بله قبلا با هم صحبت کرده بودیم ، دوست عزیز موضوع اینکه باید سبز یا آبی باشند نیست این هست که هر رنگی بود شما هم سوکت همون رنگ وصل کنید
چون اصلا دست من و شما هم نیست مخابرات هر منطقه نسبت به تجهیزات خودش داخل کابینت ODC و FAT از سوکت سبز یا آبی استفاده میکنه بنده هم
روزی که پیمانکار برای نصب هماهنگ کرد در تمام مراحل کار کنارش بودم (همین هم باعث شد کار یک روزه جمع بشه) و تمام تجهیزات منطقه ما هم سبز کار
شده بود ، الان هم فقط موردی که برای شما هست اینکه پریز oto رو باز کنید اگر پیگتیل آبی بود پچ کورد سبز به آبی اگر هم سبز بود که کلا پچ کورد سبز به
مودم متصل کنید. در مورد سرعت هم این که شما پچ کورد هم رنگ متصل کنید قطعا توی سرعت و مخصوصا اعداد RX و TX تاثیر داره اما نه اینکه مثلا از 200
بشه 400 این مورد بیشتر بستگی به هر شهر و هر منطقه داره و سرعت ها با هم متفاوت هستند.
یک مورد هم راجع به سرعت خدمت شما و همه دوستان دیگر عرض کنم که مهم این هست که سرعت شما زیر 100مگابیت نباشه اینکه 200 یا 300 باشه
فقط برای سرورهای داخلی هست و عملا در 99درصد مواقع هم فرقی نمیکنه چون همه دانلود سنترها روی 100مگابیت قفل هستند و بیشتر از سرعت
100مگابیت که میشه حدود 13مگابایت به شما سرویس نمیدهند مگر مواردی مثل torrent باشه که شما بتونید از Seed های مختلف سرعت بیشتر از 100
بگیرید که اون هم سرور خارجی حساب میشه و میانگین سرعت همه ما هم بر روی سرورهای خارجی حدود 150 هست....
پس کلا خیلی خودتون رو درگیر این سرعتی که speedtest میده نکنید بیشتر برای مقایسه خودمون تو مناطق مختلف ایران هست.