آقا شما باید یه اکسس پوینت بسازی... حالا اگه میتونی بدون تجهیزات وای فای بسازی(!) خوب بساز!!!!
آقا شما باید یه اکسس پوینت بسازی... حالا اگه میتونی بدون تجهیزات وای فای بسازی(!) خوب بساز!!!!
به نظزتون من اگه خواستم Adsl بگیرم وایرلس بگیرم یا نه؟می ارزه؟
wireless خيلي گرون تر از adsl هست
وایرلس هم گرونتره و هم از پایداری کمتری برخورداره... ضمنا اگه تو این فکر هستید که با پی اس پیتون اینجوی وصل شید به اینترنت باید بگم که باز هم نمیشه!!
چه عجب رسول جان دلمون برات تنگ شد
من رفتم نمایشگاه کتاب بازی echochrome رو دانلود کردم (یادتونه گفتم یه پست 10 خطی نوشتم ولی اینترنتم قات زد میخواستم کل خاطرات اون روزو بگم که نشد !)در کل من اون روز 70 مگ دان کردم! که البته یه روز دیگه هم رفتم که 10 مگ دیگه دان کردم!
آره هست
ببین بهترین راه برای این کار WiFi Max هستش یه دستگاه 50-60 تومنی که میشه باهاش acces point درست کرد ولی کلا psp ارزش اینترنتی نداره چون فارسی رو ساپورت نمیکنه هم این که سرعت بروزرش پایینه
adsl بگیر اونم یا داتک یا آسیاتک حیف من 4 ساله منتظرم محلمون adsl رو ساپورت کنه ولی هنوز خبری نیست!!
چه ربطی داره به گرونی.adsl بی wireless معنی نداره یه دستگاه بیسیم بگیر وصل کن به سیم که کل خونت بره زیر پوشش اینترنت خواستی پسوردم میتونی بزاری.بعد همه چی به اینترنت وصل میشه بی دردسر.
بجز جمله ی اول، بقیه ی صحبتهای شما رو تایید میکنم.
دقیقا به قیمت ربط داره... کلا توی این جور موارد، نسبت قیمت به کارایی رو ملاک میگیرن. مثلا شما بخوای بری آداپتور وای فای بگیری انواع مختلف داره. اگه a/b/g بگیری که ارزونتره. ولی اگه نوع n بگیری (که معمولا قبلی ها رو هم ساپورت میکنه) گرونتره. حالا شما فکر کن یه خونه 100 متری داری که توش فقط میخوای پی اس پی یا مثلا گوشیت رو به اینترنت وصل کنی. حالا اگه شما بری نوع n بگیری، اشتباه محضه. چون نه میتونی از برد بیشترش استفاده کنی، نه از سرعتش (چون پی اس پی و گوشی هایی که الآن هستن از این سرعت پشتیبانی نمیکنن) یعنی شما پول بیشتر دادی، ولی کارایی بیشتری نگرفتی. همه همیشه سعی میکنن نسبت به کارایی که میخوان عاقلانه ترین هزینه رو پرداخت کنن.
دیدید ربط داره؟!
مثل اینکه هیچ کی این جا مارو تحویل نمیگیره wifimax دستگاهی هست که کلن اینترنتو به wifi تبدیل میکنه و اونو به اشتراک میزاره
دوست من psp نوع n رو نمیساپورته! b,g رو میساپورته اگه اشتباه نکرده باشم
خوب منم که همینو گفتم! وقتی میگم "نه میتونی از برد بیشترش استفاده کنی، نه از سرعتش (چون پی اس پی و گوشی هایی که الآن هستن از این سرعت پشتیبانی نمیکنن)" منظورم دقیقا همینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)