تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 2365 اولاول ... 3053553954014024034044054064074084094154555059051405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کاربران گرامی! من 2 روز پیش یه 206 اس دی گرفتم که ایران خودرو لطف!!! کرده و یه پخش کلاریون عهد عتیق که فقط Audio CD میخونه, روش گذاشته. به آپشن مرکزی ایران خودرو (تقاطع یادگار امام و خیایون آزادی) که مراجعه کردم فقط پخش Target مجهز به بلوتوث داشت که با نصب 185 میداد. به من گفتن اگه میخوای پخش رو از جای دیگه تهیه کنی (من پایونیر میخواستم) باید پخشی بخری که نیاز به هیچگونه تغییری توی سوکت فابریک ماشین نداشته باشه وگرنه گارانتی 2 ساله ماشین باطل میشه. میخواستم بدونم که شما نو رنج 200 تومان چه پخشی رو که به سوکت فابریک 206 بخوره پیشتهاد میکنین. من رو ماشین قبلی (سمند) 6050 داشتم و خیلی راضی بودم.
    سلام..
    ماشینتون مبارک باشه..
    فکر نکنم با نصب کردن یه پخش دیگه بدون سوکت فابریک گارانتی ماشین باطل بشه...شاید میخواسته جنسشو بندازه...
    بعد شما هر مدلی از پخش پایونر یا کنوود یا غیره بگیرید سوکت فابریکش برای ماشین شما موجود هست..برید لوازم الکتریکیها بگید سوکت فابریک اون پخش رو واسه ماشین 206 میخوام...

به این نتیجه رسیدم که پخش کنوود بهتر از پایوونر هست.. پایونر صدارو به صورت مصنویی پخش میکنه و بعد از گوش کردن طولانی مددت به موزیک دوس دارید پخش رو خاموش کنید چون سردرد گرفتید!!
    کنوود با اینکه سرعت منوهاش پایین هست و تمام تنظیماتش خلاصه میشه تویه یه دکمه ! یعنی کار کردن باهاش نصبت به پایونر سخت تره ولی صدارو به صورت طبیعی پخش میکنه و هرچقدرهم موزیک گوش بدید خسته نمیشید..
    از کنوود مدل 7016
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واگرم پایونر بخواید مدل 7250 که خودمم دارامش
    http://www.pioneer-mea.com/en/productview.php?proId=189&subId=92&catId=46&m=feat ure
    میتونن انتخابهای خوبی باشند..موفق باشید
    Last edited by saman1367; 17-11-2010 at 18:00.

2. 2 کاربر از saman1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام..
    ماشینتون مبارک باشه..
    فکر نکنم با نصب کردن یه پخش دیگه بدون سوکت فابریک گارانتی ماشین باطل بشه...شاید میخواسته جنسشو بندازه...
    بعد شما هر مدلی از پخش پایونر یا کنوود یا غیره بگیرید سوکت فابریکش برای ماشین شما موجود هست..برید لوازم الکتریکیها بگید سوکت فابریک اون پخش رو واسه ماشین 206 میخوام...

به این نتیجه رسیدم که پخش کنوود بهتر از پایوونر هست.. پایونر صدارو به صورت مصنویی پخش میکنه و بعد از گوش کردن طولانی مددت به موزیک دوس دارید پخش رو خاموش کنید چون سردرد گرفتید!!
    کنوود با اینکه سرعت منوهاش پایین هست و تمام تنظیماتش خلاصه میشه تویه یه دکمه ! یعنی کار کردن باهاش نصبت به پایونر سخت تره ولی صدارو به صورت طبیعی پخش میکنه و هرچقدرهم موزیک گوش بدید خسته نمیشید..
    از کنوود مدل 7016
    کد:
    کد:
    دوست عزیز! با تشکر از شما. ولی این هشدار ایران خودرو ظاهرا جدیه و حتما باید پخشی نصب بشه که با سوکت همین پخش فعلی (کلاریون) سازگار باشه.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این هشدار که جدی هست ولی سوکته فابریکی همه نوع پخشی تو بازار هست و میتونید با نهایت 5 تومن تهیه کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوست عزیز! با تشکر از شما. ولی این هشدار ایران خودرو ظاهرا جدیه و حتما باید پخشی نصب بشه که با سوکت همین پخش فعلی (کلاریون) سازگار باشه.
    خوب بنده هشدار جدیه نمایندگی رو در نظر گرفتم!!! که گفتم شما سوکت فابریک این پخشهارو میتونید از اون مکان تهیه کنید..
    سوکت فابریک چیست:یه رابطی هست بین سیم پیچی فابریک پخش ماشینتون با پخش مورد نظر که میخواید تهیه کنید.. که باعث میشه برای وصل کردن پخش جدید سیمهارو لخت نکنید.. که حتی از بعضی سیستم فروشی هام میتونید تهیه کنید..
    بازم اگر سوالی بود در خدمتم..

6. این کاربر از saman1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستانی که باکس پورتد دارن میتونن با این آهنگ قدرته ساب هاشون رو ببینن!

کد:

8. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سامان جان مبارك باشه ايشالا يه عمر واست كار كنه
    لطف ميكني تل نمايندگيشو كه خودت خريد كردي واسم pm كني ؟

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..
    ماشینتون مبارک باشه..

از کنوود مدل 7016
    کد:
    کد:
    ولی همه میگن پخش پایونیر بهتر از کنوود هست
    و اینم زیاد شنیدم که کنوود خیلی زودتر نسبت به پایونیر خراب مشیه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سامان جان مبارك باشه ايشالا يه عمر واست كار كنه
    لطف ميكني تل نمايندگيشو كه خودت خريد كردي واسم pm كني ؟
    مرسی سعید جان..
    پمتو چک کن

ولی همه میگن پخش پایونیر بهتر از کنوود هست
    و اینم زیاد شنیدم که کنوود خیلی زودتر نسبت به پایونیر خراب مشیه
    من که عرض کردم خدمدتون...
    پخشهای پایونر از لحاظ زیبایی..تنوع محصول..راحتی کار از پخشهای کنوودسرترند
    بیس کوبشی که پخشهای پایونر ایجاد میکنند پخشهای کنوود نمیتونند ایجاد کنند , ودر پخشهای کنوود این بیس زدن کمی ملایم تره
    فقط تنها ایرادش پخش کردن صوت بصورت کمی مصنوعی هست که وقتی ببیشتر از 2-3 ساعت آهنگ گوش میدید متوجه این امر میشید..
    معایب پخشای کنوود رو در پست بالا ذکر کردم ولی الارقم این بدیها تنظیمات کامل و صدای طبیعی دارند که اگر در مددت زمانی طولانی بخواید آهنگ گوش کنید باز خسته نمیشید وبازم دوست دارید آهنگ گوش بدید
    در مورد این که کنوود زودتر از پایوونر خراب میشه موافق نیستم..این امر بستگی به نگهداری شما داره..
    تازه لنز پخشهای پایونر خیلی حساس هستند که اگر یکم CD خش داشه باشه درست پخشش نمیکنه..خودم تجربش روکردم..

منی که دنبال صدای کیفیتی هستم صدای پخش پایونر رو نمی پسندم..درهر صورت سلیقها متفاوته..
    Last edited by saman1367; 18-11-2010 at 16:32.

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امروز مجبور شدم برای باطل نشدن گارانتی, پخش موج نیکان ببندم. تنها مزیتهایی که داره استفاده از کنترل فرمان و دیسپلی ماشینه. قیمتش با نصب 100 تومان آب خورد. حالا برای درهای عقب (که جای باند داره) دوستان چه اسپیکری رو پیشنهاد میکنن؟ چون چند تا نمایندگی ایران خودو تماس گرفتم و گفتن نصب باند روی طاقچه عقب به دلیل نیاز به سیم کشی اضافه, گارانتی ماشین رو باطل میکنه !!!!!! واقعا آدم بعضی وقتا از خرید ماشین صفر پشیمون میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز مجبور شدم برای باطل نشدن گارانتی, پخش موج نیکان ببندم. تنها مزیتهایی که داره استفاده از کنترل فرمان و دیسپلی ماشینه. قیمتش با نصب 100 تومان آب خورد. حالا برای درهای عقب (که جای باند داره) دوستان چه اسپیکری رو پیشنهاد میکنن؟ چون چند تا نمایندگی ایران خودو تماس گرفتم و گفتن نصب باند روی طاقچه عقب به دلیل نیاز به سیم کشی اضافه, گارانتی ماشین رو باطل میکنه !!!!!! واقعا آدم بعضی وقتا از خرید ماشین صفر پشیمون میشه
    از چند ماه پیش تا حالا که پخش ها عوض شدند و موج نیکان با usb شدند عجیبه مال شما!!
    گارانتی چی هست اصلا؟؟!! اینا شوخی هست جدی نگیر ایرانخودرو چیزی به اسم گارانتی نداره
    هیچ مشکلی نبود فوقش موقع رفتن به نمایندگی پخشو عوض میکردی ولی اصلا نمایندگی ها کاری ندارند
    درب عقب هم باند 13 گرد میخوره ولی اصلا طرفش نرو صدایی خوبی ازش در نمیاد برای تاقچه باند بگیری خیلی بهتره

14. 2 کاربر از vatan2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •