تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4046 از 4751 اولاول ... 304635463946399640364042404340444045404640474048404940504056409641464546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,451 به 40,460 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

اینا با این اوضاع اول شدن؟
    آسیاتک میاد میگه من اول شدم.مخابرات مازندران میاد میگ من دوم شدم.
    با عقل که جور در نمیاد که شاتل که معروف به دزد هست با این همه کندی سرعت چطور اول میشه من که گیج شدم
    با پارتی بازی و...(ایجاد محدودیت واسه کاربرا به عنوان اولین isp ! کلا هر نوع فیل/ترینگی رو که میخوان امتحان کنن اول شاتل روی کاربراش پیاده میکنه!)
    وگرنه این چند سال شاتل افتضاح ترین شرکت خدمات اینترنت بوده

2. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ariobarzan60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به پشتیبانی گفتی؟
    معمولا سرویس های حجمی خیلی سرعت بیشتری می دن
    تا دلت بخاد با پشتیبانی کلنجار رفتم داد و بیداد ,محترمانه , تهدید...خلاصه همه جوره , منتها کو گوش شنوا ؟ همین پارسال بود با پشتیبانیش حرفم شد که speedtest هم زیر 64 نشون میده دانلود رو ...حداقل یه خورده پهنای باند رو ببرین بالاتر ,منتها speedtest رو قبول نداشتن!
    به بهانه نویز خط و از این حرفا 2 ساله پهنای باندم رو کم کردن تا به قول خودشون کیفیت خط بره بالا! احتمالا یه بنده خدای دیگه ای هم مثل منو همینجوری گذاشتن سر کار!

راستی پینگ دوستان در چه وضعیه؟ از سرورای مختلف؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تا دلت بخاد با پشتیبانی کلنجار رفتم داد و بیداد ,محترمانه , تهدید...خلاصه همه جوره , منتها کو گوش شنوا ؟ همین پارسال بود با پشتیبانیش حرفم شد که speedtest هم زیر 64 نشون میده دانلود رو ...حداقل یه خورده پهنای باند رو ببرین بالاتر ,منتها speedtest رو قبول نداشتن!
    به بهانه نویز خط و از این حرفا 2 ساله پهنای باندم رو کم کردن تا به قول خودشون کیفیت خط بره بالا! احتمالا یه بنده خدای دیگه ای هم مثل منو همینجوری گذاشتن سر کار!

راستی پینگ دوستان در چه وضعیه؟ از سرورای مختلف؟
    راجع به اسپید تست یک چیز بگم که در جریان باشی
    در کل اسپید مرجع خوبیه ولی همیشه نمیشه اساس سرعت رو اسپید تست گذاشت
    اگر تاپیک اسپید تست رو بخونی می بینی که کاربران به این نکته اشاره کردن که اسپید تست سرعت تک لینک رو میگه
    در کل باید دید که حداکثر سرعت چه قدره ولی نه دیگه در این حد که اکو 490 کیلو پهنای باند بده

5. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

راجع به اسپید تست یک چیز بگم که در جریان باشی
    در کل اسپید مرجع خوبیه ولی همیشه نمیشه اساس سرعت رو اسپید تست گذاشت
    اگر تاپیک اسپید تست رو بخونی می بینی که کاربران به این نکته اشاره کردن که اسپید تست سرعت تک لینک رو میگه
    در کل باید دید که حداکثر سرعت چه قدره ولی نه دیگه در این حد که اکو 490 کیلو پهنای باند بده
    ای کاش حداقل برای مشترکشون اهمیت قائل بودن , یه خورده بالاتر که میتونستن ببندن خط رو که حداقل با اسپید تست 60 رو نشون میداد !
    والا جای دوری نمیرفت حداقلش این بود که خودشون رو از چشم کاربرشون نمینداختن!
    البته این چیزا اصلا مهم نیست واسشون.سود بالاست که حرف اول و آخر رو میزنه و دیگر هیچ.......

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ای کاش حداقل برای مشترکشون اهمیت قائل بودن , یه خورده بالاتر که میتونستن ببندن خط رو که حداقل با اسپید تست 60 رو نشون میداد !
    والا جای دوری نمیرفت حداقلش این بود که خودشون رو از چشم کاربرشون نمینداختن!
    البته این چیزا اصلا مهم نیست واسشون.سود بالاست که حرف اول و آخر رو میزنه و دیگر هیچ.......
    تو منطقه ی شما فقط شاتل هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تو منطقه ی شما فقط شاتل هست؟
    یه سال قبل از شاتل, آسیاتک داشتم که اونم بعد از 3 ماه خراب شد منتها نه سایت درست وحسابی داشت نه پشتیبانی درست و درمونی داشت, واسه شارژ اکانتم باید هر بار شخصا میرفتم دستی پول میدادم ....البته قضیه مال 4 سال قبله الان رو نمیدونم.
    پارس آنلاین و صبانت و شبدیز و یکی دوتای دیگم هست که اونام هر کدوم گرفتاری های خودشو داره !
    درکل همون قضیه سر و ته یه کرباس اینجا هم مصداق داره...خوب که نداریم , بین بد و بدتر باید بگردیم یکی رو پیدا کنیم!!!

9. این کاربر از ariobarzan60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

یه سال قبل از شاتل, آسیاتک داشتم که اونم بعد از 3 ماه خراب شد منتها نه سایت درست وحسابی داشت نه پشتیبانی درست و درمونی داشت, واسه شارژ اکانتم باید هر بار شخصا میرفتم دستی پول میدادم ....البته قضیه مال 4 سال قبله الان رو نمیدونم.
    پارس آنلاین و صبانت و شبدیز و یکی دوتای دیگم هست که اونام هر کدوم گرفتاری های خودشو داره !
    درکل همون قضیه سر و ته یه کرباس اینجا هم مصداق داره...خوب که نداریم , بین بد و بدتر باید بگردیم یکی رو پیدا کنیم!!!
    شما کدوم استانی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب بین بد و بدتر
    شاتل بد هست قبول داری؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

منم شاتل دارم. گند هست ولی بقیه گندتر هستن به همین خاطر جرات رفتن روی شرکت دیگه ای رو ندارم.مطمئن باش اگر شرکت دیگه ای بود که بهتر باشه درنگ نمیکردم و سایر کاربران هم از شاتل میرفتن. بازدید های این تاپیک داره به مرز 2 میلیون نفر میرسه که حکایت از مشترکان زیاد شاتل داره.
    Last edited by ghahremanimehdi; 10-06-2013 at 19:29.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان به همتون اون 2 گیگ رو دادن ؟
    به من هنوز اضافه نشده

14. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •