تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4048 از 4751 اولاول ... 304835483948399840384044404540464047404840494050405140524058409841484548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,471 به 40,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز من الان حدود 2 ماه از شاتل زدم بیرون برای جمع کردن خط بسیار اذیت کردن منم کم نیوردم هر روز زنگ میزدم پیگیری میکردم انقد آدمای دزدی دارن که کاری که در 48 ساعت انجام میشه رو تو 2 هفته انجام میدن باید پیگیری کنی مرکز مخابراتی من مشکلی نداشت ولی این شاشتل نامه ی در خواست رو نمیفرستاد به مرکز مخابراتی لعنت به شاتل یاد اون روزا میوفتم اعصابم خراب میشه بس که اذیت کردن.
    خوب میرفتید تنظیم مقررات شکایت میکردید!

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان برای جمع کردن این پی سی ام چکار باید کرد؟ ثبت نام کردم حالا شاتل میگه خطت پی سی امه خودت باید بری درخواست بدی اگر جمع کردن سرویس بگیری.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

پی سی ام خط اشتراکی و فقط میتونی برای تماس های تلفنی استفاده کنی همون اول که رفتی به مرکز مخابرات خودتون باید میگفتی برای نت میخوام اشتراکی نمیخوام.انتقال که نمیدن باید یه خط دیگه بگیری
    اگه برای خونه خودتون یه خط مسی دارین از روی اون سرویس بگیر این خط رو برای خونت بگیر

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

از همون پنل کاربریتون فرم انصراف از سرویس رو بهشون میل زدین درسته!
    بله دوست عزیز درسته! اما قبلش چندین بار زنگ زدم و تهدید کردم که کار تخلیه رو زود انجام بدن! چون دفعه اول که زنگیدم یارو فقط داشت منو توجیه میکرد اینکارو نکنم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پی سی ام خط اشتراکی و فقط میتونی برای تماس های تلفنی استفاده کنی همون اول که رفتی به مرکز مخابرات خودتون باید میگفتی برای نت میخوام اشتراکی نمیخوام.انتقال که نمیدن باید یه خط دیگه بگیری اگه برای خونه خودتون یه خط مسی دارین از روی اون سرویس بگیر این خط رو برای خونت بگیر
    مشکل اینه که خط مال خونه ی اجاره ای هست. خونه ی قبلی هم همینطور بود خود شاتل از مخابرات درخواست کرد اما حالا میگه مخابرات میگه بیاید از خودمون سرویس بگیرید! راه دیگه ای نداره؟

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

از بابت سرعت روزانه که شاتل خوبه مشکلش محدودیت در شب و باز نکردن سایتهای https هست وگرنه ماهی 12 دارم میدم شاتل الان سرعتم روی 2.5 مگابیت در روز هست و تو روزا تا 270 کیلو بر ثانیه دانلود میده.
    دوست عزیز , شما هیچوقت نمیتونی با دانلود منیجر چندتا لینکو (مثلا 5تا) همزمان دانلود کنی ,در حالیکه سرعتت بالاتر از 300 بره! یعنی پهنای باند تقسیم میشه بین 5تا لینک! هیچوقت سرعتت از این 300 بالاتر نمیره و نخواهد رفت!چون شاتل اجازه نمیده! تازه مثلا سرعت یکی 100 و اون یکی 80 و همینجور کمتر میشه و مجموع میشه حدودا 270 یا 300 ! اینکه میگی سرعتم روی 2.5 مگه منظورت چیه؟ اگه منظورت دان استریمه که واسه منم همین بوده ولی چه فایده؟ وقتی محدود میشی این عدد فایده ای نداره! اما توی مخابرات مازندران اینطوری نیستش! وقتی دان استریمت روی 4 مگه,اغلب وقتا شما چندتا لینک همزمان میذاری و مجموع سرعت دانلود حتی به چند مگ(مثلا 3مگ) میرسه! میدونی فرق 300 کیلو بایت با 3 مگ چیه دیگه؟(شوخی میکنم) اون محدودیت در باز کردن https هم واسه اکثر آی اس پی ها وجود داره! فقط شاتل اینطوری نیستش!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

مشکل اینه که خط مال خونه ی اجاره ای هست. خونه ی قبلی هم همینطور بود خود شاتل از مخابرات درخواست کرد اما حالا میگه مخابرات میگه بیاید از خودمون سرویس بگیرید! راه دیگه ای نداره؟
    نه دیگه وقتی خود مخابرات میگه میگه فقط از ما میتونی سرویس بگیری راه دیگه ای نداره.یه خط دیگه بخر.مخابرات هم خوبه از شاتل که بهتره

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان کسی میدونه جمع آوری خط چقدر طول میکشه آخه از شاتل دیگه خسته شدم.

چند بار گفتم راه حل سریعش رو...
    من پارسال از شاتل کشیدم بیرون... کمتر از 24 ساعت زمان برد واسه من...

به این صورت که... زنگ زدم گفتم که میخوام سرویسم رو بندازم روی یه خط دیگه... و شماره طبقه پایین که اینترنت نداشتن رو دادم...
    فرداش دیدم که خطم آزاد شده... بعد از اون هم به مدت 2 ماه چندین بار تماس گرفتن که چرا شارژ نمیکنم... منم هی کلشون کردم تا خودشون فهمیدن داستان چی بوده

11. این کاربر از Kolang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان، من از شاتل اصفهان استفاده می کنم و ازش راضیم.فقط وقتی با نرم افزار BW مقدار آپلود و دانلود رو چک می کنم، مقدار نسبتا زیادی رو نشون میده.یعنی ترافیکم زود مصرف میشه.یه راه می خوام که باهاش بدونم کدوم برنامه ها دارن چقدر از ترافیکم استفاده می کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام از کاربران گرامی تقاضا دارم با امضا سرگشاده در مورد وضع اینترنت به دکتر حسن روحانی به لینک زیر مراجه نمایید، هر ثانیه به شمار کاربران افزوده می شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •