برادر بنده قصد توهین به شخص رو نداشتم، اما خودم اونجا یه یوزر ساختم و بعد به همین دلیلی که گفتم حذفش کردم
اگه به شما یا شخص دیگه ایی برخورده عذر میخوام
برادر بنده قصد توهین به شخص رو نداشتم، اما خودم اونجا یه یوزر ساختم و بعد به همین دلیلی که گفتم حذفش کردم
اگه به شما یا شخص دیگه ایی برخورده عذر میخوام
من با حرفهاي جناب amiva موافقم چون من هم تجربه خوبي در اين مورد توي تي تي نداشتم..قبل از اينجا من به مدت يك ماه در تي تي عضو بودم و واقعا از بودنم اونجا پشيمان شدم!! خيلي چيزها رخ داد و داستانها داشتم و چقدر توهين كردند و افترا زدند و هر حرف حسابي را بدون منطق رد كردند ....حتي كار به جايي كشيد كه بخاطر مقايسه بدنه يه ماشين آمريكايي با بدنه خودروهاي ديگه از نظر ايمني بودن بحث رو به يه جدال لفظي شديد كشيدند و از انواع داستانهاي عاميانه بگيرين تا ضرب المثل هاي گوناگون براي اثبات حرفشون استفاده كردن كه ماشين امريكايي به درد نميخوره و هر كسي توي اون تصادف بكنه ميميره!اما مثلا توي B M W زنده ميمونه!! خلاصه اينقدر براي من سر درد و اعصاب خورد كني درست كردند كه فهميدم تجربه و علم اونجا حكم نميكنه و تنها يه جور محفل خودموني چند نفر براي حرف زدنه! حالا يكي تازه وارد مثل من بياد اونجا ديگه تكليفش معلومه!!
يه مورد ديگه هم اينكه توي تي تي زياد ديدم كه چاخان ميكنند!! چاخان از نوع درجه يك!
مثلا يه نفر اونجا نوشته بود كه ساكن اهوازه و يه پونتياك خيلي تميز از مسجد سليمان خريده و آورده اينجا..داره مرتبش ميكنه و خيلي هم سرپا است..قيمت مفتي هم گرفته بوده( فكر كنو 2.5 ميليون) اما هيچ عكسي و تصويري از اون نگذاشت و مدام وعده ميداد و آخرش هم هيچي!!
يا چند وقت قبل يكي ادعا ميكرد يه بيوك ريويرا از يه پير مرد در تهران خريده( دم قايقي!!) كه اونهم از يه سفارت خريده بوده و ماشين سالها خواب بوده...فروشنده هم از ماشين خسته شده و اون رو 2.5 ميليون يك كلام داده!! اما هرچي ازش درخواست كردن كه عكس بگذار هي امروز و فردا ميكرد و هي با انواع داستانهاي بي سر و ته بقيه رو سر كار ميگذاشت...
خب بار علمي اون جور رفتارها كجاست؟؟ واقعا مديريت صحيح يه سايت بايد اينجور عمل بكنه؟؟؟؟!!!
من كه تا امروز بعد از اينهمه پست خواندن و پست نوشتن به هيچ وجه حتي يك مورد از اين جور رفتارهاي زشت توي اينجا نديدم...چون فكر ميكنم هركس بياد و نگاهي به كلوپ ما بندازه متوجه ميشه اينجا براي خوش گذروني و مسخره بازي جمع نشديم بلكه واقعا داريم اطلاعات خودمون رو رد و بدل ميكنيم و اگر حرفش يا رفتارش مورد داشته باشه و بخواد كلوپ را لوث بكنه كسي تحويل نميگيره و بايد از اينجا بره..
يكي دو مورد داشتيم كه اين قصد رو داشتن اما خوشبختانه متوجه شدند كه اينجا جاي اونها نيست..
تشكر.
اين همان تاپيك ريويرا در تي تي است كه همش سركاري بوده..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by camaro lt; 14-06-2011 at 13:12.
خطاب به آمیوا : خواهش می کنم .
خطاب به کامارو ال تی : ممنون از توجهتون .
بنده هم دفاع نکردم از تی تی یا این مواردی که شما می فرمایید .
در مورد مواردی که ذکر می کنید تا حدی مطلع هستم - همزمان با اینجا عضو تی تی هم شدم در 2006 - و به نظرم اینها در بسیاری فروم ها وجود داره مگر بعضی فروم های سخت گیر تر ... در ضمن بخش تا بخش این موارد متفاوت هستش یعنی مثلا در همین فروم بعضی بخش ها متاسفانه دچار همین مشکلاتی هستند که فرمودید . سن بعضی دوستان تی تی هم گاها پایین هست و دچار هیجانات نوجوانی و جوانی هستن و شما در کلاب آلمانی ها بخصوص بنز و ب ام و برای کسی که نوستالژی این خودرو رو سالها در سرش پرورونده مثلا بخاطر خودروی پدرش ... ، یک بحثی کنی مبنی بر مقایسه ایمنی اینها در صورتی که همه این خودروها عمر مفید ایمنی خودشون رو پشت سر گذاشتن خوب مشخصا نتیجه چندان مفیدی بدست نخواهد اومد .
در مورد دروغ ها و غیره هم که نمیشه نسبت کلی داد ... شما تعداد کثیر دوستانی که خودروهاشون رو دارند در تی تی یا هر جای دیگه و پروژه های تقویت یا بازسازی رو معرفی می کنن رو نگاه کن ... چرا نیمه خالی رو نگاه می کنید شما ؟
پیرو بحث جوزدگی فرومی بزارید مثالی بزنم برای شما ... توی فروم پیهالز که از 2004 اونجا هم فعالیت می کنم خوب چندین بار شاهد از دست دادن دوستی بودیم بدلایل مختلف مثل تصادف ، بیماری یا غیره . خوب تاپیکی باز می شد و دوستان تسلیتی مختصر و بدون حاشیه می گفتند . اما یک بار کاربری نسبتا کم و سن و سال تاپیکی مبنی بر فوت یکی از کاربران که به ادعای خودش پسر عموی ایشون بود باز کرد و روال معمول توجه و تسلیت دوستان ادامه داشت تا اینکه به هر صورت بود متوجه شدیم که ایشون اساسا دروغ گفته و اون نام کاربری دوم هم در کل مدت فعالیت مربوط به خود ایشون بوده و غیره ... خوب مشخصا ایشون دنبال کمی توجه بوده بدلایل بیماری های روحی که من آشنا نیستم ولی نمیشه این مشکل رو به کل فروم تعمیم داد .
بیش از این آف تاپیک پیش نمی رم . بنده هم علاقمند جدی امریکایی هستم ...
در هر صورت خوشحالم که دوستان امریکایی دوست جدیدی پیدا می کنم ... همگی پیروز و موفق باشید .
سلام
از اونجایی که من نمیخوام کف صندوق ماشینم رو رنگ کنم,یه بنده خدایی یه پیشنهاد داد:
گفت کف صندوق رو پارافین بزن و بعد پلاستیک بکش روش تا چرب نشه و بعد هم موکت
گفت این کار باعث میشه زنگ زدگی بیشتر نشه
این کار تقریبآ راحتتر از راههای دیگه هست و ماشین هم دست نخورده تر میمونه
نظرتون چیه؟
جناب حجازي
احتمالا نظرت اينه كه نميخواهي رنگي بجز رنگ اصلي كارخانه به صندوق بزني..درسته؟
خب البته اگر براي جلوگيري از زنگ زدگي اين كار رو انجام بدي فكر نميكنم بد باشه..اما پارافين و پلاستيك رو من تجربه نكردم..پارافين كه ميتونه يه عايق باشه اما در اين مورد چقدر كارايي داشته باشه و يا بتونه جلوي رطوبت رو بگيره من اطلاعي ندارم..ولي قسمت دوم كه پلاستيك هست رو ميتونم بگم زياد جالب نيست چون خود پلاستيك ميتونه باعث نگه داشتن رطوبت در زيرش بشه(مثل گلخانه) و همين زنگ زدگي رو بيشتر و بيشتر ميكنه. حالا در عين حال اون پارافين هم كه هست شايد شدت نفوذ رطوبت كم بشه....به هر حال آزمايش كردن جواب رو براي شما ميتونه بهتر مشخص كنه..قسمت زير صندوق( بالاي باك بنزين) را هم حتما بازديد كنين..شايد اونجا هم دچار پوسيدگي شده باشه.
کامارو جان داخل صندوق رنگ فابریکه و نیازی به رنگ هم نداره برای همین نمیخوام رنگش کنم
پلاستیک رو برای این میزاریم که چربی به موکت کف ماشین نفوذ نکنه وگرنه میتونیم به جاش یه چیز دیگه بزاریم
فقط نکته این که پارافین چون گرد و خاک زیاد میگیره باید هر چند وقت 1 بار پارافین رو عوض کنیم
یه سوال:
پارافین بو که نداره؟!!
Last edited by mohamad.hejazi; 14-06-2011 at 23:44.
نه محمد جان بوی بدی نداره
بویی شبیه شمع داره ولی شدیدا چرب هستش خودت که میدونی بخصوص جایی که گرد و غبار باشه سریعا کثیف میشه
اگه میخوای جلوی پوسیدن یا زنگ زدن توی کاپوت رو بگیری بهتره بدی یه دست کیلر بزنن روش
یه چیزی بهت میگم
تو میخوای ماشین رو فابریک نگه داری اما به چه قیمتی ؟به قیمت پوسیدنش؟
اگه نیاز با رنگ داره رنگش بکن
یه عده هستن هر روز ماشین رو میسابن زیر آفتاب میذارن رنگ و روی ماشین میپره ولی تا میگی رنگش چرا اینه میگه فابریکه
متنفرم از این فرم نگهداری اگه میخوایم رنگ مایشن فابریک بمونه باید از رنگ مراقبت کنیم ولی اگه میخوایم بدنه ماشین سالها ی=سالم بمونه و رنگش هم خوب نمونده همون بهتر که بدیم دست یک نقاش خوب با تجهیزات خوب تا ماشین رو به بهترین نحو برامون رنگ کنه
به نظر من ورق زیر رنگ مهمتر از خود رنگ هستش مگر اینکه بخواییم مثل دلال ها ماشین رو به یکی بندازیم
دوستان دوستمون در مورد پوشش نانو حق داره، هر چند شاید سخت گیر بیاد اما من یکی از دوستام که باهاش برای شرکت های نفتی پروژه انجام میدیم یه پروژه داره تو لوله سازی اهواز (خودش تکی، چون واقعا پوشش و عایق کاری تو تخصص من نیست و سر در نمیارم)، موضوعش هم همینه: استفاده از پوشش نانو برای عایق کاری لوله های نفتی و جلوگیری از خوردگی، به محض اینکه بتونم از اون براتون اطلاعات میگیرم که ایا تو مقیاس کم همچین محصولی اماده پیدا میشه؟ میگم اماده چون نانو خودش به تنهایی گیر میاد اما یه پودره و خاصیت نداره و باید با مواد دیگه ایی ترکیب بشه تا خواص اونها رو تغییر بده و بعضا شاید خیلی کمتر از یک میلیمتر هم لازم باشه، البته همچین محصولی باید باشه اما شاید رنگ فروشی ها نداشته باشند!!
راستی اصلا هم اونجوری فک نکنید که نانو حتما گرونه! اتفاقا دوستم بعضی از مواد خامی که برای پروژه هاش میخرید مثل همین ترکیبات نانو که سفارش میداد از گوشت ارزون تر بود! به خدااما خب هنر ترکیب کردن بهینه اشونه
=================================
جناب ال تی ممنون از حرفاتون من حوصله نداشتم زیاد حرف بزنم و بحث کنم با دوستمون، اما شما حرف های بنده رو خوب زدید!
قبلا سایتشو دیده بودم اما به نظرم مناسب نیومد و ثبت نام نکردم، اما دنبال کامارو که میگشتم رفتم اونجا یه یوزر ساختم و اولین پستمم این بود که اونجا عکس های کاماروی سابقم رو گذاشتم که اقا یه همچین چیزی میخوام به همین تمیزی اگه کسی سراغ داره بگه بسته به جنس تا 5یا 6 تومن هم حاضرم بدم. بحث به اونجا کشید که چند فروختمش، وقتی گفتم بعد کلی سال خواب 1700 خریدم و فقط یه رنگ خورده و تودوزی و یه 3-4 سال پیش (سال 85 خریدمش و تابستون 86 از پیش ما رفت) دادمش 2500 همشون به اتفاق گفتن خالی میبندم!!! حتی گیر میدادن که عکس ها چون پلاک ماشین قدیمی بوده مال خیلی وقت پیشه و دارم زر مفت میزنم و سال 86 قیمت ماشین خیلی بیشتر از این حرفا بوده و اصلا من اشتباه کردم دادم 2.5!!!
بگذریم ...
Last edited by amiva; 15-06-2011 at 10:24. دليل: توضیح واضحات
یه مسله ای رو براتون بگم
اون سایت تو بحث های مشاوره و امریکایی خیلی ضعیف هست و دلیل هم اینه که بیشتر اعضایی که هستن کم سن و سال هستن و فکر میکنن که قیمتی که دلال ها روی ماشینا میذارن درسته
توی یکی از بحثهای مربوط به مرسدس نز یه 190 مدل 1986 رو اگهی کرده بودن 16 تومن گفتم حداقل 4 تومنش گرونه یکی اومده میگه نه ارزش داره وقتی چند نفر اهل فن اومدن و در تائید حرف من پست دادن به زور قبول کردن که بازار کاذب هستش
الان هم مسله همون بازار کاذب هستش
یه کامارو معمولی که خیلی از لوازمش اصلی نیست اونم مدلهایی مثل ال تی یا بیس رو 6-7 میلیون قیمت میذارن در حالی که این قیمت واسه یه مدل اس اس یا آر اس مناسبتره حالا بحث سر زد 28 رو میذارم کنار چون یه مدل خاص هستش .
==========================================
در مورد پوششهای نانویی باید بگم یک سری که تو صنایع استفاده میشه ابزارش خیلی مهمتر از خود مواد هستش
یکی هم اینکه بیشتر این مواد روی فلز زده میشن چون رنگ خاصی دارن یا اینکه باید با حرارت روی قطعه اعمال بشن یک سری هم پوششهای نانویی محافظ رنگ هست که هم براق میکنه هم عمر رنگ رو زیاد میکنه
ولی بهترین روش واسه ماشین نوعی فوم خمیری هستش که اسپری هم دارن
ما واسه عایق کاری کف کامیونمون از ایزوگام نازک و پشم شیشه استفاده کردم که واسه یه سواری خیلی سنگین میشه که فوم بهترین گزینه میتونه باشه واسه زیر گلگیر هم خوبه زیاد هم سنگین نیست .
در واقع یه مایع خمیری هیتس که تو مجاورت هوا تبدیل به یه ماده متخلخل میشه .
اطلاعات خوبي در مورد فوم و نانو نوشتين...اما سوال اينجاست كه اينها در برابر ضربه و خراش و صدمات فيزيكي چقدر دوام دارن؟
چون مثلا وقتي زير بدنه زده بشه يا توي گلگير و يا حتي صندوق عقب خيلي راحت بر اثر ضربات اجسام پرتاب شده از سطح جاده و سنگريزه و خاشاك و يا وسائلي كه توي صندوق ميگذاريم ميتونن صدمه ديده و كنده بشه..اونوقت همون محل دوباره براي پوسيدگي نقطه شروع به حساب مياد..مگر اينكه مدام چك كنيم و ترميم بشه..
در مورد رنگ هم من با گفته هاي جناب RAMI موافقم..فابريك بودن اگر به قيمت نابودي بدنه باشه كه ارزشي نداره! حساب كنين يه بدنه پوسيده كه رنگش فابريكه!!! اصولا رنگ نخورده به اين معنيه كه بدنه سالم مونده باشه و نه اينكه خود رنگ دست نخوره...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)