سلام عزیزان
گوشی من k800i هستش
وقتی موسیقی گوش میدم گاهی از وسطه یه آهنگ میپره به یه آهنگ دیگه
اشکال از مموری نیست .....گوشیمم تازه فلش زدم بهش نمیدونم چشه ...
سلام عزیزان
گوشی من k800i هستش
وقتی موسیقی گوش میدم گاهی از وسطه یه آهنگ میپره به یه آهنگ دیگه
اشکال از مموری نیست .....گوشیمم تازه فلش زدم بهش نمیدونم چشه ...
سلام دوستان من فایلهای fs و main مطابق فریمور cid گوشیم دانلود کردم وبابرنامه سیتول وژن 11 اون رو فلش کردم اما فلش به طور کامل انجام نشد وتا part 3 فلش کرد وبعد در حالی که گوشی به کامپیوتر متصل بود این پیغام داد hold c and incert usb cable ودیگه عملیات جلو نمی رفت و دیگه گوشی روشن نشد یکبار دیگرامتحان کردم همین بود در ضمن فایلهای fs و main و کاستومیز مطابق فریمور مدل وسید گوشی بودند ,طبق اموزشایی که خونده بودم نباید اینطورمیشد کمکم کنید
سلام
دقیق یادم نیست فکر کنم باید پس از اینکه اون پیغام رو داد کابل رو جدا کنید بعد باتری رو دربیارید و دوباره جابندازیدو حالا کلید c رو گرفته گزینه ready رو دربرنامه بزنید و کابل رو وصل کنید.
کسی می تونه راهنمایی بهتری کنه
دوست عزیز ببینید گزینه ready پس از اون پیغام فعال میشه یانه اگه فعال بشه همون کاری رو بکنید که در بالا گفتم.
چرا میگی اشکال از مموری نیست؟
اتفاقا تو این جور موارد 90 درصد اشکال از مموریه.
درود
گوشی ویواز دوستم از همون اویلش که خریده بود روزی چند بار ارور اینسرت سیم می ده که با یه خاموش روشن کردن حل می شه.
گارانتی هم گفته دلیلش رو نمی دونیم.
مشکل از کجاست و راه حلش چیه؟
قسمت های طلایی کانکشن های سیم کارت ساییده شده.
اگه سیمکارتشو عوض کنه حل میشه.
دوست عزیز گزینه ready فعال نمیشه اگر فعال می شدکه پیغام می داد باتری رو جداکنیدولی الان این پیغام می اید hold c and incert usb cable و همنجوری به حر کت خود ادامه میده من اموزشیای زیادی خوندم اگر ready میومد می دونستم باید چیکار کنم
تازه سیم کارتشو عوض کرده.
به نظر مشکل از گوشیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)