تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4049 از 4751 اولاول ... 304935493949399940394045404640474048404940504051405240534059409941494549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,481 به 40,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان برای شما هم که از شاتل نت دارین.......س....ا..یفون کار نمیکنه؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگم شما هم این اینترنت 4.6.8مگ شاتل رو شنیدید،قیمتا چطوره؟

3. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

میگم شما هم این اینترنت 4.6.8مگ شاتل رو شنیدید،قیمتا چطوره؟
    قیمتش رو تو سایتش ندیدم
    ظاهرا تو بعضی شهرها نمی ده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من طبقه 5 هستم . می خوام با طبقه 1 share بشم. خط 512 اکو شاتل دارم. باید چکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من طبقه 5 هستم . می خوام با طبقه 1 share بشم. خط 512 اکو شاتل دارم. باید چکار کنم ؟
    اره میشه
    اگر به صورت بی سیم می خواهید این کار بکنید باید اکسس پوینت داشته باشید یا یک مودم وایرلس قوی
    به صورت سیم هم که باید کابل خریداری کنید

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اره میشه
    اگر به صورت بی سیم می خواهید این کار بکنید باید اکسس پوینت داشته باشید یا یک مودم وایرلس قوی
    به صورت سیم هم که باید کابل خریداری کنید
    ممنون

اگه بخوام سیم بکشم چه کابلی بگیرم ؟ اونوقت بلد نیستم چطور دوتا خروجی از مودم ایجاد کنم. الان یه سیم که فکر کنم usb هست
    از مودم به پشت کیس وصل شده.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ممنون

اگه بخوام سیم بکشم چه کابلی بگیرم ؟ اونوقت بلد نیستم چطور دوتا خروجی از مودم ایجاد کنم. الان یه سیم که فکر کنم usb هست
    از مودم به پشت کیس وصل شده.
    ببین چند راه واسه شبکه کردن هست
    می تونی pc رو تبدیل به سرور کنی که این راه یک عیب داره که اونم اینه که هر کاربر واسه وصل شدن نیاز داره که pc روشن باشه
    اگر مودم شما تک پورت هست می تونید یک hub تهیه کنید با این وسیله شما می تونید که چندین کاربر به hub وصل بشن و و اینترنت share میشه

10. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان شما هم با شاتل برای اسکایپ مشکل دارید ؟؟؟ راه حلی داره ؟؟؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خبر خوش برای مشتریان در سراسر کشور

29 خرداد 1392خرسندیم به اطلاع برسانیم که به مناسبت میلاد امام زمان (عج) شرکت شاتل جشنواره‌ای را با سرویس‌ها و شرایط ویژه برای مشتریان برگزار می‌کند که شرایط استثنایی را برای خرید سرویس­‌های اینترنت پرسرعت فراهم آورده است.
    در این جشنواره، شاتل برای نخستین بار نسل جدیدی از سرویس‌های اکو را با سرعت‌های بی‌نظیر ۴، ۶ و ۸ مگابیت در ثانیه، با قیمتی باورنکردنی و تخفیفات ویژه، بسته به وجود امکانات مخابراتی در شهرها و مراکز مخابراتی مختلف، در اختیار علاقه‌مندان در سراسر کشور به جز شهرهای تهران، بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد قرار خواهد داد. گفتنی­‌ست، فروش این سرویس­‌ها به همراه مودم و با تخفیف کامل هزینه نصب و راه‌اندازی در صورت خرید مودم همراه خواهد بود.

افزون بر این، چنانچه مشتریان در بازه‌ی زمانی جشنواره برای خرید دیگر سرویس‌های شاتل اقدام کنند، بسته به نوع سرویسی که خریداری می­‌کنند، در صورت خرید مودم از تخفیف بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصدی هزینه نصب و راه‌اندازی برخوردار خواهند شد.
    این بخش از شرایط ویژه خرید شامل تهران و کلیه­‌ی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن، شهرکرد خواهد بود. این فرصت استثنایی از تاریخ ٢v خرداد تا پایان روز ٢۰ تیر ١‎٣‎٩٢ در اختیار مشتریان خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
    امید است این شرایط، بتواند رضایت خاطر مشتریان جدید خانواده­‌ی بزرگ شاتل را فراهم سازد.

با سپاس
    امور مشترکین شاتل

13. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خبر خوش برای مشتریان در سراسر کشور

29 خرداد 1392خرسندیم به اطلاع برسانیم که به مناسبت میلاد امام زمان (عج) شرکت شاتل جشنواره‌ای را با سرویس‌ها و شرایط ویژه برای مشتریان برگزار می‌کند که شرایط استثنایی را برای خرید سرویس­‌های اینترنت پرسرعت فراهم آورده است.
    در این جشنواره، شاتل برای نخستین بار نسل جدیدی از سرویس‌های اکو را با سرعت‌های بی‌نظیر ۴، ۶ و ۸ مگابیت در ثانیه، با قیمتی باورنکردنی و تخفیفات ویژه، بسته به وجود امکانات مخابراتی در شهرها و مراکز مخابراتی مختلف، در اختیار علاقه‌مندان در سراسر کشور به جز شهرهای تهران، بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد قرار خواهد داد. گفتنی­‌ست، فروش این سرویس­‌ها به همراه مودم و با تخفیف کامل هزینه نصب و راه‌اندازی در صورت خرید مودم همراه خواهد بود.

افزون بر این، چنانچه مشتریان در بازه‌ی زمانی جشنواره برای خرید دیگر سرویس‌های شاتل اقدام کنند، بسته به نوع سرویسی که خریداری می­‌کنند، در صورت خرید مودم از تخفیف بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصدی هزینه نصب و راه‌اندازی برخوردار خواهند شد.
    این بخش از شرایط ویژه خرید شامل تهران و کلیه­‌ی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن، شهرکرد خواهد بود. این فرصت استثنایی از تاریخ ٢v خرداد تا پایان روز ٢۰ تیر ١‎٣‎٩٢ در اختیار مشتریان خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
    امید است این شرایط، بتواند رضایت خاطر مشتریان جدید خانواده­‌ی بزرگ شاتل را فراهم سازد.

با سپاس
    امور مشترکین شاتل
    قیمتش مهمه
    چه قدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •