دوست عزیز سلام فکر میکنم پدر شما هم اهواز کار کرده مثل من که 22 ماه رزمندگی دارید.شما تونستید از کسری استفاده کنین؟من تا حالا نرفتم دنبالش اصلا.
دوست عزیز سلام فکر میکنم پدر شما هم اهواز کار کرده مثل من که 22 ماه رزمندگی دارید.شما تونستید از کسری استفاده کنین؟من تا حالا نرفتم دنبالش اصلا.
سلام کسی از دوستان تجربه یا نظری راجه به اولا دوره ی آموزشی مرزن آباد نیروی انتظامی و بعد از اون دوره ی خدمت در ستاد فرماندهی ونک ناجا داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلام، بله 22 ماه برای کار کردن در اهواز و خوزستان. البته مثل تمام قانون های دیگه این مملکت این قانون هم بسیار مزخرف هست، چرا اکثر شهرهای خوزستان مثل دزفول تا روز آخر جنگ و قبول قطعنامه زیر حمله شدید موشک بودن. ولی دوستان این رو منطقه جنگی بودن نمیدونن، میگن حتما بایستی زیر آتش مستقیم توپ خونه بوده باشه که منطقه جنگی به حساب بیاد.
هنوز دنبال گرفتن حکم همین 22 ماه هستم. خیلی دردسر داره. باید یه آشنایی چیزی تهران پیدا کنی که خارج نوبت کارت رو پیش ببره.
نوشته شده توسط iran4moderntalking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسختون. من 3تا برادر دارم که فقط یکی شون خدمت رفته 2تای دیگه یکی شون خریده یکی شون معاف پزشکی شده و البته همه شون الان در شهری دیگه مشغول کار و زندگی هستند و من تنها با پدرم زندگی میکنم. پدرم شناسنامه ای 69 سال و واقعی 73 سالشه. پدرم سال 85 عمل قلب باز کرده و الان هم دوباره یک سری از عروق قلبش گرفته شدن. قند بسیار بالایی هم داره و دست ش هم میلرزه (که فکر میکنم یه نوع از پارکینسون باشه). به نظرتون از طریق بهزیستی میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟؟
اول اینکه انشاال... پدر شما سالم و سلامت باشن .
و بعد اینکه به احتمال خیلی زیاد بتونید کفالت پدر رو بگیرید. لازمش اینه پیگیری کنید این موضوع رو. اگر اقدام کردید برای خدمت و رفتید پپلیس +10 که الان حتما پیگیر باشید. اگر هم نرفتید برید نظام وظیفه شهرتون و بپرسید و موضوعتون رو بگید. در نظام وظیفه مرکزی شهرتون مشاوره هست.
البته با این شرایطی که دارید اگر هم اعزام بشید در دوره آموزشی فرم های خاصی به شما میدن که محل خدمتتون در شهر سکونت شما باشه. باید پیگیر این هم باشید. برگه ای میدن به شما که شامل موارد خاصیه و ازدواج، تک فرزندی و فوت پدر و مادر و کفالت و ازین دست شاملشه.
Last edited by iran4moderntalking; 01-05-2018 at 11:04.
اول اینکه انشاال... پدر شما سالم و سلامت باشن .
و بعد اینکه به احتمال خیلی زیاد بتونید کفالت پدر رو بگیرید. لازمش اینه پیگیری کنید این موضوع رو. اگر اقدام کردید برای خدمت و رفتید پپلیس +10 که الان حتما پیگیر باشید. اگر هم نرفتید برید نظام وظیفه شهرتون و بپرسید و موضوعتون رو بگید. در نظام وظیفه مرکزی شهرتون مشاوره هست.
البته با این شرایطی که دارید اگر هم اعزام بشید در دوره آموزشی فرم های خاصی به شما میدن که محل خدمتتون در شهر سکونت شما باشه. باید پیگیر این هم باشید. برگه ای میدن به شما که شامل موارد خاصیه و ازدواج، تک فرزندی و فوت پدر و مادر و کفالت و ازین دست شاملشه.
www . s a r b a z l a n d . irاین سایت اطلاعات خوبی برای سربازان داره
متولد ۱۳۷۳ هستم. خرداد سال گذشته (۹۶) فارغالتحصیل کارشناسی شدم. تا ۳۱ خرداد امسال مهلت یکساله فراغت از تحصیل برای معرفی دارم. در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کردهام. برای غیبت نخوردن و معرفی، با تلفن مشاوره نظام وظیفه صحبت کردم (سه بار) و هربار به من گفتند که تا ۳۱ شهریور فرصت معرفی دارم. متاسفانه در هیچ بخشی از سایت نظام وظیفه صحبتی از این امکان نشده، مگر در یکی از جوابهای سوالهای متداول که مبهم است و صریحا مشخص نکرده که شامل حال فارغالتحصیلان کارشناسی هم میشود یانه. از مسئولان سه شعبه پلیس +۱۰ هم سوال کردم، همگی آخرین مهلت را همان ۳۱ خرداد اعلام کردهاند. دوستان اگر اطلاع دقیقی دارند، راهنمایی کنند. اگر هم منبعی یا خبری و یا سایتی سراغ دارند که در مورد این مهلت اضافه نوشته، اطلاع دهند. ممنون.
دوستان من چهار ماهه خدمتم تمام شده الان برای بیمه باید چیکار کنم
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
تا اونجایی که میدونم با اتمام زمان خدمت ، دفترچه بیمه شما هم تمدید نمیشه دیگه.
میتونید همین الان برید بیمه تامین اجتماعی و بیمه خویش فرما بریزید تا جزو سوابق بیمه شما به حساب بیاد که خیلی ارزشمنده و زودتر بازنشسته بشید. البته کمی گران هست اگر خودتون بیمه بریزید.
یا اینکه برید سر کار و کارفرما شمارو بیمه کنه و حق بیمتون هم رو بریزه .
البته بدونید که زمان سربازی شما هم میاد روی زمان بازنشستگی و میتونید بخرید این 2 سال رو. یعنی 2 سال بیمه پرداخت کردید و با مثلا 28 سال دیگه بازنشسته بشید.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)