تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 1126 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . من یه هارد 320 گیگ ساتا وسترن دیجیتال دارم که چند وقت پیش خیلی کند شده بود و موقعیکه کامپیوترو برا دانلود روشن میذاشتم ، ریستارت میشد . با دو تا برنامه ی hdd regenerator و EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition تستش کردم . ولی بد سکتور پیدا نکرد . بعد از چند وقت با فایلهای dll ویندوز مشکل پیدا کرد و روی بعضی از برنامه ها ارور Bad Image میداد . الان یه هارد دیگه وصل کردم و با هارد جدید مشکلی ندارم(بنابراین مطمئنا مشکل از هارد قبلی بوده) . با آنتی ویروس آوست جدید اسکن کردم و فایل page.sys رو مطابق عکس پایین ویروس شناخت . بعد از پاکسازی با HDD Low Level Format Tool فرمت سطح پایین رو انجام دادم و بعد از پارتیشن بندی (و فرمت NTFS) ، شروع به نصب ویندوز 7 روش کردم ولی در مرحله ی آخر نصب ویندوز (بعد از ریستارت شدن) دوباره به مشکل برخورد و پیغام داد که یه سری فایلهای dll گم شده .(از dvd ویندوز خیالم راحته . چون قبلا 10 دفعه روی همین هارد نصبش کردم ) و شروع کرد به ریکاوری که بازم مشکل حل نشد :

بعد از همه ی اینها برا تست روی هارد خرابم سیستم عامل ubuntu ultimate edition 2.7 (اوبونتوی 10.04) ریختم (با فرمت ext4 و فرمت فایلهای لینوکس هم که swap هست ) و الان بدون هیچ مشکلی دراه با اوبونتو کار میکنه . (کلی آهنگ و ویدئوی HD هم روش ریختم )
    به نظرتون هاردم سالمه ؟ اگه سالمه چرا با dll های ویندوز مشکل داره ؟
    به جز بدسکتور (که روی هارد من هیچ بدسکتوری شناسایی نشده) ، چه مشکلی باعث خرابی هارد میشه ؟ اگه هارد خراب شده چطور با لینوکس به راحتی کار میکنه ؟
    Last edited by imanpod; 04-03-2012 at 02:26.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان . من یه هارد 320 گیگ ساتا وسترن دیجیتال دارم که چند وقت پیش خیلی کند شده بود و موقعیکه کامپیوترو برا دانلود روشن میذاشتم ، ریستارت میشد . با دو تا برنامه ی hdd regenerator و EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition تستش کردم . ولی بد سکتور پیدا نکرد . بعد از چند وقت با فایلهای dll ویندوز مشکل پیدا کرد و روی بعضی از برنامه ها ارور Bad Image میداد . الان یه هارد دیگه وصل کردم و با هارد جدید مشکلی ندارم(بنابراین مطمئنا مشکل از هارد قبلی بوده) . با آنتی ویروس آوست جدید اسکن کردم و فایل page.sys رو مطابق عکس پایین ویروس شناخت . بعد از پاکسازی با HDD Low Level Format Tool فرمت سطح پایین رو انجام دادم و بعد از پارتیشن بندی (و فرمت NTFS) ، شروع به نصب ویندوز 7 روش کردم ولی در مرحله ی آخر نصب ویندوز (بعد از ریستارت شدن) دوباره به مشکل برخورد و پیغام داد که یه سری فایلهای dll گم شده .(از dvd ویندوز خیالم راحته . چون قبلا 10 دفعه روی همین هارد نصبش کردم ) و شروع کرد به ریکاوری که بازم مشکل حل نشد :

بعد از همه ی اینها برا تست روی هارد خرابم سیستم عامل ubuntu ultimate edition 2.7 (اوبونتوی 10.04) ریختم (با فرمت ext4 و فرمت فایلهای لینوکس هم که swap هست ) و الان بدون هیچ مشکلی دراه با اوبونتو کار میکنه . (کلی آهنگ و ویدئوی HD هم روش ریختم )
    به جز بدسکتور (که روی هارد من هیچ بدسکتوری شناسایی نشده) ، چه مشکلی باعث خرابی هارد میشه ؟ اگه هارد خراب شده چطور با لینوکس به راحتی کار میکنه ؟
    سلام دوست من
    به احتمال زیاد مشکل شما از ویروس است و بهتر این است که اول اطلاعات را خارج کنید و هارد را فرمت سطح پایین کنید (LLF).
    تا ویروس ها کامل از بین برود احتمال اینکه شما ویروس در MBR داشته باشید وجود دارد پس با فرمت و دوباره پارتیشن بندی کردن هم ویروس از بین نخواهد رفت.
    در این خانوادها مشکل دیگری بر اساس کند شدن هارد وجود دارد که به سادگی قابل حل است هم با سیستم PC-3000 و هم می توانید از سایت مادر راه حل را پیدا کنید در همین سایت هم قسمتی وجود دارد که رفع مشکل کندی هارد وسترن را توضیح داده که در خاطر ندارم کجا بود.
    موفق باشید
    Last edited by رضا امیر; 04-03-2012 at 15:43.

3. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام

در راستای چندین ریپورتی که از این تاپیک داده شده بود، ببینید دوستان پستی که حاوی مطلب اشتباه باشه خلاف قوانین نیست و حذف نمیشه و با کاربری که صحبتش غلط هست از طرف مدیریت برخورد نمیشه، هر کسی ممکنه حرفش درست یا نادرست باشه. اینجا حرف اشتباه رو فیلتر نمی کنیم تفاوت در نظرها (یکی درست و یکی غلط) جزو خواص انجمن هست.

اگه پاسخی که برای سوالی ارسال شده اشتباه باشه میشه اون پست رو Reply کرد و گفت بنا به دلایل X و Y و Z این حرف اشتباهه.

ممنون.
    سلام دوست خوب و مدیر محترم

بله خاصیت فروم این است اما بهتر است که شما درجه کیفیتی را که به افراد می دهید بر اساس کارآیی باشد نه تعداد پست ها نظر شما را به نوشته زیر جلب میکنم . با رنگ قرمز توضیحاتی نوشتم:

ذکر یک نکته رو لازم میبینم:
    بعد از اطمینان کامل از عدم بازیابی مبادرت به بازیابی کنید. متوجه نشدم البته بعد از 20 تا 25 بار خواندن
    چون با یک بار بازیابی پارتیشن و صرف به کار بستن یک نرم افزار نمیشه به بازنگشتن اطلاعات امیدوار شد. بازم متوجه نشدم به بازنگشتن اطلاعات و با بازگشتن اطلاعات به کدام یک باید امیدوار بود
    با سایر نرم افزاها هم هارد رو پالایش کنید. تا قبل از این کار فرمتی انجام ندین. (پالایش !!!! بازم متوجه نشدم منظور چیست؟ ) چون هنوز اطلاعات وارد لایه های زیرین نشدن و میشه با کمی ممارست همه اونها رو سالم بازیابی کرد. ( اه عجب بابا یا من متوجه داستان نیستم یا خیلی تکنیکی نوشته اند کدام لایه منظور ایشان است ؟ اصلا" لایه های زیرین در اطلاعات یعنی چه؟ من زیر هارد خودم تا زیر میز را هم چک کردم !!!!!!!!!!!!
    فرمت راه آخر هست نه اول. آقا فرمت کردن که خانه را از پایبست ویران می کند.

دوست خوب من دلیل آوردن برای رد یک استدلال و یا راه حل ، جای خودش را دارد و لی این ها که ایشان می نویسد مانند این است که اگر نتوانستید لوازم منزلتان را در جای خودش پیدا کنید حتما آنها به زیر زمین و یا لایه های زمانی گذشته رفته است و اگر اینطور بود خانه را خراب کنید تا بر گردید به همان زمانی که خانه ساخته نشده بود و...

5. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اخص دوستانی که من ایراداتشان را به لحن بد و بی پروا رخ آنها می کشم.
    من به راحتی از کسانی که ناراحت می شوند عذر خواهی می کنم اما یاد آور می شوم در این گونه موارد من تند برخورد می کنم .
    شاید عادت بدی باشد ولی بحث شوخی برداری نیست که زمان برای جبران باشد با هر حرکتی میتوان اطلاعات را نابود کرد.
    قصد باز کردن بحث جدید ندارم و هم خواستم بصورت عمومی اعلام کنم که عادت بد ، بد است چه بد برخورد کردن و بی پروا حرف زدن و چه بد راهنمایی کردن .

موفق باشید
    Last edited by رضا امیر; 04-03-2012 at 15:53. دليل: موفق باشید

7. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من یک هارد اکسترنال وسترن 500 دارم. روی هارد حدود 150gb اطلاعات داشتم. یک هفته پیش یکی از دوستان لطف کردن وچند بار پسورد هاردا اشتباه زدن و بعد هاردا از لپ تاپ جدا کردن. بعدش کل اطلاعات هارد پرید. البته لپ تاپ هارد را به صورت یک درایو سالم با 468gb فضای خالی میشناسه و هارد به نظر کاملا سالمه.
    الان یک هفتس تمام نرم افزارهای ریکاوری را امتحان کردم بعضی از اونا هیچ اطلاعاتی را نشونم نمیدن، ولی بعضیاشون دقیقا حجمی معادل فایلهام رو هارد دیسک برام پیدا میکنن منتها این حجم به صورت فایلهایی با فرمت swf و raw با حجمهای بالا درحدود 2gb و 3gb هستن وقتی ریکاوری میکنم روی یک پارتیشن دیگه ویندوز با هیچ نرم افزاری نمیتونه اونارا اجرا کنه و فقط اونا را به صورت کدهای 0 و 1 نشون میده.
    فیلمهای تولد بچم روشه. دیگه کم کم دارم دیوونه میشم.
    خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه.
    ممنون
    Last edited by zanbor551; 04-03-2012 at 22:44.

9. این کاربر از zanbor551 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان از اونجایی که ورودی usb هارد اکسترنال WD من قطعی داشت. من هاردو باز کردم و اون مبدل (بورد تبدیل ساتا به usb) رو از روش برداشتم و الان با کابل ساتا و برق مادربرد به رایانه وصلش کردم. ولی هارد و درایو 1 ترابایتی به صورت unallocated در اومده بود و هارد در my com نشون داده نمی شد.
    سپس هارد رو با این نرم افزار که توصیه شده بود از سوی یکی از دوستان، خواستم ریکاوری کنم. گزینه ی create volum (همون طور که در عکس در سمت چپ می بینید) رو زدم و هارد یک نام به خودش گرفت (شد درایور H) و در my com به نمایش در اومد ولی هیچ داده ای توش نیست!!!!

من در واقع هیچ کاری نکردم و این عمل create volum هم خیلی کوتاه بود ولی داده ای در درون هارد وجود نداره

الان هارد از unallocated تبدیل به Simple شده در بخش دیسک منیجمنت. البته توی همین نرم افزار گزینه ای در اختیار دارم که می تونم هارد رو از حالت داینامیک به بیسیک تبدیل کنم. این کارو بکنم درست می شه؟>

نرم افزارهای ریکاوری هم چیز خاصی پیدا نمی کنند روی هارد.

چکار کنمممم؟ نزدیک به 800 گیگ داه داشتم روی این هارد
    Last edited by pashangparsi6; 05-03-2012 at 01:25.

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من یک هارد اکسترنال وسترن 500 دارم. روی هارد حدود 150gb اطلاعات داشتم. یک هفته پیش یکی از دوستان لطف کردن وچند بار پسورد هاردا اشتباه زدن و بعد هاردا از لپ تاپ جدا کردن. بعدش کل اطلاعات هارد پرید. البته لپ تاپ هارد را به صورت یک درایو سالم با 468gb فضای خالی میشناسه و هارد به نظر کاملا سالمه.
    الان یک هفتس تمام نرم افزارهای ریکاوری را امتحان کردم بعضی از اونا هیچ اطلاعاتی را نشونم نمیدن، ولی بعضیاشون دقیقا حجمی معادل فایلهام رو هارد دیسک برام پیدا میکنن منتها این حجم به صورت فایلهایی با فرمت swf و raw با حجمهای بالا درحدود 2gb و 3gb هستن وقتی ریکاوری میکنم روی یک پارتیشن دیگه ویندوز با هیچ نرم افزاری نمیتونه اونارا اجرا کنه و فقط اونا را به صورت کدهای 0 و 1 نشون میده.
    ممنون

من هم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارم. من هاردم اکسترنال بوده و بورد تبدل sata به usb سوخته و از دست رفته. با نرم افزار EASEUS Data Recovery داده ها رو بازیابی کردم ولی از حدود 700 گیگ داده برام نزدیک به 550 گیگ رو برگردوند ولی دقیقا چیزهایی مانند همینی که دوستمون می گه. ببنید:

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    به احتمال زیاد مشکل شما از ویروس است و بهتر این است که اول اطلاعات را خارج کنید و هارد را فرمت سطح پایین کنید (LLF).
    تا ویروس ها کامل از بین برود احتمال اینکه شما ویروس در MBR داشته باشید وجود دارد پس با فرمت و دوباره پارتیشن بندی کردن هم ویروس از بین نخواهد رفت.
    در این خانوادها مشکل دیگری بر اساس کند شدن هارد وجود دارد که به سادگی قابل حل است هم با سیستم PC-3000 و هم می توانید از سایت مادر راه حل را پیدا کنید در همین سایت هم قسمتی وجود دارد که رفع مشکل کندی هارد وسترن را توضیح داده که در خاطر ندارم کجا بود.
    موفق باشید
    از دوست عزیز امیرضا به خاطر توجهش ممنونم . ولی من که توضیح دادم من فرمت low level کردم هاردو و بعدش اونو پارتیشن بندی کردم . مگه low level format ویروس های MBR ای رو از بین نمیبره ؟ الان هم رو هاردم اوبونتو ریختم و داره کار میکنه . ولی ویندوز که میخوام بریزم ، روی فایلهای dll ارور میده .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    ممنون
    سلام دوست من
    برای هارد شما تنها یک راه حل وجود دارد و حدودا" بیش از دو برابر قیمت هاردتان هم باید پرداخت نمایید.
    و هم می توانید هارد را به خارج از کشور بفرستید و آنهم حدود بیش از 300 دلار و بعلاوه یک هارد دیگر هزینه دارد.
    بفرمایید در کدام شهر هستید تا بیشتر راهنمایی کنم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

از دوست عزیز امیرضا به خاطر توجهش ممنونم . ولی من که توضیح دادم من فرمت low level کردم هاردو و بعدش اونو پارتیشن بندی کردم . مگه low level format ویروس های MBR ای رو از بین نمیبره ؟ الان هم رو هاردم اوبونتو ریختم و داره کار میکنه . ولی ویندوز که میخوام بریزم ، روی فایلهای dll ارور میده .
    سلام دوست من
    از آنچه شما فرمودید من می توانستم نتیجه گیری کنم که دو مشکل برای هارد ممکن است وجود داشته باشد و هر دو را عنوان کردم. البته گاهی اوقات مشکل در هنگام کار پیش می آید مثلا" یکی از نرم افزار ها و یا سی دی های مورد استفاده ویروسی است !!!!
    البته که مشکلات بیشتری نظیر خرابی در حتی یکی از ماژول های فرم ویر نیز باعث همین داستان خواهد شد و البته بهتر است که هارد را با یک سیستم PC-3000 UDMA چک کامل کنید . ولی قبل از آن بهتر است مشکل سرعت کم هارد را رفع کنید چه با PC-3000 و چه بصورت دستی. این پست زیر را ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

15. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •