t_tanhayam عزیز سلام
راهنمایی میخواستم در مورد خرید یک فروند ال یی دی 40 اینچ مدل سی 6900
اگر ممکنه در پیغام خصوصی بفرمایید خودتان که 46 را خریدید از کجا و با چه تضمینی
از شان گرفتید لطفا موارد لازم را گوشزد بفرمایید
با تشکر از شما
t_tanhayam عزیز سلام
راهنمایی میخواستم در مورد خرید یک فروند ال یی دی 40 اینچ مدل سی 6900
اگر ممکنه در پیغام خصوصی بفرمایید خودتان که 46 را خریدید از کجا و با چه تضمینی
از شان گرفتید لطفا موارد لازم را گوشزد بفرمایید
با تشکر از شما
من الان این مدل رو دیدم زیاد از فرم پایه فلزیش خوشم نیومد می خواستم ببینم مدل دیگه ای با این خصوصیات نیست که پایش هم فلزی نباشه ؟؟ وکلا دلیلی که شما این مدل رو پیشنهاد می کنید چیه؟
با سلام_من يه تلويزيون led چهل اينچ فول اچ دى خريدم_رس ي و ر استرانگه و خروجي كامپوننت داره_رفتم يه كابل كامپوننت گرفتم ولي متأسفانه كيفيت تصاوير از كامپوزيتم بدتر شده!
تصاوير داراي نور آزاردهنده هست كه كامپوزيت اينطور نبود_مشكل از كابله يا رسيور يا تلويزيون!_كابلو 9تومن خريدم_اگه مشكل كابله كه خودم همينو احتمال ميدم لطفن بهترين كابل كامپوننت به همراه مارك و حدود قيمت لطف ميكنيد_
با تشكر
سلام من ديگه ميخام از بين اين 3 گزينه يكيشو بخرم و خودمو خلاص كنم
panasonic vt20 , samsung 8000 46, lg lx9500 46
لطفا منو راهنمايي كنيد. در ضمن آيا lx9500 تنها گزينه full led تو ايرانه؟ لطفا يك نظر كارشناسي بدين و در ضمن كيفيت تصوير در sd , hd , و 3d واسم مهمه نه امكانات تلويزون. اگر تو اين نرخ يعني 3 تا 3.5 ميليون گزينه بهتري هست كه من خبر ندارم لطفا بگين. با تشكر
سلام
الان بهترینو با کیفیترین 3D چه برندو چه مدلیه؟اصلا ارزشه خرید داره؟
اول اگه میشه بگین کدوم برند؟ال جی یا سونی یا پاناسونیک؟
نظره خودم بیشتر رو ال جیه...تویه 3D خوب کار کرده؟
ممنون
ین این دو مدل کدام را بگیرم با توجه به اینکه U20 پنجاه اینچ هست و V20 چهل و دو اینچه، شما جای من باشید چی میگیرید؟ بین این دو تا مدلی هم که از پاناسونیک گفتم نظرتون رو بگید حتماً.
با 3 تا از دوستهام می خواهیم بریم خرید و هر کس توقع خاصی داره لطفا ما رو راهنمایی کنید:
1- برای نفر اول بهترین تلویزیون چه پلاسما و چه LCD که 37 اینچ باشه چیه؟ فقط کیفیت تصویر براش مهمه. لطفا چند تا از بهترین 37 اینچ ها رو با ذکر مدل و قیمت بگین. می خوام برم جمهوری تصاویر رو با هم مقایسه کنم. ( از 1200 بالاتر نشه)
می گن سونی رو توی کیش مونتاژ می کنن ؛ سامسونگ رو تو هشتگرد ؛ الجی رو مادایراندر مورد این مسئله چه نظری دارید؟
2- برای نفر دوم تا 1700 می خواهد هزینه کنه. فقط کیفیت تصویر براش مهمه. لطفا چند تا از بهترین نمایشگر ها رو با ذکر مدل و قیمت بگین. نظرتون راجع به V20 چیه؟ (از 42 اینچ بالاتر نشه)
3- نفر سوم هم می خواهد حداقل ها رو هزینه کنه زیر 600 تومن. سایز کوچیک هم می خواهد. 32 تا 37 .
از راهنمایی تون ممنونم
یکی از اساتید ما رو راهنمایی کنه.
فردا می خواهیم بریم خرید..
بعدش هم .... تو جمهوری کدوم فروشگاه قیمت های مناسب تری می ده؟![]()
این مسئلرو کی گفته؟....
بقیه برندارو نمیدونم ولی الجی سه نوع داریم که بهترینش کرست.بعدش اندونزی.یه مدل هم هست که بیشترین تعدادش تویه تهرانه اون مدله که پشتش نوشته Made by lg electronic (یه همچین چیزایی)اونا قطعات چینه مونتاژه ایران که فروشنده ها میگن کره ایه اوناهم که یکم انصاف دارن میگن قطعات کرست مونتاژه چین که اینطوری نیستو مونتاژه ایرانه و قطعاته چین
اگه الجی خریدی کره ای بگیر...برایه اینکه مطمئن شی کرست سریاله جعبه و دستگاه رو مطابقت بده اگه یکی بود بار کده جعبرو بزن تو گوشیت ببین میگه کره یا نه
اگه الجی خواستی بگیری حتما یه فلش با خودت ببر (تویه فلش یه مسابقه فوتباله داخلی که ترجیحا خودت ضبط کرده باشی)بریزو برو موقع خرید رو تلویزیون امتحان کن ببین رنگ پخش نمیکنه
بازهم دم شما گرم یه جوابی دادی
این مطلبو از چند تعمیرکار پرسیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)