تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 752 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

jتورو خدا یکی جواب منو بده
    از این 2 تا کدوماش بهترن؟
    creative EP630
    sony MDR-ED12LP
    من یه هد فون یا ایرفون خوب زیر 20 تومن میخواستم که صدا بیرون اذیتم نکنه و میخوام به تیلت بزنم و بیشتر برای دیدن فیلم میگم
    بچه ها این کریتیو خیلی بمه ؟
    مرسی
    دوست عزیز هیچ احتیاجی به قسم و آیه برای جواب گرفتن نیست

به هر حال EP630 یکی از هدفونهای خوب برای سبک های الکترونیک و با بیس خیلی قوی هست اما در نقطه مقابل اون برای سبک های مختلف موسیقی غیر از الکترونیک ED12 بهترین انتخاب بسیار ارزان قیمت هست که حداقل با دو برابر این قیمت ارزش خرید داره اما یک کمی با ولوم بالا صداش نشتی داره ولی با ولوم متوسط چندان اذیت کننده دیگران نیست به هر حال برای کاربرد شما که فیلم باشه همین مدل سونی بسیار ارجح هست

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا و حسين جون بنظرتون بين اين پايونير و m30 كدوم بهترن؟ تو فروم هاي خارجي خيلي از se-m390 تعريف شنيدم دودل شدم وگرنه خودم اصلا به اين برند توجهي نداشتم .
    متاسفانه تا به حال هیچ مدل هدفون پایونیر نداشتم اما M30 یک هدفون بسیار خوش صدا و بسیار با ارزش هست و اینکه با توجه به قیمت اینجا یک انتخاب طلایی هست هر چند تصمیم گیرنده نهایی شما هستید.

به هر حال اگر هدفونی از برند هدفون ساز جزوء انتخابهای ما باشه اولویت با محصولات همین برند هست ه برندهای جانبی هر چند که مدل تک (برندی هدفون ساز با تک محصول) باشه تا برند شناخته شده و بسیار با سابقه و بسیار خوش نام و با محصولات بسیار شگفت انگیز و انقلابی اما نه هدفون ساز

شما هم موفق باشید.

4. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نمی دونم چرا این شرکتهای نو پا در زمینه تولید هدفون محصولاتی به زشتی تمام معنا تولید میکنند مثلآ همین چند ماه قبل چند مدل هدفون معرفی شده از نظر کیفیت ظاهر طوری هستند که اولین چیزی که به ذهن می رسه که آیا واقعآ این هدفونهای جدید سال 2011 از توی یک انبار بیرون آورده شدند و قدمتی 20 ساله دارند چون ظاهر بسیار بد شکل و بسیار بد ساختی دارند هر چند که اغلب کسانی که برای این محصولات نو ظهور هزینه میکنند نظر مثبتی درباره کیفیت صدای این مدلها گفته اند اما جای سوال داره که یک هدفون خوش ساخت به سختی مدت زیادی دوام میاره حالا این هدفونها با این اوضاع ظاهر شل و نیمه محکم چه مدت دوام خواهند آورد تا اون کیفیت صدای خوبشون به گوش برسه جای بسی سوال داره نظر شما چیه؟

شما هم موفق باشید.

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

خیلی سخت بشه مدل ارزون قیمت فول سایز معرفی کرد البته اگه حتی وجود داشته باشه قیمتش بالای 100 تومنه ولی برای شروع شما یک نگاهی به AKG K77 بکنید هر چند قیمتش حدود 70 تومنه و با بودجه شما خیلی اختلاف داره و یا اینکه از مدلهای تو گوشی یکی انتخاب کنید که بیشتر با بودجه شما هماهنگ هست.

شما هم موفق باشید.
    هدفون آواتار دوست عزیزمون آقا رضا اگر اشتباه نکنم Sennhieser HD800 هست که حدود 1400 دلار قیمت داره .

7. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز هیچ احتیاجی به قسم و آیه برای جواب گرفتن نیست

به هر حال EP630 یکی از هدفونهای خوب برای سبک های الکترونیک و با بیس خیلی قوی هست اما در نقطه مقابل اون برای سبک های مختلف موسیقی غیر از الکترونیک ED12 بهترین انتخاب بسیار ارزان قیمت هست که حداقل با دو برابر این قیمت ارزش خرید داره اما یک کمی با ولوم بالا صداش نشتی داره ولی با ولوم متوسط چندان اذیت کننده دیگران نیست به هر حال برای کاربرد شما که فیلم باشه همین مدل سونی بسیار ارجح هست

شما هم موفق باشید.
    داداش دستت درد نکنه
    الان ep 630 اصلا به درد فیلم نگاه کردن نمیخوره ؟ یعنی صداش خیلی بمه ؟ میشه یه چیزی بگین من تصورش کنم؟
    این ed12 نویز گیرم داره یعنی نسبت به ایر قون معمولی گوشی زمین تا آسمون فرق داره ؟
    کدوماش صدای بیشتری رو عرضه میکنند؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هدفون آواتار دوست عزیزمون آقا رضا اگر اشتباه نکنم Sennhieser HD800 هست که حدود 1400 دلار قیمت داره .
    مرسی از توجه شما و نکته سنجی بسیار دقیق شما
    کاملآ درسته هدفونم مدلش همین HD800 هست و خیلی وقته که دنبال یک ارتقاء مناسب و جایگزین هستم اما حیف که شما کمکم نمی کنید که مدل خوبی انتخاب کنم. بودجه نهایتآ 10 تومن و هرچه تلاش کردم با این خرج های سنگین خورده ریز به 14 تومن برای Stax 009 نرسید.

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داداش دستت درد نکنه
    الان ep 630 اصلا به درد فیلم نگاه کردن نمیخوره ؟
    در یک کلام خیر چون:
    1. صدای مید که مساوی است با صدای یک بازیگر زن یا مرد در این هدفون بسیار بی کیفیت شنیده میشه
    2. Soundstage بسیار محدود این هدفون تمام شات ها را بسته تر نشون میده مثلآ اگر در دو سمت شات دو بازیگر رو در رو و با فاصله یک متری از هم صحبت کنند از نظر شنوایی اگه چشمانتون رو ببندید و با دقت گوش کنید (چون خیلی حرفه ای تجربه نکردید) احساس می کنید این دو نفر طوری روبروی هم قرار گرفته اند که دماغشون به هم چسبیده و دارن دیالوگهاشون ور ادا میکنند.

یعنی صداش خیلی بمه ؟
    میشه یه چیزی بگین من تصورش کنم؟
    صدای بم با بیس قوی تفاوت داره:
    1. صدای با بیس قوی صدایی هست که اگر فرضآ قرار باشه صدای یک طبل کوچولو رو بشنوید با این هدفون 630 طوری به گوش می رسه که انگار صدای یک طبل بسیار بزرگ شنیده میشه
    2. صدای بم اینطور هست که فرض کنید سرماخوردین و گوشتون کیپ شده و صدای اطراف رو خیلی نا مفهوم و گنگ می شنوید و اگه مثلآ یکی کنارتون جیغ تیزی بکشه که چرا هر چی صدات میکنم جواب نمی دی، این صدای جیغ تیز رو اینقدر ملایم و راحت می شنوی که انگار که نه انگار این جیغ صداش تیز بوده

این ed12 نویز گیرم داره یعنی نسبت به ایر قون معمولی گوشی زمین تا آسمون فرق داره ؟
    منظورتون از نویزگیر چی هست؟

کدوماش صدای بیشتری رو عرضه میکنند؟
    اگه منظورتون از صدای بیشتر ، صدای قوی تر هست که 100 البته 630 اون هم به خاطر استایل این نوع هدفون هست چون بسیار نزدیک پرده گوش قرار می گیره اما ED12 چون با فاصله بیشتری از گوش قرار داره صداش ضعیفتر هست ولی در کنار همین ضعف برای کاربرد شما یکی از بهترین انتخابهای حال حاضر و موجود بازار هست که با توجه به قیمت کمی که داره به نظرم حداقل ارزش اون بیش از دو برابر هست
    ممنون
    خواهش می کنم دوست من

شما هم موفق باشید.

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    چرا سنهایزر های تقلبی اینقدر گرونن؟؟؟؟؟؟
    فروشنده ها با پررویی میگن اصل نیست وبا کمال بی شرمی قیمت جنس اصل رو بهت میگن و با همان روی بسیار میگن ضمانت نداره !!!!!
    چه بازاری داره این دیار بی قانون!!!!!

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

در باره ایرفونهای برند سونی ,تو سونی سنترها هم جنس تقلبی میندازن؟

sony ex300 و ex500 کسی داره؟
    تو ایران نیست. کمان رایانه دیگه هدفون نداره.
    باید از چین بگیرم . قیمتها تو چین باقیمت جهانی چقدر فرق داره؟
    Last edited by peaceful1; 05-10-2011 at 12:20. دليل: پست متوالی

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

من یه هدفون (هندزفری) بلوتوسی از جنیوس دارم که لمسی هم بود (BT-03i) اتفاقا صدای خوبی هم داره و با همه دستگاهام هم سازگاره ولی کلی هم مشکل داره اول اینکه از وسط شکست ، بند گوشیش پاره شد ، گه گاه تاچ کار می کنه گه گاه کار نمی کنه ، خسته شدم از دستش ! 60 بابتش دادم ولی 2 هفته هم کار نکرد .
    الان گوشی سامسونگ جیو گرفتم و برای اون دنبال هدفون می گردم به نظرتون سیمی بگیرم یا بی سیم !
    لطفه با ذکر مدل و قیمت راهنمایی کنین .
    نمی خواهم بیشتر از 30-45 هزینه کنم
    نظرتون درباره sbh-500 چیه ؟

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

مرسی از توجه شما و نکته سنجی بسیار دقیق شما
    کاملآ درسته هدفونم مدلش همین HD800 هست و خیلی وقته که دنبال یک ارتقاء مناسب و جایگزین هستم اما حیف که شما کمکم نمی کنید که مدل خوبی انتخاب کنم. بودجه نهایتآ 10 تومن و هرچه تلاش کردم با این خرج های سنگین خورده ریز به 14 تومن برای Stax 009 نرسید.

شما هم موفق باشید.
    خواهش می کنم نظر لطفتونه
    من باید کمک کنم ؟!؟!؟!؟! شما که خودتون ختم استادی در این زمینه هستین و ما هم حالا حالا ها باید در مکتب شما تلمذ کنیم
    سوالی برام پیش آمده که شاید ار آماتور بودن و یا عدم دقت به توضیحاتتون باشه
    دقیقا چه موقع ترکیب یک هدفون و پلییر نیاز به یک آمپلی داره ؟ مثلا پلییر ها معمولا قدرت راه اندازی هدفون با امپدانس 16 اهم را دارند حالا اگر من هدفونی با امپدانس مثلا 32 اهم گرفتم نیاز به آمپلی دارم ؟
    مثلا در بعضی ریویو ها خوندم که IE8 نیاز به آمپ داره اما بعضی ها می گن اصلا این هدفون بی نیاز از آمپ هست پس چی باعث شده که یک هدفون 16 اهمی برای یک نفر خروجی کافی نداشته باشه و برای یکی دیگه برعکس

در مشخصات گوشی آیفون جدید Iphone 4S نوشته Headphone impedance = 32 ohms می شه بگین با پلییر 16 اهمی من چه تفاوتی داره ؟

15. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •