تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 522 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کیفیت صدای گوشی k800 بسیار عالی و در حد اعلا هست
    باند ماشین نیست که !!! گوشی در همین حد صداش خوبه
    نه بیشتر نه کمتر

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسام جون از اون سوالا بود هااااااااا
    چرا اينطوري رفتار ميكننين با آدم.
    آخه يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومد كه ميدونستم مجبورم mian را فلش كنم ولي چون خيلي پچ رو گوشيم نصب كردم خيلي برام سخت بود كه از دستشون بدم.واسه همين پرسيدم گفتم شايد فرجي بشه.
    الانم دارم يكي يكي پچ هام را نصب ميكنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله این ود گوشی در یک حد صدا دارند! ولی شما در کل به محصولات سونی اریکسون دقت کنید میبینید که سری کا که اول امس کمرا نیز هست نقطه ی قوت کارشون رو دیوربین هست و نه چیز دیگری و برعکس در سری دبلیوست که به صدا اهمیت بیشتری داده میشه !

ولیبه نظر من صدای کا800 کم نیست ، یعنی برای یه گوشی با این همه امکانات کافیه! شما موقعی میگی صداش کمه که بری با گوشیهای دیگه مثل ان73 یا دبلیو850 و ... مقایسه کنی!
    راستش كارم به N73 نكشيد چون جلوي E250 ضايع شد گوشيم نه خداييش صداي K800 از همه گوشيهايي كه به عمرم ديدم پايينه البته شايدم مال من اينجوري باشه حتي وقتي به موزيك پلير مي رم و اكولايزر رو روي دستي قرار ميدم و همشو ميذارم آخر و حالت رو رو استريو قرار ميدم بازم جلوي E250 كم مياره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کیفیت صدای گوشی k800 بسیار عالی و در حد اعلا هست
    باند ماشین نیست که !!! گوشی در همین حد صداش خوبه
    نه بیشتر نه کمتر
    ميدوني چيه من قبل اين كه K800 بخرم گوشيم از اين چيني هاي 5 بانده بود واسه همين اصلا عقده صدا ندارم منم معتقدم كه صداي گوشي هرچي كم باشه متين تره
    معمولا گوشي نديده ها سنگ صداي بالاي گوشي رو به سينه ميزنن منم فقط خواستم بدونم همه 800 ها اينجورين يا مال من اينجوري از آب در اومده البته راضيم ازش چون قبل خريد كا800 از بين تمام مدلهاي گوشي سوني اريكسون (كتاب راهنماي كامل گوشي دارم) انتخاب كردم و بهترين گزينه بود حتي گزينه اي بهتر از 850

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخه يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومد كه ميدونستم مجبورم mian را فلش كنم ولي چون خيلي پچ رو گوشيم نصب كردم خيلي برام سخت بود كه از دستشون بدم.واسه همين پرسيدم گفتم شايد فرجي بشه.
    چيــــزي نگفتيم حسام عزيز ناراحــــت ميشي
    ميدوني چيه من قبل اين كه K800 بخرم گوشيم از اين چيني هاي 5 بانده بود واسه همين اصلا عقده صدا ندارم منم معتقدم كه صداي گوشي هرچي كم باشه متين تره
    معمولا گوشي نديده ها سنگ صداي بالاي گوشي رو به سينه ميزنن منم فقط خواستم بدونم همه 800 ها اينجورين يا مال من اينجوري از آب در اومده البته راضيم ازش چون قبل خريد كا800 از بين تمام مدلهاي گوشي سوني اريكسون (كتاب راهنماي كامل گوشي دارم) انتخاب كردم و بهترين گزينه بود حتي گزينه اي بهتر از 850
    افريــــــن به انتخابـــــت كه 850 رو ول كردي رفتي گوشي مورد علاقه خودت رو گرفتيــــــ
    بهترين كارت اين بوده كه دفترچه راهنما ها رو خوندي بعد انتخاب كردي
    موفق باشيد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چيــــزي نگفتيم حسام عزيز ناراحــــت ميشي

افريــــــن به انتخابـــــت كه 850 رو ول كردي رفتي گوشي مورد علاقه خودت رو گرفتيــــــ
    بهترين كارت اين بوده كه دفترچه راهنما ها رو خوندي بعد انتخاب كردي
    موفق باشيد!
    میشه بگین این کتاب راهنمای خرید گوشی دقیقا چه عنوانی داره و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

H.Vike جان ممنونم والا به نظر من K850 فقط دوربينش از K800 بالاتره :850 جوي استيك نداره و براي من داشتن جوي استيك خيلي مهمه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه بگین این کتاب راهنمای خرید گوشی دقیقا چه عنوانی داره و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟
    اسم اين كتاب اينه :
    راهنماي خريد موبايل جي اس ام
    توش مدلها و قيمت گوشيهاي زير + امكانات هر گوشي رو به طور كامل نوشته هر صفحه اين كتابچه اختصاص به يك مدل گوشي داره + تصوير اندازه واقعي گوشي چيز توپيه من از نمايشگاه تهران تهيه كردم داداشم رفه بود تهران كنكور ارشد بده اونموقع بود كه خريد از اونجا

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

راستش كارم به N73 نكشيد چون جلوي E250 ضايع شد گوشيم نه خداييش صداي K800 از همه گوشيهايي كه به عمرم ديدم پايينه البته شايدم مال من اينجوري باشه حتي وقتي به موزيك پلير مي رم و اكولايزر رو روي دستي قرار ميدم و همشو ميذارم آخر و حالت رو رو استريو قرار ميدم بازم جلوي E250 كم مياره
    به نظر من که صداش کم نیست و مناسبه ، شما برای این که از صدای کا800 پایینتر را هم ببینی بهتر یه سر به گوشیهای سامسونگ بزنی! حتما مدلهایی هستند که صداشون بسیار ضعیفتر باشند!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

چندتا پچ داری؟
    خب همرو با هم مخلوط کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •