تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 2376 اولاول ... 3053553954014024034044054064074084094154555059051405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من برگشتم
    خدایا شکرت
    از همه دوستان که به من کمک کردن نهایت تشکر رو دارم
    سلام مسعود جان.. خیلی خوشحالیم که برگشتی..
    از این به بعد مواظب اظهار نظرهایی که میکنی باش که دیگه به مشکل نخوری..

بهترین خبر امروز، بازگشت مسعود به وطن

دوباره مسعود وظیفه ی ثبت پیش بینی ها رو به عهده میگیره..
    مسعود، از این پست میتونی کمک بگیری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوشحالم که برگشتی..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتت در مورد کمپ استقلال.. اگه کسی توضیحات کاملتری داره بذاره..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عليزاده: مهاجمان استقلال فرصت مي‌خواهند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مهاجمان تيم براي گلزني نياز به فرصت دارند.
    علي عليزاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي فردا مقابل مس كرمان اظهار داشت: ديدار سختي در كرمان خواهيم داشت. اين تيم در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبي را جذب كرده است. همه اين بازيكنان، بزرگ هستند.
    وي افزود: استقلال هم براي اين بازي برنامه خاص خود را دارد. تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و براي اينكه جايگاه خود را در جدول بهبود بخشيم، چاره اي جز برد نداريم.
    اين بازيكن در واكنش به انتقادهاي كه به خط حمله آبي پوشان مي‌شود، عنوان كرد: بايد به مهاجم فرصت بيشتري داده شود تا گلزني خود را آغاز كنند. براي هيچ كدام از ما مهم نيست كه چه كسي بازي مي‌كند. مهم موفقيت تيم است.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تركيب احتمالي استقلال تهران مقابل مس كرمان
    خبرگزاري فارس:تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال تهران در هفته چهارم ليگ برتر براي مسابقه مقابل مس كرمان مشخص شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال در اين ديدار كه روز آينده در كرمان برگزار مي شود به احتمال فراروان با اين تركيب به ميدان مي رود:
    وحيد طالب لو، پژمان منتظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، خسرو حيدري، مجتبي جباري، حسين كاظمي، يدا... اكبري، فرهاد مجيدي، سياوش اكبرپور و علي عليزاده
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض امير قلعه‌نويي گفت: قول مي‌دهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر مي‌شود.

1387/06/02
    8706-00520: كد خبر
    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

امير قلعه‌نويي گفت: قول مي‌دهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر مي‌شود.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان استقلال روز به روز از نظر فني پيشرفت مي‌كنند و بازي‌هاي استقلال طي سه بازي اخير اين موضوع را نشان مي‌دهد. ما كمي به زمان و هماهنگي بيشتر نياز داريم، ضمن آن كه در زدن ضربات آخر كمي بدشانس هستيم اما اطمينان دارم كه استقلال تا يكي دو هفته ديگر در شرايط آرماني قرار مي‌گيرد و اين قول را مي‌دهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر است.

وي افزود: استقلال تيم بسيار خوبي است و ما تنها بايد فعل خواستن را صرف كنيم خوشبختانه بازيكنان بسيار خوبي داريم تنها جان واريو و اميد روانخواه به دليل مصدوميت در تيم ما حضور ندارند كه اميدوارم آن‌ها نيز رفته رفته به جمع بازيكنان ملحق شوند، ضمن اين كه هاشم بيگ‌زاده نيز رفته رفته شرايط بهتري را پيدا مي‌كند و تصور مي‌كنم تا يكي دو بازي ديگر بتواند به تركيب استقلال وارد شده و جزء يازده نفر قرار گيرد.

قلعه‌نويي درباره بازي استقلال مقابل مس كرمان نيز گفت: به هر حال هر بازي شرايط مخصوص به خودش را دارد، مس كرمان از مربي آگاه و بازيكنان بسيار خوبي برخوردار است و بي‌ترديد ما بازي دشواري را در كرمان پيش رو خواهيم داشت. با اين حال تنها هدفمان در كرمان كسب سه امتياز است.

سرمربي استقلال خاطر نشان كرد: تيم مس نيز مانند استقلال تغييراتي در تركيبش داشته است، با اين حال از اين تيم شناخت كافي داريم و بر روي نقاط ضعف و قوت اين تيم كار كرديم.

قلعه‌نويي در ادامه با تقدير از مردم كرمان و مسئولان باشگاه مس به ايسنا گفت: حضور در مس كرمان يكي از بهترين خاطرات دوران زندگي من خواهد بود چرا كه پس از بازگشت همراه تيم ملي از مالزي و دوران نه چندان خوبي كه پس از آن پيش آمد اين باشگاه مس و مردم كرمان بودند كه بسيار به من كمك كردند و من همواره قدردان و مديون آن‌ها هستم و اميدوارم اين تيم نيز موفق باشد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

وحيد طالب لو، پژمان منتظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، خسرو حيدري، مجتبي جباري، حسين كاظمي، يدا... اكبري، فرهاد مجيدي، سياوش اكبرپور و علي عليزاده
    تقریباً ترکیب نیمه ی دوم استقلال - سپاهانه..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

برای مثال: اگه جانواریو و بیگزاده بخوان بازی کنن. به جای کدام میتونند باشند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام مسعود.. مسابقه ی پیش بینی رو به خودت سپردما..
    از این به بعد، پیش بینیها رو خودت ثبت کن..
    پیش بینیه منم تو راهه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

این چند روز عماد اذیت شد....

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

برای مثال: اگه جانواریو و بیگزاده بخوان بازی کنن. به جای کدام میتونند باشند.
    جانواریو که مصدومه، بیگزاده هم میگن هنوز آماده نیست..
    اگه فرض بگیریم که شرایط بازی کردن رو داشته باشن، فکر کنم باید یکی از مهاجم هامون (مثلاً فرهاد) رو نیمکت بشینه و جانواریو بیاد تو.. با یه خورده جابه جایی هم، بیگزاده، جای یدا.. اکبری بازی کنه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •