تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4047 از 4105 اولاول ... 3047354739473997403740434044404540464047404840494050405140574097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,461 به 40,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام ، امروز رفتم برگه اعزامم رو گرفتم و افتادم مرکز آموزشی محمد رسول الله توی بیرجند ، میگن لب مرزه ، لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره بگه ; راستی الان هرچه قد هم سخت باشه اونجا دوماهه دیگه ???? خدمت یگانم یه جا دیگس دیگه ????

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ، امروز رفتم برگه اعزامم رو گرفتم و افتادم مرکز آموزشی محمد رسول الله توی بیرجند ، میگن لب مرزه ، لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره بگه ; راستی الان هرچه قد هم سخت باشه اونجا دوماهه دیگه ???? خدمت یگانم یه جا دیگس دیگه ????
    سلام
    آموزش وسط جنگ هم باشید دوره آموزشیه و مشکلی نیست. 2 ماهه و تموم میشه بعد تقسیم میشید جاهای دیگه.
    اگر آشنا و سفارشی چیزی دارید در همون هنگام خدمت دنبالش باشید تا بتونید در شهر خودتون بیفتید. حتما دنالش باشید و چیز نشدنی و سختی هم نیست. منتها قبل تقسیم به یگان نه بعد تقسیم. از الان دنبالش باشید پس.

اطلاعاتی درباره پادگان آموزشی شما ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام و احترام ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید. من سربازی رفتم و هیچ مشکل نظام وظیفه ای ندارم. برادرم این ماه مشمول هست و باید خودش معرفی کنه و برگه سبز بگیره. ما یه ملکی داریم که هر دو در اون سهیم هستیم. نیمی به نام من و نیم دیگه به نام اون. الان با توجه به مشمولیت اون آیا ممنوع العامله است در خرید و فروش یا اجاره؟؟؟ آیا با یه تعهد یا وکالت تام الاختیار می شه از این ممنوعیت فرار کرد؟؟؟ راه حل ها را بفرمایید. ممنونم

- - - Updated - - -

با سلام و احترام ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید. من سربازی رفتم و هیچ مشکل نظام وظیفه ای ندارم. برادرم این ماه مشمول هست و باید خودش معرفی کنه و برگه سبز بگیره. ما یه ملکی داریم که هر دو در اون سهیم هستیم. نیمی به نام من و نیم دیگه به نام اون. الان با توجه به مشمولیت اون آیا ممنوع العامله است در خرید و فروش یا اجاره؟؟؟ آیا با یه تعهد یا وکالت تام الاختیار می شه از این ممنوعیت فرار کرد؟؟؟ راه حل ها را بفرمایید. ممنونم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام و احترام

ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید.

من سربازی رفتم و هیچ مشکل نظام وظیفه ای ندارم. برادرم این ماه مشمول هست و باید خودش معرفی کنه و برگه سبز بگیره.

ما یه ملکی داریم که هر دو در اون سهیم هستیم. نیمی به نام من و نیم دیگه به نام اون. الان با توجه به مشمولیت اون آیا ممنوع العامله است در خرید و فروش یا اجاره؟؟؟

آیا با یه تعهد یا وکالت تام الاختیار می شه از این ممنوعیت فرار کرد؟؟؟

راه حل ها را بفرمایید.

ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هنگ مرزیه
    یکم باید احتیاط کنید
    ولی خب زیاد هم سخت نگیرید
    استرس ندید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام و احترام

ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید.

من سربازی رفتم و هیچ مشکل نظام وظیفه ای ندارم. برادرم این ماه مشمول هست و باید خودش معرفی کنه و برگه سبز بگیره.

ما یه ملکی داریم که هر دو در اون سهیم هستیم. نیمی به نام من و نیم دیگه به نام اون. الان با توجه به مشمولیت اون آیا ممنوع العامله است در خرید و فروش یا اجاره؟؟؟

آیا با یه تعهد یا وکالت تام الاختیار می شه از این ممنوعیت فرار کرد؟؟؟

راه حل ها را بفرمایید.

ممنونم
    من اصلا جایی نشنیدم سرباز ممنوع المعامله هست.
    فکر نکنم مشکلی از این بابت داشته باشه. نه خرید و نه فروش.
    سرباز که مفسد اقتصادی نیست که نتونه معامله کنه

7. این کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین. میخاستم بدونم شرایط و نحوه گرفتن مرخصی استعلاجی چجوریه؟ من الان بخام به علت مثلا یه بیماری 2-3 روز مرخصی بگیرم همون یه گواهی که دکتر میده کافیه یا فرم خاصی داره چجوریه؟ بعد همون دکتر محل خودمون میتونه یا باید دکتر نظام وظیفه تایید کنه و حالا گواهی که دکتر میده رو باید به کی نشون بدم؟ لطفا کسایی که تجربه دارن و گرفتن بگن. در ضمن سرباز امریه هستم

9. این کاربر از markiw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین. میخاستم بدونم شرایط و نحوه گرفتن مرخصی استعلاجی چجوریه؟ من الان بخام به علت مثلا یه بیماری 2-3 روز مرخصی بگیرم همون یه گواهی که دکتر میده کافیه یا فرم خاصی داره چجوریه؟ بعد همون دکتر محل خودمون میتونه یا باید دکتر نظام وظیفه تایید کنه و حالا گواهی که دکتر میده رو باید به کی نشون بدم؟ لطفا کسایی که تجربه دارن و گرفتن بگن. در ضمن سرباز امریه هستم
    سلام
    تا جایی که میدونم میری پادگان، میگی میخوایی بری دکتر. میفرستت دکتر داخل پادگان ، اون ها هم برگه اعزام میدن به بیرون که باید بری یکی از بیمارستان های ارتش. دفترچه بیمه هم باید داشته باشی

فرمش رو اونجا برات مهر میکنه که اومدی بیمارستان.
    بعد با دکترت صحبت می کنی که مشکلت چیه اون ها هم با صلاح دید مدتی مرخصی میدن بهت.
    دیگه بستگی داره مشکلت چی باشه یا چه جور خالی بسته باشی و قانع کرده باشی که بهت مدت بیشتری مرخصی بدن.
    اگر شهرستان باشی و برگه دکتر رو بیاری شهر خودت بهت 1 هفته 10 روز میدن اما شهر خودت باشی خیلی راحت مدت بهت نمیدن. شاید 48 ساعت بدن ...

هر سرباز میتونه در مدت خدمتش تا 1 ماه مرخصی استعلاجی بگیره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    تا جایی که میدونم میری پادگان، میگی میخوایی بری دکتر. میفرستت دکتر داخل پادگان ، اون ها هم برگه اعزام میدن به بیرون که باید بری یکی از بیمارستان های ارتش. دفترچه بیمه هم باید داشته باشی

فرمش رو اونجا برات مهر میکنه که اومدی بیمارستان.
    بعد با دکترت صحبت می کنی که مشکلت چیه اون ها هم با صلاح دید مدتی مرخصی میدن بهت.
    دیگه بستگی داره مشکلت چی باشه یا چه جور خالی بسته باشی و قانع کرده باشی که بهت مدت بیشتری مرخصی بدن.
    اگر شهرستان باشی و برگه دکتر رو بیاری شهر خودت بهت 1 هفته 10 روز میدن اما شهر خودت باشی خیلی راحت مدت بهت نمیدن. شاید 48 ساعت بدن ...

هر سرباز میتونه در مدت خدمتش تا 1 ماه مرخصی استعلاجی بگیره .
    دوست عزیز عرض کردم من سرباز امریه هستم به پادگان کاری نداریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز عرض کردم من سرباز امریه هستم به پادگان کاری نداریم
    اگر مثلا ارتش هستید احتمالا میبایست با دفترچه بیمه ای که دارید برید یکی از بیماستان های ارتش . اونجا پیگیر باشید دیگه.

کلا سرباز امریه اید که همش تو پیچ هستید، از همون ارگانی که هستید بگید بهتون مرخصی بدن. مشکل کجاست؟ نمیدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •