من نسخه 2009 دارم
آخرین نسخه
هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم ندارم !
توی هر دو تا ویندوز باید کسپر رو ببندم تا بتونم با فایرفاکس و اکسپلورر کار کنم
من نسخه 2009 دارم
آخرین نسخه
هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم ندارم !
توی هر دو تا ویندوز باید کسپر رو ببندم تا بتونم با فایرفاکس و اکسپلورر کار کنم
برنامه Kaspersky Key Finder يك برنامه ايست كه در صورا اجرا در سيستم شما و اتصال به اينترنت به سرور خودش متصل شده و كليدهايي كه توسط نويسنده اين برنامه در سرور مربوطه آپلود شده را دانلود و در سيستم شما ذخيره ميكنه.
برنامه اول لينك دانلودش در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن موجود ميباشه.
تنها نسخه پرتابل قابل اطمینان برای کسپرسکی نسخه Kaspersky AntiVirus v7.0.0.120 هستش
سایر نسخه ها ایرادات خاص خود را دارند ( حتی این نسخه هم 100% مطمئن نیست )
در ضمن چون نسخه ها پرتابل هستند ، صرفا برای اسکن کاربرد دارند پس نسخه اینترنت سکیوریتی برای شما فرقی با آنتی ویروس ندارد
Kaspersky Virus Removal Tools یک محصول رایگان برای پاکسازی برخی ویروس ها و تروجانهای شایع است
لیست مخرب هایی که این محصول شناسایی و پاک میکند به شرح زیر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول چک کنید که با کلیک راست بر روی آیکن کسپرسکی ، گزینه Block Network Traffic تیک نخورده باشه
سپس به بخش Application Filte-ring رفته و ببنید آیا مرورگر شما در پوشه Trusted قرار دارد یا خیر
و آیا تمام گزینه ها آن فعال ( تیک دار سبز رنگ ) هست یا خیر ( همانند تصویر زیر )
![]()
چند وقتي است يك فايل inf با محتواي زير در همه شاخه هاي استارت ايجاد شده است مثلا در شاخه ياهو مسنجر
[.ShellClassInfo]
IconFile=%ProgramFiles%\Yahoo!\Messenger\YahooMess enger.exe
IconIndex=0
كاسپر به روز است.بد افزار و اسپاي هم چك كردم.
آیا راه حلی برای جلوگیری از بلک شدن کی های کسپر وجود دارد؟
بله.يك كرك وجود داره كه با استفاده از ان و يك كليد بلك ليست شده ميتونيد آپديت كنيد ولي استفاده از كرك براي يك محصول امنيتي كه بايد امنيت سيستم را فراهم كنه اصلا توصيه نميشه بخصوص كه در حال حاضر امكان دريافت سريالهاي قانوني چند ماهه براي محصولات كاسپر وجود دارند كه نگراني در خصوص بلك ليست شدن كليد هم ندارند.
بچه ها من از Anti Virus Kasperesky 8 دارم استفاده مي كنم،ولي يه مشكلي دارم و اون اينه كه وقتي دو سه روز آپديتش نمي كنم از حالت protection خارج ميشه!!!
مكشلش چيه و چطوري ميشه حلش كرد؟!
اگه ميشه فايل هاي آپديت Internet Security kasperesky 8 رو تا امروز بزاريد ، براي يكي از دوستان مي خوام!
ممنون
Last edited by farhad_s5; 23-12-2008 at 22:11.
سلام دوست عزیز یاد آوری می کنم که مشکل من چی بود و پاسخ سوالات شما رو می دم: مشکلم اینه که با نصب کسپر و قبول قوانین سکوریتی اون، سیستم من که متشکل از 3 client و یک سرور هست همدیگر رو نمیشناسن.البته همه اونها به اینترنت متصل باقی می مونن و از فایلهای شیر شده بین هم استفاده می کنن ولی در برنامه مدیریت سیستم ها حذف میشن و کسپر اروری میده که فلان برنامه(مدیریت) رو اجازه میدی؟ من allow رو می زنم ولی با این حال در اون برنامه وجود ندارند.نسخه من kis8.0.0.506 هست که روی همگی نصب هست و روی همه سیستم ها ویندوز xp هم نصب هست.مشکل ریست از چیز دیگری بود که حل شد. ممنون میشم زودتر جواب بدین الان یک هفته ای هست سیستم ها کار نمی کنن.![]()
آيا شما بصورت دستي در قسمت Application filtering در قسمت تنظيمات اقدام به وارد كردن برنامه مديريت خود در قسمت Trust كرده ايد؟از چه برنامه مديريتي استفاد ميكنيد؟قبلا هم اين مشكل را در سيستمهاي خود داشتيد؟آيا قبلا هم از اينترنت سكيوريتي كاسپر روي سيستمهاي خود استفاده ميكرديد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)