تو این چند هفته خیلی اتفاقا افتاده وخیلیاشم تو چند ماه آینده میفته .هنوز هیچی نشده بازار ریخته بهم.باید تا سال آینده دعای نزول قیمت دولار وتحریم نشدن از طرف دوبی بخونی. فکر نکنم دیگه به این راحتی بتونیم جنس به روز بخریم.
تو این چند هفته خیلی اتفاقا افتاده وخیلیاشم تو چند ماه آینده میفته .هنوز هیچی نشده بازار ریخته بهم.باید تا سال آینده دعای نزول قیمت دولار وتحریم نشدن از طرف دوبی بخونی. فکر نکنم دیگه به این راحتی بتونیم جنس به روز بخریم.
تهش اینه میری دبی میخری میاری بندر ! البته خوب با این افت ارزش ریال احتمالا با قیمت 2 برابر !!!!!!!!
خواستی ادامه بدی این بحث و بیا تو پروفایلم . اینجا ریگه داره از بحث خارج میشه آخه ....
Last edited by mehrdad_ati; 07-01-2012 at 22:08.
پونل جان سلام. خوبی؟
آقا این سایت biohemmet.se که شما ویدئوهاش رو میگرفتی به جز اون دایناسوره و موج سواریه کدوماش رو دیدی خوب بوده؟
------------------------------
از دوستان کسی سه بعدی frame sequential سراغ نداره دمویی چیزی؟
دوست عزیز
اینواز سایته biohemmet.se دانلود کردم خیلی جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من با VT30 از روی Flash چند تا فیلم با فرمت MKV پخش کردم اما هر چی با کنترل دستگاه ور رفتم نفهمیدم که زیرنویس ها رو چطور بیارم .
آیا VT30 زیرنویس رو هم ساپورت میکنه ؟ اگر جواب مثبته با چه فرمتی ؟
عجب تو که تا همین چندتا پست قبلت میگفتی خنده داره کسی بگه براقیت تصویر پلاسما به ال ای دی میرسه حالا تبلیغ سامسونگ که شد امکان پذیر شد.
میدونستی آدم متعصب یا کوره یا کر یا هر دو؟(البته جسارت نشه منظورم شما نیستید)
بنده فن هیچ برندی نیستم
اگه فن سامسونگ بودم VT30 نمیخریدم
این بحث های خاله زنکیم بهتره تمومش کنید لطفا
4تا مطلب بنویس من و دیگران یه چیزی یاد بگیریم
در ضمن اگه فکر کردی این تاپیک واسه اینه که بیای بگی اوفففففففف VT30 طوفان میکنه 4 تا دیگه هم برات دست بزنن اشتباه میکنی و اگه واقعا این تاپیک برای این هست ناظر محترم بگه من دیگه اینجا پست نمیذارم
این تاپیک جای گفتن نقصها و همچنین نقاط مثبت این دو محصول پاناسونیک است ، اینکه یکی بیاد یه ایراد رو بیان کنه دیگران بهش برچسب فن بودنو و فلان رو بزنند که نشد کار! اگه من یک ایراد میگیرم شما با دلیل و مدرک قاطع بگو نه اینجوری نیست دیگه تیکه انداختن و سوتی گرفتن و ...در حد شخصیت من و شما نیست.
در پایان اگه خوب اون پست رو خونده باشی و معلومه که دنبال میکنی پستهای منو جهت گرفتن سوتی یا... میبینی که توی پرانتز نوشتم نور مغازه کم بود و معلوم نبود مغازه دار تنظیمات رو دستکاری کرده یا نه.
و در کل چیزیکه دیدم رو گفتم چون تعصب ندارم. شماهم بهتره روی پاناسونیک یا بقول دوستدارانش پانا تعصب نداشته باشی چون هیچ برندی پرفکت نیست.
یا علی.
Last edited by arash_a59; 08-01-2012 at 17:38.
ال ای دی VIERA TH-L42E3K پاناسونیک هیچکدوم از دوستان دارن یا نه اگر میدونین کانال دیجیتال رو چطور میشه جستجو نمود ممنون میشم توضیح بدین
آخرین خبر از vt30 من:
من هارداکسترنالم رو فرمت ntfs کردم همه فایلا mkv رو خوند.چرا میگین هارد باید fat باشه؟
چطوری پس اون موقع با لحن مسخره میگفتی تو فکر کن همچین چیزی باشه!؟ حالا یه دفعه یاد تجربت افتادی!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)