تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 596 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 5957

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

اقا یکی توروخدا جواب بده

سر کوچه ما odc هست اما خیابونمون ی فت هم نه دورمونه ن نزدیکمونه فیبر برای محلمون کشیدن دکل ها و ... ولی خونگی ندیدم
    مرکز مخابرات میگه اصلا نداریم !
    ریسس مرکز هم پای بساط همیشه نیستشو یه بی همه چیز که اصلا حاظر نیست ریخت عنشو ببینیم

تو خیابونمون هم چن نفری نیاز دارن ولی مخابرات اصلا همکاری نمیکنه بزور تونستن بیان یه سیم مسی رو عوض کنن

شکایت کسی تونسته بکنه 195 و بیان بدن؟ ما با خونه بقلیمون همسایمون هست نیاز داریم ما خونمون ویلایی تک واحده

عزیز شهریاری

اگه حرف منو قبول داری ..

اول برو اون کابینت نوری را از نزدیک بررسی کن .

اگرنسبتا کوچیکه ، محفظه بسته هست ، برق نمیخوره <<< ! و صدای فن هم نمیده فن نداره (که مال شما احتمالا این جوری نیست ) فیبر پسیو هست . Passive برای دادن ftth به خونه ها مثل خونه ی شما
    ولی مال شما که عکس شو قبلا گذاشتی اکتیو هست Active برق میخوره ، بزرگ هست و محفظه تهویه داره (فن داره که خنک کنه)

فیبر اکتبو فعلا Ftth به خونه ها نمیدن ! فقط باسه کابینت VDSL کنارش هست .

رئیس مخابرات که نه مسئول فیبر باسه بعد از ثبت نام تو سایت مخابرات هست tci.ir
    و دفتر پیشخوان دولتی

اگر ثبت نام کردی و خبری نشد شکایت کن 195 ببین چی میگن . (اینترنتی)

علتش را هم قبلا تو همین تاپیک گفتم.
    ftth خیلی ها استقبال نکردن ، باسه همین به جاش vdsl میدن .

برو از کابینت و کابینت کنارش چند تا عکس بگیر بزار اینجا توضیح بدم باست
    موفق باشید

2. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

*** آپدیت ، باسه دور زدن طرح صیانت بدون قند شکن و فقط با استفاده از تغییر DNS . کاملا قانونی ***

از تو روتر DNS مخابرات را که 5.200.200.200 هست غیر فعال کنید ..
    مثلا روتر من میکروتیک هست و خیلی راحت میشه این کار را کرد .

از dns های opendns استفاده کنید ، و سپس dns های کلود فر و گوگل ...
    تو ویندوز وارد کنید
    لازم نیست اینترنت ftth داشته باشید ... همه زیر مجموعه های مخابرات Adsl و ftth و همراه اول ، شبانه و غیره
    ایرانسل نمیشه
    من سعی کردم نشد

و

نمیخوام تبلیغ مخابرات و همراه اول را بکنم
    منظورم بی سوادی شون هست

ویدئو ها را با سرعت نور باز میکنه
    بدون تبلیغ - آپی پی ایران

یوتیوب و بسیار سایت های دیگر ..

با ایرانسل من با ipv6 ور رفتم
    فقط صفحه یوتیوب را بالا میاورد نه ویدئو ها را

اگر عزیز ایرانسلی از ipv6 سر درمیاره
    توضیح بده ما هم فیض ببریم
    ماشاالله

4. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مخلصیم. دم شما هم گرم که راهنما بودی این مدت.
    فکر نمیکنم یوزر و پسورد اون مقداری که میگی طول بکشه، با رییسش تو مرکز در ارتباطه مستقیمم، شکر خدا هر بار پیام میدم به ثانیه نمیکشه پاسخگو و پیگیر هستن.
    از ابتدا هم گفته بودن 2 هفته از هنگامه واریز وجه تمامیه مودمها، برای نصب FAT زمان میبره تا تجهیزات مورد نیاز در دسترس قرار بگیره، که دقیقا همینطور بود. نه یک روز دیر نه یک روز زود.
    اوکی، حتما موقع نصب از نبود نویز مطمــعنمیشم. مقدار TX RX باید چند باشه که بهترین عملکرد رو بده؟
    ببین برای من حدود یک هفته کمتر ارسال شد .. اما بعضی مواقع مرکز برای انجام یکسری مراحل طول میده و به یکماه میکشه..
    TX باید بین ۱ تا ۲ باشه و RX باید ۱۸ اینطوریا باشه... اگر نزدیک ۲۲ به بعد بود باید بگی مشکل رو حل کنه.. مثل این دوستمون که حالا اومدن گفتن کلا منطقه اینطوریه و اینا برای پیچوندن هست چونکه یا باید فیوژن اصلی رو درست کنن یا اسپلیتر ها رو تا مشکلی نباشه..

6. 3 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا یکی توروخدا جواب بده

سر کوچه ما odc هست اما خیابونمون ی فت هم نه دورمونه ن نزدیکمونه فیبر برای محلمون کشیدن دکل ها و ... ولی خونگی ندیدم
    مرکز مخابرات میگه اصلا نداریم !
    ریسس مرکز هم پای بساط همیشه نیستشو یه بی همه چیز که اصلا حاظر نیست ریخت عنشو ببینیم

تو خیابونمون هم چن نفری نیاز دارن ولی مخابرات اصلا همکاری نمیکنه بزور تونستن بیان یه سیم مسی رو عوض کنن

شکایت کسی تونسته بکنه 195 و بیان بدن؟ ما با خونه بقلیمون همسایمون هست نیاز داریم ما خونمون ویلایی تک واحده

دوست من .. اینکه ODC وجود داشته باشه حتما دلیلی بر اینکه به شما سرویس داده بشه نیست..
    ODC که ممکنه باشه شاید ازش پیوستگی گرفته نشده باشه و مرکز مخابراتی بابت ۱ ۲ تا سرویس نمیاد اینکار رو انجام بده .. برای این موضوع حداقل باید ۱۰ تا سرویس درخواست داده بشه تا انجام بشه...
    اینکه شما سر میزنید و رییس مرکز نیست خیلی راحت از بقیه بپرسید کجاست و اگر در پست خود نبودن شما بابت هر باری که تشریف بدید یادداشت کنید چه ساعتی و چه روزی بوده
    سامانه ۱۹۵ در رابطه با موضوع فیبر کشی کار خاصی نمیتوانه کنه چونکه مخابرات برای این موضوع دسترسی کاملی نذاشته و اپراتور مسئول مخابراتی میاد میگه شرمنده سرویس داده نیمشه...
    اما شما باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید.. و حتی اعلام کنید در چندین بار مراجعه رییس مرکز نبودن و با موضوع ثبتنام نکردن و یا ارایه نکردن سرویس FTTH از طریق مخابرات موضوع رو باز کنید...
    دفتر پیشخوان و سایت مخابرات با اینکه به روز شده حتی سایت در زمانیکه سرویس به شما نتونه ارایه کنه کاری انجام نمیده.. اما با پا پیچ شدن از طریق مخابرات و بازرسی میتونی مشکل رو جل کنی با مقداری زمان بیشتر...
    اما حتما از مخابرات فرم خرید سرویس FTTH رو برای ۱۰ مشترک بگیرید و بهشون بدید تا پر کنن و همراه کارت ملی به شما ارایه بدن..
    سعی کنید اشخاصی که درخواست دارن صاحب خانه باشن وگرنه مخابرات باز هم ناز میکنه...

8. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله قبلا با هم صحبت کرده بودیم ، دوست عزیز موضوع اینکه باید سبز یا آبی باشند نیست این هست که هر رنگی بود شما هم سوکت همون رنگ وصل کنید
    چون اصلا دست من و شما هم نیست مخابرات هر منطقه نسبت به تجهیزات خودش داخل کابینت ODC و FAT از سوکت سبز یا آبی استفاده میکنه بنده هم
    روزی که پیمانکار برای نصب هماهنگ کرد در تمام مراحل کار کنارش بودم (همین هم باعث شد کار یک روزه جمع بشه) و تمام تجهیزات منطقه ما هم سبز کار
    شده بود ، الان هم فقط موردی که برای شما هست اینکه پریز oto رو باز کنید اگر پیگتیل آبی بود پچ کورد سبز به آبی اگر هم سبز بود که کلا پچ کورد سبز به
    مودم متصل کنید. در مورد سرعت هم این که شما پچ کورد هم رنگ متصل کنید قطعا توی سرعت و مخصوصا اعداد RX و TX تاثیر داره اما نه اینکه مثلا از 200
    بشه 400 این مورد بیشتر بستگی به هر شهر و هر منطقه داره و سرعت ها با هم متفاوت هستند.

یک مورد هم راجع به سرعت خدمت شما و همه دوستان دیگر عرض کنم که مهم این هست که سرعت شما زیر 100مگابیت نباشه اینکه 200 یا 300 باشه
    فقط برای سرورهای داخلی هست و عملا در 99درصد مواقع هم فرقی نمیکنه چون همه دانلود سنترها روی 100مگابیت قفل هستند و بیشتر از سرعت
    100مگابیت که میشه حدود 13مگابایت به شما سرویس نمیدهند مگر مواردی مثل torrent باشه که شما بتونید از Seed های مختلف سرعت بیشتر از 100
    بگیرید که اون هم سرور خارجی حساب میشه و میانگین سرعت همه ما هم بر روی سرورهای خارجی حدود 150 هست....
    پس کلا خیلی خودتون رو درگیر این سرعتی که speedtest میده نکنید بیشتر برای مقایسه خودمون تو مناطق مختلف ایران هست.

دوست من اصلا اینطور نیستش که شما میگید.. من همین حال حاضر از سافت ۹۸ با ۲۰۰مگابیت دانلود داشتم.. نواسان وجود داره اما نه در حد اینکه بره به ۱۳۰ بلکه بین ۱۶۰ تا ۲۰۰ بود
    در ضمن خیلی از دیتا سنتر های دیگه هم دسترسی بازی دارن و یا شرکتهای خارجی هم این محدودیت رو نذاشتن...

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

ببین برای من حدود یک هفته کمتر ارسال شد .. اما بعضی مواقع مرکز برای انجام یکسری مراحل طول میده و به یکماه میکشه..
    TX باید بین ۱ تا ۲ باشه و RX باید ۱۸ اینطوریا باشه... اگر نزدیک ۲۲ به بعد بود باید بگی مشکل رو حل کنه.. مثل این دوستمون که حالا اومدن گفتن کلا منطقه اینطوریه و اینا برای پیچوندن هست چونکه یا باید فیوژن اصلی رو درست کنن یا اسپلیتر ها رو تا مشکلی نباشه..
    خودشون گفتن بعد از واریز هزینه های کابل کشی و انجام شدنه کامله کابل کشیها تو همین هفته سرویساتون فعال میشه و قابل استفادست به امید خدا.
    برآورد هزینه کامله کابل کشی هم تقریبا شد 750 تومن برای دو تا سرویسم که فردا انجام میشه.
    واسه کابل شبکه از CAT6 استفاده کنم یا CAT7 ؟ اهمیت داره اصلا؟ تاثیری داره روی پینگ و سرعت؟ به مودمه شماره یک 2 تا کابل شبکه میخوام بزنم، یکی برای PC Game و یکی هم PS5
    مودمه دوم هم به PC 2 و IPTV و PS4 کانکت میشه. واسه همین به 5 6 تا کابل شبکه خوب نیاز دارم. هر چقدر ارزونتر ولی با کیفیت بهتر.

11. این کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

عزیز شهریاری

اگه حرف منو قبول داری ..

اول برو اون کابینت نوری را از نزدیک بررسی کن .

اگرنسبتا کوچیکه ، محفظه بسته هست ، برق نمیخوره <<< ! و صدای فن هم نمیده فن نداره (که مال شما احتمالا این جوری نیست ) فیبر پسیو هست . Passive برای دادن ftth به خونه ها مثل خونه ی شما
    ولی مال شما که عکس شو قبلا گذاشتی اکتیو هست Active برق میخوره ، بزرگ هست و محفظه تهویه داره (فن داره که خنک کنه)

فیبر اکتبو فعلا Ftth به خونه ها نمیدن ! فقط باسه کابینت VDSL کنارش هست .

رئیس مخابرات که نه مسئول فیبر باسه بعد از ثبت نام تو سایت مخابرات هست tci.ir
    و دفتر پیشخوان دولتی

اگر ثبت نام کردی و خبری نشد شکایت کن 195 ببین چی میگن . (اینترنتی)

علتش را هم قبلا تو همین تاپیک گفتم.
    ftth خیلی ها استقبال نکردن ، باسه همین به جاش vdsl میدن .

برو از کابینت و کابینت کنارش چند تا عکس بگیر بزار اینجا توضیح بدم باست
    موفق باشید
    دقیقا یه کابینت عین یخچال قدیمیاس کوچیک تهویه هیچی نداره برقم نداره
    کنارش یه کابینت گنده تر هست که نمیدونم دقیقا برای چیه
    فردا عکس میگرم از دوتایی که نزدیکمون هست ببین خودت

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خودشون گفتن بعد از واریز هزینه های کابل کشی و انجام شدنه کامله کابل کشیها تو همین هفته سرویساتون فعال میشه و قابل استفادست به امید خدا.
    برآورد هزینه کامله کابل کشی هم تقریبا شد 750 تومن برای دو تا سرویسم که فردا انجام میشه.
    واسه کابل شبکه از CAT6 استفاده کنم یا CAT7 ؟ اهمیت داره اصلا؟ تاثیری داره روی پینگ و سرعت؟ به مودمه شماره یک 2 تا کابل شبکه میخوام بزنم، یکی برای PC Game و یکی هم PS5
    مودمه دوم هم به PC 2 و IPTV و PS4 کانکت میشه. واسه همین به 5 6 تا کابل شبکه خوب نیاز دارم. هر چقدر ارزونتر ولی با کیفیت بهتر.

خوب اگر اینطور باشه احتمالا از قبل طراحی رو انجام دادن و منطقه پاسخ رو داده فقط باید ریییس مرکز یک تیک بزنه و یوزر پسورد برات ارسال بشه.
    ببین من خودم کت ۶ گرفتم مشکلی هم نداره خواستی میتونی هم ۷ بگیری.. اما برو بازار و متراژی بخر از این اماده ها از جایی نخر چونکه ممکنه اصلی نباشه و الکی زده باشه کت ۶ یا ۷ و بعدا داستان برگشت زدن و... زمان میبره...
    من برای PS و IPTV دارم از طریف وایرلس استفاده میکنم و کاملا راضی هستم بدون افت سرعت بدون قطعی ... زیاد سیم کشی کنی باید یه داکت هم بزنی و کلی ظاهر رو هم بتونی درست کنی که به چشم نیاد.
    اگر فاصله ها خیلی زیاده سعی کن اینکار رو با وایرلس یه مدت انجام بدی و اگر راضی بود که اوکی نبودی بعد کابل بخر..چونکه بشدت کابل لن کت ۶ و ۷ خوب گرونه.

فیبر کشی داخلی برای ۲تا سرویس آخر به چه صورت شد؟ جدا جدا ؟؟
    Last edited by pipo4713; 13-11-2021 at 21:26.

14. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

خوب اگر اینطور باشه احتمالا از قبل طراحی رو انجام دادن و منطقه پاسخ رو داده فقط باید ریییس مرکز یک تیک بزنه و یوزر پسورد برات ارسال بشه.
    ببین من خودم کت ۶ گرفتم مشکلی هم نداره خواستی میتونی هم ۷ بگیری.. اما برو بازار و متراژی بخر از این اماده ها از جایی نخر چونکه ممکنه اصلی نباشه و الکی زده باشه کت ۶ یا ۷ و بعدا داستان برگشت زدن و... زمان میبره...
    من برای PS و IPTV دارم از طریف وایرلس استفاده میکنم و کاملا راضی هستم بدون افت سرعت بدون قطعی ... زیاد سیم کشی کنی باید یه داکت هم بزنی و کلی ظاهر رو هم بتونی درست کنی که به چشم نیاد.
    اگر فاصله ها خیلی زیاده سعی کن اینکار رو با وایرلس یه مدت انجام بدی و اگر راضی بود که اوکی نبودی بعد کابل بخر..چونکه بشدت کابل لن کت ۶ و ۷ خوب گرونه.

فیبر کشی داخلی برای ۲تا سرویس آخر به چه صورت شد؟ جدا جدا ؟؟
    فک کنم اینی که میگی رو چند روزه پیش رییس فیبرنوریه مرکز بهش اشاره کرد، دقیقا بعد از نصب FAT گفتش که باید ارتباط تا مرکز بخوره و تایید بشه که تو یک روز انجام شد
    دقیقا دو تا کابل میاد تو خونه، با اتصال در هر جایی که مد نظر باشه. گفتن هر کابل قابلیت رزرو یک سرویسه دیگه رو هم داره. که برای شما چون دو تا کابل استفاده میشه، اینطوریه که شما بعدا میتونی دو تا سرویسه دیگه هم بگیری، یعنی 4 سرویس روی دو کابل.
    قیمت CAT7 عجیب گرونه تو بازار، آشغالترینش 140 داشتن تا 500 هزار تومن برای هر متر. ولی CAT6 از 7 هزار تومن بود تا 200 هزار تومن. بیخود و بی جهت گرون بودن. همونو متراژی بگیرم ارزونتر در میاد.
    البته کابله LAN بخاطره ضخیم بودن و تعداد کانکته بالا روی یک دستگاهه کوچکی مثل مودم، کلی دردسر درست میکنه. مودم هم سر جاش بازی بازی میکنه از سنگینی و خشک بودنه کابلها و بهم میریزه کاسه کوزه صاحاب رِ.
    برای PS5 و PC همین CAT7 رو میگیرم و برای PC 2 هم CAT6. بقیه هم همون WIFI کافیه فک میکنم. IPTV فوقش 10 مگابیت جواب بده بسه براش.
    پس برنامه این شد که 2 تا کابله CAT7 و یدونه CAT6 مرغوب، جداگانه میگیرم و میدم سوکت بزنن.

16. 2 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sydsina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

*** آپدیت ، باسه دور زدن طرح صیانت بدون قند شکن و فقط با استفاده از تغییر DNS . کاملا قانونی ***

از تو روتر DNS مخابرات را که 5.200.200.200 هست غیر فعال کنید ..
    مثلا روتر من میکروتیک هست و خیلی راحت میشه این کار را کرد .

از dns های opendns استفاده کنید ، و سپس dns های کلود فر و گوگل ...
    تو ویندوز وارد کنید
    لازم نیست اینترنت ftth داشته باشید ... همه زیر مجموعه های مخابرات Adsl و ftth و همراه اول ، شبانه و غیره
    ایرانسل نمیشه
    من سعی کردم نشد
    رفیق من اینو با روتر شیائومی و روی مک امتحان کردم اصلاَ‌جواب نداد. میشه یه توضیح بیشتری بدی

من از روتر ۲ تا DNS مخابرات رو به ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ تغییر دادم. به شدت کند شد و اصلاَ‌ یوتوب رو باز نکرد

من رو CAT6 یه روتر بالا آوردم یه Repeater هم وصل کردم به <ر س ی ور> و PS5 آینده
    روی روتر بصورت وایرلس دارم با CAT6 حدود ۲۵۰ مگ میگیرم. روی <ر س ی ور> سرعت ۱۰۰ هستش از Repeater میگیره که CAT.5e هستش. CAT6 تا ۱Gbit رو ساپورت میکنه بنظرم وسواس نداشته باش. بیشتر پیگیر باش ته سرعتت رو باز کنن. به نصاب بگو، اگر قالتاق نباشه با اپراتور ۲۰۲۰ میتونه کارت رو اوکی کنه
    Last edited by sydsina; 13-11-2021 at 23:11.

18. 3 کاربر از sydsina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

1. behroz3666

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •