تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 458 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 4574

نام تاپيک: Travian

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخش که فقط قسمتی از صحبت شما رو نقل میکنم

ساختن نیرو هیچ وقت بی هدف نبوده و نیست چه اول بازی چه وسط بازی چه اخرش مخصوصا 24 ساعته و زمانی میرسه که با gbgs هم شما دعا میکنی که کاش روز 25 ساعت بود
    شما حتما این لینک رو دیدی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد بازیکنهای اکانت EndWar واقعا بچه های گلی هستن بی خود کسی رو نمیزنن اهل فارم ساختن به زور نیستن با اینکه رنک دو هستن توی 3 تا تاپ هم هستن اما اهل زرو گفتن نیستن

من سرور 7 جنوب غرب هستم ولی اشتباه کردم با گول اکانت زدم من توتن باز هستم و اصلا نمیتونم با گول بازی کنم ولی با یکی از همسایه ها رو کل کل افتادم برای همین حذف نکردم
    من مگه گفتم نیرو سازی بی هدفه؟
    کلا کیلویی نباید نیرو زد سر این که فلانی بیشتر داره(باید با برنامه پیش رفت)
    اون لینکم که حضرت عالی دادی،مال یه بابایی است تو اسپید،کلی خرج گلد و کتیبه(فک کنم منحصر جنگ اموز بود) کرد که اینو بزنه،کلا به بحث ما مرتبط نیست
    جی بی و جی اس؟!
    اووووووووو این عزیزمون تازه 1ماه از سرورش گذشته،کو تاجی بی و جی اس(حدودای اند گیم به کارمیاد این)
    به نظرتون وقتی لیدر میگه واسم منابع بفرستین که سفارت رو بالا ببرم , منابع بفرستم؟
    با این اوصاف از اتحادت به هیچ وجه
    کلا واسه ی اتحاد هیچ وقت باج ندید(البته بحث ساپورت برای کتیبه ها و مسائل جنگی جداست)

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من مگه گفتم نیرو سازی بی هدفه؟
    کلا کیلویی نباید نیرو زد سر این که فلانی بیشتر داره(باید با برنامه پیش رفت)
    اون لینکم که حضرت عالی دادی،مال یه بابایی است تو اسپید،کلی خرج گلد و کتیبه(فک کنم منحصر جنگ اموز بود) کرد که اینو بزنه،کلا به بحث ما مرتبط نیست
    جی بی و جی اس؟!
    اووووووووو این عزیزمون تازه 1ماه از سرورش گذشته،کو تاجی بی و جی اس(حدودای اند گیم به کارمیاد این)
    با این اوصاف از اتحادت به هیچ وجه
    کلا واسه ی اتحاد هیچ وقت باج ندید(البته بحث ساپورت برای کتیبه ها و مسائل جنگی جداست)
    اون همر ماله تیم علی بود توی اسپید که با اسم nini شناخته شده داشتانش طولانیه کتیبه منحصر هم نداشت کوچیک دستش بود
    تو همین اسپید قبلی هم یکی از بچه های اون اکانت یه همر 800K رو کرد که لینکش رو پیدا نکردم میگن سومن همر دنیا از نظر اتک پویت بود
    من فقط میگم شما هرچی نیروهات بیشتر باشه بازی برات راحت تره مخصوصا اگر تازه کار باشی به هیچ عنوان هم نباید قطع بشه حتی شده بی هدف نیرو بسازی چون همیشه جنگ هست و بهشون احتیاج میشه با نیروی بیشتر بازی برات راحت تر میشه نیرو رو هم نمیشه با گلد ساخت و زمان میبره پس هیچ وقت نباید ساختش رو کنار گذاشت یا گفت خوب این مقدار کافیه دیگه نمیسازم
    مثلا میخای یه واحه رو خالی کنی که 8K هم منابع داخلش هست خوب با 200 تا بزنی 60 تا لاست بدی بهتره یا با 1000 تا بزنی 6 تا لاست بدی؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها من خیلی دوست داشتم یه تیم عظیم تشکیل میدادیم که که فقط و فقط بچه های p30 توش باشن اونم نه عضو های جدید.

اگه همچین چیزی هست به ما یه لینک بدید اگه هم نیست که خب تو فکرش باشید به نظرم خیلی شاخ میشیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اون همر ماله تیم علی بود توی اسپید که با اسم nini شناخته شده داشتانش طولانیه کتیبه منحصر هم نداشت کوچیک دستش بود
    تو همین اسپید قبلی هم یکی از بچه های اون اکانت یه همر 800K رو کرد که لینکش رو پیدا نکردم میگن سومن همر دنیا از نظر اتک پویت بود
    من فقط میگم شما هرچی نیروهات بیشتر باشه بازی برات راحت تره مخصوصا اگر تازه کار باشی به هیچ عنوان هم نباید قطع بشه حتی شده بی هدف نیرو بسازی چون همیشه جنگ هست و بهشون احتیاج میشه با نیروی بیشتر بازی برات راحت تر میشه نیرو رو هم نمیشه با گلد ساخت و زمان میبره پس هیچ وقت نباید ساختش رو کنار گذاشت یا گفت خوب این مقدار کافیه دیگه نمیسازم
    مثلا میخای یه واحه رو خالی کنی که 8K هم منابع داخلش هست خوب با 200 تا بزنی 60 تا لاست بدی بهتره یا با 1000 تا بزنی 6 تا لاست بدی؟؟
    اونم فک کنم رومن بود(رکورد جهانی رو فک کنم تو این داره ایران)
    جدا از این
    من در هیچ حالتی این بازی رو که کیلویی توش کار بشه رو نمی پسندم
    نه 200تا نیرو می زنم به جایی که واسه 8ک 60 تا از دست بدم
    نه تا1000 می زنم برای این که نگرانیم از 60 تا از دست دادن تو واحه کمتر بشه
    همه چیز باید تو این بازی طبق برنامه و محاسبات ریاضیاتی پیش بره
    بسته به زمان و محاسبات و اهدافم هرجا لازم باشه سربازخونه و اصطبل روشن می کنم،هر جا هم لازم باشه ساختمون لول آپ می کنم
    به هر حال هر کی نظر و روش خودشو داره

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

بچه ها من خیلی دوست داشتم یه تیم عظیم تشکیل میدادیم که که فقط و فقط بچه های p30 توش باشن اونم نه عضو های جدید.

اگه همچین چیزی هست به ما یه لینک بدید اگه هم نیست که خب تو فکرش باشید به نظرم خیلی شاخ میشیم.
    فکر خوبیه
    اما فکر میکنی ما میتونیم 60 تا عضو شاخ از p30 پیدا کنیم؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پیشنهاد خوبیه اما کمتر تراوین بازها رو توی p30 میببینم و دیگه اینکه تیمهایی که الان وجود داره چند سرور کنار هم بودن و خوب همدیگه رو میشناسن باهم قرار میزارن میتینگ و کاملا صمیمی هستن دلیل شاخ بودنشون هم همنیه

اونم فک کنم رومن بود(رکورد جهانی رو فک کنم تو این داره ایران)
    جدا از این
    من در هیچ حالتی این بازی رو که کیلویی توش کار بشه رو نمی پسندم
    نه 200تا نیرو می زنم به جایی که واسه 8ک 60 تا از دست بدم
    نه تا1000 می زنم برای این که نگرانیم از 60 تا از دست دادن تو واحه کمتر بشه
    همه چیز باید تو این بازی طبق برنامه و محاسبات ریاضیاتی پیش بره
    بسته به زمان و محاسبات و اهدافم هرجا لازم باشه سربازخونه و اصطبل روشن می کنم،هر جا هم لازم باشه ساختمون لول آپ می کنم
    به هر حال هر کی نظر و روش خودشو داره
    اون رومن برای x5 بود که در مقابل همرهای جهانی x5 هیچه چون اولین بار x5تو ایران بود و کسی همچین چیزی ندیده بود یکم سرور صدا کرد اما همرهای سرور های x5 دیگه که اومد فهمیدن که کار شاخی هم نکردن

در باره ادمه حرفهات باهات موافقم من حتی برای تعدیل از ماشین حساب استفاده میکنم و منابع مورد نیاز برای ساخت تروپ و پاپ رو حساب میکنم
    من حرفم اینه نیرو چیز نیست که بشه سریع بدستش اورد زمان میبره و هیچ موقع نباید ساختش راکد بمونه

حرف دیگه ای نیست امیدوارم بحث مفید بوده باشه

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر خوبیه
    اما فکر میکنی ما میتونیم 60 تا عضو شاخ از p30 پیدا کنیم؟
    فکر کنم منظورشون تیم بود نه اتحاد
    یه تیم مثلا 8 نفره مناسبه که همگی هم گلد خرج کنن روی یک اکانت.

حالا نمیدونم دقیقا منظورشون همین بود یا نه.

===========
    اتفاقا برای سرور قهرمانان من همچین ایده ای داشتم اولش هم تعدادمون مناسب بود ولی آخراش شدیم دونفر!
    اگر دنبال بازیکن هستید باید افرادی رو پیدا کنید که باهاشون بازی کرده باشین چون غیر این خیلی ها هستن که وسط هاش پا میشن میرن.
    مثلا اگر تعدادتون زیر 4 نفر باشه دیگه بازی اونقدر ارزش نداره که وقت بذاری برای برنده شدن و برای فان میتونی بازی کنی.
    خود من تو سرور قهرمانان وقتی فقط من و آرمان بودیم خسته شدم ول کردم در حالی که 3 پک 600 تایی لد هم خرج کرده بودم.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در رابطه با همر هم اگر مشکل منابع اصلا نداشته باشی میتونی بدون توقف نیرو سازی کنی البته به شرط اینکه نسبت بین نیرو ها رعایت بشه و از همه نیرو ها به نسبت مناسب داشته باشی

اینکه مشکل منابع نداشته باشی یعنی اینکه حداقل در ان واحد هم سربازخونه و اصطبل و... حداقل برای 15_16 ساعت روشن باشه و در ان واحد ساختمون ها هم در حال ارتقا باشن.

ساختمون سازی هم خیلی مهمه پاپ خیلی تاثیر داره خصوصا روی امتیاز فرهنگی

9. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پیشنهاد خوبیه اما کمتر تراوین بازها رو توی p30 میببینم و دیگه اینکه تیمهایی که الان وجود داره چند سرور کنار هم بودن و خوب همدیگه رو میشناسن باهم قرار میزارن میتینگ و کاملا صمیمی هستن دلیل شاخ بودنشون هم همنیه

اون رومن برای x5 بود که در مقابل همرهای جهانی x5 هیچه چون اولین بار x5تو ایران بود و کسی همچین چیزی ندیده بود یکم سرور صدا کرد اما همرهای سرور های x5 دیگه که اومد فهمیدن که کار شاخی هم نکردن

در باره ادمه حرفهات باهات موافقم من حتی برای تعدیل از ماشین حساب استفاده میکنم و منابع مورد نیاز برای ساخت تروپ و پاپ رو حساب میکنم
    من حرفم اینه نیرو چیز نیست که بشه سریع بدستش اورد زمان میبره و هیچ موقع نباید ساختش راکد بمونه

حرف دیگه ای نیست امیدوارم بحث مفید بوده باشه
    پس این وسط وضعیت مخالفی وجود نداره تو روشا
    فکر کنم منظورشون تیم بود نه اتحاد
    یه تیم مثلا 8 نفره مناسبه که همگی هم گلد خرج کنن روی یک اکانت.

حالا نمیدونم دقیقا منظورشون همین بود یا نه.

===========
    اتفاقا برای سرور قهرمانان من همچین ایده ای داشتم اولش هم تعدادمون مناسب بود ولی آخراش شدیم دونفر!
    اگر دنبال بازیکن هستید باید افرادی رو پیدا کنید که باهاشون بازی کرده باشین چون غیر این خیلی ها هستن که وسط هاش پا میشن میرن.
    مثلا اگر تعدادتون زیر 4 نفر باشه دیگه بازی اونقدر ارزش نداره که وقت بذاری برای برنده شدن و برای فان میتونی بازی کنی.
    خود من تو سرور قهرمانان وقتی فقط من و آرمان بودیم خسته شدم ول کردم در حالی که 3 پک 600 تایی لد هم خرج کرده بودم.
    آره،کلا کم تر از 5 نفر نمی شه بازی کرد رو یه اک حرفه ای....
    در رابطه با همر هم اگر مشکل منابع اصلا نداشته باشی میتونی بدون توقف نیرو سازی کنی البته به شرط اینکه نسبت بین نیرو ها رعایت بشه و از همه نیرو ها به نسبت مناسب داشته باشی

اینکه مشکل منابع نداشته باشی یعنی اینکه حداقل در ان واحد هم سربازخونه و اصطبل و... حداقل برای 15_16 ساعت روشن باشه و در ان واحد ساختمون ها هم در حال ارتقا باشن.

ساختمون سازی هم خیلی مهمه پاپ خیلی تاثیر داره خصوصا روی امتیاز فرهنگی
    پاشنه ی آشیل

11. این کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا این punish یعنی چی؟
    مثلا از EndWar پرسیدم جمعیتت چرا نصف شده گفت از مولتی هانتر 50% پانیش خوردم: دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •