خیلی خوب بود...من یکم به غیرتم برخوردالانم داشتم میرفتم کتابخونه گفتم قبلش یه سری به اینجا بزنم..الان میرم

با انرژِی بیشتری میخونم

14. 8 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض راه حل مشکلات

سلام دوستان...میبخشید که 2تا پشت سر هم پست میدم.....من چند روزی تو خودم مستغرق شده بودم به راه حلی رسیدم که براتون مینویسم...

اگه داری روزاتو الکی سپری میکنی؟؟اگه شدیدا عذاب وجدان داری و با خودت درگیری؟؟؟اگه به اندازه هدفت تلاش نمیکنی؟؟اگه فکر میکنی داری توی رقابت کنکور درجا میزنی؟؟اگه هی شروع میکنی و بعدش به بن بست میرسی؟؟

خلاصه اگه درس نمیخونی متن زیر رو بخون:

آقا جون همین الان برو 1 کاغذ بیار و با خودت صحبت کن(دیوونه نیستما....)به خودت بگو از خودت چی میخوای؟؟؟به خودت بگو از تو چی میخواد؟؟؟؟(با قبلی فرق داره ها روش فکر کنین)..بشین هدفتو بنویس و دقیقا بنویس که برای رسیدن بهش تا حالا چی کار کردی؟؟؟توی این 7 ماه باقی مونده باید چی کار کنی؟؟؟تفریحاتت و اون چیزایی که مانع از درس خوندنت میشه رو کنار هدفت بنویس.....ببین کدومشون برات با ارزش ترن؟؟ببین کدومشون عالی ترین حس لذت رو بهت میدن؟؟؟..ببین حس رضایت از خودتو توی کدومشون پیدا میکنی؟؟؟توی تفریحات وموانع درسی،، یا توی رسیدن به هدف؟؟؟؟؟؟؟؟؟بنویس اگه همینجوری درس بخونی و به تفریحات و موانع درسی مشغول باشی به چی میرسی؟؟؟؟بنویس اگه بچسبی به درس خوندن و به هدفت برسی،آیندت چی میشه؟؟؟؟؟
    و خیلی چیزای شخصی دیگه که به ذهنت میرسه رو بنویس،میدونم بارها شده که به این چیزا فکر کنی،ولی باور کن نوشتن تاثیر عجیبی داره.......و آخرش نتیجه گیری کن:

اگه ترجیح میدی به تفریحاتت برسی ،خب مگه خود آزاری داری ؟؟؟؟برای چی هدف بزرگ انتخاب میکنی که عذاب وجدان بگیری؟؟؟برو سراغ تفریحاتت و تمام تلاشتو بکن که ازشون لذت ببری......

اما...........اگه به این نتیجه رسیدی که باید درس بخونی......معطلش نکن....دستو بزار روی زانو هات و بلند شو....شروع کن به درس خوندن....خوشحال و امیدوار باش.....با خدای خودت حرف بزن،باهاش معامله کن....

مطمینم..مطمین باش ،،به هدفت میرسی...

میدونم توی این راه به مشکلات زیادی بر میخوری..ولی این کاغذ بدرد همون مواقع میخوره....لحطه هایی میشه که وسوسه میشی.،............به کاغذت نگاه کن....به حرفای خودت نگاه کن....

.......دوستان میبخشید زیاد شد...این ها تراوشات ذهن من هستن،پس اگه اشکالی داره به بزرگی خودتون ببخشید...

16. 12 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بالاخره لست کتاب ها رو سنجش اعلام کرد کد کتاب هایی که عوض نشده یعنی عوض نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •