تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 456 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 8 آوریل 2012

كساني كه گل در زمين خود پرورش ميدادند 1-4 كساني كه به بردن اين ليگ ايمان دارند

والدز : نظر شما در مورد پنالتي كه مهارش كردم چيست؟

مسي : متاسفم ويكتور با اين چمن با ارزش در فصل بهار من نتوانستم آن را ببينم

کاریکاتورهای روزانه ی الموندو در 8 آوریل 2012

پويول : اين مايه تسف ماست كه با به دست آوردن همچين امتيازاتي همچنان از مادريد عقب هستيم

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

يه سوال داشتم :

اين آدريانو مشكلش چي هستش كه گزارشگر بازي در برابر ميلان ميگفتش شايد اصلا ديگه نتونه بازي كنه؟!

تنها چپ پايي هستش در جهان كه پاي راستش هم درست مثل پاي چپش قويه ... حيف ميشه اگه نتونه بازي كنه.

4. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه no_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگه امشب رئال به والنسیا امتیاز بده کارش تمامه...

6. 2 کاربر از no_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اونوقت اختلاف میشه 3 . . . یه ال کلاسیکو هم داریم بعد اختلاف میشه 0 . . .

8. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رو والنسیا و اتلتیکو مادرید حساب نکنید. فقط باید دید چند گل میخورن.

سلام دوستان ...

يه سوال داشتم :

اين آدريانو مشكلش چي هستش كه گزارشگر بازي در برابر ميلان ميگفتش شايد اصلا ديگه نتونه بازي كنه؟!

تنها چپ پايي هستش در جهان كه پاي راستش هم درست مثل پاي چپش قويه ... حيف ميشه اگه نتونه بازي كنه.
    کی؟ عادل؟ اشتباهی جای آبیدال نگفته؟

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کی؟ عادل؟ اشتباهی جای آبیدال نگفته؟
    بله آقاي فردوسي پور.

نميدونم ... شايد. اما درست يادمه چند دقيقه قبل يا بعدش از آبيدال گفتش كه آبيدال هم ديگه نيستش ! رو اين حساب فكر نكنم يهو يا فاصله چند دقيقه باز نظرش آبيدال باشه.

دقيقا جملش اين بود كه : آدريانو كه ديگه نيستش و شايد تا آخر عمر هم نتونه ديگه فوتبال بازي كنه.

الان در مورد آدريانو توي سايت گل انگليسي خوندم كه نوشته بود انگار يه مصدوميت جدي پيدا كرده. ( رفتم داخل پروفايلش و خبر هايي كه زير آمار و ارقامش نوشته بود )

در كل اميدوارم كه برگرده. بعد از آبيدال اگه آدريانو برگرده و بياد روي فرم با توجه به اينكه سن خوبي هم داره و هنوز جوونه ميتونه چند سال دفاع چپ بارسا باشه و در كارهاي هجومي خيلي خوبه. هرچند در دفاع ميتونه بهتر هم باشه.

12. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رو والنسیا و اتلتیکو مادرید حساب نکنید. فقط باید دید چند گل میخورن.

هیچی گل!

البته خیلی خوشحال نباشید فاصله شده 4 و باید رئال یک مساوی دیگه حداقل داشته باشه!(تازه به فرض اینکه همه ما بازی ال کلاسیکو رو برده حساب کردیم که خیلی بازی سختی خواهد بود!)در هر صورت رقابت خیلی نزدیک و با هیجان بیشتر دنبال میشه واقعا والنسیا خوب بازی کرد موقعیتهای خیلی خوبی هم داشت مخصوصا نیمه دوم رئال هم خیلی موقعیت خراب کرد با تشکر از کریم بنزما ببینیم اتلتیکو میتونه تو خونش از رئال امتیاز بگیره؟

14. 11 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ده بازیکن برتر دهه گذشته بارسلونا

تیم تحسین شده تاریخ بدون شک باشگاه بارسلونا است...!!

ده نفر از بهترین بازیکنان دهه گذشته بارسلونا به ترتیب مرتبه(نفر اول تا دهم)
    دهه گذشته تاحدودی بهترین زمان در تاریخ باشگاه بارسلونا بوده است،بدست اوردن پنج عنوان لالیگا،سه عنوان لیگ قهرمانان اروپا نشانگر این موفقیت عظیم است،درحالی که رقبای خونی بارسا از جمله رئال مادرید در این دهه با داشتن بزرگترین و نام دارترین ستاره های جهان فوتبال و دادن دستمزدهای حیرت اور اما نتوانستند درصد کمی از این موفقیت را هم داشته باشند.بلوگرانا همواره با استعدادترین بازیکنان را داشته است،این ادعا را با کمی تفکر می توان قبول کرد.
    رتبه بندی ده بازیکن برتر دهه گذشته این تیم کار آسانی نیست و من کاملا از روی احساسات ذهنی این لیست را مرتب کرده ام و البته براین باورم که شاید لیست خوبی هم بوده است:

10- (2003-2010)Rafael Marquez
    رافائل مارکز بهتر است یا جرارد پیکه؟شاید حالا بگویید پیکه اما واقعت این است که پیکه فقط 3 سال است که بارسا امده است و نمیتوانست در این لیست قرار بگیرد،در مقابل رافا مارکز هشت فصل بسیار سخت را برای بارسا بازی کرد،در کنار کارلس پویول بزرگترین بازیها را با بهترین سربلندی بیرون امدند،در دشواریها همراه بارسا بود و در زمانی که پویول به زوج خود احتیاج داشت همواره رافا مارکز این خلا را برای او پر می کرد.رافائل به مراتب بهتر از گزینه هائی چون پاتریک اندرسون و کریستاوان در این نقطه از خط دفاعی بود.مارکز همواره وفتی ادمیلسون نمی توانست بازی کند جای او را به عنوان یک هافبک دفاعی پر می کرد و حالا پس از مدتها جدائی او از بارسلونا اما همواره هواداران بارسا به نیکی از او یاد می کنند،سال 2006 را می توان سال پر برکت رافا مارکز نامید و همچنین سالی بود که با کمک بی دریغ او بارسلونا قهرمان کشورش و لیگ قهرمانان شد!با روی کار امدن پپ گواردیولا رافائل مارکز هم رخت بربست و با کوله باری از عنوان (12 عنوان قهرمانی در هفت سال) بارسا را ترک کرد.

9- (2004-2008)Deco
    دکو بازیکنی بود که با امدنش به بارسلونا روح تازه ای در خط هافبک این تیم زنده کرد،بازیکنی که زوج رونالدینهو بزرگ تلقی میشد و همواره در کنار او زیباترین نوع بازی را به نمایش می گذاشت. شاید بهترین تابیر برای دکو این باشد که نقش ژاوی کنونی را برای بارسلونا داشت،فرانک رایکارد همیشه این سخن را تکرار می کرد که دکو فشار سنج بارسلونا است و وقتی در زمین نباشد بردن دشوار می شود،دکو در سال 2004 ورود کرد تا سال 2008 بهترین بازیها را انجام داد و به عنوان بازیساز اصلی تیم عناوین متعددی را کسب کرد.
    8- (1995-?) Victor Valdes

اگر پیدا کردن یک شریک برای کارلس پویول کار سختی بود،پیدا کردن یک دروازبان مطمئن کار بی نهایت مشکل تری بود.فقط به یاد بیاورید بونانو ، روشتو و سایر دروازبانان گذشته بارسا را به ویکتور والدز برسید.این بازیکن 29 ساله که از سال 2003 حدودا به بارسا شناخته شد تا به حال به بهترین سنگربان تبدیل شده است که در روند موفقیتهای بارسلونا نقش غیرقابل انکاری داشته است،متعصب درون دروازه همچون عقابی برای حفاظت از دروازه نه تنها یک تیم بلکه یک شهر و یک ایالت ایستاده است و همین تعصبش او را یک بازیکن محبوب بین کاتالانها کرده است،والدز پس از 4عنوان پیاپی بهترین دروازبان لالیگا حالا یک نقطه قوت برای پپ گواردیولا هم به حساب می اید.

7- (1996-?)Andres Iniesta
    اندرس اینیستا،قهرمان استمفورد بریج برای هواداران بارسلونا است.بازیکن 27 ساله ای که صد در صد قابل اطمینان است،بازیکن افسانه ای سالهای بعد بارسا صفت برازنده اوست!در حالی که او هیچوقت به عنوان بهترین بازیکن،صاحب توپ طلا نشده اما اگر در عصر او بازیکنی مثل لیونل مسی نبود این عنوان مدتها در چنگال ـش می بود.در سال 2008/9 به عنوان یک فوق ستاره برای پپ گواردیولا بازی کرد تا صاحت تمامی افتخارات ان فصل بشوند.در تیم ملی هم درکنار ژاوی سهم گسترده ای در تمام پیروزیهای این کشور در همه تورنمنتها دارد.

6- (2004-2009)Samuel Eto o
    ساموئل اتوئو نیز همراه دکو در سال 2004 به بارسا آمد و اغاز گر دوران طلائی خود در پیراهن این تیم بود.این مهاجم کامرونی با زدن 130 گل در دویست بازی برای بارسا و گلهای زیادی که در مقابل دشمن یعنی رئال به ثمر رساند،نام خودش را به عنوان هشتمین گلزن برتر تاریخ این باشگاه ثبت کرد.او در تابستان 2009 در شرایطی کاملا مشکوک بارسا را ترک کرد اما همیشه به عنوان یک بازیکن ماندگار در باشگاه از او یاد می شود.

5- (1997-2002)Rivaldo
    نابغه افسانه ای دنیای فوتبال،اگر مسی و رونالدینیو را افسانه ای بخوانیم پس ریوالدو هم شایسته چنین صفتی است.اگر فکر می کنید ریوالدو در قسمتی از زمان دچار بحران شده بود ، اشتباه میکنید و درک غلطی از ریوالدو دارید در اوایل ورود به بارسا بیشترین سهم را در رساندن بارسلونا به سهمیه اروپائی داشت (در زمانی که بارسا سهمیه اروپائی را در اولویت می گذاشت) بزرگترین و یکی از مهمترین عملکرد او هت تریکش در برابر والنسیا بود در اخرین روزهای فصل 2001 وقتی که بارسا باید پیروز می شد تا به لیگ قهرمانان می رسید.ریوالدو در شش سال حضورش در بارسا 130 گل به ثمر رساند و از بهترین گلزنهای بارسلونا در اروپا به شمار می رفت تا اینکه مسی رکوردش را شکست.

4- (1995-?)Carles Puyol
    کارلس پویول،چه می توان گفت که او برترین مدافع تاریخ باشگاه است،همه امدند و رفتند اما کسی که مانده است پویول است. بازیکن متعصبی که از لاماسیا امد و حالا کاپیتان تیم رویائی گواردیولاست در سن 33 سالگی! در این لیست ده نفره شاید پویول از نظر استعداد تکنیکی جایش نفر چهارم نیست اما وجودش انچنان غیر قابل انکار است که مجبور شدم او را در رتبه چهارم بنشانم چرا که وقتی در کنار پیکه نباشد ، پیکه متزلزل نشان میدهد،پیکه ای که خود یک مدافع بی نظیر است.کارلس تنها بازیکنی است که به عنوان کاپیتان 3بار قهرمان لیگ قهرمانان شده است.

3-(2003-2006)Ronaldinho
    بسیاری از دوستان من با من هم عقیده نبودند که رونالدینیو را در رتبه سوم قرار دهم اما واقعیت این است که رونالدینیو یکی از بزرگترین بازیکنان بارسلونا در دهه اخیر است و بزرگترین و مهمترین بازیکن در زمان مربی گری فرانک ریکارد.رونالدینیو در سال 2003 به بارسا امد و اغازگر سلطه بارسا بر لالیگا و تا حدود زیادی بر اروپا بود ،بازیکن بسیار با استعداد که خیلی از کارشناسان او را جالبترین بازیکن تمام قرن میدانند! و مسلما قهرمانی بارسا در 2006 در اروپا بدون او غیر ممکن بود.اما در سالهای اخر در بارسلونا دچار مشکلات بزرگی شد که او را مجبور کرد ترک مکان کند و حالا جانشین او ،جانشینی بر حق است یعنی لیونل مسی!

2- (2000-?)Lionel Messi
    جایزه ای که میبینید(تو عکس) به همه می گوید که او بهترین بازیکن دنیااست ،در سال 2006 بعداز دریافت توپ طلا توسط رونالدینیو در مقاله ای یاداور شدم که زمانی مسی این عنوان را بدست خواهد اورد و حالا مسی سومین بار پیاپی توپ طلا را کسب کرد.در مورد او هیچ نمی توان گفت فقط بهترین کار برای درک او این است که بازی او را نگاه کنی.

1- (1991-?)Xavi hernandez
    آقای بارسلونا! بازیکنی که دنیا دیگر به خود نمی توان دید چه برسد به لاماسیا و بارسلونا،ژاوی در سال 1991 به لاماسیا امد و حالا پس از 20 سال خدمت وفادارانه به مهندس بارسا تبدیل شده است،با رفتن ریوالدو با رفتن رونالدینیو و با رفتن هر کس دیگه ای بارسا همان بارسا است چون ژاوی هرناندز را دارد.او به نظر من و به نظر خیلی از کارشناسان و مفسران و دوستداران فوتبال بالاتر از لیونل مسی در صدر بهترین بازیکن دهه اخیر بارسا قرار می گیرد.

نویسنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترجمه: Eb MeC

footiran.com

16. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گواردیولا: کسی نیستم که بخواهم درمورد عملکرد بقیه اظهارنظر کنم؛شرایط فیزیکی پویول درمقایسه باروزهای اول، تغییر کمی داشته
    مربی جوان بارسا بخشی از زمان کنفرانس خبری اش را به بررسی شرایط مصدومان تیمش گذاشت

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا بخشی از زمان کنفرانس خبری اش را به بررسی شرایط مصدومان تیمش گذاشت.

خبر بازگشت ایبراهیم آفلای به ترکیب بارسا یکی از بهترین خبرهای روزهای اخیر در رختکن آبی اناری ها بود. او می تواند در بازی با لوانته برای بارسا به میدان برود و بازگشت او می توانند باعث نیمکت نشینی بازیکنانی مثل کوئنکا و تییو شود. گواردیولا دراین باره گفت:« این بازیکنان قابلیتهای دارند که آفلای ندارد و بالعکس. ما با توجه به عملکرد ونیازهایمان تصمیم گیری می کنیم. اینجا همه بازیکنان می توانند بازی کنند و هرکسی هم می تواند بیرون بماند.»

روز گذشته، پویول، کاپیتان باتجربه بارسا 34 ساله شد و گواردیولا دراین مورد هم به صحبت پرداخت:« روزی که پویول برای اولین بار به تیم اصلی بارسا آمد را به یاد می آورم.او همان روزها هم فوق العاده بود و همه دنیا را در جیبش می گذاشت و از آن زمان تا به امروز،شرایط فیزیکی اوتغییر کمی داشته. من احساس می کنم که تنها زندگی او، فوتبال است و همه زندگی اش را برپایه فوتبال تنظیم می کند و اگر مصدومیتها اجازه بدهند، احساس می کنم که کارنامه ورزشی او طولانی تر از حالت عادی خواهد بود.»

این روزها همه نگران شرایط آبیدال بعد از انجام عمل پیوند کبد هستند .اما گواردیولا سعی کرد تا با محافظه کاری تمام دراین باره صحبت کند:« به احترام خانواده او نمی خواهم چیزی بگویم که کسی را ناراحت کند.بهترین کار این است که منتظر اظهارنظرهای پزشکان شویم. ولی دست کم می دانیم که همه چیز طبق برنامه پیش می رود و هیچ جای نگرانی ای نیست و این به ما آرامش می دهد.»

گواردیولا در پایان کنفرانس خبری اش تمایلی به صحبت کردن درمورد عدم حضور مورینیو در کنفرانسهای خبری نداشت. او گفت:« آرزو می کردم که چنین درخواستی از من بکنید. شاید خوب باشد که چهره جدیدی را در کنفرانس های خبری ببینیم. اینجا همیشه یک چهره یکسان (منظورش خودش بود) را می بینیم ( می خندد). من وظیفه ام را انجام می دهم و کسی نیستم که بخواهم درمورد عملکرد سایرین اظهارنظر کنم.»

گواردیولا: نبرد بین مسی و کریس، هردوی آنها رابهتر می کند
    مربی اسپانیایی بارسا معتقد است که لذت بردن از فوتبال مسی و رونالدو، شانس بزرگی است

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا معتقد است که دوئل برای کسب عنوان پی چی چی رقابتهای لالیگا میان کریس رونالدو و لیونل مسی، دوئل باارزشی است و دراین باره گفت:« این دوئل باعث شده تا آمار و ارقام هر دوی آنهابهبود بیابد. هر دوی آنها فوتبالیست هایی هستند که با سایر بازیکنان دنیای فوتبال فاصله زیادی دارند. و خوش شانسیم که می توانیم از فوتبال آنها لذت ببریم.»

گواردیولا در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش مقابل لوانته گفت:« من ساختار های مختلفی با بازیکنان متفاوت را آزمایش نمی کنم. کاملا مشخص است که بهتر است که فاصله مان با رئال 4 امتیاز باشد تا 10 امتیاز ولی عملکرد رئالی ها همیشه در زمین چمن یکسان است. مهمتر از همه ذهنیت ماست و بازیکنانم این را می داند. آنها می دانند که الان در نزدیکی پایان فصل هستیم و اگر ببازیم از کورس قهرمانی خارج می شویم. چه در رقابتهای لالیگا و چه در لیگ قهرمانان اروپا.»

از همین رو مربی بارسا قصد ندارد تا به هیچ کدام از بازیکنان کلیدی اش استراحت بدهد:« بازی 4شنبه شب مقابل چلسی هیچ تاثیری برروی ترکیب تیم ما در بازی با لوانته نخواهد داشت. اگر در لالیگا 13 امتیاز هم عقب بودیم، شاید به نحو دیگری کار می کردم ولی الان برای ما مهم ترین بازی، بازی با لوانته است.»

شرایط زمین چمن در بازی با لوانته یکی دیگر از موضوعاتی بود که گواردیولا درمورد آن صحبت کرد:« همه دنیا این حق را دارند که زمین چمنشان را هرطوری که می خواهند داشته باشند ولی اگر بعد از بازی از ما بپرسید که چرا بد بازی کردیم و یا چرا مثل بازیهای قبل خوب نبودیم، به شما خواهم گفت که زمین چمن تاثیر گذار است.»

چابی: مسی بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال خواهد شد
    ستاره اسپانیایی معتقد است که مسی 24 ساله با حفظ آمادگی کنونی اش می تواند بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال شود

سایت گل – چابی ارناندس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا معتقد است که لیونل مسی هم تیمی او در بارسلونا در مسیر مبدل شدن به بزرگترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال قرار دارد.

این ستاره آرژانتینی در سه سال اخیر توپ طلای فیفا را مال خود کرده و اخیر عنوان برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا را در سن 24 سالگی به نام خودش ثبت کرده

چابی اعتقاد دارد که هم تیمی اش در مسیر پشت سرگذاشتن اسطوره هایی مثل پله و مارادوناست. چابی در صحبتهایی به یوفا دات کام گفت:« اگر مسی همین طور به حرکتش ادامه دهد، فکر می کنم که او مبدل به بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال خواهد شد.»
    چابی درادامه صحبتهایش اعلام کرد که اسطوره های کمی هستند که او دوست داشته که درکنارشان فوتبال بازی کند:« من دوست داشتم که می توانستم تا درکنار زیدان و رونالدو فوتبال بازی کنم.من آنقدر خوش شانس هستم که برای بارسلونا و تیم ملی اسپانیا بازی می کنم ؛پس با بازیکنان بزرگ و افراد سرشناسی کار کرده ام و مربیان بزرگی به من درسهای زیادی داده اند.»

چابی ادامه داد:« همیشه دوست داری تا ستاره های بزرگ و شخصیت های سرشناسی را در دنیای فوتبال ببینی. من دوست داشتم تا زیر نظر کرویف فوتبال بازی می کردم تا ببینم شیوه کاری او به چه ترتیب است. چون من از او تعریف وتمجید های زیادی شنیده ام.»

چابی محصول آکادمی فوتبال بارسلونا اکنون در آستانه انجام هفتصدمین بازی اش با پیراهن بارسا درتمامی تورنمنتهاست.

18. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان ...

پست بالا خيلي جالب و خوب بود ... ممنون واقعا.

با همه ي انتخاب ها موفقم ... همه خوب بودن مخصوصا ريوالدوي عزيز

اما در مورد :

9- (2004-2008)Deco
    تو اينكه دكو بازيكن بزرگي بود شكي نيستش اما به نظر شخصي من ميشد يه بازيكن خيلي بزرگتري رو قرار داد به جاي دكو ...

Luis Enrique

به نظر من يكي از بهترين هافبك هاي تاريخ اسپانيا و بارسا هستش.

از لوئيز انريكه كه بگذريم ... بايد يه 2 بازيكن هلندي و افسانه اي بارسا اشاره كنم. سال 92 بارسا به همراه رونالد كومان هلندي قهرمان اروپا شد و در دوران حضور كومان هم 4 بار لاليگا رو بدن و چند جام ديگه كه ركورد خيلي خوبي بوده :

Ronald Koeman

و ديگه بايد نام ببرم از آقاي Frank De Boer كه بدون شك او هم يكي از بهترين مدافع هايي هستش كه بارسلونا به خودش ديده و قطعا دي بوئر از بهترين هاي تاريخ فوتبال هلند و اروپا خواهد بود با 112 بازي ملي براي لاله هاي نارنجي.

Frank De Boer

به نظر من جاي اين 3 تا بازيكن توي ليست خيلي خالي بودش ... گفتم يه يادي كرده باشم از اين بزرگان بارسا.

موفق باشيد

20. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •