آره درسته تا وقتی رالی پوینت داری میتونی نیروتو کنسل کنی و برگردن ولی اگر رالی رو بزنه دیگه نمیتونی نیروت رو کنترل کنی هر دستوری داده باشی همونو میکنه و نمیتونه عوضش کنی.
دیدی من nooob نیستم![]()
آره درسته تا وقتی رالی پوینت داری میتونی نیروتو کنسل کنی و برگردن ولی اگر رالی رو بزنه دیگه نمیتونی نیروت رو کنترل کنی هر دستوری داده باشی همونو میکنه و نمیتونه عوضش کنی.
دیدی من nooob نیستم![]()
اینو که همه می دونن بابا
سوال من اینه که وقتی رالی پوینت رو زد نیروها میتونن وارد روستا بشن چون دیگه رالی پوینت نیست!
یه موقع دم در روستا منتظر نمونن من رالی پوینت رو دوباره بسازم!![]()
بله آقا تو ورلد 26 اگه باشی تا 10 تا لول آپ میشن !!!![]()
بیجو رو که ترکوندم
آره خون بها گاد رو از ترایب بیجو گرفتممن از یک ماه پیش و قبل شروع جنگ با این ویاگرا رابطه داشتم.
نمی دونم میدونستی پویا لیدر اسپم به کمک ssa ترایب ویاگرا رو ایجاد کرده بود یا نه... من هم از این موضوع استفاده کردم و به بهونه این که این بیجو ایرانی ها و بخصوص خود پویا رو نوبل کرده بود با ssa رابطه دوستی برقرار کردم و خلاصه دخل این کیوبی و بیجو رو آوردیم
پیش گوییهای شما هم مثل پیش گوییهای نوسترآداموس درست ازآب در میاد. حال میشه با توجه به این شرایط وضعیت من رو هم در آینده پیش بینی کنید؟![]()
Last edited by Hossein Adeli; 04-01-2009 at 13:59.
ورلد 31 کسی نرفته ... اصولا کسی هم اون جا قوی نیست که بخواد کمکت بکنه که پیشرفت کنی ! یه سری از بچه ها توی ورلد 30 هستن !
(بعد می گن من اسپم می دم !!!!!)
به به ....................... تاپیک باز شد !
بچه ها تبریک میگم .....
اولین پست رو خودم زدم
راستی چه حالی میده این ورلد 30 !!!!
واقعا ؟!! سرعت 2 ؟!! ساعت چند ؟!!
من میرم ورلد 33 ! اونجا سرعتش 5 :d من از سرعت زیاد خوشم میاد .
فقط خدا کنه ورژن 32 و 33 هر دوشون ورژن 5 باشه !
ورلد 33 این ساعت باز میشه :
15:30 الی 17:30 به وقت ایران .
روز جمعه
همگی بیایید 33 که مثل یه اسپید راند دائمیه (البته سرعتش کمتره !)
Last edited by HoJJaT_007; 17-01-2009 at 22:39.
همه ی ورلد ها به ورژن 5 انتقال یافته !!!
حتی ورلد 21 و یا حتی ورلد 12 !!!!
مشخصات قدیمی ؟ورلد 32 پنجشنبه باز میشه !
با سرعت 2.
Woooow
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)