اگر میشه یه نفر راهنمایی کد در آهنی چهار رقمی که با کپسول آتش نشانی میشکنه را در بازی overclocked بگذاره.
![]()
اگر میشه یه نفر راهنمایی کد در آهنی چهار رقمی که با کپسول آتش نشانی میشکنه را در بازی overclocked بگذاره.
![]()
ورژن بازی رو ننوشتی ولی یکی از این 3 تا کار می کنه
GTA 4 +15
GTA 4 V1.0.1.0 +10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GTA 4 V1.0.2.0 +10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو تاپیک خودش بپرس این تاپیک فقط برای درخواست ترینر , رمز و سیو بازی هاست
Overclocked: A History of Violence
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقا کسی ترینری که برای بازی dawn of war ii کار بده داره؟
من که کل نت رو زیر رو رو کردم یه ترینر از cheathappen پیدا کردم که اونم کار نمیکنه!!
راستی اون ترینری که تو صفحه قبل گذاشتن همین ترینری هست که خودم قبلا" پیداش کرده بودم
مرسی
من سیو گیو می خوام برای رد کردن مرحله robert (کشتن robert) در بازی assassins creed.
لطفا اگه کسی این بازی رو انجام داده سیو مربوط به این مرحله رو برام آپلود کنه.
ممنون.
این سیو کامل واسه پست بالا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروی دانلود کلیک کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یه سوال داشتم
می خواستم بدونم آیا بسته ی گرافیکی جدیدی برای فیفا 08 اومده که گرافیک اونو بالا ببره اگه پیدا کردد به ما هم خبر بدید!
سلام
اقا کسی برای پست 4044 چیزی نداره؟
مرسی
منكه در اين پست براي شما 4 تا ترينر گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون ولی من هم گفتم که
فایل زیپ اولی معلوم نیست چی هست چون داخلش فایل اجرایی نداره و معلوم نیست این فایلها رو کجا باید کپی کرد!
فایلهای بعدی همشون یکی هستن و همون ترینری هستن که خودم دان کرده بودم که کار نمیکنن !
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)