تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4046 از 4105 اولاول ... 3046354639463996403640424043404440454046404740484049405040564096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,451 به 40,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

2 روز پیش رفتم معاینه برای اعزام و قصدم این بود که بگم مشکلی ندارم و اعزام بشم و نمیدونم چی شد از دهنم در رفت مشکلی که داشتمو گفتم و اونم ثبت کرد و بعدش خیلی پشیمون شدم .
    فرداش رفتم کنسل کنم گفتن دیگه نمیشه .
    من معاف از رزمو برای امریه میخواستم که نتونستم جور کنم.
    هفته بعد که برگه درخواستم اومد توی روند معاینه میرم به پزشک میگم بیخیالش بشه و بزنه مشکلی ندارم شاید بتونم انصراف بدم و اعزام بشم . میترسم معاف از رزم با این وضعیت برام بدتر باشه .
    این سربازی هم برامون داستان شده توی این وضعیت اقتصادی کارمو از دست دادم و 2 سال جوونیم هم از بین میره خدا لعنتشون کنه
    دوست عزیز کاریه که شده،شما مشکل پزشکیتون چیه؟ رسته تا رسته یگان به یگان و حتی وجب به وجب اون یگان باهم خدمتش فرق میکنه،بازم میگم اگه نیرو انتظامی بیوفتید اگه گفتن بیا خدماتی بگو نمیام،بگو رانندگی بت بدن،اگه گواهینامه داشته باشی ستاد ها میخانت معمولا ،اگرم نداشته باشی و فقط بلد باشی نهایت میری گشت کلانتری،اگر بلدم نباشی نهایت بدون سینه خشابو اسلحه پست میدی که اگه پاسگاه باشی برات پستش راحت میشه،اینا هم فقط در مورد نیرو انتظامین

2. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز کاریه که شده،شما مشکل پزشکیتون چیه؟ رسته تا رسته یگان به یگان و حتی وجب به وجب اون یگان باهم خدمتش فرق میکنه،بازم میگم اگه نیرو انتظامی بیوفتید اگه گفتن بیا خدماتی بگو نمیام،بگو رانندگی بت بدن،اگه گواهینامه داشته باشی ستاد ها میخانت معمولا ،اگرم نداشته باشی و فقط بلد باشی نهایت میری گشت کلانتری،اگر بلدم نباشی نهایت بدون سینه خشابو اسلحه پست میدی که اگه پاسگاه باشی برات پستش راحت میشه،اینا هم فقط در مورد نیرو انتظامین
    سابقه عمل جراحی قلب دارم . یک مشکل مادرزادی بوده که 3-4 سالگی عمل کردم و کاملا برطرف شده و شکستگی قدیمی بینی هم دارم که با اینها فقط معاف از رزم میشم .

گواهینامه دارم ولی ماشین خیلی مسئولیت داره . یکی از دوستام حین گشت بهش گفتن یکیو تعقیب کنه و بزنه بهش و اونم همین کارو کرده حالا توبیخش کردن و خسارت ازش گرفتن و اضافه براش زدن بدبخت شده .

اگر جایی بخش انفورماتیک بتونم خدمت کنم خیلی برام عالی هست . چند تا دوستام هم شانسی براشون جور شد . 5 سال سابقه کار دارم و رزومه خوبیم دارم برای خیلی از سازمان های دولتی و خصوصی پروژه های نرم افزاری انجام دادم ولی خب اینها این چیزا حالیشون نیست و بیشتر بستگی به شانس و اقبال داره .

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سابقه عمل جراحی قلب دارم . یک مشکل مادرزادی بوده که 3-4 سالگی عمل کردم و کاملا برطرف شده و شکستگی قدیمی بینی هم دارم که با اینها فقط معاف از رزم میشم .

گواهینامه دارم ولی ماشین خیلی مسئولیت داره . یکی از دوستام حین گشت بهش گفتن یکیو تعقیب کنه و بزنه بهش و اونم همین کارو کرده حالا توبیخش کردن و خسارت ازش گرفتن و اضافه براش زدن بدبخت شده .

اگر جایی بخش انفورماتیک بتونم خدمت کنم خیلی برام عالی هست . چند تا دوستام هم شانسی براشون جور شد . 5 سال سابقه کار دارم و رزومه خوبیم دارم برای خیلی از سازمان های دولتی و خصوصی پروژه های نرم افزاری انجام دادم ولی خب اینها این چیزا حالیشون نیست و بیشتر بستگی به شانس و اقبال داره .
    در مورد مشکل پزشکی که هیچ مشکلی حین خدمت براتون پیش نمیاد،اگه میشه یه کاری کن تا معافیتو بردارن،در مورد خودرو باید بگم که اونقد سرباز راننده تو این ستاد شهرستان(خرم اباد)میشناسم که از اول خدمت تا اخر خدمتشون ماشین زیر پاشون بوده و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده،حین تعقیب و گریز هم فیلم هندی نیست ،تعقیب قوانین خودشو داره، طرف سوع استفاده کرده از سرباز که گفته بزنه به ماشین ،کادریه مجرمو میگره و به عنوان خایه مالی تحویل فرمانده کلانتری میده،سربازم میمونه با ماشین داغون شده،امر طبیعی هست سو استفاده تو خدمت اونم نیرو انتظامی ،شما اگر ن انتظامی افتادی ماشین تو ستاد تحویل بگیر ،کویته برا خودش،کادریه نمیدونم مال بازرسیه یا حفاظت یا عقیدتی خلاصه هر چی،دوتا پاسگاه کلانتری قرش میدی و میاریش در خونش،بعدم برا خودت بیکاری تا فرداش،اگه بتونید مطابق با توانایی و حرفه تون جای مناسبی بیوفتید که محشره

5. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان کسی هستش تو مهاباد تیپ 364 خدمت کرده باشه من افتادم مهاباد
    اصلا ادرس این پادگان کسی داره برسون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جهرم خودم نبودم اما بچه ها که باشون خدمت میکنم چندتاشون بودن،پادگان سخت گیریه ،هوای گرمو داغونی داره مخصوصا تیر ماه،البته شما معاف از رزمید و فوق لیسانسه،لیسانس و بالاترو جدا از فوق دیپلم و پایینتر داخل یه گردان جدا میزارن که معمولا بشونم بیشتر میرسن،کارت نباشه فقط دوماهه،اصل کاری بعد اموزشیه،با توجه به مدرکت اگه گواهینامه داری بعد اموزشی تو ستاد استانی یا شهرستانی برا خودت راننده شو ،واسه خودت بخور بخاب
    ممنون از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

دوستان من یگانم تقسیم شده تیپ 116 قزوین مدرک ام ارشد عمران هست می خواستم بدونم شرایط اونجا چجوریه و ایا پادگان خوبی هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

درود
    کسی اطلاعاتی از پادگان 404 فاوا کرمانشاه داره ؟؟؟
    دوره کد مخابرات و جنگال چند ماهه ؟؟ مرخصیش چطوره ؟؟ آدرس پادگانشم جایی پیدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من یگانم تقسیم شده تیپ 116 قزوین مدرک ام ارشد عمران هست می خواستم بدونم شرایط اونجا چجوریه و ایا پادگان خوبی هست؟
    شما چون ارشد هستید و درجه ستوان دومی دارید که بسیار درجه بالایی هست در ارتش. یعنی از خیلی از کادری هاتون درجتون بالاتره. ممکنه در حد فرمانده یگانتون باشید.

به امید خدا میگذره خدمت شما. منتها باید درنظر بگیرید که کلا تیپ با پادگان متفاوته و درش خدمت کردن شرایط خودشو داره. نمیخوام بگم بده اما محیط رزمی تر هست .
    فقط اینکه در همون روزی که رفتید پادگان دنبال این باشید که جاهای اداری و راحت تر رو بگیرید و بیخودی در یگان های توپ و تانکی و ازین چیزها نیفتید . بپرسید از قدیمی تر ها کجا مناسب تره و قبل تقسیم رایزنی هایی بکنید با فرمانده های اون قسمت. ستوان هستید و شمارو تحویل میگیرن حتما .

اطلاعی از شرایط پادگانش ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام ، کسایی که مشکل عرق کردن دست و پا دارن بهتره اصلا پیگیر نشن ، من پی گیر شدم تا حداقل معاف از رزم بگیرم ، ولی متسفانه نشد ، تنها کاری که کردن یه بار با انگشتشون کف دستمو لمس کردن تا ببینن خیس هست یا نه !! که خیس هم بود ولی گفتن کافی نیست !! هر چه قد هم که شدید باشه تعرق بدنتون باز میگن کافی نیست پس الکی پیگیرش نشین چون جز خرج اضافه و هدر دادن وقتتون چیزی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض تعرق بدن برای معافیت

سلام ، کسایی که مشکل عرق کردن دست و پا دارن بهتره اصلا پیگیر نشن ، من پی گیر شدم تا حداقل معاف از رزم بگیرم ، ولی متسفانه نشد ، تنها کاری که کردن یه بار با انگشتشون کف دستمو لمس کردن تا ببینن خیس هست یا نه !! که خیس هم بود ولی گفتن کافی نیست !! هر چه قد هم که شدید باشه تعرق بدنتون باز میگن کافی نیست پس الکی پیگیرش نشین چون جز خرج اضافه و هدر دادن وقتتون چیزی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •