اون دکمه هایی که شما میگید برای تغییر اویه دیده
اصلا ربطی به رادر نداره
اون دکمه هایی که شما میگید برای تغییر اویه دیده
اصلا ربطی به رادر نداره
چشم..الان به شدت مشغول جمع کردن سیستمم هستم..به محض اینکار حتما عکس میگیرم و میذارم...باید بگم که تمام نسخه های دانلود کردم همین مشکل رو داشت!!!!
شما اگر NomLuck رو خاموش کنید دیگه زاویه دید تغییر نمیکنه به جاش رادر رو حرکت میدید.
آهان الان یه چیزایی فهمیدم
خوب
شما میشه بگید تو ارتاع های زیر بهترن سرعت چند ناته؟برای 747فعلا چون گیرم این درست بشه میرم 737
تو این ارتفاع ها:
10000؟
15000؟
20000؟
30000؟
5000؟
1500؟
1000؟
موقع لندینگ؟
تقریبی بگید تا کار من راه بیفته چون هی استال میکنم
زیادم که بکنم سرعت میره بالا
بدون فلپ شما حساب کنید فقط 2 تای آخری با فلپ حساب کنید
باتشکر
10000"250.
5000"180-187.
1000"165.
لندینگ"160-165 (البته با 146 هم لند کردم).
15000"290-300.
20000-30000"360-355.
البته زیر 10000 پا فلپ توصیه میشه.
این رو هم بگم من خیلی وقته که با 747 پرواز نکردم دقیق یادم نیست!![]()
Last edited by dani.flight; 15-09-2010 at 16:53.
خیلی ممنون
ولی متاسفانه اف اس پی اگه وصل باشه و توی ارتفاع 10000پا فلپ باز کنم فلپ ها از بین میره
با اجازه اساتید یه توضیح کوچک می دم .... جسارت من رو ببخشید...
ببین دوست عزیز زیر 10000 پا در حالت Climb بهتره که سرعت رو از طریق اتوپایلوت روی 250 تنظیم کنی ....
بعد از اون اگر از FSP استفاده می کنی بعد از دریافت Clearance از طریق منوی بالا Fspassenger ~> Ask for over250 می تونی بالای این سرعت بری ولی اگر از FSP استفاده نمی کنی مانعی نداره و بعد از گزر از ارتفاع 10000 پا سرعت رو روی 350تنظیم کن...البته تا 370 می تونی....
حالا وقتی که ارتفاعت به 18000 رسید بهترین کار اینه که واخد سرعت رو به ماخ تبدیل کنی و با فشردن دکمه Shift+F10 وارد refrence بشی و Maximum cruise speed رو ببینی ( متاسفانه من الان خاطرم نیست ) ... این سرعت بر اساس ماخ نوشته شده و شما در بالاترین ارتفاع و در بهترین شرایط می تونین تا اون واحد سرعت رو برید...برای اطمینان شما یه مقدار کمتر رو تنظیم کن مثلا اگر 0.82 Mach بود شما تنظیم کن روی 0.78 ماخ که Overspeed نشی....دلیلش هم اینه که اون عدد ماکسیمم هست و در شرایط ایده ال ....
شما با 747 تا 250 نات می تونی تا 5 درجه فلپ داشته باشی ... پس سرعتت که روی 250 ست شده باشه فلپ شما هم آسیب نمی بینه .... ضمنا برای Takeoff همون 5 درجه فلپ کافیه!
بعد از ارتفاع 10000 پا فلپ ها بسته باشند!
شما برای Takeoff بیشتر از 20 درجه اوج میگیری برای همین استال می کنی.....
به سرعت 140 که رسیدی آروم دماغه هواپیما رو بالا بیار تا 15 درجه ..... وقتی که کاملا از زمین کنده شد تقریبا همزمان با بستن چرخ ها آروم درجه رو روی 20 بیار!!
البته وقتی دیدی سرعت به حدود 230 رسیز Speed Hold رو روشن کن تا به ارتفاع 10000 پا برسی....
خیلی ممنون از شما
فقط من اون قسمت هایی که نفهمیدم رو قرمز کردم اگه ممکنه بیشتر توضیح بفرمایید
راهی هست بفهمم چند درجه هواپیما رو بلندکردم؟
پس 140نات برای تیک آف مناسبه؟من یه بار با 220بود تقریبا تیک آف کردم
با تشکر
Flight School صفحه 13 - بخش شماره 2راهی هست بفهمم چند درجه هواپیما رو بلندکردم؟![]()
Flight School صفحه 14 - بخش شماره 6![]()
ببینید آلات دقیق پروازی توی درس اول آموزش داده میشه و براحتی میتونید مقدار سعود و نزول رو متوجه بشین.
ارتفاع گرفتن یا سعودحالت Climb
دریافت تائیدیه.دریافت Clearance
شما سر هواپیما رو زیادی میاری بالا.شما برای Takeoff بیشتر از 20 درجه اوج میگیری برای همین استال می کنی.....این درجه بندی رو روی الات میشه دید.
یعنی اون درجه ای که توی Flight School توضیحش هست رو روی 20 نگه دار.درجه رو روی 20 بیار!!![]()
من هم یه بار با هواپیما زدم به برج مراقبت!پس 140نات برای تیک آف مناسبه؟من یه بار با 220بود تقریبا تیک آف کردم
220 نات چیزی حدود 410 کیلومتر در ساعته. یعنی با همین سرعت ادامه بدی 2 ساعت نیم مشهد تا تهران رو میری. البته یکم کوههای بین راه اذیتتون میکنه. ولی برای شما مشکلی نیست فکر کنم.![]()
صفحه 13 - بخش شماره 2![]()
Flight School صفحه 14 - بخش شماره 6![]()
اهان
اینو میگی؟
تازه فهمیدم
میگم اون ورتیکال اسپید چیه؟برای من همیشه روی صفره تو 747
نمیدونم چرا اینجوریه
ببینید آلات دقیق پروازی توی درس اول آموزش داده میشه و براحتی میتونید مقدار سعود و نزول رو متوجه بشین.
خوندم ممنون
ارتفاع گرفتن یا سعود
دریافت تائیدیه.
شما سر هواپیما رو زیادی میاری بالا.این درجه بندی رو روی الات میشه دید.
همچین زیاد هم بالا نمیارم روی اون 10 میره همیشه
یعنی اون درجه ای که توی Flight School توضیحش هست رو روی 20 نگه دار.![]()
من هم یه بار با هواپیما زدم به برج مراقبت!
حتما خیلی کیف کردی هااااا
220 نات چیزی حدود 410 کیلومتر در ساعته. یعنی با همین سرعت ادامه بدی 2 ساعت نیم مشهد تا تهران رو میری. البته یکم کوههای بین راه اذیتتون میکنه. ولی برای شما مشکلی نیست فکر کنم.
نه بابا
کوه چیه که بخواد سد راه من بشه
من یه بار نوک کوه فرود اومدم سر بالایی بود تر مز ها جون میکندن بعد که رسیدم به نوک کوه حواسم نبود افتادم تو سر پایینی
خلاصه ماشین سواری میکردم به جای خلبانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)