دوست من آخه نميشه كه اينطوري كسي واست توضيح بده !!! مگه اينكه شما مرحله اي كه گير ميكني عكس بزاري ببينيم چي ميگه بعد بگيم كدوم رو بزني .من بازی fritz 10 رو که بازیه شطرنج هست خریدم ولی بلد نیستم نصب کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
دوست من آخه نميشه كه اينطوري كسي واست توضيح بده !!! مگه اينكه شما مرحله اي كه گير ميكني عكس بزاري ببينيم چي ميگه بعد بگيم كدوم رو بزني .من بازی fritz 10 رو که بازیه شطرنج هست خریدم ولی بلد نیستم نصب کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ویندوز من سرویس پک دو هستش تازه هم نصب کردم.اتفاقا قبلا رو همین ویندوز اجراش کرده بودم.موقع اجرا ارور نمیده. فقط یه لحظه عکس اول بازی میاد بعد قطع می شه.خودم هم گیج شدم. نمی دونم مشکل از کجاست!![]()
سلام
ببخشید
Test Drive Unlimited
Pentium 4 2.4
Ram:512
Graphic:Geforce 6200 256 MB
سلام لطفن یکی برسه به داد این نا توان من وقتی پچ world of warcarft 2.1.0 UK رو نصب میکنم این ارور رو میده:
"Sorry, the installer was unable to start up. You may be out of hard drive space."
البته مشکل از فضای خالی نیست.لطفا کمک کنید
سلام
بالاخره فهمیدم مشکل از کجاس که روی یک سیستم با گرافیک 32 TNT 2 اومد ولی روی Gforce 7300 GT نه
یک چیزی داره بنامه
که ماله من Fail هست ولی روی او 32 Passکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی میتونه کمک کنه کم لطفی نکنه
Last edited by BioHazard; 16-09-2007 at 09:26.
اگه میتونی روی یک سیستم دیگه تست کن
ممنون حل شد.
سلامو من بازی halo 2رو نصب کردم وتا مرحله 12 پیشرفتم ولی وقتی که میخواد مرحله 12 رو لود کنه میان لود پیغام میده:sorry please insert halo 2 orginal disk و وقتی DVD بازی رو میزارم هم جواب نمیده . لطفا کمک کنید!
دوست من به احتمال زیاد مشکل از سی دی شماست یا کرک شما که کار نکرده
دوست من وارکرفت شما ارجیناله ؟ اگه نیست که پچ رو نمیتونی نصب کنی روش![]()
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
کسی نیست بداد ما برسه
کسی کرکه این بازی رو نداره ؟
بازی مرد عنکبوتی 3 رو میگم
اگه دارین لطف کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)