تو خيلي از سايت ها درباره سري سوم ناروتو صحبت ميكنن اكثرا معتقد هستن سري سوم هم بايد داشته باشه. بعضي ها ميگفتن خود كيشي هم درباره سري سوم صحبت كرده و اينكه يه جا خوندم يكي گفته بود تا شيپودن تموم بشه پشت بندش سري آكيپودن مياد اون هم از كيشي نقل قول كرده بود
. به نظر من احتمال اينكه سري سوم داشته باشه زياده چون فكر كنم با پايان جنگ چند تا چپتر بره و شيپودن رو تموم كنه .دلايل من . 1. سوناده كه تو اين جنگ بمير نيست
اگه قرار بود بميره تا حالا مرده بود تا اون نميره ناروتو هوكاگه نميشه .2 . از اول داستان هي گفتن ساسكه با ناروتو يه جنگ حسابي در پيش دارن
حالا احتمالا بر سر مقام هوكاگه هستش . 3. با اين وضعيت بايد تكليف ساكورا و هيناتا هم بعد از جنگ مشخص بشه
. 4. خيلي ها حتي عكس بچه ناروتو رو هم گذاشتن كه پسر ناروتو و هيناتا هستش تازه براش همه چي رو هم مشخص كرده بودند كه المنتاش آب و باده تو 14 سالگي جونين ميشه و يينگ و يانگ رو با هم داره اسمش هم اگه اشتباه نكنم هيراكو بود و چشماش ياكوگان بود
. 5 . كلا كيشي اين همه براي هر چيز اين داستان مياد شفاف سازي و شخصيت پردازي ميكنه و به هر جايي ميرسه روش كلي كار ميكنه فكر نكنم مرگ سوناده و جنگ بين ناروتو و ساسكه و هو كاگه شدن ناروتو رو همه رو بياد سريع جمع كنه قال قضيه رو بكنه . 6 . دليل ديگه چون شيپودن خيلي زياد شده فكر كنم با پايان جنگ و چندتا چپتر بعدش تمومش كنه . 7 . تازه وقتي ناروتو هوكاگه بشه ( كه بايد بشه چون از اول همش صحبت سر هوكاگه شدن ناروتو بوده ) بايد چند تا چشمه از هنرهاش رو هم اون موقع ببينيم نميشه كه تا هوكاگه شد كيشي داستان رو تموم كنه . 8 . در پايان صحبتم ، اگه ادامه نداشته باشه به نظر شما اين كار كيشي آيا كار خوبيست ؟
اون موقع من ميدونم و كيشي
تازه نبايد تموم بشه مگه شهر هرته . نمي خوام تموم بشه
![]()