تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4043 از 4428 اولاول ... 30433543394339934033403940404041404240434044404540464047405340934143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,421 به 40,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان شما تو تایم شبانه dc هم دارین من هر شب حداقل 3 بار dc دارم میخواستم بدونم این طبیعیه یا نه در ضمن دوستی میگفت من 512 دارم شبی 5 گیگ میگرم داداش ما 2 مگ داریم زور میزنه 3.2 گیگ میگیره اگه سرویسهای پایینتر بهتره ما هم بیایم بگیریرم
    من فقط تورنت میگیرم , لاگشو که نگاه میکنم دیس نداره و سرعت هم پلکانی از 2 حدود 250 شروع میشه تا نزدیک هفت به 850 میرسه در کل حدود 4,5 گیگ ولی خیلی
    مواقع هم بیشتره البته تورنت سرعت به سید و پیر وابسته است . برای امتحان از امشب فایلاتو با تورنت بگیر ببین بازم دیسی داره ؟
    زیاد به ادعای دیگران گوش نده , معمولا درصدی از اغراق هم همراهشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با این مشخصات تا 13 یا حتی 14 مگابیت رو ممکنه بکشه. مدولاسیون ADSL ات چیه: G.dmt یا ADSL2+؟

انتظار داشتم کسی جواب نده یا حداقل یه چه خبره بهش گفته بشه .
    حتما میدونید که تو همه فورمهای معتبر کسی حق نداره حروف درشت بنویسه, یعنی داد زدن . .. ایشون برای پست اولش که داره عربده میکشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ADSL2 e khobe ya bad in?

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این طوریا نیست. این که شرکت‌ها قیمت سرویس نامحدودشون چند برابر قیمت سرویس نامحدود مخابراته به خاطر ضریب اشتراک سرویس‌هاست. مخابرات ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 داره که تو مراکز شلوغ این ضریب رو خیلی بالاتر از اینا هم می‌بنده. واسه همین قیمت سرویس نامحدود 128 مخابرات درمی‌آد حدود 12500 تومن.

اما 128 پارس‌آنلاین یا شرکت‌های دیگه ضریب اشتراک 1 به 1 یا حداکثر 1 به 2 دارن. واسه همینم قیمتاشون بالاست و مثلاً سرویس 128 نامحدود قیمتش تو پارس‌آنلاین 27 هزارتومنه.

تفاوت این ضریب اشتراک هم اینجاست که اگه شما تو مخابرات سرعت دانلودت با سرویس 128 به 2 کیلوبایت در ثانیه هم برسه از نظر قانونی هیچ حقی برای اعتراض نداری چون ضریب اشتراک سرویست 1 به 8اه و یعنی یه خط 128 (یا همون 16 کیلوبایت در ثانیه) می‌تونه بین 8 نفر تقسیم بشه که سهم هرکسی 2 کیلوبایت در می‌آد. اما اگه با 128 پارس‌آنلاین سرعتت از 15 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه می‌تونی شکایت کنی و باید برات جبران کنن.

شما اگه یه سر به سایت آسیاتک بزنی می‌بینی که 3 جور 128 نامحدود داره: برنزی، نقره‌ای و طلایی که به ترتیب حدود 14 هزارتومن، 23 هزارتومن و 31 هزارتومنه. این سرویس برنزی از نظر کیفیت مشابه سرویس مخابراته. یعنی با ضریب اشتراک 1 به 8. اون طلایی همون باکیفیته است که ضریب اشتراکش 1به 1 باید باشه یا حداکثر 1 به 2. نقره‌ای هم بینابینه. فکر کنم با ضریب اشتراک 1 به 4.
    من مخابرات خوزستان رو قبلا که نامحدود داشت امتحان کردم 512 رو میداد 27 تومن اگه اشتباه نکنم ، سرعت دانلود هم 60 بود همیشه ولی فکر کنم رسما ضریب اشتراک یک به 10 بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز فینگلیش تایپ نکنید ممنوع هست تو انجمن
    بهتون توصیه میگم قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید
    ADSL 2 هستش یا ADSL 2 plus ؟؟؟
    اگه ADSL 2+ هست تا 13 یا 14 مگ میکشه
    اگه ADSL2 هست بیشتر از 13 یا 14 مگ میکشه

انتظار داشتم کسی جواب نده یا حداقل یه چه خبره بهش گفته بشه .
    حتما میدونید که تو همه فورمهای معتبر کسی حق نداره حروف درشت بنویسه, یعنی داد زدن . .. ایشون برای پست اولش که داره عربده میکشه .
    دوست عزیز ایشون عضو جدید انجمن هستن
    شاید نحوه کار کردن با انجمن رو بلد نیستن
    Last edited by ho3in2012; 02-11-2014 at 00:57.

6. 3 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت دانلود من از اکثر سایت ها در ساعت مجانی حالت دنده ای شده ... یک ثانیه ۴۰۰ ک ب یک ثانیه ۲ ک ب
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    ۲مگ محدود که روی ۴ مگ بسته شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من مخابرات خوزستان رو قبلا که نامحدود داشت امتحان کردم 512 رو میداد 27 تومن اگه اشتباه نکنم ، سرعت دانلود هم 60 بود همیشه ولی فکر کنم رسما ضریب اشتراک یک به 10 بود
    دقیقاً همینه. در حالت عادی 10 کاربری که خطشون روی یه پهنای باند 512 با هم به اشتراک بسته می‌شه، هم‌زمان با هم استفاده نمی‌کنن. ممکنه در هر لحظه 3 یا 4 نفرشون آنلاین باشن. ضمن این که از این 3 یا 4 نفر هم، همه‌اشون هم‌زمان دانلود نمی‌کنن. اما اگه شرایطی پیش بیاد که این 10 نفر با هم آنلاین باشن و در یک لحظه هم‌زمان در حال دانلود هم باشن، این پهنای باند بینشون تقسیم می‌شه و به هر کدومشون بیشتر از 6 تا 7 کیلوبایت در ثانیه نمی‌رسه. البته در 80 - 90 درصد مواقع این پیک بار اتفاق نمی‌افته.

اما از نظر قانونی و حقوقی، این دست شرکت‌هایی مثل مخابرات رو باز می‌ذاره تا جاهایی که متقاضی زیاده، همون پهنای باند رو بین تعداد بیشتری هم تقسیم کنن. چون اگه حتی ضریب اشتراک رو روی 1 به 15 یا 1 به 20 هم ببندن، در 80 - 90 درصد مواقع سرعت کاربرا زیر 8 کیلوبایت نمی‌آد کسی هم نمی‌تونه ادعای حقوقی کنه برای سرعت پایین. اما شما می‌بینی پینگ به شدت بالا می‌ره. با این که متوسط سرعت دانلود خوبه، موقع مرور صفحه‌های وب حس ناخوشایندی داره و احساس می‌کنی یه جای کار گیر داره.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام کسی هست 128 محدود تهران داشته باشه سرعت روزانه و شبانشو بگه و این که خطش رو چند مگ بسته شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز این سفسطه ای هست که اپراتور با شما میکنه
    نباید تو دامش بیفتید

این واژه هدیه اصلا اشتباهه
    اینترنت 128، 10 تومنه
    شما 30 تومن داری میدی
    بابت اون 10 گیگ داری 20 تومن اضافه پول میدی
    هیچیش هم هدیه نیست پولش رو کامل ازت گرفتن
    حالا که کم کردن، باید هزینه رو هم کم کنن

دوست عزیز.

الآن دقیقاً از چه اقدام غیرقانونی باید شکایت کنیم؟

یه هدیه‌ای گذاشته بوده اونو کم کرده. وزارت ارتباطات هم شکایت کنی چی می‌خواد بگه؟ بر می‌گرده می‌گه این هدیه بیشتر از تعهدش بوده. الآن حذفش کرده.

سرویس نامحدود که حجم نداره. اینا برای جذب مشتری یه هدیه پرسرعت تا سقف 10 گیگ گذاشته بودن، حالا سقف این هدیه رو کردن 5 گیگ. بابت کم کردن هدیه که نمی‌تونی از کسی شکایت کنی.
    Last edited by club2energy; 02-11-2014 at 13:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز این سفسطه ای هست که اپراتور با شما میکنه
    نباید تو دامش بیفتید

این واژه هدیه اصلا اشتباهه
    اینترنت 128، 10 تومنه
    شما 30 تومن داری میدی
    بابت اون 10 گیگ داری 20 تومن اضافه پول میدی
    هیچیش هم هدیه نیست پولش رو کامل ازت گرفتن
    حالا که کم کردن، باید هزینه رو هم کم کنن
    درباره این چیزی که شما بهش می‌گی سفسطه، تو یکی دو تا پست قبلیم توضیح دادم؛ دوست داشتی اونا رو بخون.

6 -7 سال پیش من از سپنتا سرویس 128 نامحدود داشتم قیمتش حدود ماهی 30 هزار تومن بود. یکی دو سال بعدش مخابرات هم سرویس 128 نامحدود گذاشت که حدود 10 هزار تومن بود. اما سپنتا همون سرویس نامحدودش رو به قیمت سابق می‌داد. تازه حجم هدیه و این جور چیزا هم نداشت. یعنی از اولش سرعت روی 15.5 تا 16 کیلوبایت در ثانیه ثابت بود.

علت اختلاف قیمت هم تفاوت در کیفیت سرویس‌ها بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •