تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 1137 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

13 لطفا کمک کنید! (بهترین کتاب در مورد اغازیان ...)

سلام. امیدوارم حال همگی خوب باشه

لطفا کمک کنین خیلی فوریه!
    بهترین کتابی که در مورد اغازیان به طور کامل توضیح داده باشه چه کتابی هستش؟ اگر اغازیان زیر مجموعه ی یه کتاب دیگه ای هم باشه عیبی نداره اما مهم اینه که در مورد اغازیان هم به طور کامل توضیح داده باشه!
    لطفا کسانی که اطلاع دارن کمک کنن.
    فرقی نداره ترجمه شده به فارسی باشه یا اصل کتاب فارسی باشه فقط کتاب به فارسی باشه .
    کتاب کنکوری و اموزشی دوره دبیرستان نباشه ها . سطح بالاتر میخوام که کامل و مفصل باشه.

موفق باشید.

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

براي زيست شناسي دوم و سوم بجز كتاب درسي چه كتابهايي بايد تهيه كرد ؟ ( تست و آموزش )
    كتاب هاي تست قلمچي چطوره ؟‌
    دوست عزیز بهترین کتاب برای زیست کنکور (زیست خیلی سبز ) هست!!!!!
    مطمئن باش!!!!

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

دوستان این سیدی های مهر و ماه رو میشه بدون کتاب خرید؟؟؟؟؟

3. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salammmmmmmmmmmmmmmmmmm bacheha khauli khoshhalam ke mibanam chandta tajrobiam belakhare omad inja
    rastesh enghad omadam ke khaste shodam o dige mikhastam nayam raje be on dosty ke dar morede zist porside bod boro zistaye ramzina ro begir fogholadast age ketab o begiri taze mifahmi zist chye
    khodaish sabzam khobe yani man moridesh bodam ama bad az omadane ina dige be cheshm nemiad
    سلام
    البته کتاب سلیقه ایه. ولی من یه نگاه کلی به کتاب رمزینه (از روی پی دی افی که خود سایتش گذاشته) انداختم . ژنتیکش شاید بشه گفت هم پای آرامفره خوبیش به اینه که کتاب کلاسه شاید اگه یه بار دیگه تاریخ تکرار میشد و میخواستم کتاب بگیرم ژنتیک رمزینه میگرفتم. در مورد باقی کتاباش به جرات میشه گفت کتاب سبز یه سر و گردن بالاتره البته بازم میگم این سلیقه منه (و کتاب هم سلیقه ایه )
    به نظرم قلم چی غیر از چند تا بقیه کتاباش زیاد جالب نیست
    اکثرا فقط تست کنکور سال های گذشتن که بقیه کتاب ها علاوه بر تایفی اونارم دارن
    درمورد کتابای رشته تجربی میتونی از Shabeashegha بپرسی
    کاملا حق با سعید جانه . کتابای قلم چی مطلقا پاسخگوی سوالای مفهومی زیست کنکور سراسری رو نمیده . کتاب سبز پیشنهاد میشه
    دوست عزیز بهترین کتاب برای زیست کنکور (زیست خیلی سبز ) هست!!!!!
    مطمئن باش!!!!

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

دوستان این سیدی های مهر و ماه رو میشه بدون کتاب خرید؟؟؟؟؟
    بله جدا هم میفروشن البته مال من همراه کتاباش بود

5. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان تجربي من سال سوم بزرگسالان هستم و هنوز زيست 2 و زمين رو برنداشتم . ميشه بفرماين شما علاوه بر اين كتابها چه كتابهاي ديگري هم قراره داشته باشيم ؟ تخصص هاي تجربي فقط همينا هستن ؟‌ ژنتيك جزئي از همون زيست هست يا كتاب ديگريست ؟ پيشدانشگاهي چندتا زيست داره و چه كتابهاي براي بايد بگيرم ؟
    در ضمن براي فيزيك پيش دانشگاهي من كتابهاي رياضي رو دارم اگه اونها رو بخونم كافيه يا بازم بايد كتاب بخرم ؟‌ فيزيك پيش تجربي و رياضي كدوم فصل ها رو با هم اختلاف دارن ؟‌

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان، من تازه به جمعتون پیوستم. من این کتاب درک متن دکتر اناری رو تازه گرفتم و دارم می خونم ... معرکه س س س س ! اصلا همچین چیزی تو عمرم ندیده بودم!! ... تمام مشکلاتی که احتمالا داری و ایرادهایی که ممکنه به ذهنت خطور کنه تو این کتاب بررسی شده ... مثلا به لغت جدید رسیدی، چه کنی؟ جمله طولانی شد یا نفهمیدی چه کنی؟ موضوع اصلی رو می خوای چه کنی؟ یه عالمه هم متن و کلوز حسابی تالیفی برای تمرین داره ...
    من و دوستام که به طور روزانه داریم می خونیمش ... مشاورمون هم برای همه بچه های همه مدارسش اجباری کرده خوندنشو .... امتحان کنید!
    راستی من پیش دانشگاهی مهدوی میرم.

8. 4 کاربر از kati jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز سوال من در مورد همین درک مطلب اناری بود
    از کدوم انتشاراته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوستان، من تازه به جمعتون پیوستم. من این کتاب درک متن دکتر اناری رو تازه گرفتم و دارم می خونم ... معرکه س س س س ! اصلا همچین چیزی تو عمرم ندیده بودم!! ... تمام مشکلاتی که احتمالا داری و ایرادهایی که ممکنه به ذهنت خطور کنه تو این کتاب بررسی شده ... مثلا به لغت جدید رسیدی، چه کنی؟ جمله طولانی شد یا نفهمیدی چه کنی؟ موضوع اصلی رو می خوای چه کنی؟ یه عالمه هم متن و کلوز حسابی تالیفی برای تمرین داره ...
    من و دوستام که به طور روزانه داریم می خونیمش ... مشاورمون هم برای همه بچه های همه مدارسش اجباری کرده خوندنشو .... امتحان کنید!
    راستی من پیش دانشگاهی مهدوی میرم.
    دوست عزیز میشه بگی چند صفحه است ؟ تستاش (ردینگ و کلوز) پاسخ تشریحی داره یا پاسخ کلیدی؟؟؟اسمش درک مطلب به زبان سادست دیگه؟؟؟ و در آخر قیمت؟

---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

دوست عزیز سوال من در مورد همین درک مطلب اناری بود
    از کدوم انتشاراته ؟
    انتشارات مبتکران
    ویرایش:
    هرچقدر دنبال درک مطلب گشتم نتونستم پیداش کنم شاید اسمش یه چیز دیگست!!! در عوض یه چیزی در مورد شهاب اناری پیدا کردم:نفر اول کنکور سراسری رشته تجربی و آزاد رشته پزشکی سال 76 + فارغ التحصیل مرکز استعدادهای درخشان علامه حلی تهران
    Last edited by rambo_1386; 23-04-2010 at 17:43.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان تجربي من سال سوم بزرگسالان هستم و هنوز زيست 2 و زمين رو برنداشتم . ميشه بفرماين شما علاوه بر اين كتابها چه كتابهاي ديگري هم قراره داشته باشيم ؟ تخصص هاي تجربي فقط همينا هستن ؟‌ ژنتيك جزئي از همون زيست هست يا كتاب ديگريست ؟ پيشدانشگاهي چندتا زيست داره و چه كتابهاي براي بايد بگيرم ؟
    در ضمن براي فيزيك پيش دانشگاهي من كتابهاي رياضي رو دارم اگه اونها رو بخونم كافيه يا بازم بايد كتاب بخرم ؟‌ فيزيك پيش تجربي و رياضي كدوم فصل ها رو با هم اختلاف دارن ؟‌
    اختصاصی تجربی سال سوم: زیست 2 (یک کتاب) زمین (یک کتاب)
    برای پیش دانشگاهی: زیست 1 و2 (یک کتاب) زمین (یک کتاب)
    اگه منظورت از کتابای دیگه کتاب تسته واسه کتابای زیست. کتاب انتشارات سبز و برای زمین شناسی اندیشه سازان بگیر
    بزای فیزیک هم ریاضی و تجربی یکیه اختلافی ندارن میتونی استفاده کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

salam bacheha shabeashegha azat mamnonam ke j dadi ama:zistaye ramzine ketab teste ba pasokhnameye kamelan tashrihi dar morede genetic ke khodet asle harf o zadi pas hichi ama jesaratan fk konam ziste 1 o zist 2 sho nakhondi plz khob negah kon aslanghabele ghiasba sabz ya harchize dige nist sade o ravon ba nokaty ke aslan tasavor nemikoni
    engar khode moalem o moalef kenarete man sabz o khondam khodaisham ziste 1esh harf nadare ama baz ramzine chize digast
    bazam be ghole u saligheye ama injaym ke beham komak konim bedone taghalobe moshavera o moalema.....

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه چیزی دوستان
    تو نقد سوالای سنجش قسمت ز بانش که سایت دریافت داره دکتر شهاب اناری آخرش نوشته که در ک مطلب زبانش منتشر شده یعنی تو سایت انتشارات دریافت تبلیغ مبتکران رو می کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •