سلام sp3 را باید به صورت جدا نصب کنید.
لینک تورنت با حجم 350 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام sp3 را باید به صورت جدا نصب کنید.
لینک تورنت با حجم 350 مگ
یعنی راهی نداره این برنامه ها رو گول بزنم ؟ از طریق دستکاری رجیستری ؟سلام sp3 را باید به صورت جدا نصب کنید.
دوست من هست یه چنین راهی ولی iv نصب نمیشه ... و با نصب برنامه مشکل داری.
موفق باشید
سلام
به تازگی متوجه شدم که Task Manager سیستم تغییر شکل داده!
قسمت بالایی کادر نیست!!!
چی کارش کنم؟!
![]()
دو بار گوشه هاش کلیک کن درست میشه![]()
سلام دوستان
رجیستری و تسک منیجرم غیر فعال شده از روش زیر هم استفاده کردم ولی میگه شما اجازه ادیت رجیستری رو ندارید
لطفا کمک کنید
حال نحوه فعال كردن رجيستري رو ياد مي دم!!
بايد اول اطمينان پيدا كنيم كه رجيستري غير فعال شده!!
اگر Error Registry Has Been Disabled By Your Administrator رو مشاهده كرديد پس 100٪ رجيستري غير فعال شده حالا ما كافيه كه يك Dword Value ايجاد كنيم به نام DisableRegistryTools در مسير
CODE
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System
و مقدار اون رو براي فعال شدن رجسيتري در Modify صفر (0) بدهيم منتها مشكل اينجاست كه ما به رجسيتري دسترسي نداريم پس از Reg فايل استفاده مي كنيم
نت پد را باز كنيد!!
كد زير را وارد كنيد و با پسوند .reg ذخيره كنيد!!
CODE
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
"DisableRegistryTools"=dword:00000000
البته من Reg فايل مربوطه رو آماده كردم كه اگر حوصله ساخت رو نداشته باشيد از اين استفاده كنيد مي تونيد از اينجا دريافت كنيد!!
سلام.
به احتمال قوی، سیستم تون Sality داره.
توسط پست زیر میتونید اونو پاک کنید.
موفق باشید![]()
دوستان من وقتی cd یا dvd خام تو dvd رایتر میذارم و از مای کامپیوتر میخوام دی وی دی رایتر رو open کنم باز نمیشه و ارور میده :
چرا ارور میده ؟
چکارش کنم تا open بشه ؟
ویرایش:
یه چیزی تو سایت مایکروسافت پیدا کردم :
چی گفته ؟ :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید Easy CD Creator نصب کنم ؟
Last edited by Majid393; 14-11-2009 at 12:53.
تبدیل ویندوز ایکس پی سرویس پک 1 به سرویس پک 3 یا بالاتر !!! ( بطور کاذب )
خدا رو شکر فهمیدم چیکار باید می کردم :ویندوز من سرویس پک 1 هست ، میخواستم با یه ترفندی یا برنامه ای چیزی اونو به پک 3 تبدیل کنم ، منظورم اینه به طور کاذب پک3 بشه .
آخه میخوام آفیس 2007 رو بروز کنم و بازی GTA iV رو نصب کنم میگن باید پک3 باشه حتما .
1- از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنید و در داخل Run کلمه Regedit را تایپ کنید و گزینه Ok را بزنید، و در صفحه ی باز شده به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> CURRENTCONTROLSET -> CONTROL -> WINDOWS
حالا در صفحه باز شده بروی گزینه CSDVERSION دو باز کلیک کنید تا یک صفحه باز شود و در قسمت VALUE DATA عدد داخل آن را به 300 تغییر دهید و OK را بزنید .
2- ویندوز رو یکبار ریستارت کنیم .
3- از مسیر بالا روی CSDVERSION کلیک راست کنیم و از منوی باز شده گزینه Delete رو انتخاب کنیم
4- حالا یکبار دیگر ویندوز رو ریستارت کنیم .
+- برای اطمینان از اعمال تغییرات روی My Compiuter کلیک راست کرده و از منوی باز شده گزینه Propertise رو انتخاب کنیم و در خط چهارم نوع پک ویندوز خودمون رو ببینیم .
مجید جون برو تو Device manager و این سخت افزار رو unistallکن و بعد سیستم رو Reset کن و وقتی سیستم دوباره راه اندازی شه این سخت افزار رو از اول میشناسه ببین درست میشه
نتیجه رو اعلام کن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)