من سرعتم 1.15مگابایت ثابته شبی میتونم تقریبا 17گیگ باهاش دانلود کنم ولی متاسفانه دانلودی ندارم![]()
من سرعتم 1.15مگابایت ثابته شبی میتونم تقریبا 17گیگ باهاش دانلود کنم ولی متاسفانه دانلودی ندارم![]()
این dmt تاثیری هم روی اونچه تو پشتیانی میخونن داره یا فقط اینور نتایج رتوش میشه ؟
من هروقت صحبت میکنم باهاشون snr که میبینن پایین تراز اونیه که من اینور دازم .
من امتحان کردم اعداد همونایی بود که پشتیبانی میبینه
فرشاد نویزت چنده ؟![]()
صبحا سرعتم عالیه اما از بعدازظهر به بعد میپوکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نویزم برای آقا شایان
Last edited by abolfazlwest72; 01-11-2014 at 08:53.
لینک مستقیم داخلی تموم شد
دانلود از 8 گیگ برگشت به 3
ولی خوب بود چندتا تورنتی که سید پایینی داشتند به سرعت دانلود شدند
دوست من.
با وضعیتی که خط شما داره، همون مدولاسیون G.dmt برای شما مناسبتره. اصولاً ADSL2+ برای خطهایی مناسبه که کشش بالای 8مگابیت رو داشته باشن. خط شما با وضعیت الآنش این کشش رو نداره.
اگه رو این مود ریت داوناستریم خط شما 8 مگابیت رو پر کرده بود و SNR Margin داوناستریم بالایی هم داشتید اون وقت منطقی بود که درخواست بدید مدولاسیون رو بذارن روی ADSL2+ تا ریت بالاتری رو بتونید بگیرید.
مدولاسیون ADSL2+ نسبت به ADSL (یا همون G.dmt) نویز بیشتری ایجاد میکنه و میرایی خط هم بالاتر میره.
بچه ها برید تو سایت وزارت بابت کاهش حجم سرویس های نامحدود و پایین نیاوردن قیمت ها شکایت کنید
چرا حجم رو کم کردن اما قیمت ها ثابت موند؟
نویز من 6خوب میگیره پس
![]()
دوست عزیز.
الآن دقیقاً از چه اقدام غیرقانونی باید شکایت کنیم؟
یه هدیهای گذاشته بوده اونو کم کرده. وزارت ارتباطات هم شکایت کنی چی میخواد بگه؟ بر میگرده میگه این هدیه بیشتر از تعهدش بوده. الآن حذفش کرده.
سرویس نامحدود که حجم نداره. اینا برای جذب مشتری یه هدیه پرسرعت تا سقف 10 گیگ گذاشته بودن، حالا سقف این هدیه رو کردن 5 گیگ. بابت کم کردن هدیه که نمیتونی از کسی شکایت کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)