تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4040 از 4105 اولاول ... 3040354039403990403040364037403840394040404140424043404440504090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,391 به 40,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

آشنا که ندارم

بعد اگه مسئولیتی چیزی قبول کنم چطور
    مثلا رانندگی یا کارای پشت کامپیوتری و....

در مورد نیرو انتظامی هم، نمیتونم تغییرش بدم؟ بازم ارتش یا سپاه بهتره
    Last edited by m.aslani7474; 27-04-2018 at 16:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الحمدلله هیچ جای دنیا آشنا ندارم

بعد اگه مسئولیتی چیزی قبول کنم چطور
    مثلا رانندگی یا کارای پشت کامپیوتری و....

در مورد نیرو انتظامی هم، نمیتونم تغییرش بدم؟ بازم ارتش یا سپاه بهتره
    دوست عزیز فکر نکنید اگر مثلا از آشنایی کمک نگیرید خیلی مردید و ازین حرف ها. نه جانم اگر دارید استفاده کنید و حق کسیم نمیخوایید بخورید که . 2 سال دیگه متوجه این حرف من میشید.
    در کل ارتش و سپاه خیلی بهتره تا انتظامی. البته خیلی امکان افتادن در این ها هم هست فکر نکنید ارتش و سپاه همش مهندس میگیره که اصلا اینجوری نیست. من حدسی گفتنم نیروی اننتظامی .

تغییر یگان هم امکان پذیر نیست مگر اینکه شرایط خاص داشته باشید مثل تک فرزندی و خدایی نکرده فوت پدر و مواردی مثل ازدواج و ...

دوره آموزشی که همه یکسانن و راننده معمولا از شما آموزشی ها انتخاب نمی کنن. بعد که افتادید در یگان خدمتی بسته به زرنگیتون یه جایی رو بچسبید. دیگه محلش به زرنگی و قسمت شما بستگی داره. سعی کنید با فرمانده ارتباط بگیرید. اما کارهای آسون معمولا برای درجه دارهاست اما شما هم میتونید بی نصیب نمونید و تواناییشتون رو نشون بدید.
    در طول دوره میپرسن کی مثلا تایپ بلده ، یا عکاسی و یا ... و ازین چیز ها که اون موقع میتونید اعلام کنید تا اگر قسمت یار باشه برید در این جاها.

البته این موارد در آموزشی هم هست که باید در بدو ورود زرنگ باشید تااگر قسمتی شد مثلا بشید منشی یگان، مسول آشپز خونه و ازین چیزها . در ضمن یادتون باشه سولیت قبول کردن همش مزیت نیست و اتفاقا باری رو دوشتونه که گاها به ضرر شما هم ممکنه بشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همگی

کسی اطلاعی از پادگان شهید غلامرضا مخبری - تیپ 216 زنجان خبر داره ؟
    چه جوریه کالا ؟ مرخصی ها؟ داستان هاش چیه؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

الحمدلله تو هیچ جای دنیا آشنا ندارم

یه سوال دیگه اگه مسئولیت قبول کنم چطوریه؟
    مثلا کارای کامپیوتری یا رانندگی

بعدم اینکه اگه بیافتم نیرو انتظامی میتونم تغییرش بدم بیفتم تو ارتش یا سپاه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

آشنایی ندارم

بعد اینکه اگه راننده بشم چطوره؟

سوال دیگه هم اینکه اگه ناجا بیفتم نمیتونم به ارتش یا سپاه تغییرش بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام

اصلا اینجوری که فکر می کنید نیست. درسته سربازی با درجه تحصیلی بالاتر خیلی به مراتب راحت تره اما این همه آدم با سیکل و دیپلم به سربازی میرن. نمیکشنتون که.
    به هر حال سخت گیری هایی دارن که همش تو خالیه و بی گاری هست. شما باید تحمل کنید و بدونید هیچ کاری نمیکنن شمارو. باید تحمل کنید و بگذرونید دوره هاتون رو.
    شاید بترسونن و مسایلی ازین دست.

پیشنهادم اینه که اگر بسیج فعال دارید برید پذیرش سپاه بگیرید که راحت تر بگذرونید دوره رو . احتمال داره با ابن مدرک نیروی انتظامی بیفتید. باید زرنگ باشید و بتونید تا میتونید بدون جنگ و جدل و بحثی خدمت رو تحمل و تمام کنید.
    تهران هم پره از پادگان . اگر یه آشنای کوچیک پیدا کنید خیلی راحت میتونید در همین تهران آموزشی و خدمت رو بگذرونید که به مراتب راحت تره براتون. بگردید دنبال یه آشنا سخت نیست.

در ضمن دوره کد یعنی اون ارگان به شما نیاز نداره و مبرتتون یه دوره 2-3 ماه براتون میزاره که آموزش مثلا سلاح خاصی ببینیید و بعد میارتتون در یگان مورد نظر تا استفاده بکنه از مهارتتون. اتفاق بدی نیست دوره کد اما خب نبینید ممکنه یکم بهتر باشه و بعد آموزشی دیگه مستقیم بیاید داخل یگان و ازینور به اونور نرید.

دنبال آشنا بگردید
    آشنایی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آشنایی ندارم

آشنا بگردید پیدا می کنید در دوست و فامیل
    این دوره گذشته که بگی من آشن ا استفاده نمی کنم و مثل مرد میرم خدمت و ازین حرف ها. 2 سال دیگه به حرف من میرسید.حق کسیو که نمیخوایید بخورید. اگر میتونید بد نیست به فکرش باشید.

دوره آموزشی برای همه سربازها یکسانه و چیزهایی مثل راننده و آشپز و ازین دست رو معمولا به آموزشی ها که دو ماه دیگه دارن میرن از اون پادگان نمیدن و به سربازها میسپرن.
    همیشه راننده شدن هم خوب نیست. اما اگر دیدید وقتی بعد آموزشی در یگان افتادید و جوری بود که میشد راننده شد برای دور زدن رژه و رزم و ارین چیزها میتونید راننده بشید تا از تو مخی های داخل صف و نظامش رهایی پیدا کنید.
    یک نکته هم به شما بگم اینکه در سربازی قبول کردن مسولیت داستان های خودش رو هم داره . یعنی ممکنه خیلی مواقع به سود شما باشه اما در مواردی هم همش بشه دردسر و از اینکه مثلا راننده بودید پشیمون بشید.
    در کل بسته به قسمت و زرنگی خودتون داره که بتونید ازین پست ها بگیرید. چیزهایی مثل آشپزخونه و راننده و منشی رو باید پیگیر باشید تا بتونید بهش برسید. بخشیش هم بخت و اقباله دیگه.

در ضمن این هم یادتون باشه پست های راحت و ازین دست هم به درجه های بالاتر میدن تا پایین تر. دیگه بسته به توانایی های شما داره و ...

در کل در آموزشی و خدمت کسیو نمیخورن و اصلا فکر نکیند خبری هست. 4 تا بیگاری و تهدید و ازین مسایل هست تا شما به شرایط مثلا سخت هم عادت کنید.
    نترسید و اگر در شهر دیگه ای افتادید فکر کنید اومدید اردو و دوره ایه که باید بگذره. با شرایط خودتونو یکی کنید.
    دنبال کل کل و دعوا نباشید و فقط بگذرونید.

در ضمن تهران هم کلی پادگان داره که امکان افتادنش درش خیلی دور از انتظار نیست.

درباره تغییر محل سربازی هم امکان نداره اصلا. وقتی ارتش باشید باید در ارتش خدمت رو تمام کنید . البته مگر اینکه شرایط خاص داشته باشید. مثل اینکه شما ازدواج کرده باشید و در نیروی دریایی افتاده باشید. حالا باید در محل زندگی خودتون خدمت رو بگذرونید. این قانونه. اما اگر محل سکونت شما نیروی دریایی نداشت میتونید مثلا به انتظامی و سپااه تغییر بدید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

آشنا بگردید پیدا می کنید در دوست و فامیل
    این دوره گذشته که بگی من آشن ا استفاده نمی کنم و مثل مرد میرم خدمت و ازین حرف ها. 2 سال دیگه به حرف من میرسید.حق کسیو که نمیخوایید بخورید. اگر میتونید بد نیست به فکرش باشید.

دوره آموزشی برای همه سربازها یکسانه و چیزهایی مثل راننده و آشپز و ازین دست رو معمولا به آموزشی ها که دو ماه دیگه دارن میرن از اون پادگان نمیدن و به سربازها میسپرن.
    همیشه راننده شدن هم خوب نیست. اما اگر دیدید وقتی بعد آموزشی در یگان افتادید و جوری بود که میشد راننده شد برای دور زدن رژه و رزم و ارین چیزها میتونید راننده بشید تا از تو مخی های داخل صف و نظامش رهایی پیدا کنید.
    یک نکته هم به شما بگم اینکه در سربازی قبول کردن مسولیت داستان های خودش رو هم داره . یعنی ممکنه خیلی مواقع به سود شما باشه اما در مواردی هم همش بشه دردسر و از اینکه مثلا راننده بودید پشیمون بشید.
    در کل بسته به قسمت و زرنگی خودتون داره که بتونید ازین پست ها بگیرید. چیزهایی مثل آشپزخونه و راننده و منشی رو باید پیگیر باشید تا بتونید بهش برسید. بخشیش هم بخت و اقباله دیگه.

در ضمن این هم یادتون باشه پست های راحت و ازین دست هم به درجه های بالاتر میدن تا پایین تر. دیگه بسته به توانایی های شما داره و ...

در کل در آموزشی و خدمت کسیو نمیخورن و اصلا فکر نکیند خبری هست. 4 تا بیگاری و تهدید و ازین مسایل هست تا شما به شرایط مثلا سخت هم عادت کنید.
    نترسید و اگر در شهر دیگه ای افتادید فکر کنید اومدید اردو و دوره ایه که باید بگذره. با شرایط خودتونو یکی کنید.
    دنبال کل کل و دعوا نباشید و فقط بگذرونید.

در ضمن تهران هم کلی پادگان داره که امکان افتادنش درش خیلی دور از انتظار نیست.

درباره تغییر محل سربازی هم امکان نداره اصلا. وقتی ارتش باشید باید در ارتش خدمت رو تمام کنید . البته مگر اینکه شرایط خاص داشته باشید. مثل اینکه شما ازدواج کرده باشید و در نیروی دریایی افتاده باشید. حالا باید در محل زندگی خودتون خدمت رو بگذرونید. این قانونه. اما اگر محل سکونت شما نیروی دریایی نداشت میتونید مثلا به انتظامی و سپااه تغییر بدید .
    ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد مکانیک هستم دارم اقدام میکنم برای رفتن به سربازی، حالا چند تا سوال دارم:
    1- اینکه اگر امکان گرفتن معاف از رزم رو داشته باشم بهتره پیگیرش بشم یا نه؟ چون بعضیا میگن که گرفتن معاف از رزم خوب نیست و این حرفا.
    2- آیا اگر معاف از رزم بگیرم بعدا میتونم برای کسر خدمت ایثارگری اقدام کنم؟؟ چون محل کار پدرم مناطق جنگی بوده و 22 ماه تونستم رزمندگی بگیرم که البته با توجه به قانون سهمیه 20هزار نفری فعلا معلوم نیست بتونم ازش استفاده کنم.
    3- آموزشی سپاه راحت تر هست یا ارتش؟؟ آیا فرقی دارن با هم توی آموزشی؟؟
    4- اگر آموزشی توی ارتش بیوفتم آیا امکانش هست که باقی خدمتم بیوفتم سپاه یا بلعکس؟؟

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد مکانیک هستم دارم اقدام میکنم برای رفتن به سربازی، حالا چند تا سوال دارم:
    1- اینکه اگر امکان گرفتن معاف از رزم رو داشته باشم بهتره پیگیرش بشم یا نه؟ چون بعضیا میگن که گرفتن معاف از رزم خوب نیست و این حرفا.
    2- آیا اگر معاف از رزم بگیرم بعدا میتونم برای کسر خدمت ایثارگری اقدام کنم؟؟ چون محل کار پدرم مناطق جنگی بوده و 22 ماه تونستم رزمندگی بگیرم که البته با توجه به قانون سهمیه 20هزار نفری فعلا معلوم نیست بتونم ازش استفاده کنم.
    3- آموزشی سپاه راحت تر هست یا ارتش؟؟ آیا فرقی دارن با هم توی آموزشی؟؟
    4- اگر آموزشی توی ارتش بیوفتم آیا امکانش هست که باقی خدمتم بیوفتم سپاه یا بلعکس؟؟

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
    سلام

1- معاف از رزم فقط یک صفته و در آموزشی که هیچ فرقی نداره. شاید اگر جای خوبی بیفتی یه بهونه برات باشه که بگی من مثلا معاف از رزمم و این کار رو نتونستم بکنم. اما در کل مزیت خاصی نداره. اما اگر موردت واقعا مهمه بگیر تا روزی که واقعا شرایطت حاد شد و نیاز شد بتونه حداقل یه بهاونه باشه. اما در دوره ما داشتنش هیچ سودی نداشت. الانم نداره . اگر واقعا مریض احوالی حتما بگیر.

2 - تا اونجایی که من میدونم معاف از رزم که ارتباطی به ایثارگری نداره . این قانون ایثارگری که به ازای هر ماه خدمت پدر یک ماه کسری میدن رو تایید کردن اما الان در اجرا دارن بازی در میارن. در کل 22 ماه داری که عالیه و ممکنه خیلی کم خدمت کنی اگر تایید بشه.

3- فرقی نداره. جفتش وقت تلف کنیه. شما با ارشد دوره آموزشی و خدمت راحتی دارید و کار خاصیم نمی کنید. اگر تونستید برج 6-7 ارسال کنید تا بیفتید برج 12 سال 97 . یعنی دوران طلایی برید آموزشی. اگر ساکن تهران کرج باشید احتمالا 01 افسریه میفتید. ( البته نظر منه ) کلی تعطیلی بهتون میخوره و حداقل 25 روز از 60 روز پیچونده میشه. هر شهر دیگه ای هم باشید همینه این دوره. در ضمن چون شما فوق هستید آموزشی هر پادگان و هر شهری نمیفتید چون ارشد رو همه مراکز آموزش نمیگیره. بعد آموزش هم در انتهاش پیگیر باشید تا جای خوبی بندازن. البته اگر کسیو میشناسید.
    در کل به نظرم اگر بسیج دارید برید پذیرش سپاه بگیرید و خدمت رو در سپاه انجام بدید. حتما پیگیرش باشید و اگر آشنا سراغ دارید کمک بگیرید تا بتونه کاری کنه.

4- امکان تغییر جای خدمت وجود نداره. اگر ارتش باشید باید بقیه خدمت رو در ارتش بگذرونید مگر در شرایط خاص. در جاهای دیگه هم همین منوال هستش.
    Last edited by iran4moderntalking; 29-04-2018 at 07:33.

11. 2 کاربر از iran4moderntalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •