تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 754 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوش بحالتون واقعا با این سرعت هایی که دارید.. برید خدا رو شکر کنید.. این وضعیت من:

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    32.5 27.0 db
    Line Attenuation
    :
    40.5 21.5 db
    Data Rate
    :
    768 384 kbps
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ehsan PCbase; 21-12-2015 at 21:54.

2. 2 کاربر از Ehsan PCbase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خوش بحالتون واقعا با این سرعت هایی که دارید.. برید خدا رو شکر کنید.. این وضعیت من:

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    32.5 27.0 db
    Line Attenuation
    :
    40.5 21.5 db
    Data Rate
    :
    768 384 kbps
    عزیز استریم خط شما پایینه تا 4 مگ رو هم راحت میکشه زنگ بزنین پشتیبانی درخواست کنید تا استریم افزایش پیدا کنه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    32.5 27.0 db
    Line Attenuation
    :
    40.5 21.5 db
    Data Rate
    :
    768 384 kbps
    دوست عزیز بنده میرایی یا اتینیشن خطتونو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زدم ماکزیمم سرعتی که زد 9 مگ است از طرفی snr هم خوبه 32
    پس مشکلی نداری البته اگر خططتو روی 9 مگ ببندن معلوم نیست snr چقدر کم میشه تو بعضی از سایتا نوشته میانگین کاهش snr
    6 تاست ولی برای من صدق نکرد چون من خطم روی 512 بسته شده بود و snr هم روی 35 بود ولی وقتی خطم روی 9 مگ بستن ولی snr روی 25 اومد در هر صورت اونا هم گفته بودند میانگین 6تاست
    اگر هم مودمتون diagnostia adsl داشته باشه اونجا بهتون ماکزیمم سرعتی که میتونید داشته باشید رو نشون میده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    32.5 27.0 db
    Line Attenuation
    :
    40.5 21.5 db
    Data Rate
    :
    768 384 kbps
    خط شما تا حدود 8 - 8.5مگ رو با ADSL2+ می‌کشه. اما به نظر می‌آد دیتا ریت خطتون رو خود ISP که ظاهرن مخابرات قزوینه محدود کرده. سرویستون الاآن چیه؟ اون جور که تو تاپیک استان قزوین نوشته بودین، الآن سرویس 2 مگابیت دارین. فقط این نامحدوده یا حجمی؟ به هر حال اگه 2مگابیت باشه که الآن خطتون رو روی ریت خیلی پایین‌تری بستن و باید براتون تا حداقل همون 2مگابیت یا 2048kbps بالا ببرنش.

دوست عزیز بنده میرایی یا اتینیشن خطتونو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زدم ماکزیمم سرعتی که زد 9 مگ است از طرفی snr هم خوبه 32
    پس مشکلی نداری البته اگر خططتو روی 9 مگ ببندن معلوم نیست snr چقدر کم میشه تو بعضی از سایتا نوشته میانگین کاهش snr
    6 تاست ولی برای من صدق نکرد چون من خطم روی 512 بسته شده بود و snr هم روی 35 بود ولی وقتی خطم روی 9 مگ بستن ولی snr روی 25 اومد در هر صورت اونا هم گفته بودند میانگین 6تاست
    اگر هم مودمتون diagnostia adsl داشته باشه اونجا بهتون ماکزیمم سرعتی که میتونید داشته باشید رو نشون میده
    محمد آقا درست می‌گین خطش تا حدود 9 رو باید ساپورت کنه اما به هر حال ممکنه استیبل نباشه. برا همین شاید همون 8مگابیت روی ADSL2+ براشون پایدارتر باشه. در مورد کم شدن SNR داون‌استریم هم به ازای هر 1مگابیت افزایش پهنای باند حدود 3db از مقدار SNR کم می‌شه. با این حساب اگه قرار باشه از ریت 768kbps فعلی به حدود 8 یا 9 مگابیت برسه ریت خط، حدودن 7-8 مگابیت افزایش نسبت به وضعیت فعلی باید داشته باشه. این یعنی حدود 21 تا 24 db که SNR رو می‌اره روی 8 تا 12 db که یه مقدار نزدیک لب مرز می‌شه اما قاعدتن نباید مشکل جدی به وجود بیاره.

البته یه چیزی تو وضعیت خط دوستمون واسه من عجیبه اونم مقدار خیلی زیاد میرایی داون‌استریمش نسبت به آپ‌استریمشه. خط من روی پروفایل 12 مگابیت آپلود و 512 دانلود، میراییش 30 تا برای داون‌استریم و 20 تا برای آپ‌استریمه. به نظرم میرایی داون‌استریم این دوستمون به یه دلیل بیشتر از حد معموله یا برعکس میرایی آپ‌استریمش یه مقدار ایراد داره و کمتر از حد معمولش.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خط شما تا حدود 8 - 8.5مگ رو با ADSL2+ می‌کشه. اما به نظر می‌آد دیتا ریت خطتون رو خود ISP که ظاهرن مخابرات قزوینه محدود کرده. سرویستون الاآن چیه؟ اون جور که تو تاپیک استان قزوین نوشته بودین، الآن سرویس 2 مگابیت دارین. فقط این نامحدوده یا حجمی؟ به هر حال اگه 2مگابیت باشه که الآن خطتون رو روی ریت خیلی پایین‌تری بستن و باید براتون تا حداقل همون 2مگابیت یا 2048kbps بالا ببرنش.

محمد آقا درست می‌گین خطش تا حدود 9 رو باید ساپورت کنه اما به هر حال ممکنه استیبل نباشه. برا همین شاید همون 8مگابیت روی ADSL2+ براشون پایدارتر باشه. در مورد کم شدن SNR داون‌استریم هم به ازای هر 1مگابیت افزایش پهنای باند حدود 3db از مقدار SNR کم می‌شه. با این حساب اگه قرار باشه از ریت 768kbps فعلی به حدود 8 یا 9 مگابیت برسه ریت خط، حدودن 7-8 مگابیت افزایش نسبت به وضعیت فعلی باید داشته باشه. این یعنی حدود 21 تا 24 db که SNR رو می‌اره روی 8 تا 12 db که یه مقدار نزدیک لب مرز می‌شه اما قاعدتن نباید مشکل جدی به وجود بیاره.

البته یه چیزی تو وضعیت خط دوستمون واسه من عجیبه اونم مقدار خیلی زیاد میرایی داون‌استریمش نسبت به آپ‌استریمشه. خط من روی پروفایل 12 مگابیت آپلود و 512 دانلود، میراییش 30 تا برای داون‌استریم و 20 تا برای آپ‌استریمه. به نظرم میرایی داون‌استریم این دوستمون به یه دلیل بیشتر از حد معموله یا برعکس میرایی آپ‌استریمش یه مقدار ایراد داره و کمتر از حد معمولش.

در رابطه با کاهش عدد snr یه سایتی گفته بود به ازای افزایش پهنای باند 6تا کم میشه البته در اینجا افزایش را توانی از عدد 2 در نظر گرفته
    مثلا گفته اگر سرعت 512 داشته باشیم و snr روی 30 باشد و اگر پهنای باند رو افزایش بدیم به 2 مگ به اندازه 12 تا از snr کم میشه یعنی از 30 میاد روی 18 البته خودش گفته میانگین

ولی برای من صدق نکرد چون بنده با 512 و عدد 35 snr و افزایش پهنای باندم به 9 مگ 10 تا عدد کم شد و snr روی 25 اومد

این هم منبع
    Last edited by محمد7966; 22-12-2015 at 08:44.

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در رابطه با کاهش عدد snr یه سایتی گفته بود به ازای افزایش پهنای باند 6تا کم میشه البته در اینجا افزایش را توانی از عدد 2 در نظر گرفته
    مثلا گفته اگر سرعت 512 داشته باشیم و snr روی 30 باشد و اگر پهنای باند رو افزایش بدیم به 2 مگ به اندازه 12 تا از snr کم میشه یعنی از 30 میاد روی 18 البته خودش گفته میانگین

ولی برای من صدق نکرد چون بنده با 512 و عدد 35 snr و افزایش پهنای باندم به 9 مگ 10 تا عدد کم شد و snr روی 25 اومد

این هم منبع
    کلن برای تعیین مقدار افت SNR با افزایش ریت خط فرمول خاصی وجود نداره. چون خیلی به شرایط محیطی ناشناخته و نویزهای موجود بر می‌گرده. در واقع هر جایی هم که یه ضریبی می‌دن خیلی برآوردیه و قطعیت نداره. واسه خود من وقتی پروفایلم روی 4مگ و G.dmt بود SNR حدود 34-35 بود. بعد که یه مرحله به 9 مگابیت و ADSL2+ ارتقا داده شد SNR به حدود 16-17 رسید. یعنی برای 5مگابیت حدود 17-19db کم شده بود که می‌شه حدو 3.7db به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت.

مرحله بعدی هم که ریت خط رو به 12مگابیت ارتقا دادن، SNR به حدود 6-7 افت کرد. یعنی 10db برای 3مگابیت افزایش که می‌شه 3.3db به ازای هر 1مگابیت.

برای شما خیلی خاص بوده که با وجود 8.5 مگابیت افزایش فقط 10 تا کم شده.

به نظرم بین 3 - 4 db به ازای هر 1مگابیت تقریبن با مواردی که من تو تاپیک‌های شرکت‌های مختلف تو اینجا دیدم هم‌خوانی داره. البته قطعی نیست. اینا فقط یه برآورده. چون همون طور که گفتم SNR خیلی به نویز محیط بستگی داره.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کلن برای تعیین مقدار افت SNR با افزایش ریت خط فرمول خاصی وجود نداره. چون خیلی به شرایط محیطی ناشناخته و نویزهای موجود بر می‌گرده. در واقع هر جایی هم که یه ضریبی می‌دن خیلی برآوردیه و قطعیت نداره. واسه خود من وقتی پروفایلم روی 4مگ و G.dmt بود SNR حدود 34-35 بود. بعد که یه مرحله به 9 مگابیت و ADSL2+ ارتقا داده شد SNR به حدود 16-17 رسید. یعنی برای 5مگابیت حدود 17-19db کم شده بود که می‌شه حدو 3.7db به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت.

مرحله بعدی هم که ریت خط رو به 12مگابیت ارتقا دادن، SNR به حدود 6-7 افت کرد. یعنی 10db برای 3مگابیت افزایش که می‌شه 3.3db به ازای هر 1مگابیت.

برای شما خیلی خاص بوده که با وجود 8.5 مگابیت افزایش فقط 10 تا کم شده.

به نظرم بین 3 - 4 db به ازای هر 1مگابیت تقریبن با مواردی که من تو تاپیک‌های شرکت‌های مختلف تو اینجا دیدم هم‌خوانی داره. البته قطعی نیست. اینا فقط یه برآورده. چون همون طور که گفتم SNR خیلی به نویز محیط بستگی داره.
    البته تو اون سایتی که گذاشتم کاهش عدد رو متناسب با توانی از 2 در نظر گرفته نه افزایش یک مگ از پهنای باند
    در واقع خودش هم گفته 512 توان 9ام عدد 2 است و 2مگ توان 11 عدد 2 است
    حالا که توان از 9 به 11 افزایش پیدا کرده 12 واحد از snr کم میشود
    البته اینو بگم که خط من مشکل نویز داره از سمت مرکز مخابراتی هنوز هم نرفتم پیگیری کنم

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اقايون اساتيد سلام. من خطم ٢٥٦ مخابراته تهرانه. مشخصات خطم تو اسپويلر گزاشتم.

من دو تا از دوستام مشخصاتشون عينه ماله منه و تو يك كوچه هم هستيم م اونا هم مخابرته سرويسشون ولى مال اونا تا ٦ مگ ميكشه خطشون. فاصلمون تا مخابرات ٣ كيلومتره.

مكس ريت اپلودم خوبه ولى مال دانلوم پايينه. ممنون ميشم راهنمايى كنين مشكل از كجاست و چى كار كنم درست بشه. من خطم ٦ مگ هم بكشه راضيم.
    [
    SPOILER=http://img.upload724.com/images/85581549295909402722.png][/SPOILER]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: مشخصات خط 

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: مشخصات خط 
    سلام نگاه کنید شما باید عدد attenution مودم دوستتونو ببینید شما با اتینیشن 55 بیشترین سرعتی که میتونید داشته باشید تقریبا 4 مگ است
    اتینیشن یا میرایی یکی از فاکتوراش فاصله هست
    از طرفی شاید دوستتون از یکی از مراکز دیگه گرفته تو شهرهای بزرگ مراکز مخابراتی زیادی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •