تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 773 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

t_tanhayam عزیز سلام
    راهنمایی میخواستم در مورد خرید یک فروند ال یی دی 40 اینچ مدل سی 6900
    اگر ممکنه در پیغام خصوصی بفرمایید خودتان که 46 را خریدید از کجا و با چه تضمینی
    از شان گرفتید لطفا موارد لازم را گوشزد بفرمایید
    با تشکر از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

-عزيز اون برند مجزايي نيست يك اصطلاح هست كه سامي به hdtv هاش ميده (نه اسم برند )
    -اگر ال سي دي ميخواين بهترين گزينه c650 واگر led بهترين گزينه c6900 هست
    -سري هاي 6 گزينه هاي بهتري هستند
    -در موردد سري هاي D كه مربوط ميشه به 2011 معلوم نيست عزيز چند ماهي طول ميكشه
    من الان این مدل رو دیدم زیاد از فرم پایه فلزیش خوشم نیومد می خواستم ببینم مدل دیگه ای با این خصوصیات نیست که پایش هم فلزی نباشه ؟؟ وکلا دلیلی که شما این مدل رو پیشنهاد می کنید چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام_من يه تلويزيون led‏ ‏چهل اينچ فول اچ دى خريدم_رس ي و ر استرانگه و خروجي كامپوننت داره_رفتم يه كابل كامپوننت گرفتم ولي متأسفانه كيفيت تصاوير از كامپوزيتم بدتر شده!
    تصاوير داراي نور آزاردهنده هست كه كامپوزيت اينطور نبود_مشكل از كابله يا رسيور يا تلويزيون!_كابلو 9تومن خريدم_اگه مشكل كابله كه خودم همينو احتمال ميدم لطفن بهترين كابل كامپوننت به همراه مارك و حدود قيمت لطف ميكنيد_
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من ديگه ميخام از بين اين 3 گزينه يكيشو بخرم و خودمو خلاص كنم
    panasonic vt20 , samsung 8000 46, lg lx9500 46
    لطفا منو راهنمايي كنيد. در ضمن آيا lx9500 تنها گزينه full led تو ايرانه؟ لطفا يك نظر كارشناسي بدين و در ضمن كيفيت تصوير در sd , hd , و 3d واسم مهمه نه امكانات تلويزون. اگر تو اين نرخ يعني 3 تا 3.5 ميليون گزينه بهتري هست كه من خبر ندارم لطفا بگين. با تشكر

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    الان بهترینو با کیفیترین 3D چه برندو چه مدلیه؟اصلا ارزشه خرید داره؟
    اول اگه میشه بگین کدوم برند؟ال جی یا سونی یا پاناسونیک؟
    نظره خودم بیشتر رو ال جیه...تویه 3D خوب کار کرده؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ین این دو مدل کدام را بگیرم با توجه به اینکه U20 پنجاه اینچ هست و V20 چهل و دو اینچه، شما جای من باشید چی می‌گیرید؟ بین این دو تا مدلی هم که از پاناسونیک گفتم نظرتون رو بگید حتماً.

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

با 3 تا از دوستهام می خواهیم بریم خرید و هر کس توقع خاصی داره لطفا ما رو راهنمایی کنید:
    1- برای نفر اول بهترین تلویزیون چه پلاسما و چه LCD که 37 اینچ باشه چیه؟ فقط کیفیت تصویر براش مهمه. لطفا چند تا از بهترین 37 اینچ ها رو با ذکر مدل و قیمت بگین. می خوام برم جمهوری تصاویر رو با هم مقایسه کنم. ( از 1200 بالاتر نشه)
    می گن سونی رو توی کیش مونتاژ می کنن ؛ سامسونگ رو تو هشتگرد ؛ الجی رو مادایران در مورد این مسئله چه نظری دارید؟
    2- برای نفر دوم تا 1700 می خواهد هزینه کنه. فقط کیفیت تصویر براش مهمه. لطفا چند تا از بهترین نمایشگر ها رو با ذکر مدل و قیمت بگین. نظرتون راجع به V20 چیه؟ (از 42 اینچ بالاتر نشه)
    3- نفر سوم هم می خواهد حداقل ها رو هزینه کنه زیر 600 تومن. سایز کوچیک هم می خواهد. 32 تا 37 .
    از راهنمایی تون ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

یکی از اساتید ما رو راهنمایی کنه.
    فردا می خواهیم بریم خرید..
    بعدش هم .... تو جمهوری کدوم فروشگاه قیمت های مناسب تری می ده؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می گن سونی رو توی کیش مونتاژ می کنن ؛ سامسونگ رو تو هشتگرد ؛ الجی رو مادایران در مورد این مسئله چه نظری دارید؟
    این مسئلرو کی گفته؟....
    بقیه برندارو نمیدونم ولی الجی سه نوع داریم که بهترینش کرست.بعدش اندونزی.یه مدل هم هست که بیشترین تعدادش تویه تهرانه اون مدله که پشتش نوشته Made by lg electronic (یه همچین چیزایی)اونا قطعات چینه مونتاژه ایران که فروشنده ها میگن کره ایه اوناهم که یکم انصاف دارن میگن قطعات کرست مونتاژه چین که اینطوری نیستو مونتاژه ایرانه و قطعاته چین

اگه الجی خریدی کره ای بگیر...برایه اینکه مطمئن شی کرست سریاله جعبه و دستگاه رو مطابقت بده اگه یکی بود بار کده جعبرو بزن تو گوشیت ببین میگه کره یا نه

اگه الجی خواستی بگیری حتما یه فلش با خودت ببر (تویه فلش یه مسابقه فوتباله داخلی که ترجیحا خودت ضبط کرده باشی)بریزو برو موقع خرید رو تلویزیون امتحان کن ببین رنگ پخش نمیکنه

10. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

این مسئلرو کی گفته؟....
    بقیه برندارو نمیدونم ولی الجی سه نوع داریم که بهترینش کرست.بعدش اندونزی.یه مدل هم هست که بیشترین تعدادش تویه تهرانه اون مدله که پشتش نوشته Made by lg electronic (یه همچین چیزایی)اونا قطعات چینه مونتاژه ایران که فروشنده ها میگن کره ایه اوناهم که یکم انصاف دارن میگن قطعات کرست مونتاژه چین که اینطوری نیستو مونتاژه ایرانه و قطعاته چین

اگه الجی خریدی کره ای بگیر...برایه اینکه مطمئن شی کرست سریاله جعبه و دستگاه رو مطابقت بده اگه یکی بود بار کده جعبرو بزن تو گوشیت ببین میگه کره یا نه

اگه الجی خواستی بگیری حتما یه فلش با خودت ببر (تویه فلش یه مسابقه فوتباله داخلی که ترجیحا خودت ضبط کرده باشی)بریزو برو موقع خرید رو تلویزیون امتحان کن ببین رنگ پخش نمیکنه
    بازهم دم شما گرم یه جوابی دادی

این مطلبو از چند تعمیرکار پرسیدم

12. این کاربر از hmdfgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •