داداش تشکر فراوان بابت جوابت خیلی کمک کردداداش خوبی ؟؟؟
شما سربازی رو با زندان گوانتانامو اشتباه گرفتی ؟؟ درسته که سربازی سختی داره و تو مخت زیاد میرن اما نه دیگه تا این حد و اینجور صحبت ها !!!
رفیق آموزشی شما مجازی هر قرص و دارویی که لازم داری با خودت ببری نهایتش اینه که نسخه دکترتم با خودت میبری کسیم کاری باهات نداره !
دوم اینکه شما اگر آموزشی شهرهای دیگه بیوفتی نظام وظیفه مسئوله که برات بلیط اتوبوس بگیره و شما رو راهی کنه به اون شهر و پادگان و امکان نداره که از شهرستان به شهرهای دیگه اتوبوس واسه اعزام نداشته باشن مگر خیلی دیگه شرایط خاصی پیش بیاد که بگن خودتون برید اونم نمیگن 2 ساعت دیگه باید تهران باشید میگن 2 روز دیگه ساعت فلان اونجا حضور داشته باشید که حتی یکی دو روزم دیرتر برسی فکر نمیکنم خیلی مشکل خاصی پیش بیاد اینارو دیدم که بهت میگم!
سوم اینکه کی گفته واسه اندازه کردن لباس و پوتین 2 3 ساعت مرخصی میدن بهت اینارو دقیقاکی تو سرت کرده ؟! شما بستگی به پادگانت داره شاید جایی بیوفتی که همون روز اول که رسیدید 3 یا 4 روز مرخصی بدن بگن برید دنبال درست کردن لباس ها و پوتین و آرم و علایم شایدم یه پادگان اصلا همون مرخصی رو هم ندن و داخل خود پادگان خیاطی اینا داشته باشن همونجا همه کاراتو راحت انجام بدی پس این فکراتو بریز دور کلا!
واسه کارو برنامه نویسی و این حرفها هم از وقتی که برگ اعزام پر میکنی و پست میکنی اینو بدون که 21 ماه زندگیت دست خودت نیست وقتی زیر پرچم میری دیگه 21 ماه اسمت سربازه و خونه خاله هم نیست که بگی من کار میکنم و باید برم و .... سربازی یعنی تو مخی رو اعصابت رفتن گیر الکی و بازداشت های بیخودی و لغو و کسر مرخصی یا اینکه خوش گذرونی هر روز رفتن و عشق و حال با رفیقات و راحت خدمت کردن همه اینا به یگان ، فرمانده بالا دستیت و فرمانده یگانی که بیوفتی داره شاید یه جا بیوفتی واست بهشت باشه شایدم جهنم پس از الان فکر همه چی رو بکن! بازم بستگی به یگان خدمتت که بعد از آموزشی میوفته داره همه اینا شاید هر روزم تو پادگان نگهت دارن ماهی 2 روز مرخصی داشته باشی شایدم شهر خودت بیوفتی و هر روز روزبرگ باشی بتونی بری سر کار و برگردی روز بعدش .
از من نصیحت به شما یا کلا دفترچه رو پست نکن که اگرم سختی دیدی و نخواستی ادامه بدی فراری نشی که بیان دنبالت یا اینکه اگر پست کردی 21 ماه خودت رو واسه هر چیزی از خوشی و راحتی گرفته تا سختی و تو مخی آماده کن !
موفق باشی .
فقط یه سوال بابت اثبات پدر فوتی در اموزشی باید دقیقا چیکار کرد؟