خیلی ممنون واقعا لطف می کنین برایمشتری و حقوقش ارزش قائله می شین شکر خدا سرویس 3G ایرانسل با قیمت گیگی 3500 تومان جاگزین خوبی برای شرکت های اینترنتی است
خیلی ممنون واقعا لطف می کنین برایمشتری و حقوقش ارزش قائله می شین شکر خدا سرویس 3G ایرانسل با قیمت گیگی 3500 تومان جاگزین خوبی برای شرکت های اینترنتی است
دوست عزیز توی قرار داد ذکر شده که دانلود شبانه تا زمانی برقرار است که ظرفیت و امکانات هم فراهم باشه. در ضمن با اجرای این طرح باز هم دانلود از ساعت 2 تا 7 به نوعی رایگان ( با تخفیف 70% ) هست
دوست عزیز چند نکته هست.طرحی بینهایت مفید و مثمرثمر . 90 درصد کاربرها دانلود شبانه ندارن که به علت اینکه خطوط روی 9 مگ و جدیدا روی 16 مگ بسته شده بود برای بسیاری از مناطق کیفیت و ثبات سرعت اینترنت شبانه اکثر کاربران که دانلودهای عظیم شبانه ندارن نسبت به روزانه بسیار کاهش پیدا کرده بود که با اجرای این طرح اینترنت در تمام طول شبانه روز با کیفیتی ثابت و سرعتی سرسام آور در اختیار تمامی کاربران خواهد بود چه کسایی که دانلود شبانه دارن چه کسایی که ندارن
اولا ما با شرکت طی کردیم، که دانلود رایگان از 2 تا 7 صبح باشه.
حالا اگر یک عده تعرفه 1 ساله دارند چه گناهی کردند که به شرکت اعتماد کردند ؟ باید تا پایان تعرفه تمام یوزر ها این قانون دانلود 2 تا 7 پا بر جا باشه، وگرنه زدند زیره قرارداشون و علاوه بر بازگردوندن تمام هزینه پرداخت شده، باید هزینه ضرر غیر مادی که به ما وارد شده رو پرداخت کنن !
مگر وقت ما چی هست که 10 روز صبر کنیم تا خط رو جمع کنن دوباره 10 روز صبر کنیم شرکت جدید بیاد رو خط تلفن ؟
در رابطه با سرعت دانلود شبانه هم، آیا واقعا قطع کردن اینترنت رایگان شبانه حل مشکل هست، یا پاک کردن صورت مسئله ؟
میتونند سرعت شبانه رو محدود کنند تا به همه به یک مقدار برسه ! ( پیشنهاد ).
یا میتونند مثل های وب سرویس دهی کنند. هر پورت ساعت خاصی دانلود داره، درسته که کمتر از سایر شرکت هاست ( 3 ساعت ) ولی مطمئنا کیفیت بالاتری داره. مثلا پورت 256 فقط ساعت 2 تا 5 ، 512 هم 5 تا 8 و ... . این حداقل کاری هست که میتونن انجام بدند !
--------------------
مهم تر از همه این وسط منتظره فارکرای 4 بودیم بیاد تا با دانلود شبونه بگیریم، وگرنه که هزینه 1 ماه اینترنت رو باید بدیم برای خرید این بازی !![]()
یعنی اگه کسی یکساله هم داشته باشه این قضیه واسش اجرا میشه ؟
خوب دیگه کم کم داریم میرسیم به همون قانون حذف شبانه کل isp ها و دیگه نهایت فایلی که میتونین دان کنید 50 مگه چون خریدش به صرفه تره.![]()
بله اجرا میشه
واقعا گند زدن به خودشون... تخلیه میکنم. کی حاضره به اینا پول بده دیگه.... مثل اینکه نامحدودا الان بصرف تر هست!!! چشم همگی روشن...بنده برا یکی از اقوام 1 ساله گرفته بودم الان هم همینجور بهم تیکه میندازه...
اینو بدونید 80% ایرانی هاییی که کاربر پارس انلاین هستند به خاطر دانلود شبانه سرویسشون رو تمدید میکنن . مطمئن باشید افراد بسیار زیادی دیگر سرویسشون رو تمدید نمیکنند و یا تخلیه میکنن .
غلط ترین تصمیم پارس انلاین که منجر به ضرر هنگفتش میشه ..![]()
من بدبختی که یک ساله خریدم دقیقا باید چه شکری بخورم؟:|O_O
یه بار مخابرات شهر ما این کار رو کرد اما افرادی که قبلا اینترنت خریده بودن هنوز رایگان داشتن که بعدا باز طرح های رایگان همه رو برگردوندن:|
این یکی عین یزید میمونه میخواد همه رو بسوزونه پولی که دادم حلالشون نباشهمجبورم تخلیه کنم 10 مگ مخابرات بخرم:|
هیچ رضایتی هم وجود نداره به فکر جیب مبارکشونن فقط
چیزی که من نگران میکنه اینه که ایا واقعا
این طرح از ده اذر اجرا میشه
یا مثل صبانت زودتر اجرا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)