تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4044 از 4105 اولاول ... 3044354439443994403440404041404240434044404540464047404840544094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,431 به 40,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

داداش خوبی ؟؟؟
    شما سربازی رو با زندان گوانتانامو اشتباه گرفتی ؟؟ درسته که سربازی سختی داره و تو مخت زیاد میرن اما نه دیگه تا این حد و اینجور صحبت ها !!!
    رفیق آموزشی شما مجازی هر قرص و دارویی که لازم داری با خودت ببری نهایتش اینه که نسخه دکترتم با خودت میبری کسیم کاری باهات نداره !
    دوم اینکه شما اگر آموزشی شهرهای دیگه بیوفتی نظام وظیفه مسئوله که برات بلیط اتوبوس بگیره و شما رو راهی کنه به اون شهر و پادگان و امکان نداره که از شهرستان به شهرهای دیگه اتوبوس واسه اعزام نداشته باشن مگر خیلی دیگه شرایط خاصی پیش بیاد که بگن خودتون برید اونم نمیگن 2 ساعت دیگه باید تهران باشید میگن 2 روز دیگه ساعت فلان اونجا حضور داشته باشید که حتی یکی دو روزم دیرتر برسی فکر نمیکنم خیلی مشکل خاصی پیش بیاد اینارو دیدم که بهت میگم!
    سوم اینکه کی گفته واسه اندازه کردن لباس و پوتین 2 3 ساعت مرخصی میدن بهت اینارو دقیقاکی تو سرت کرده ؟! شما بستگی به پادگانت داره شاید جایی بیوفتی که همون روز اول که رسیدید 3 یا 4 روز مرخصی بدن بگن برید دنبال درست کردن لباس ها و پوتین و آرم و علایم شایدم یه پادگان اصلا همون مرخصی رو هم ندن و داخل خود پادگان خیاطی اینا داشته باشن همونجا همه کاراتو راحت انجام بدی پس این فکراتو بریز دور کلا!
    واسه کارو برنامه نویسی و این حرفها هم از وقتی که برگ اعزام پر میکنی و پست میکنی اینو بدون که 21 ماه زندگیت دست خودت نیست وقتی زیر پرچم میری دیگه 21 ماه اسمت سربازه و خونه خاله هم نیست که بگی من کار میکنم و باید برم و .... سربازی یعنی تو مخی رو اعصابت رفتن گیر الکی و بازداشت های بیخودی و لغو و کسر مرخصی یا اینکه خوش گذرونی هر روز رفتن و عشق و حال با رفیقات و راحت خدمت کردن همه اینا به یگان ، فرمانده بالا دستیت و فرمانده یگانی که بیوفتی داره شاید یه جا بیوفتی واست بهشت باشه شایدم جهنم پس از الان فکر همه چی رو بکن! بازم بستگی به یگان خدمتت که بعد از آموزشی میوفته داره همه اینا شاید هر روزم تو پادگان نگهت دارن ماهی 2 روز مرخصی داشته باشی شایدم شهر خودت بیوفتی و هر روز روزبرگ باشی بتونی بری سر کار و برگردی روز بعدش .
    از من نصیحت به شما یا کلا دفترچه رو پست نکن که اگرم سختی دیدی و نخواستی ادامه بدی فراری نشی که بیان دنبالت یا اینکه اگر پست کردی 21 ماه خودت رو واسه هر چیزی از خوشی و راحتی گرفته تا سختی و تو مخی آماده کن !
    موفق باشی .

داداش تشکر فراوان بابت جوابت خیلی کمک کرد
    فقط یه سوال بابت اثبات پدر فوتی در اموزشی باید دقیقا چیکار کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درود...دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم.جایی دیگه پیدا نکردم.بنده 28 سال سن دارم و 2.5 سال هست که وارد غیبت سربازی شده ام.مدرک کارشناسی ارشد دارم.حال سر بزرگترین دو راهی زندگی قرار گرفته ام.از بهمن ماه پارسال کاری را با یکی از دوستان شروع کرم(کار ازاد)که نیازی به کارت پایان خدمت ندارد و تا به حال به طور میانگین ماهی 2 میلیون برایم داشته است.دوستم تا پایان سال وعده ماهی 4 میلیون را داده است.از سمت دیگر قصد دارم در مرداد ماه دفترچه اعزام به خدمت را بفرستم تا ابان ماه اعزام شوم.قصد دارم پس از سربازی مجددا در مقطع ارشد ولی این بار در رشته دیگر در دانشگاه سراسری(شهر خودم)پذیرفته شوم و سپس برای دکترا فول فاند بگیرم و از ایران بروم(میدانید که در ارشد گرفتن فول فاند بسیار دشوار است).خیلی ها می گویند اشتباه میکنی با وجود کار با درامد خوب این کار رو میکنی.تک و توک هم میگن تصمیمت درسته.گیج شده ام.در ضمن در صورت اعزام کار قطعا از دست رفته است. نکته دیگر به خودم اطمینان دارم که درس بخوانم برای قبولی.سپاس مجدد
    سلام به نظر من سخت ترین و ناهموارترین مسیر درس خوندنه .
    درآمد خوب داشتن و با پول از ایران رفتن خیلی آسون تره . ارشد قبول شدن و فاند گرفتن مسیر بسیار سخت و دشواریه . همین قبول شدن توی یک دانشگاه خوب حداقل یکسال سختی و بدبختی کشیدن داره الکی نمیشه قبول شد از کارو زندگیت میفتی و حتی ممکنه سال اول نشه دوباره یکسال بیچارگی داره . بهت پیشنهاد میکنم بچسب به کارت 8 سال غیبت که خوردی تا اون موقع وضعیت مالی خوبی هم داری براحتی میخری و از ایران میری .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام
    کسی از کد 83 سپاه -آموزشگاه مالك اشتر اروميه خبر داره یا نه ؟
    سخت میگیرن کلا چجوری هست؟

- - - Updated - - -

سلام
    کسی از کد 83 سپاه -آموزشگاه مالك اشتر اروميه خبر داره یا نه ؟
    سخت میگیرن کلا چجوری هست؟
    اعزام 1/4/97 فوق

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام دوستان. من آموزشیم ارتش خدمت کردم. به دلایل شخصی و ضروری، با مدرک ارشد امریه گرفتم برای اداره محیط زیست پاسگاه محیط بانی، الان 17 ماه خدمت کردم. همش فکر میکردم خدمت به صورت امریه 24 ماهه که درستم هست، اما امروز از رو کنجکاوی که میگشتم تو اینترنت، دیدم نوشته خدمت به صورت امریه 24 ماهه به جز یگان های حفاظت که 21 ماهه. من الان جز یگان حفاظت محیط زیستم، تو معرفی نامه من نوشته شده از فرماندهی ... ارتش به فرماندهی یگان حفاظت محیط زیست. خواستم بدونم الان خدمت من 21 ماهه یا 24؟ کسی اطلاعی داره یا تجربشو داره که یگان حفاظت محیط زیست چند ماهه خدمتش؟ ممنون میشم جوابمو بدین من بدونم چقد دیگه مونده خدمتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان سلام، جدیدا کسی اطلاع داره نیروی انتظامی مشگین شهر، بیگلری، بعد تقسیم بچه ها کجا میوفتن؟ من فوق لیسانس، از گیلان، مجرد، تک پسرم نیستم! شرایط انتقالی چیه؟ ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان. ارشد عمران دارم 1 تیر اعزاممه و افتادم پادگان نیرو انتظامی جهرم، معاف از رزم هستم. ممنون میشم اگه کسی از دوستان اخیرا تجربه خدمت تو اونجارو داشته بهم اطلاعاتی از وضعیت سربازهای اونجا بده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر ۱ تیر خودمون رو برای آموزشی معرفی نکنیم چه اتفاقی میفته؟

Sent from my ALP-L29 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من 2 سال پیش تقاضای معافیت دادم و معاف از رزم شدم و رفتم دانشگاه . حالا که فارغ التحصیل شدم رفتم میگن دوباره باید از اول دنبال کارهای معاف از رزم بری اونو قبول نمیکنن .
    با توجه به اینکه روندش طولانیه و کلی خرج و دوندگی داره اصلا ارزش داره دنبالش برم ؟ معاف از رزم به چه کاری میاد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه راهنمایی میخاستم ممنون میشم جواب بدین. من الان 4 ماهه سرباز امریه هستم دو ماه آموزشی بودم و 2 ماهم هست تو یه ارگانی ارگان دولتی مشغول به کارم. سوالی که داشتم در مورد معافیت هست میخاستم بدونم من از چه طریقی میتونم میتونم معاف بشم. من پدرم فوت شده و تو خونه فقط من و مادرم هستیم. و برادر بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کرده و جدا زندگی میکنه. میخاستم بدونم من از چه طریقی میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ چون برادر بزرگتر دارم یکم مشکل هست. شرایط برادرم هم جوریه که اصلا نمیتونه از مادرم مرقبت کنه و تو یه شهر دیگه هستش لطفا هر راه و روشی که میدونین و میتونه بهم کمک کنه بهم بگین ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    من تاریخ اعزامم یک شهریور ماهه، مدرکم فوق لیسانسه
    میخواستم بدونم چحوری میتونم آموزش رو بیفتم نیروی دریایی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •