سلام
آیا غیر از هزینه ای که بابت اشتراک Adsl به Isp پرداخت می کنیم، هزینه جداگانه ای هم در قبض تلفن مخابرات بابت Adsl در نظر گرفته می شه یا خیـــــــــر ؟
ممنون
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام
آیا غیر از هزینه ای که بابت اشتراک Adsl به Isp پرداخت می کنیم، هزینه جداگانه ای هم در قبض تلفن مخابرات بابت Adsl در نظر گرفته می شه یا خیـــــــــر ؟
ممنون
خیر هیچ هزینه اضافی ندارد
نه دوست عزیز اینجوری فکر نکن اکانتاش یا خیلی گرون یا محدودیت دانلود کم. مگه اینکه آفلاین دانلود کنی
با سلام :اولا"در پاسخ به دوستان قبلی باید عرض کنم فقط در صورت sendاز طریق دیش که هزینه بسیار بالائی برای userمعمولی دارد. حتی برای چند ثانیه ناقابل آن هم در دور افتاده ترین نقطه کویر لوت شما دقیقا"شناسائی خواهید شد آن هم بخاطر تشعشع دستگاه قرستنده شما برای ارسال امواج بطرف ماهواره.ولی در reciveهیچگونه ردگیری وجود ندارد. شما میتوانید sendرا از طریق dial up یاadslانجام دهیدوreciveرا از طریق دیش.ولی اینکار با محدودیت دانلود همراه است برای تهیه user nameوpasswordباید هزینه چند ده هزار تومانی برای هر ماه پرداخت کنید تا بتوانید از اینطریق دانلود داشته باشید ومحدودیت دانلود2Gمیباشد و هر چه مقداردانلود بیشتری بخواهید بایدپول بیشتری پرداخت کنید . این مسئله به ماهواره مورد استفاده شما هم بستگی دارد حتی به سرعت درخواستی و باید این نکته را هم در نظر داشته باشید درساعت پیک استفاده از طریق ماهواره مقداری افت سرعت خواهید داشت.
الان رفتم سایت داتک برای تست منطقم بعد رفتم بخش پرسش و پاسخ قشنگ این شکلی شدم
یکی به نام Dawn سوال من که خیلی وقت بود هر چی می زدم جواب نمیدادم بهش جواب دادن.
با عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به اینکه شرکتهایی همچون صبا نت، پارس انلاین و ندا رایانه به مرکز مخابراتی مطهری (پیش شماره 8870) adsl می دهند. خواستم خواهش کنم شما این این منطقه را تحت پوشش قرار دهید.
با تشکر
• دوست گرامي اين مركز مخابراتي در آينده نزديك راه اندازي نخواهد شد.باتشكر
همین جا دلم می خواد از داتکی ها مرده بیاد اینجا ان وقت من
بعد 1.5 سال میگن نمی دن
![]()
![]()
(بدون شرح)
بچه ها بک سوال دارم
اگر تلفن به علت بدهی قطع بشه آیا Adsl هم قطع میشه؟
شما؟؟
مسئول داتکی
شما اینجا پرسیدین
جواب هم دادنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر می خواهید مطمئن شید صبر کنید درویش بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
والا اگر یک طرفه باشه مشکلی نیست . اما قطع کنن احتمال زیاد بله سیستم رو برمیدارند
چه جوری میتونم V P N تهیه کنم؟ قیمتهاش چه جوریه؟
لطفا راهنماییم کنین؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)