دوست عزیز گیتی نت نماینده صبانت
دوست عزیز گیتی نت نماینده صبانت
دوست عزیز تنها راهی که شما دارید باید به مخابرات محلتون برید و تقاضای تغییر خط از فیبر نوری به مسی رو بدید
یا یک خط جدید بخرید و حتما با رییس مرکز هماهنگ کنید که فیبر نوری نباشه
البته این امکان هست که در محلتون فقط فیبر نوری باشه و حالا باید بشینی تا یک شرکت دستگاهای رانژه فیبر نوری وارد کنه
شما وايرلس هم ميتوني بگيري. ناحدودها گرونه ولي يه شركت بود فكر كنم 128 با محدوديت 6 گيگ ميداد 20 تومن و 256 محدوديتش رو يادم نيست ميداد 35 تومن اگه بخواي اسم شركت هم پيدا ميكنم ميگم.
من میخوام تو کرج از پردیس 256 بگیرم.تعرفه هاش هم در زیر هست.یک مقدار بالا هست ولی ترافیک و هزینه نصب نداره.طبق گفته خودشون آبونمان مخابرات هم خودشون میدند ولی تو سایت دوپهلو حرف زده.
کسی میدونه این شرکت زیر مجموعه شرکت دیگری هست یا نه؟یا احیانا ازش استفاده کرده باشه و کیفیتش رو تست کرده باشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iman_s; 10-05-2009 at 00:44.
یه نموره چه عرض کنم قیمتاش خیلی بالاس
الان متوسط قیمت برای سرویس 128 نامحدود حداکثر 30 تومنه
فکر نکنم زیرمجموعه شرکت دیگهای باشه
من همچین تعرفه هایی ندیده بودم تا الان
من میخام سرویسمو عوض کنم
یه سرویس 512 یا 256 با 2 یا 3 گیگ ماهانه و شبهای رایگان میخام بگیرم
یه شرکت خوب و قابل اطمینان با سرویس دهی درست حسابی سراغ ندارین ؟
اکوی شاتل به منطقه ما نمیخوره وگرنه از شاتل میگرفتم !
میخواستم بدونم الان شرکتی هست که 128 نامحدود رو زیر 5-24 تومن بده (هزینه ی تمام شده اش با عوارض و مالیات اینقدر بشه)
داتک که دیگه تک کاربره نمیده و اگرم بده با تحقیقات که توی محلمون کردم بدترین منطقه ی داتک شیخ فضل ا.. پس اون از لیست حذف میشه
الانم زنگ زدم به لایزر اونا هم متاسفانه گفتن که دیگه به هیچ وجه نامحدود نمیدن
ایا بغیر از اینا شرکت دیگه ای هست که نامحدود 128 با این قیمت بده
تنها گزینه شما صبانت خواهد بود
سلام..
ما مرکز مخابرات نبوت هستیم ( نارمک)... الان صبا نت میخوام بگیرم ولی میگن حالا حالاها پورت باز نداریم و نمیشه!!!
آسیاتک هم همینطور!!
حالا میخوام پارس آنلاین یا شاتل رو بگیرم که جفتشون سریع گفتن سرویس میدن ، به نظرتون کدوم بهتره؟ در ضمن مصرف خانگی + تحقیق دارم 128 کافیه برام فکر کنم حجم یک گیگ هم کافیه برام!
مرسی
اگه واقعا مصرف ات اینقدر کمه 128 اکو شاتل بگیر
قیمت اش هم خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)