کیفیت صدای گوشی k800 بسیار عالی و در حد اعلا هست
باند ماشین نیست که !!! گوشی در همین حد صداش خوبه
نه بیشتر نه کمتر
کیفیت صدای گوشی k800 بسیار عالی و در حد اعلا هست
باند ماشین نیست که !!! گوشی در همین حد صداش خوبه
نه بیشتر نه کمتر
چرا اينطوري رفتار ميكننين با آدم.
آخه يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومد كه ميدونستم مجبورم mian را فلش كنم ولي چون خيلي پچ رو گوشيم نصب كردم خيلي برام سخت بود كه از دستشون بدم.واسه همين پرسيدم گفتم شايد فرجي بشه.
الانم دارم يكي يكي پچ هام را نصب ميكنم![]()
راستش كارم به N73 نكشيد چون جلوي E250 ضايع شد گوشيم نه خداييش صداي K800 از همه گوشيهايي كه به عمرم ديدم پايينه البته شايدم مال من اينجوري باشه حتي وقتي به موزيك پلير مي رم و اكولايزر رو روي دستي قرار ميدم و همشو ميذارم آخر و حالت رو رو استريو قرار ميدم بازم جلوي E250 كم مياره
ميدوني چيه من قبل اين كه K800 بخرم گوشيم از اين چيني هاي 5 بانده بود واسه همين اصلا عقده صدا ندارم منم معتقدم كه صداي گوشي هرچي كم باشه متين تره
معمولا گوشي نديده ها سنگ صداي بالاي گوشي رو به سينه ميزنن منم فقط خواستم بدونم همه 800 ها اينجورين يا مال من اينجوري از آب در اومده البته راضيم ازش چون قبل خريد كا800 از بين تمام مدلهاي گوشي سوني اريكسون (كتاب راهنماي كامل گوشي دارم) انتخاب كردم و بهترين گزينه بود حتي گزينه اي بهتر از 850
چيــــزي نگفتيم حسام عزيز ناراحــــت ميشي
افريــــــن به انتخابـــــت كه 850 رو ول كردي رفتي گوشي مورد علاقه خودت رو گرفتيــــــ
بهترين كارت اين بوده كه دفترچه راهنما ها رو خوندي بعد انتخاب كردي
موفق باشيد!![]()
میشه بگین این کتاب راهنمای خرید گوشی دقیقا چه عنوانی داره و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟
H.Vike جان ممنونم والا به نظر من K850 فقط دوربينش از K800 بالاتره :850 جوي استيك نداره و براي من داشتن جوي استيك خيلي مهمه
اسم اين كتاب اينه :
راهنماي خريد موبايل جي اس ام
توش مدلها و قيمت گوشيهاي زير + امكانات هر گوشي رو به طور كامل نوشته هر صفحه اين كتابچه اختصاص به يك مدل گوشي داره + تصوير اندازه واقعي گوشي چيز توپيه من از نمايشگاه تهران تهيه كردم داداشم رفه بود تهران كنكور ارشد بده اونموقع بود كه خريد از اونجا
به نظر من که صداش کم نیست و مناسبه ، شما برای این که از صدای کا800 پایینتر را هم ببینی بهتر یه سر به گوشیهای سامسونگ بزنی! حتما مدلهایی هستند که صداشون بسیار ضعیفتر باشند!
چندتا پچ داری؟
خب همرو با هم مخلوط کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)