یه لیست قیمت از دبی برات پیوست کردم ببین چطوریه ... درهمی رو 256 تومن حساب کن ... البته حدود 300 درهم هم تخفیف در نظر بگیر
فرمت اکسل 2003 هست : XLS
بررسی اش کن قیمت تقریبا با قطر مشترکه ...
یه لیست قیمت از دبی برات پیوست کردم ببین چطوریه ... درهمی رو 256 تومن حساب کن ... البته حدود 300 درهم هم تخفیف در نظر بگیر
فرمت اکسل 2003 هست : XLS
بررسی اش کن قیمت تقریبا با قطر مشترکه ...
سلام
من سه چهار روزه یه xps 1330 خریدم و فعلا خیلی راضی هستم.هم از نظر ظاهری هم وزن هم کارایی برای من.باهاش بازی سنگین نکردم ولی فکر نکنم مشکل داشته باشده.فقط به نظر من دوتا عیب داره : 2 تا USB (یه پورت برای موس و یه پورت هم برای مودم چون مودم اکسترنال هست و باید به USB وصل باشه)و قیمت زیاد(1.650) البته می ارزه!!!
با تشکر از همه دوستانی که تو این فروم زحمت میکشن........
لطفاً چند تا پیشنهاد بهم بدین واقعاً گیج شدم!!!!!!!!
منم میگم اصلا تا حالا از این چیزایی میگید هیچ کدومش رو نشنیده بودم انصافا اطلاعاتم در مورد لپ تاپ بالا بردید نه تنها در این تاپیک کلا در پستهاتون در تاپیکهای لپ تاپ!
منم فعلا صب میکنم اما دیگه نهایتا تا اوایل آذر بتونم صبر کنم آیا قیمت اون موقع ایقدر میشه که گفتید
آقای Registered User و Ravani می خواستم نظر شما رو در مورد خرید مستقیم از تهران به جای سایت ایران اچپی بپرسم ... شما جای معتبری رو توی تهران رد دارید؟ در ضمن قیمت 1070 توی بازار و نه با این گارانتی های کلفت چقدره؟؟؟
ممنون...
آخه میدونی این ملت خیلی سنگ گارانتی معتبر رو به سینه میزنند، میگن میخوای این همه پول بدی یه گارانتی معتبر هم بگیر که خیالت راحت باشه ولی خدایی این ایران اچپی هم داره نامردی میکنه![]()
فكر كنم با اين مشخصات dv 2840 يا dell vostro 1400 يا dell d630.كسي از دوستان نظري نداره؟كمكي چيزي؟![]()
آقا یعنی هیچکی نمیدونه [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]ASUS F3SA قیمتش حدودا چنده؟
آقا یعنی هیچکی نمیدونه Asus F3sa قیمتش حدودا چنده؟
vostro 1400 خودم خریدم 800
2ghz 2m cache bus 800
ram 1g
x3100
hdd 160
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)