سلام
سرویس های آرت هنوز ترافیک ۵ شبنه و جمعه اش مجانی هست یا برداشته شده این طرح؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
سرویس های آرت هنوز ترافیک ۵ شبنه و جمعه اش مجانی هست یا برداشته شده این طرح؟
سال به سال، دریغ از پارسال.... تازه دیروز که با پشتیبانی صحبت میکردم میگفت سرویس اکو 2 مگابیت هم روی همین دو بسته شده و فرقی با سرویس های پایین تر نداره و تنها فرقش روی سرعت دانلود در ساعات رایگان و زمانی هست که دیگه شاتل نخواد به سرعت بالاتر از سرعت اسمی سرویس خدمات بده.
یعنی شما هنوزم که هنوزه به اینترنت پرسرعت امیدوارین؟؟
جالبه سرعت آپلود شما عالیه !
من دقیقا همین سرویس را با همین سرعت دانلود داشتم اما به خاطر سرعت آپلود پایین آن ( 15 کیلو بایت ) از شاتل بیرون اومدم...![]()
سلام دوستان من میخواستم بیام تهران و اینترنت بگیرم . تو تهران اولین بارم هست. تو خوزستان مخابرات و پارس انلاین تجربه کردم . به نظرتون به چه شرکتی مراجعه کنم منطقه 6 هستم
من حدودا سرعتی در حد 60 تا 70 میخوام نامحدود . اگر هم که 120 باشه ولی محدود مثلا 2 گیگ اما سرعت شبش افت نداشته باشه همچنین مانند پارس انلاین نباشه که بگه اگر 5 روز بعد از اتمام سرویستون اون رو تمدید نکنید تخلیتون میکینیم(حدودا یک ماه فرصت بدن ).
من الان مخابرات خوزستانم که سرعتی دو برابر اونچیزی رو که باید میده . مثلا سرعت 128 در حد 30 تا 40 هست . نامحدود 13 هزار تومان بدون افت سرعت
مثلا پارس که بودم شبا افت داشت سرعتشم غیر واقعی بود مثلا 256 میگرقتی یه موقع زیاد بود یه موقع بود و ....
دوستان این ترافیک هدیه که برای تولد میدادن رو برداشتن ؟
من از 88 سرویس دارم تولدم میشد 3 گیگ میدادن تماس میگرفتن نظر سنجی میکردن
امسال خبری نشد
دیروز تولدم بود
اتفاقا دیروز زنگ زدن به من اول تولد رو تبریک گفتن بعد هم خانمه از کیفیت سرویس ها و اینا پرسید منم دیگه روم نشد بگم افتضاحه گفتم خوبه!بعدشم گفت تا شب سه گیگ رو واستون میریزیم و یه ساعت بعد دادن.حالا یه روز صبر کن اگه بهت زنگ نزدن خودت زنگ بزن یاداوری کن.
عجب!
از ماست که بر ماست!
من که تقریبا 1 ماه هم از تولدم گذشته بود و نداده بودن یه روز اون هفته زنگ زدم گفتم چی شد پس؟
اول که اپراتور اصلا خودش رو به رو نمیاره که باید بدن
بعد میگه باهاتون تماس میگیریم
نیم ساعت بعد یه زنه زنگ زد در مورد کیفیت سرویسها سوال پرسید و اینا
منم قشنگ هیکلش رو به رنگ قهوه ای در آوردم
چند بار هم گفتم من که میدونم این حرفای من با شما هیچ نتیجه ای نداره و ما از روز اول ا حالا این جوابا رو عین نوار ضبط شده از شما شاتلی ها شنیدیم
خلاصه دیگه بعد از نیم ساعت زنه گفت بله حق با شماست و ما 3 گیگ به شما هدیه میدیم و اینا...
شاتل رو خط فیبر نوری اینترنت میده؟؟
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)