حالا چند سوال --اگه اورکلاک شه ممکنه8600 بهتر کارکنه و اینکه کارت گرافیکی که هیت سینک هست رو میشه اورکرد یا نه در ضمن کجا ببرم اور کنم خودم تا حالا از این کارا نکردم
حالا چند سوال --اگه اورکلاک شه ممکنه8600 بهتر کارکنه و اینکه کارت گرافیکی که هیت سینک هست رو میشه اورکرد یا نه در ضمن کجا ببرم اور کنم خودم تا حالا از این کارا نکردم
بله همون مدلی که شما فرمودید ...منظورتون از دومي 3650 هست ؟؟
هیچ کدوم..!!
اگه بتونی 20 تومن بزاری رو 125 تومنت و یه 9600GSO بگیری خیلی بهتره![]()
درسته که کار میکنه بهتر ولی چون 9600 جدید تر و قوی تر هست پرفورمنس بالاتر میره ...حالا چند سوال --اگه اورکلاک شه ممکنه8600 بهتر کارکنه و اینکه کارت گرافیکی که هیت سینک هست رو میشه اورکرد یا نه در ضمن کجا ببرم اور کنم خودم تا حالا از این کارا نکردم
برای اور هم اگه کارت هیت سینک داشته باشه بهتر میشه .. که برای بدون هیت سینک ها هم میشه از فن ها استفاده کرد .. البته برای با هیتسینک هم میشه این کار رو کرد که خوب میشه ..
برای اور هم برنامه هایی مثل Rivatuner لازمه که اموزش کاملش توی این انجمن هست ...
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرا به گرد پای 9600GSO برسه
پس بیخودی خودت را به دردسر ننداز
![]()
خوشحال میشم اسم مدل ها رو بگین. پستتون یک خورده تبلیغاتی بود ولی به طور قطع این کنتراست 10000:1 خیلی قابل اعتماد نیست و داینامیک هستش ولی با brightness 400 nit موافقم به نظر مدل جالبی میاد فقط امیدوارم مثل سری 32- که از فریم های تلویزیون های سامسونگ استفاده میکرد- از فریم های تلویزیون سری جدید 6 استفاده نکرده باشه.(بار اولش نیست)
مشخصه که به پای GSO 9600 نمیرسه ولی اگه بردتون خوب باشه، 8600 قابلیت اورکلاک خیلی خوبی داره. ولی اینجور که دیدم کارتتون سیستم passive ( هیتسینک) داره و این یه خورده برای اورکلاک ناجوره.
این مدل ها هنوز وارد ایران نشده ولی میتونی مدل های قدیمی ترش را گیر بیاری
در ضمن میتونی به سایت سازنده مراجعه کنی ومن هم اسم یادم نمیمونهکه به خواهم بگم
![]()
اابته تمام گرافیک های جیفورس راچشم بسته میتوان 10 درصد اور کرد
![]()
Last edited by MICRO VGA; 03-07-2008 at 13:17.
نه 9600 قدرتش حدود دوبرابر 8600 هست با اوركلاك هيچوقت نميتوني قدرت گرافيك رو انقدر زياد كني.حالا چند سوال --اگه اورکلاک شه ممکنه8600 بهتر کارکنه و اینکه کارت گرافیکی که هیت سینک هست رو میشه اورکرد یا نه در ضمن کجا ببرم اور کنم خودم تا حالا از این کارا نکردم
شايد يه 10 درصدي قدرت گرافيكت بيشتر بشه. ميتوني يه فن معمولي رو يه جاي كيس نصب كني كه باد بهش بزنه دقيقا خودم همين كار رو كردم بعد واسه جزئيات بيشتر به تاپيك مربوط مراجعه كن
منظورتون از دومي 3650 هست ؟؟نه اشتباه نكن اين نمودارها مدل اوركلاك شده 3650 رو با 8600 معمولي مقايسه ميكنند درحالت عادي 3650 تاز يه ذره هم از 8600 ضعيتفر هست.بله همون مدلی که شما فرمودید ...
كاملا تاييد ميشه 3650 و 8600 بالاي 80 تومن ارزش خريد نداره.هیچ کدوم..!!
اگه بتونی 20 تومن بزاری رو 125 تومنت و یه 9600gso بگیری خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)