تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 1081 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از کدام نسخه و چه ورژنی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امینتی دیگری هم استفاده میکنید ؟

با کدام مرورگر مشکل دارید ؟ آیا با مرورگر های دیگر هم چنین مشکلی دارید؟

بله

من نسخه 2009 دارم

آخرین نسخه

هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم ندارم !

توی هر دو تا ویندوز باید کسپر رو ببندم تا بتونم با فایرفاکس و اکسپلورر کار کنم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان کار این دو تا برنامه چی هست؟
    Kaspersky Key Finder
    kaspersky-virus-removal-tool
    واینکه اخرین ورژنشون چند هست اگه لینک دانلودذهم بزارید ممنون میشم
    برنامه Kaspersky Key Finder يك برنامه ايست كه در صورا اجرا در سيستم شما و اتصال به اينترنت به سرور خودش متصل شده و كليدهايي كه توسط نويسنده اين برنامه در سرور مربوطه آپلود شده را دانلود و در سيستم شما ذخيره ميكنه.
    برنامه اول لينك دانلودش در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن موجود ميباشه.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون
    ولی لینک اولی یکمش فکر کنم ----- شده اگه ممکنه درستش کنید
    وایا ورژن پرتابل 2009 برای Kaspersky Internet Security سراغ ندارید؟(اینی که 2009 هست انتی ویروس هست ولی من دنبال 2009 Kaspersky Internet Security میگردم)
    تنها نسخه پرتابل قابل اطمینان برای کسپرسکی نسخه Kaspersky AntiVirus v7.0.0.120 هستش

سایر نسخه ها ایرادات خاص خود را دارند ( حتی این نسخه هم 100% مطمئن نیست )

در ضمن چون نسخه ها پرتابل هستند ، صرفا برای اسکن کاربرد دارند پس نسخه اینترنت سکیوریتی برای شما فرقی با آنتی ویروس ندارد

دوستان کار این دو تا برنامه چی هست؟
    kaspersky-virus-removal-tool
    Kaspersky Virus Removal Tools یک محصول رایگان برای پاکسازی برخی ویروس ها و تروجانهای شایع است

لیست مخرب هایی که این محصول شناسایی و پاک میکند به شرح زیر است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من نسخه 2009 دارم

آخرین نسخه

هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای هم ندارم !

توی هر دو تا ویندوز باید کسپر رو ببندم تا بتونم با فایرفاکس و اکسپلورر کار کنم
    اول چک کنید که با کلیک راست بر روی آیکن کسپرسکی ، گزینه Block Network Traffic تیک نخورده باشه

سپس به بخش Application Filte-ring رفته و ببنید آیا مرورگر شما در پوشه Trusted قرار دارد یا خیر

و آیا تمام گزینه ها آن فعال ( تیک دار سبز رنگ ) هست یا خیر ( همانند تصویر زیر )

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

چند وقتي است يك فايل inf با محتواي زير در همه شاخه هاي استارت ايجاد شده است مثلا در شاخه ياهو مسنجر
    [.ShellClassInfo]
    IconFile=%ProgramFiles%\Yahoo!\Messenger\YahooMess enger.exe
    IconIndex=0

كاسپر به روز است.بد افزار و اسپاي هم چك كردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آیا راه حلی برای جلوگیری از بلک شدن کی های کسپر وجود دارد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آیا راه حلی برای جلوگیری از بلک شدن کی های کسپر وجود دارد؟
    بله.يك كرك وجود داره كه با استفاده از ان و يك كليد بلك ليست شده ميتونيد آپديت كنيد ولي استفاده از كرك براي يك محصول امنيتي كه بايد امنيت سيستم را فراهم كنه اصلا توصيه نميشه بخصوص كه در حال حاضر امكان دريافت سريالهاي قانوني چند ماهه براي محصولات كاسپر وجود دارند كه نگراني در خصوص بلك ليست شدن كليد هم ندارند.

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من از Anti Virus Kasperesky 8 دارم استفاده مي كنم،ولي يه مشكلي دارم و اون اينه كه وقتي دو سه روز آپديتش نمي كنم از حالت protection خارج ميشه!!!

مكشلش چيه و چطوري ميشه حلش كرد؟!

اگه ميشه فايل هاي آپديت Internet Security kasperesky 8 رو تا امروز بزاريد ، براي يكي از دوستان مي خوام!

ممنون
    Last edited by farhad_s5; 23-12-2008 at 22:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

احتمال تداخل كاسپر با محصول ديگري وجود داره.مثلا اگر آنتي ويروس كاسپر در كنار فايروال زون آلارم نصب بشه منجر به ريست شدن ناگهاني سيستم ميشه.البته اين فقط يك مورد بود.شما از كدام محصول كاسپر و كدام نسخه آن استفاده ميكنيد؟از چه زماني اين مشكل ايجاد شده؟آيا بعد از اينكه برنامه خاصي روي سيستم خود نصب كرديد اين مشكل رخ داده يا به چه صورت بوده؟
    در مورد شبكه و خارج شدن سيستمها با فعال شدن كاسپر شما بفرماييد شبكه شما از چند client تشكيل شده و اين كلاينتها از چه ويندوزي استفاده ميكنند و روي اين كلاينتها چه محصولي و چه ورژني نصب ميباشه؟

.
    سلام دوست عزیز یاد آوری می کنم که مشکل من چی بود و پاسخ سوالات شما رو می دم: مشکلم اینه که با نصب کسپر و قبول قوانین سکوریتی اون، سیستم من که متشکل از 3 client و یک سرور هست همدیگر رو نمیشناسن.البته همه اونها به اینترنت متصل باقی می مونن و از فایلهای شیر شده بین هم استفاده می کنن ولی در برنامه مدیریت سیستم ها حذف میشن و کسپر اروری میده که فلان برنامه(مدیریت) رو اجازه میدی؟ من allow رو می زنم ولی با این حال در اون برنامه وجود ندارند.نسخه من kis8.0.0.506 هست که روی همگی نصب هست و روی همه سیستم ها ویندوز xp هم نصب هست.مشکل ریست از چیز دیگری بود که حل شد. ممنون میشم زودتر جواب بدین الان یک هفته ای هست سیستم ها کار نمی کنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز یاد آوری می کنم که مشکل من چی بود و پاسخ سوالات شما رو می دم: مشکلم اینه که با نصب کسپر و قبول قوانین سکوریتی اون، سیستم من که متشکل از 3 client و یک سرور هست همدیگر رو نمیشناسن.البته همه اونها به اینترنت متصل باقی می مونن و از فایلهای شیر شده بین هم استفاده می کنن ولی در برنامه مدیریت سیستم ها حذف میشن و کسپر اروری میده که فلان برنامه(مدیریت) رو اجازه میدی؟ من allow رو می زنم ولی با این حال در اون برنامه وجود ندارند.نسخه من kis8.0.0.506 هست که روی همگی نصب هست و روی همه سیستم ها ویندوز xp هم نصب هست.مشکل ریست از چیز دیگری بود که حل شد. ممنون میشم زودتر جواب بدین الان یک هفته ای هست سیستم ها کار نمی کنن.
    آيا شما بصورت دستي در قسمت Application filtering در قسمت تنظيمات اقدام به وارد كردن برنامه مديريت خود در قسمت Trust كرده ايد؟از چه برنامه مديريتي استفاد ميكنيد؟قبلا هم اين مشكل را در سيستمهاي خود داشتيد؟آيا قبلا هم از اينترنت سكيوريتي كاسپر روي سيستمهاي خود استفاده ميكرديد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •