سلام
بله من میتونم کمکتون کنم .... Pm
حسین جان چطوری ؟
اینترنت من نمیدونم چشه 2-3 روزه هی قطه میشه میخواستم بهت پی ام بدم بیای اینجا که قطع شد ! خوبه که برشتی![]()
سلام
بله من میتونم کمکتون کنم .... Pm
حسین جان چطوری ؟
اینترنت من نمیدونم چشه 2-3 روزه هی قطه میشه میخواستم بهت پی ام بدم بیای اینجا که قطع شد ! خوبه که برشتی![]()
منم تو 25 با اسم
lucky13... حضور دارم اون 3 تا نقطه سمت راستش هست
Rank 1 تا 10 رو نگاه کن اسم یه ایرانی دیگه رو هم میبینی![]()
سلام همشهری
من هم تو 25 هستم با نام Great Ekbatan.
اگه کمکی خواستی یه ایمیل بزن اونجا کمکت کنم.
الان رنک 4 ورلد هستم
بد نیستم ممنون
البته رنک 1 الی 4 رو نگاه کنه کافیه!![]()
10101010101010101010
یعنی این اکانت قبلیت دست من باشه ؟سلام بچه ها !
من هم 1-2 ماهی میشه بازی نکردم بخاطر امتحانام!
حالا تموم شدن!
و به شدت دوست دارم برم به یه ورد جدید!![]()
هر چند قبلا هم گفتم ، ولی منم هستما .سعی کنین آدم جمع کنیم و همگی با هم بریم ورد 32 رو فتح کنیم!
خیلی کفمممممممممممممممم!
ساعت چند اینجا باشیم؟
کدوم قسمت ورد بریم؟![]()
به منم پی ام بدید هر وقت اومد .![]()
سلام همشهری
اونجا میشناسمت
ناسلامتی همسایه هستیم
شناختی؟
Last edited by ali.sholug; 22-01-2009 at 10:34.
اسمت a.r. است اونجا؟
من توي ورلد 19 بن شدم.الان وقتي مي خوام برم داخلش اين پيغام رو ميده:
Account banned
The forum is not the right place to discuss a ban, please don't start a complaint topic. If you do want to appeal the ban, please use the support system. The account will only be unbanned if you open an appeal. If a punishment has been offered it is advised to just accept the punishment or the restart if it is offered as it is very unlikely that it will be changed. In those cases please only appeal if you have very good reasons. Please do read the rules again before appealing. We do not accept the excuse that the rules weren't know!
Reason for your ban: Each player is allowed only one account per game world (except account sitting). Sharing your password with another player is forbidden(§1) Accounts:HajAmoo;Khormoojکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
You have accepted the punishment. As soon as the punishment has been implemented you may resume play. Please be patient until your punishment has been processed. Repeated inquiries, demands or requests will not accelerate the process.
Your account can not be attacked while this ban lasts.
يعني چي؟
امكان داره بعد از يه مدت اين تنبيه برداشته بشه؟
Accounts:HajAmoo;Khormooj
به ساپورت سیستم پیغام بده و بهش بگو که نمی دونم اکنت داداشم بوده و از این چرت و پرتا ! حالا واقعا دو تا اکنت مال خودت بوده یا نه ؟
If you do want to appeal the ban, please use the support system. The account will only be unbanned if you open an appeal
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)