من کرجم...استان البرز به اصطلاح
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من کرجم...استان البرز به اصطلاح
والا نمیتونم 100 درصد بگم قبول دارم! چون تمام شرکتایی که اسم بردم به غیر از آسیاتک رو شخصا ازشون سرویس نداشتم که بتونم مقایسه درستی با شاتل داشته باشم,ولی خب بقیه جاها هم که ما از گوشه کنار میبینیم و میشنویم هر کدوم کاربراش به نوعی مینالن.
شایدم راضین واسه اینکه چش نخورن یا دست زیاد نشه یا دل ما نسوزه فیلم بازی میکنن
یکی قطعی زیاد داره...یکی دزدی ترافیک داره...یکی پشتیبانی نداره...یکی هم مثل ما وضعش اینه:
شرکت شاتل در انتقال داده ها رتبه اول کشور را برای چندمین سال متوالی کسب کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یچیز جالب بگم برات
من هرموقع تست گرفتم
چه وقتی که اکو داشتم چه وقتی که آرت1
همیشه پینگم 55بوده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان کسی میدونه جمع آوری خط چقدر طول میکشه آخه از شاتل دیگه خسته شدم.
من با ایمیل روز پنجشنبه درخواست دادم (مازندرانم) و روز بعد جواب دادن که جمع آوری خط شما از شنبه اجرا خواهد شد! یکشنبه هم تخلیه انجام شد! خلاص!فقط وبگردیش خوب بود!
دوسال دومگ داشتم شب رایگان هم نداشت دق داد منو! همش مثل همین دوستان میگفتم همه جا همینه هرکی یه مشکلی داره و از این حرفا! ولی یه روز قشنگ نشستم تو تاپیکهای مختلف همین انجمن گشتم و فهمیدم واسه خودم که مازندرانم،بهترین گزینه برای دانلود روزانه و شبانه مخابراته ! الان 128 نامحدود گرفتم و دانلودم خوبه!وبگردی خراب! خوب 13000 تومان بیشتر نمیدم ماهی! قبلا شاتل 26000 تومان میدادم ! الان دقیقا نصفشو میدم!
واسه وبگردی هم مودم وایمکس یه بنده خدایی رو گرفتم 128 ماهی 15000 تومن! جمعا 28000در ماه میدم ! خیلی خیلی بهتر از اون شاتل مذخرف و دزده!
از همون پنل کاربریتون فرم انصراف از سرویس رو بهشون میل زدین درسته!![]()
از بابت سرعت روزانه که شاتل خوبه مشکلش محدودیت در شب و باز نکردن سایتهای https هست وگرنه ماهی 12 دارم میدم شاتل الان سرعتم روی 2.5 مگابیت در روز هست و تو روزا تا 270 کیلو بر ثانیه دانلود میده.
بستگی به شرایط مختلف مثل زمان ارسال از طرف نمایندگی ٬ میزان شلوغی درخواست ها ٬ مرکز مخابرات و... داره!
سلام دوست عزیز من الان حدود 2 ماه از شاتل زدم بیرون برای جمع کردن خط بسیار اذیت کردن منم کم نیوردم هر روز زنگ میزدم پیگیری میکردم انقد آدمای دزدی دارن که کاری که در 48 ساعت انجام میشه رو تو 2 هفته انجام میدن باید پیگیری کنی مرکز مخابراتی من مشکلی نداشت ولی این شاشتل نامه ی در خواست رو نمیفرستاد به مرکز مخابراتی لعنت به شاتل یاد اون روزا میوفتم اعصابم خراب میشه بس که اذیت کردن.
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)