تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4043 از 4105 اولاول ... 3043354339433993403340394040404140424043404440454046404740534093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,421 به 40,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید

1 - من لیسانس نرم افزار هستم برای امریه تمام اداره های اصفهان و شرکت صاایران را رفتم هیچ کدوم پذیرش ندارن
    رزومه ی کاری خوبی دارم ولی بهم گفتن ما سهمیه نداریم نمیگیریم !!!‌ کجاها باید برم ؟

2 - حدود 2 سال پیش تقاضای معافیت پزشکی کردم و فقط معاف از رزم شدم و بعدش ادامه تحصیل دادم . حالا که میخوام درخواست اعزام بزنم این معافیت از رزمم سر جاشه یا باید دوباره برم دنبالش ؟

3 - پدر من 8 ماه جبهه داره . این قانون کسر خدمت ایثارگران که تغییر کرد دیگه هیچی بهم نمیدن ؟

4 - توی دفترچه قسمت سازمان پیشنهادی کدومارو بزنم بهتره ؟ وزارت دفاع چطوریه ؟

سپاس
    سلام

1- امریه رو برای فوق لیسانس میگیرن معمولا نه لیسانس. باید به ارگان ها یمختلف سر بزنید ببینیید کجا میتونید گیر کنید. اما معمولا تا آخرین اطلاعی که دارم برای ارشد هست نه لیسانس.

2- باید دید دلیل معافیت از رزم شما چیه. چرا سالهای قبل خدمت رفتید معاف از رزم گرفتید؟ در کل برید پلیس +10 ببینید قبول میکنه مدرک معافیت قدیمیه شمارو.

3- قانون کسری 1 ماه به ازای 1 ماه گویا فعلا روی هواست و متاسفانه نظام وظیفه سنگ اندازی کرد. فعلا برای افرادی که بیش از 30 ماه دارند فعاله. البته متولدین قبل 72 هم میتونن به ازای هر ماه 9 روز کسری بگیرن. البته من شنیدم این رو هم برداشتند. البته دقیق نمیدونم و ماجراش کاملا جدیده و باید دید چقدر صحت داره این گفته.

4- کدوم دفترچه؟ خدمت که دفترچه ای نیست دیگه. باید برید پلیس +10 تا برای خدمت معرفی کنید خودتونو.

2. 2 کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام، من سه برادر بزرگتر از خودم دارم که خدمت رفتند و دوتای بزرگتری ازدواج کردند و سرخونه و زندگیشونند (خواهر ندارم) و پدرم فوت کرده
    داداشم میگه فعلا نرو خدمت تا من ازدواج کنم تا تو بتونی معافیت کفالت مادرمون رو بگیری
    میگم میشه معافیت کفالت مادرم رو بگیرم بعد از ازدواج داداشم یا فرقی نمیکنه به حالم؟
    مادرمم دیابت و مشکل قلبی داره
    میگم اگه خدمت رفتم ممکنه بخاطر پدر فوتی شهر خودم بیفتم؟
    لطفا جواب بدین واقعا نمیدونم چیکار کنم
    احتمال زیاد در صورت ازدواج برادر بتونید کفالت مادرتون رو بگیرید. حتما حتما حتما این موضوع کفالت مادر رو پیگیری کنید چون برای شما با این شرایط احتمالش وجود داره. منتها باید دید شرایط برادران شمارو قبول میکنن که من احتمال میدم اگر ازدواج بکنن بتونید کفالت رو بگیرید و معافیت دایم باشید.

در کل چون پدر شما به رحمت خدا رفته جزو افراد شرایط دارد هستید و به احتمال بسیار زیاد در شهر خودتون خدمت می کنید.

در زمان آموزشی از شما مدارکی میخوان که شامل موارد خاصه و پدر فوتی هم شاملشه و قطعا شما شاملش میشید و یکی از عواملیه که در شهر خودتون میتونید خدمت کنید.
    حتی بعد تقسیم هم میتونید پیگیری کنید این رو اما مدارکی که در دوره آموزشی از شما میخوان رو دقیق و در همون روزهای اول ارایه بدید تا مثل خیلی ها 10 فرسخ اونورتر نیفتید و تا بیایید اثبات کنید 4 ماه از خدمت شما هم رفته باشه!

درباره اینکه در دوره آموزشی نمیزارن مدارکی ببرید هم نادرسته. اول اینکه شما میان دوره میرید. یعین مثلا 1 ماه بعد آموزشی شمارو یه 10-15 روزی میفرستن مرخصی که میتونید در این دوره مدارک رو بیارید. و اینکه در همون پادگان هم میتونید با تماس تلفنی بگید مدارکی رو براتون به پادگان پست بکنن. ازین نظر نگران نباشید.

به پلیس +10 نزدیک محل زندگی برید و این مورد رو سوال کنید. شاید بتونه بهتر کمک کنه شمارو .
    Last edited by iran4moderntalking; 24-05-2018 at 20:48.

4. 2 کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

احتمال زیاد در صورت ازدواج برادر بتونید کفالت مادرتون رو بگیرید. حتما حتما حتما این موضوع کفالت مادر رو پیگیری کنید چون برای شما با این شرایط احتمالش وجود داره. منتها باید دید شرایط برادران شمارو قبول میکنن که من احتمال میدم اگر ازدواج بکنن بتونید کفالت رو بگیرید و معافیت دایم باشید.

در کل چون پدر شما به رحمت خدا رفته جزو افراد شرایط دارد هستید و به احتمال بسیار زیاد در شهر خودتون خدمت می کنید.

در زمان آموزشی از شما مدارکی میخوان که شامل موارد خاصه و پدر فوتی هم شاملشه و قطعا شما شاملش میشید و یکی از عواملیه که در شهر خودتون میتونید خدمت کنید.
    حتی بعد تقسیم هم میتونید پیگیری کنید این رو اما مدارکی که در دوره آموزشی از شما میخوان رو دقیق و در همون روزهای اول ارایه بدید تا مثل خیلی ها 10 فرسخ اونورتر نیفتید و تا بیایید اثبات کنید 4 ماه از خدمت شما هم رفته باشه!

درباره اینکه در دوره آموزشی نمیزارن مدارکی ببرید هم نادرسته. اول اینکه شما میان دوره میرید. یعین مثلا 1 ماه بعد آموزشی شمارو یه 10-15 روزی میفرستن مرخصی که میتونید در این دوره مدارک رو بیارید. و اینکه در همون پادگان هم میتونید با تماس تلفنی بگید مدارکی رو براتون به پادگان پست بکنن. ازین نظر نگران نباشید.

به پلیس +10 نزدیک محل زندگی برید و این مورد رو سوال کنید. شاید بتونه بهتر کمک کنه شمارو .
    شهرم دزفول هست.
    هر سایتی سر میزنم نوشته (مشمول نباید برادر تنی بالاتر از 18 سال داشته باشد و یا در صورت داشتن برادر تنی بالاتر از 18 سال، وی با تایید شورای پزشکی توانایی مراقبت از مادر را نداشته باشد.) در صورتی که من برادر تنی دارم حالا ازدواجشون تاثیری روی این قانون داره؟؟
    واقعا مرخصی 10 روزه میدن تو اموزشی چون هیچ جا اینو نشنیدم؟
    من از کجا بدونم چه مدرکی میخوان که همون اول با خودم ببرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شهرم دزفول هست.
    هر سایتی سر میزنم نوشته (مشمول نباید برادر تنی بالاتر از 18 سال داشته باشد و یا در صورت داشتن برادر تنی بالاتر از 18 سال، وی با تایید شورای پزشکی توانایی مراقبت از مادر را نداشته باشد.) در صورتی که من برادر تنی دارم حالا ازدواجشون تاثیری روی این قانون داره؟؟
    واقعا مرخصی 10 روزه میدن تو اموزشی چون هیچ جا اینو نشنیدم؟
    من از کجا بدونم چه مدرکی میخوان که همون اول با خودم ببرم؟
    باید این مورد کفالت رو بپرسید اون هم از خود نظام وظیفه. شما در ساعت اداری به این شماره تماسی بگیر. این شماره خود نظام سازمان نظام وظیفه عمومی هست و بخش کارشناسیش. 096480 . حتما تماس بگیر و اگر شلوغ بود مدام بگیر تا بالاخره جوابی بگیری. سوالاتت رو از همینجا بپرس.

مدرک هم میگن بهتون و فرمهاشو میدن به شما. نگران نباشید اصلا. نهایت با پست میفرتن براتون یا حتی ممکنه سیریش بشید و مرخصی بگیرید و بیرید و بیارید...

در دوره آموزشی بستگی به شانست اینجوریه که: مثلا میگن 1-10-97 اعزامی و بیا فلان جای شهرتون. تاریخ اگر روزی مثل سه شنبه باشه میری و اگر شهر دوری باشی و جمعیتم زیاد باشه به اون مقصد بهت بلیطت میدن و میگن شنبه بیا اتوبوس منتظره . همینجا 5 روز از خدمتت رفت!
    بعد هم بازم بسته به پادگان ممکنه شنبه رفتی لباس و اینهارو بدن و بگن ببرید اندازه بکنید و هفته بعد بیایید

البته اینها بستگی به محل خدمت و پادگان و ازین چیزها داره.
    و شما یک میان دوره هم دارید. معمولا وقتی 1 ماه تموم میشه شمارو 1 هفته یا 10 روزی میفرستن میان دوره . میان دوره همیشه بوده ولی دیگه بازم بسته به شانس شما داره که شرایط پادگان چی باشه.

در طول خدمت هم ممکنه تعطیلاتی باشه که پشت سر هم باشه و اجازه بدن شما بیایید خونه. این ها همش به پادگان و میزان تحصیلات و ازین چیزها ربط داره...

7. این کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام

1- امریه رو برای فوق لیسانس میگیرن معمولا نه لیسانس. باید به ارگان ها یمختلف سر بزنید ببینیید کجا میتونید گیر کنید. اما معمولا تا آخرین اطلاعی که دارم برای ارشد هست نه لیسانس.

2- باید دید دلیل معافیت از رزم شما چیه. چرا سالهای قبل خدمت رفتید معاف از رزم گرفتید؟ در کل برید پلیس +10 ببینید قبول میکنه مدرک معافیت قدیمیه شمارو.

3- قانون کسری 1 ماه به ازای 1 ماه گویا فعلا روی هواست و متاسفانه نظام وظیفه سنگ اندازی کرد. فعلا برای افرادی که بیش از 30 ماه دارند فعاله. البته متولدین قبل 72 هم میتونن به ازای هر ماه 9 روز کسری بگیرن. البته من شنیدم این رو هم برداشتند. البته دقیق نمیدونم و ماجراش کاملا جدیده و باید دید چقدر صحت داره این گفته.

4- کدوم دفترچه؟ خدمت که دفترچه ای نیست دیگه. باید برید پلیس +10 تا برای خدمت معرفی کنید خودتونو.

اون پروژه کسر خدمت هست که فقط به فوق لیسانس ها میدن .

توی سایت پلیس + 10 بخش نظام وظیفه وقتی لاگین میکنیم خرید سریال اعزام به خدمت داره و دفترچش هم قابل دانلود هست . آخرین صفحش فرم مخصوص اطلاعات مشمول هست که گزینه ی 7 باید سازمان پیشنهادی را انتخاب کنیم

9. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

باید این مورد کفالت رو بپرسید اون هم از خود نظام وظیفه. شما در ساعت اداری به این شماره تماسی بگیر. این شماره خود نظام سازمان نظام وظیفه عمومی هست و بخش کارشناسیش. 096480 . حتما تماس بگیر و اگر شلوغ بود مدام بگیر تا بالاخره جوابی بگیری. سوالاتت رو از همینجا بپرس.

مدرک هم میگن بهتون و فرمهاشو میدن به شما. نگران نباشید اصلا. نهایت با پست میفرتن براتون یا حتی ممکنه سیریش بشید و مرخصی بگیرید و بیرید و بیارید...

در دوره آموزشی بستگی به شانست اینجوریه که: مثلا میگن 1-10-97 اعزامی و بیا فلان جای شهرتون. تاریخ اگر روزی مثل سه شنبه باشه میری و اگر شهر دوری باشی و جمعیتم زیاد باشه به اون مقصد بهت بلیطت میدن و میگن شنبه بیا اتوبوس منتظره . همینجا 5 روز از خدمتت رفت!
    بعد هم بازم بسته به پادگان ممکنه شنبه رفتی لباس و اینهارو بدن و بگن ببرید اندازه بکنید و هفته بعد بیایید

البته اینها بستگی به محل خدمت و پادگان و ازین چیزها داره.
    و شما یک میان دوره هم دارید. معمولا وقتی 1 ماه تموم میشه شمارو 1 هفته یا 10 روزی میفرستن میان دوره . میان دوره همیشه بوده ولی دیگه بازم بسته به شانس شما داره که شرایط پادگان چی باشه.

در طول خدمت هم ممکنه تعطیلاتی باشه که پشت سر هم باشه و اجازه بدن شما بیایید خونه. این ها همش به پادگان و میزان تحصیلات و ازین چیزها ربط داره...
    داداش دستت درد نکنه بابت جوابات
    اما شماره نظام وظیفه شش رقمیه؟؟؟
    من مدرکم فوق دیپلمه
    داداش یه چندتا سوال نخندی بهم
    1-شنیدم میگن دیگه باید خودمون با اتوبوس یا ماشین شخصی بریم تا پادگان و خودشون نمیبرنمون(ماشین شخصی نداریم) حالا میترسم بگن فلان روز سر ساعت پادگان بیا اما اتوبوس نباشه برای اون شهر یا دیر کنه (زیاد دیدم) بعد غیبت بخورم!
    2-من برعکس دیگرون از غذاشون یا بیدار شدن صبحگاهی یا خیلی چیزای دیگه ترسی ندارم چون همین الانشم عادت دارم (شده 2 روز غذا نخوردم با روزه تو گرما سر کار کلا کم خوری عادتمه) اما ببخشید از این میترسم که لباسی یا پوتینی هم اندازه من پیدا نشه چون قدم 165 هست و کوتاه و تا بخوام برم اندازه کنم نظامی فروشی ممکنه غیبت بخورم چون شنیدم فقط چند ساعت مرخصی میدن اخه تو چند ساعت مگه هم لباسم رو درست کنم هم برگردم یا مشکل دیگه ای! یه خورده درمورد لباس توضیحاتی میدی
    3-من مشکل معده دارم(روده تحریک پذیر) و باید روزانه قرص اعصاب سیتالوپرام و نورتیپلین و کلیدینیوم سی و غیره البته با دوز و مقدار بسیار پایین(ربعی روزی) مصرف کنم وگرنه گلاب به روت اسهال شدید و نفخ شدید میگیرتم حالا اجازه میدن یه ذره با خودم ببرم اموزشی تا حداقل این دو ماه رو یه جوری رفع کنم یه وقت عابروم نره و بتونم خدمت رو تموم کنم؟؟؟
    4-دلیل اینکه میخوام شهر خودم خدمت کنم چونکه یکی از کارهام برنامه نویسیه و دارم تو کارم پیشرفت میکنم (هم کار میکنم هم درس میخونم) و خدمت 2 سال تقریبا نابودم میکنه میگم با توضیحات شما امیدوارم حداقل شهر خودم بیفتم تا کارم خراب نشه چون همه ی اشناها رو که دیدم افتادن دزفول شاید بخاطر بومی سازیه سربازیه, پس تو اموزشی حتما فرم هاشون رو پر کنم تا بیوفتم شهر خودم و استرسی به خودم راه ندم درسته؟
    داداش شرمنده زیاد شد میدونم بعضی از سوالات احمقانست اما لطف کنید یه جواب درست بدید چون هر چی گشتم همش از سختی بیدار شدن و رژه رفتن و غذاهای بد خدمت فقط شنیدم با ایناش میتونم بسازم تو کم سختی و نداری نبودم تو زندگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

داداش دستت درد نکنه بابت جوابات
    اما شماره نظام وظیفه شش رقمیه؟؟؟
    من مدرکم فوق دیپلمه
    داداش یه چندتا سوال نخندی بهم
    1-شنیدم میگن دیگه باید خودمون با اتوبوس یا ماشین شخصی بریم تا پادگان و خودشون نمیبرنمون(ماشین شخصی نداریم) حالا میترسم بگن فلان روز سر ساعت پادگان بیا اما اتوبوس نباشه برای اون شهر یا دیر کنه (زیاد دیدم) بعد غیبت بخورم!
    2-من برعکس دیگرون از غذاشون یا بیدار شدن صبحگاهی یا خیلی چیزای دیگه ترسی ندارم چون همین الانشم عادت دارم (شده 2 روز غذا نخوردم با روزه تو گرما سر کار کلا کم خوری عادتمه) اما ببخشید از این میترسم که لباسی یا پوتینی هم اندازه من پیدا نشه چون قدم 165 هست و کوتاه و تا بخوام برم اندازه کنم نظامی فروشی ممکنه غیبت بخورم چون شنیدم فقط چند ساعت مرخصی میدن اخه تو چند ساعت مگه هم لباسم رو درست کنم هم برگردم یا مشکل دیگه ای! یه خورده درمورد لباس توضیحاتی میدی
    3-من مشکل معده دارم(روده تحریک پذیر) و باید روزانه قرص اعصاب سیتالوپرام و نورتیپلین و کلیدینیوم سی و غیره البته با دوز و مقدار بسیار پایین(ربعی روزی) مصرف کنم وگرنه گلاب به روت اسهال شدید و نفخ شدید میگیرتم حالا اجازه میدن یه ذره با خودم ببرم اموزشی تا حداقل این دو ماه رو یه جوری رفع کنم یه وقت عابروم نره و بتونم خدمت رو تموم کنم؟؟؟
    4-دلیل اینکه میخوام شهر خودم خدمت کنم چونکه یکی از کارهام برنامه نویسیه و دارم تو کارم پیشرفت میکنم (هم کار میکنم هم درس میخونم) و خدمت 2 سال تقریبا نابودم میکنه میگم با توضیحات شما امیدوارم حداقل شهر خودم بیفتم تا کارم خراب نشه چون همه ی اشناها رو که دیدم افتادن دزفول شاید بخاطر بومی سازیه سربازیه, پس تو اموزشی حتما فرم هاشون رو پر کنم تا بیوفتم شهر خودم و استرسی به خودم راه ندم درسته؟
    داداش شرمنده زیاد شد میدونم بعضی از سوالات احمقانست اما لطف کنید یه جواب درست بدید چون هر چی گشتم همش از سختی بیدار شدن و رژه رفتن و غذاهای بد خدمت فقط شنیدم با ایناش میتونم بسازم تو کم سختی و نداری نبودم تو زندگی

داداش خوبی ؟؟؟
    شما سربازی رو با زندان گوانتانامو اشتباه گرفتی ؟؟ درسته که سربازی سختی داره و تو مخت زیاد میرن اما نه دیگه تا این حد و اینجور صحبت ها !!!
    رفیق آموزشی شما مجازی هر قرص و دارویی که لازم داری با خودت ببری نهایتش اینه که نسخه دکترتم با خودت میبری کسیم کاری باهات نداره !
    دوم اینکه شما اگر آموزشی شهرهای دیگه بیوفتی نظام وظیفه مسئوله که برات بلیط اتوبوس بگیره و شما رو راهی کنه به اون شهر و پادگان و امکان نداره که از شهرستان به شهرهای دیگه اتوبوس واسه اعزام نداشته باشن مگر خیلی دیگه شرایط خاصی پیش بیاد که بگن خودتون برید اونم نمیگن 2 ساعت دیگه باید تهران باشید میگن 2 روز دیگه ساعت فلان اونجا حضور داشته باشید که حتی یکی دو روزم دیرتر برسی فکر نمیکنم خیلی مشکل خاصی پیش بیاد اینارو دیدم که بهت میگم!
    سوم اینکه کی گفته واسه اندازه کردن لباس و پوتین 2 3 ساعت مرخصی میدن بهت اینارو دقیقاکی تو سرت کرده ؟! شما بستگی به پادگانت داره شاید جایی بیوفتی که همون روز اول که رسیدید 3 یا 4 روز مرخصی بدن بگن برید دنبال درست کردن لباس ها و پوتین و آرم و علایم شایدم یه پادگان اصلا همون مرخصی رو هم ندن و داخل خود پادگان خیاطی اینا داشته باشن همونجا همه کاراتو راحت انجام بدی پس این فکراتو بریز دور کلا!
    واسه کارو برنامه نویسی و این حرفها هم از وقتی که برگ اعزام پر میکنی و پست میکنی اینو بدون که 21 ماه زندگیت دست خودت نیست وقتی زیر پرچم میری دیگه 21 ماه اسمت سربازه و خونه خاله هم نیست که بگی من کار میکنم و باید برم و .... سربازی یعنی تو مخی رو اعصابت رفتن گیر الکی و بازداشت های بیخودی و لغو و کسر مرخصی یا اینکه خوش گذرونی هر روز رفتن و عشق و حال با رفیقات و راحت خدمت کردن همه اینا به یگان ، فرمانده بالا دستیت و فرمانده یگانی که بیوفتی داره شاید یه جا بیوفتی واست بهشت باشه شایدم جهنم پس از الان فکر همه چی رو بکن! بازم بستگی به یگان خدمتت که بعد از آموزشی میوفته داره همه اینا شاید هر روزم تو پادگان نگهت دارن ماهی 2 روز مرخصی داشته باشی شایدم شهر خودت بیوفتی و هر روز روزبرگ باشی بتونی بری سر کار و برگردی روز بعدش .
    از من نصیحت به شما یا کلا دفترچه رو پست نکن که اگرم سختی دیدی و نخواستی ادامه بدی فراری نشی که بیان دنبالت یا اینکه اگر پست کردی 21 ماه خودت رو واسه هر چیزی از خوشی و راحتی گرفته تا سختی و تو مخی آماده کن !
    موفق باشی .

12. 3 کاربر از hamed_mehdi1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

درود...دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم.جایی دیگه پیدا نکردم.بنده 28 سال سن دارم و 2.5 سال هست که وارد غیبت سربازی شده ام.مدرک کارشناسی ارشد دارم.حال سر بزرگترین دو راهی زندگی قرار گرفته ام.از بهمن ماه پارسال کاری را با یکی از دوستان شروع کرم(کار ازاد)که نیازی به کارت پایان خدمت ندارد و تا به حال به طور میانگین ماهی 2 میلیون برایم داشته است.دوستم تا پایان سال وعده ماهی 4 میلیون را داده است.از سمت دیگر قصد دارم در مرداد ماه دفترچه اعزام به خدمت را بفرستم تا ابان ماه اعزام شوم.قصد دارم پس از سربازی مجددا در مقطع ارشد ولی این بار در رشته دیگر در دانشگاه سراسری(شهر خودم)پذیرفته شوم و سپس برای دکترا فول فاند بگیرم و از ایران بروم(میدانید که در ارشد گرفتن فول فاند بسیار دشوار است).خیلی ها می گویند اشتباه میکنی با وجود کار با درامد خوب این کار رو میکنی.تک و توک هم میگن تصمیمت درسته.گیج شده ام.در ضمن در صورت اعزام کار قطعا از دست رفته است. نکته دیگر به خودم اطمینان دارم که درس بخوانم برای قبولی.سپاس مجدد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    از مدارک مورد نیاز دفترچه اعزام به خدمت ، آخرین مدرک تحصیلی ه که باید داخل پرونده بزاریم
    از اونجایی که من تازه دانشگاه م تموم شده مدرک لیسانس یهم ندادن هنوز
    به نظرتون مدرک پیش دانشگاهی رو بزارم داخل پرونده ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    از مدارک مورد نیاز دفترچه اعزام به خدمت ، آخرین مدرک تحصیلی ه که باید داخل پرونده بزاریم
    از اونجایی که من تازه دانشگاه م تموم شده مدرک لیسانس یهم ندادن هنوز
    به نظرتون مدرک پیش دانشگاهی رو بزارم داخل پرونده ؟؟
    سلام

وقتی آخرین نمره ترم دانشگاه شما اومد و ثبت شد و نمره پایان نامت هم تایید شد در همون دانشگاه میرید بخش امور مشمولین و برگه لغو سنوات تحصیلی رو میگیرید. همین برگه سند ثبت نام شما در پلیس +10 هست و میتونید باهاش خدمت رو تایید کنید. این برگه یعنی شما دیگر دانشجو نیستید و فارغ التحصیل شدید و میبرید پلیس +10 .

در ضمن به شما اصلا مدرک نمیدن و زمانی اصل مدرک داده میشه که کارت پایان خدمت بگیرید.

16. 3 کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •