تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4041 از 4105 اولاول ... 3041354139413991403140374038403940404041404240434044404540514091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,401 به 40,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد مکانیک هستم دارم اقدام میکنم برای رفتن به سربازی، حالا چند تا سوال دارم:
    1- اینکه اگر امکان گرفتن معاف از رزم رو داشته باشم بهتره پیگیرش بشم یا نه؟ چون بعضیا میگن که گرفتن معاف از رزم خوب نیست و این حرفا.
    2- آیا اگر معاف از رزم بگیرم بعدا میتونم برای کسر خدمت ایثارگری اقدام کنم؟؟ چون محل کار پدرم مناطق جنگی بوده و 22 ماه تونستم رزمندگی بگیرم که البته با توجه به قانون سهمیه 20هزار نفری فعلا معلوم نیست بتونم ازش استفاده کنم.
    3- آموزشی سپاه راحت تر هست یا ارتش؟؟ آیا فرقی دارن با هم توی آموزشی؟؟
    4- اگر آموزشی توی ارتش بیوفتم آیا امکانش هست که باقی خدمتم بیوفتم سپاه یا بلعکس؟؟

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
    دوست عزیز سلام فکر میکنم پدر شما هم اهواز کار کرده مثل من که 22 ماه رزمندگی دارید.شما تونستید از کسری استفاده کنین؟من تا حالا نرفتم دنبالش اصلا.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام کسی از دوستان تجربه یا نظری راجه به اولا دوره ی آموزشی مرزن آباد نیروی انتظامی و بعد از اون دوره ی خدمت در ستاد فرماندهی ونک ناجا داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز سلام فکر میکنم پدر شما هم اهواز کار کرده مثل من که 22 ماه رزمندگی دارید.شما تونستید از کسری استفاده کنین؟من تا حالا نرفتم دنبالش اصلا.
    سلام، بله 22 ماه برای کار کردن در اهواز و خوزستان. البته مثل تمام قانون های دیگه این مملکت این قانون هم بسیار مزخرف هست، چرا اکثر شهرهای خوزستان مثل دزفول تا روز آخر جنگ و قبول قطعنامه زیر حمله شدید موشک بودن. ولی دوستان این رو منطقه جنگی بودن نمیدونن، میگن حتما بایستی زیر آتش مستقیم توپ خونه بوده باشه که منطقه جنگی به حساب بیاد.

هنوز دنبال گرفتن حکم همین 22 ماه هستم. خیلی دردسر داره. باید یه آشنایی چیزی تهران پیدا کنی که خارج نوبت کارت رو پیش ببره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

1- معاف از رزم فقط یک صفته و در آموزشی که هیچ فرقی نداره. شاید اگر جای خوبی بیفتی یه بهونه برات باشه که بگی من مثلا معاف از رزمم و این کار رو نتونستم بکنم. اما در کل مزیت خاصی نداره. اما اگر موردت واقعا مهمه بگیر تا روزی که واقعا شرایطت حاد شد و نیاز شد بتونه حداقل یه بهاونه باشه. اما در دوره ما داشتنش هیچ سودی نداشت. الانم نداره . اگر واقعا مریض احوالی حتما بگیر.

2 - تا اونجایی که من میدونم معاف از رزم که ارتباطی به ایثارگری نداره . این قانون ایثارگری که به ازای هر ماه خدمت پدر یک ماه کسری میدن رو تایید کردن اما الان در اجرا دارن بازی در میارن. در کل 22 ماه داری که عالیه و ممکنه خیلی کم خدمت کنی اگر تایید بشه.

3- فرقی نداره. جفتش وقت تلف کنیه. شما با ارشد دوره آموزشی و خدمت راحتی دارید و کار خاصیم نمی کنید. اگر تونستید برج 6-7 ارسال کنید تا بیفتید برج 12 سال 97 . یعنی دوران طلایی برید آموزشی. اگر ساکن تهران کرج باشید احتمالا 01 افسریه میفتید. ( البته نظر منه ) کلی تعطیلی بهتون میخوره و حداقل 25 روز از 60 روز پیچونده میشه. هر شهر دیگه ای هم باشید همینه این دوره. در ضمن چون شما فوق هستید آموزشی هر پادگان و هر شهری نمیفتید چون ارشد رو همه مراکز آموزش نمیگیره. بعد آموزش هم در انتهاش پیگیر باشید تا جای خوبی بندازن. البته اگر کسیو میشناسید.
    در کل به نظرم اگر بسیج دارید برید پذیرش سپاه بگیرید و خدمت رو در سپاه انجام بدید. حتما پیگیرش باشید و اگر آشنا سراغ دارید کمک بگیرید تا بتونه کاری کنه.

4- امکان تغییر جای خدمت وجود نداره. اگر ارتش باشید باید بقیه خدمت رو در ارتش بگذرونید مگر در شرایط خاص. در جاهای دیگه هم همین منوال هستش.

ممنون بابت پاسختون. من 3تا برادر دارم که فقط یکی شون خدمت رفته 2تای دیگه یکی شون خریده یکی شون معاف پزشکی شده و البته همه شون الان در شهری دیگه مشغول کار و زندگی هستند و من تنها با پدرم زندگی میکنم. پدرم شناسنامه ای 69 سال و واقعی 73 سالشه. پدرم سال 85 عمل قلب باز کرده و الان هم دوباره یک سری از عروق قلبش گرفته شدن. قند بسیار بالایی هم داره و دست ش هم میلرزه (که فکر میکنم یه نوع از پارکینسون باشه). به نظرتون از طریق بهزیستی میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون بابت پاسختون. من 3تا برادر دارم که فقط یکی شون خدمت رفته 2تای دیگه یکی شون خریده یکی شون معاف پزشکی شده و البته همه شون الان در شهری دیگه مشغول کار و زندگی هستند و من تنها با پدرم زندگی میکنم. پدرم شناسنامه ای 69 سال و واقعی 73 سالشه. پدرم سال 85 عمل قلب باز کرده و الان هم دوباره یک سری از عروق قلبش گرفته شدن. قند بسیار بالایی هم داره و دست ش هم میلرزه (که فکر میکنم یه نوع از پارکینسون باشه). به نظرتون از طریق بهزیستی میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟؟
    اول اینکه انشاال... پدر شما سالم و سلامت باشن .

و بعد اینکه به احتمال خیلی زیاد بتونید کفالت پدر رو بگیرید. لازمش اینه پیگیری کنید این موضوع رو. اگر اقدام کردید برای خدمت و رفتید پپلیس +10 که الان حتما پیگیر باشید. اگر هم نرفتید برید نظام وظیفه شهرتون و بپرسید و موضوعتون رو بگید. در نظام وظیفه مرکزی شهرتون مشاوره هست.

البته با این شرایطی که دارید اگر هم اعزام بشید در دوره آموزشی فرم های خاصی به شما میدن که محل خدمتتون در شهر سکونت شما باشه. باید پیگیر این هم باشید. برگه ای میدن به شما که شامل موارد خاصیه و ازدواج، تک فرزندی و فوت پدر و مادر و کفالت و ازین دست شاملشه.
    Last edited by iran4moderntalking; 01-05-2018 at 11:04.

6. این کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اول اینکه انشاال... پدر شما سالم و سلامت باشن .

و بعد اینکه به احتمال خیلی زیاد بتونید کفالت پدر رو بگیرید. لازمش اینه پیگیری کنید این موضوع رو. اگر اقدام کردید برای خدمت و رفتید پپلیس +10 که الان حتما پیگیر باشید. اگر هم نرفتید برید نظام وظیفه شهرتون و بپرسید و موضوعتون رو بگید. در نظام وظیفه مرکزی شهرتون مشاوره هست.

البته با این شرایطی که دارید اگر هم اعزام بشید در دوره آموزشی فرم های خاصی به شما میدن که محل خدمتتون در شهر سکونت شما باشه. باید پیگیر این هم باشید. برگه ای میدن به شما که شامل موارد خاصیه و ازدواج، تک فرزندی و فوت پدر و مادر و کفالت و ازین دست شاملشه.

8. این کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

10

www . s a r b a z l a n d . ir

این سایت اطلاعات خوبی برای سربازان داره

10. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

متولد ۱۳۷۳ هستم. خرداد سال گذشته (۹۶) فارغ‌التحصیل کارشناسی شدم. تا ۳۱ خرداد امسال مهلت یکساله فراغت از تحصیل برای معرفی دارم. در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کرده‌ام. برای غیبت نخوردن و معرفی، با تلفن مشاوره نظام وظیفه صحبت کردم (سه بار) و هربار به من گفتند که تا ۳۱ شهریور فرصت معرفی دارم. متاسفانه در هیچ بخشی از سایت نظام وظیفه صحبتی از این امکان نشده، مگر در یکی از جوابهای سوالهای متداول که مبهم است و صریحا مشخص نکرده که شامل حال فارغ‌التحصیلان کارشناسی هم میشود یانه. از مسئولان سه شعبه پلیس +۱۰ هم سوال کردم، همگی آخرین مهلت را همان ۳۱ خرداد اعلام کرده‌اند. دوستان اگر اطلاع دقیقی دارند، راهنمایی کنند. اگر هم منبعی یا خبری و یا سایتی سراغ دارند که در مورد این مهلت اضافه نوشته، اطلاع دهند. ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان من چهار ماهه خدمتم تمام شده الان برای بیمه باید چیکار کنم

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من چهار ماهه خدمتم تمام شده الان برای بیمه باید چیکار کنم

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
    تا اونجایی که میدونم با اتمام زمان خدمت ، دفترچه بیمه شما هم تمدید نمیشه دیگه.
    میتونید همین الان برید بیمه تامین اجتماعی و بیمه خویش فرما بریزید تا جزو سوابق بیمه شما به حساب بیاد که خیلی ارزشمنده و زودتر بازنشسته بشید. البته کمی گران هست اگر خودتون بیمه بریزید.
    یا اینکه برید سر کار و کارفرما شمارو بیمه کنه و حق بیمتون هم رو بریزه .

البته بدونید که زمان سربازی شما هم میاد روی زمان بازنشستگی و میتونید بخرید این 2 سال رو. یعنی 2 سال بیمه پرداخت کردید و با مثلا 28 سال دیگه بازنشسته بشید.

14. این کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •