تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 405 از 482 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون .خب شما که سرعت دانلودت 60 چه سرویسی داری ؟؟؟؟؟؟؟ سرعت کم یعنی چی ؟؟
    من سرویس 256 حجمی دارم. و منظورم از سرعت کم، نسبت به قیمت بود در مقایسه با سایر ISP ها. توضیحات کاملتر هم در پست بالایی هست.

2. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز. سرویس های حجمی داتک اینجوریه که شما هر سرعتی رو بگیرید، سرعت دانلودتون دو برابر اون خواهد بود
    مثلا من الان 512 کیلو بیت دارم، سرعت دانلودم تاkB/S 120 هم میره بالا. در همه طول شبانه روز همینجوریه . حتی 1-7 که سرویس رایگانه
    مرکز مخابراتی مهمه... ولی نه در زمینه سرعت، بیشتر در زمینه قطعی و اینجور چیزا. چون من چند تا از دوستام سرویس مشابه من رو در جاهای دیگه تهران دارن، سرعتشون همینه. کلا زیاد قطعی نداره
    دلیل اینکه سرعت دانلود رو تا این حد بالا میذارن، اینه که حجمت زودتر تموم بشه و مجبور بشی حجم بخری! مخصوصا اگه یه برنامه ای برای خودش شروع به کار کردن بکنه. مثلا فکر کن ویندوز شروع به آپدیت کنه، با سرعتی که داره، تا بیای متوجه بشی، کلی از حجمت رو گرفته.
    شما اگه سرویس نا محدود بگیری، سرعتتون دقیقا همون چیزیه که می گیرید. یعنی 512 کیلوبیت دقیقا روی 64KB/s سرعت بسته می شه. حالا شاید یکی دو تا بالا پایین

ولی سرعت آپلودش خیلی تعریفی نیست. می شه گفت تقریبا از اون چیزی که باید باشه هم کمتره
    من سرویس 256 حجمی دارم. و منظورم از سرعت کم، نسبت به قیمت بود در مقایسه با سایر ISP ها. توضیحات کاملتر هم در پست بالایی هست.
    ممنون از دوستان . در مورد دزدی ترافیک ( حجم ) چی ؟؟؟؟؟؟؟؟ شده مثلا غیره منتظره ببینید تو یه مدت کوتاه مقدار قابل توجهی حجمتون کم بشه ؟؟؟؟؟؟؟ تو خیلی از ISP ها و حتی اینی که من الان ازش سرویس میگیرم اینجوریه .
    پس کلا به نظر میرسه زیاد دردسر نداشته باشه ؟؟!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی cra داره یک آمار در مورد آپلودش بده ؟ لطفا کمک کنید می خوام داتک cra دو مگ بگیرم آپلود خیلی مهم هست دانلود اصلا مهم نیست جدیدا می گن آپلود 128 شده
    Last edited by Mr saeed; 17-06-2012 at 15:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستانی که داتک دارن راضی هستن؟من wimax ایرانسل یه سال و نیمه دارم اولاش خوب بود اما 4-5 ماهی هست که داغون شده و میخوام برم سراغ یه شرت دیگه و ADSL
    ولی اکثر شرکتها پورت هاشون تو منطقه ما پره ولی داتک خالی داره و چند صفحه آخر تاپیک رو هم خوندم مثکه مشکل خاصی نداره
    من سرویس حجمی 512 با 9 گیگ بگیرم سرعتم رو حدود 120 بسته میشه؟دانلود 1 تا 7 که رایگانه سرعت چقدر افت میکنه؟ کلا کسایی که داتک استفاده میکنن پیشنهاد میدن داتکو؟
    برای سرعت 512 باید نامه با سربرگ و مهر شرکت ببریم کافیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من از پینگش برای بازی و اینا اصلا رازی نیستم.
    adsl دارم، مشتری قدیمی بودیم و 256 نامحدودمون رو دست نزدن

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من شنیدم پینگ داتک بین isp ها جزو بهترین هاست که.. :(...من تازه میخوام برم داتک مخابرات که گ****/.....شما یه تست پینگ بزار از سرور اگه میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

پینگت به سایتا (تقریبا) خوبه اما به اکثر سرورای بازی که مثلا https استفاده میکنند نه، حتی تایم آت هم میزنه.

اصلا واسه لول و wow و اینا خوب نیست، حتی تو warcraft 3 هم لگ دارم. هرکی گفته داشته تبلیغ میکرده.

این از پینگ من به چند تا سرور مختلف wow و خود سایت لول، که خب واضحه که پینگش افتضاحه. جالبه 256 دارم. (نامحدود، ما مشتری قدیمیشون بودیم دست نزدن مال ما رو)

9. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

زحله مو ترکوندی داشی..گفتم دیگه نمیتونم لول بازی کنم)..لول عمدا تایم اوت میده....بخاطر مسایل امنیتی نمیشه سرور ها و سایتای لول رو پینگ کرد....monster هم خوب سرور پولی نیست به طبع کیفیتش هاستاشون احتمالا پایینه...ولی مولتن بالاست عجیبه...شما اگه میشه یه دون تست با 4.2.2.4 بزار....شما تو بازی هم تو سرور مولت مشکل داری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

سلام، آخه دادم یکی از دوستام wow.gamer-district.org رو پینگ کنه، دیدم 200ه و مثل من تایم آت نمیده.

به هرحال، 4.2.2.4 پینگش بین 180-200 اما بازم اگه توصیه منو میشنوی نسبت به مخابرات به نظر بهتره اما هنوزم توی wow مشکل دار خواهی بود.

12. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که 128 و نهایت 256 دارن میشه بگن سرعت اپلود روی چند بستن؟ یا اینکه یه تست بزارن
    بین این همه شرکت به خدا به هرکدوم زنگ زدم یه بامبولی اومدن خلاصه هیچ کدوم نشد یکی گفت پوشش نداریم یکی گفت فقط 10 گیگ ترافیک یگی گفت فقط 512 به بالا خلاصه هیچی دیگه راستشم از داتک خیلی بدم میاد ولی مجبور شدم البته اگه سرعت اپلود ش مثل اون چند پست بالایی که تست گذاشتید باشه عمرا نمیام اصلا بیخیال میشم یه مدت ببینم چی میشه
    اونوقت سرعت رو دوبرابر اون چیزی که میخری میزاره یعنی برا 128 روی 256 میبندن؟؟ اینجوریم باشه اشغاله که روزا باید پهنای باند ازاد باشه این همه شرکت هست چقدرم گرون فروشه
    Last edited by saeid72; 30-06-2012 at 16:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •