سلام ، امروز رفتم برگه اعزامم رو گرفتم و افتادم مرکز آموزشی محمد رسول الله توی بیرجند ، میگن لب مرزه ، لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره بگه ; راستی الان هرچه قد هم سخت باشه اونجا دوماهه دیگه ???? خدمت یگانم یه جا دیگس دیگه ????
سلام ، امروز رفتم برگه اعزامم رو گرفتم و افتادم مرکز آموزشی محمد رسول الله توی بیرجند ، میگن لب مرزه ، لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره بگه ; راستی الان هرچه قد هم سخت باشه اونجا دوماهه دیگه ???? خدمت یگانم یه جا دیگس دیگه ????
سلام
آموزش وسط جنگ هم باشید دوره آموزشیه و مشکلی نیست. 2 ماهه و تموم میشه بعد تقسیم میشید جاهای دیگه.
اگر آشنا و سفارشی چیزی دارید در همون هنگام خدمت دنبالش باشید تا بتونید در شهر خودتون بیفتید. حتما دنالش باشید و چیز نشدنی و سختی هم نیست. منتها قبل تقسیم به یگان نه بعد تقسیم. از الان دنبالش باشید پس.
اطلاعاتی درباره پادگان آموزشی شما ندارم.
با سلام و احترام ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید. من سربازی رفتم و هیچ مشکل نظام وظیفه ای ندارم. برادرم این ماه مشمول هست و باید خودش معرفی کنه و برگه سبز بگیره. ما یه ملکی داریم که هر دو در اون سهیم هستیم. نیمی به نام من و نیم دیگه به نام اون. الان با توجه به مشمولیت اون آیا ممنوع العامله است در خرید و فروش یا اجاره؟؟؟ آیا با یه تعهد یا وکالت تام الاختیار می شه از این ممنوعیت فرار کرد؟؟؟ راه حل ها را بفرمایید. ممنونم
- - - Updated - - -
با سلام و احترام ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید. من سربازی رفتم و هیچ مشکل نظام وظیفه ای ندارم. برادرم این ماه مشمول هست و باید خودش معرفی کنه و برگه سبز بگیره. ما یه ملکی داریم که هر دو در اون سهیم هستیم. نیمی به نام من و نیم دیگه به نام اون. الان با توجه به مشمولیت اون آیا ممنوع العامله است در خرید و فروش یا اجاره؟؟؟ آیا با یه تعهد یا وکالت تام الاختیار می شه از این ممنوعیت فرار کرد؟؟؟ راه حل ها را بفرمایید. ممنونم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید.
من سربازی رفتم و هیچ مشکل نظام وظیفه ای ندارم. برادرم این ماه مشمول هست و باید خودش معرفی کنه و برگه سبز بگیره.
ما یه ملکی داریم که هر دو در اون سهیم هستیم. نیمی به نام من و نیم دیگه به نام اون. الان با توجه به مشمولیت اون آیا ممنوع العامله است در خرید و فروش یا اجاره؟؟؟
آیا با یه تعهد یا وکالت تام الاختیار می شه از این ممنوعیت فرار کرد؟؟؟
راه حل ها را بفرمایید.
ممنونم
هنگ مرزیه
یکم باید احتیاط کنید
ولی خب زیاد هم سخت نگیرید
استرس ندید
من اصلا جایی نشنیدم سرباز ممنوع المعامله هست.
فکر نکنم مشکلی از این بابت داشته باشه. نه خرید و نه فروش.
سرباز که مفسد اقتصادی نیست که نتونه معامله کنه![]()
سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین. میخاستم بدونم شرایط و نحوه گرفتن مرخصی استعلاجی چجوریه؟ من الان بخام به علت مثلا یه بیماری 2-3 روز مرخصی بگیرم همون یه گواهی که دکتر میده کافیه یا فرم خاصی داره چجوریه؟ بعد همون دکتر محل خودمون میتونه یا باید دکتر نظام وظیفه تایید کنه و حالا گواهی که دکتر میده رو باید به کی نشون بدم؟ لطفا کسایی که تجربه دارن و گرفتن بگن. در ضمن سرباز امریه هستم
سلام
تا جایی که میدونم میری پادگان، میگی میخوایی بری دکتر. میفرستت دکتر داخل پادگان ، اون ها هم برگه اعزام میدن به بیرون که باید بری یکی از بیمارستان های ارتش. دفترچه بیمه هم باید داشته باشی
فرمش رو اونجا برات مهر میکنه که اومدی بیمارستان.
بعد با دکترت صحبت می کنی که مشکلت چیه اون ها هم با صلاح دید مدتی مرخصی میدن بهت.
دیگه بستگی داره مشکلت چی باشه یا چه جور خالی بسته باشی و قانع کرده باشی که بهت مدت بیشتری مرخصی بدن.
اگر شهرستان باشی و برگه دکتر رو بیاری شهر خودت بهت 1 هفته 10 روز میدن اما شهر خودت باشی خیلی راحت مدت بهت نمیدن. شاید 48 ساعت بدن ...
هر سرباز میتونه در مدت خدمتش تا 1 ماه مرخصی استعلاجی بگیره .
دوست عزیز عرض کردم من سرباز امریه هستم به پادگان کاری نداریمنوشته شده توسط iran4moderntalking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مثلا ارتش هستید احتمالا میبایست با دفترچه بیمه ای که دارید برید یکی از بیماستان های ارتش . اونجا پیگیر باشید دیگه.
کلا سرباز امریه اید که همش تو پیچ هستید، از همون ارگانی که هستید بگید بهتون مرخصی بدن. مشکل کجاست؟ نمیدن؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)